!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι καιρός να πούμε οριστικά αντίο στο πχορουμ;
Re: Είναι καιρός να πούμε οριστικά αντίο στο πχορουμ;
Day thief. Αλλά υπάρχει και το life thief στον έξω κόσμο.
Λιγο μπουτι να βγαλει εξω η ΓΑΛΗ και ειμαστε οκ για αλλη 1 δεκαετια (τουλαχιστον).
Αν πεταξει εξω και λιγο στηθος η Naida, την βγαζουμε για 30 χρονια ακομα.
Αν πεταξει εξω και λιγο στηθος η Naida, την βγαζουμε για 30 χρονια ακομα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
νύχτα έγραψε: 19 Απρ 2023, 18:45τα καλύτερα ήταν το "το κορίτσι μου λέει" και το "ενοχικό μπρόκολο"
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
- lonelyrider
- Phorum.gr user: lonelyrider
Σχεδόν 9 στους 10 τάσσονται υπέρ της συνεχισης ύπαρξης του πχορουμ.
Να διαγραφεί το νήμα το οποίο εξ αρχής δεν έπρεπε να δημιουργηθεί.
Μια χαρά παρέα μας κρατάει το πχορουμ.
Να διαγραφεί το νήμα το οποίο εξ αρχής δεν έπρεπε να δημιουργηθεί.
Μια χαρά παρέα μας κρατάει το πχορουμ.
"Οἶδά σου τὰ ἔργα, ὅτι οὔτε ψυχρὸς εἶ οὔτε ζεστός· ὄφελον ψυχρὸς ἦς ἢ ζεστός, οὕτως ὅτι χλιαρὸς εἶ, καὶ οὔτε ζεστὸς οὔτε ψυχρός, μέλλω σε ἐμέσαι ἐκ τοῦ στόματός μου." (Αποκάλυψη 3,15-16)
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Ωραίο νήμα 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ψήφισα όχι. Κάπως ειρωνικό είναι ότι τα αγαπημένα μου νήματα στο πχορουμ είναι αυτά που ανοίγει ο Σενεκας.
Να πω κι εγώ τη δικιά μου γνώμη γενικά για την απώλεια ενός φόρουμ (δεν λέω για το παλιό phorum γιατί δεν ήμουν μέλος, αλλά πάνω κάτω η αίσθηση είναι η ίδια). Είναι άσχημο να κλείνει ένα φόρουμ και να χάνεις πράγματα που έχεις γράψει. Το έπαθα με το metafysiko.gr. Και δεν εννοώ για τις σάχλες και τα τσαταρίσματα (αν και, ακόμα και αυτά σου δίνουν μια γλυκιά αίσθηση νοσταλγίας), αλλά για τις δημοσιεύσεις που έχεις αφιερώσει χρόνο και φαιά ουσία. Ακόμα περισσότερο, γιατί υπήρχαν συζητήσεις και δημοσιεύσεις από πολύ αξιόλογα μέλη που καθόμουν και τις διάβαζα που και που, λες και διάβαζα κάποιο βιβλίο. Κρίμα που χάθηκαν. Νιώθεις λίγο άσχημα ρε παιδί μου και είναι φυσιολογικό.
Αυτά στο metafysiko.gr, στο οποίο πλέον μόνο την αρχική του μπορείς να δεις. Από την άλλη, όταν έκλεισε το forums.gr ήμουν κλάιν, γιατί δεν είχα σοβαρή συμμετοχή. Ευτυχώς, πάντως, ακόμα δεν έχει κλείσει το esoterica, το οποίο, πέρα από αρκετούς πυροβολημένους, είχε και αξιόλογα μέλη και πολύ ωραίες φιλοσοφικές συζητήσεις.
(ελπίζω να μην πειράζει που ανέφερα ονόματα από άλλα φόρα, μιας και τα δύο έχουν κλείσει και το άλλο είναι «νεκροταφείο»)
Αυτά στο metafysiko.gr, στο οποίο πλέον μόνο την αρχική του μπορείς να δεις. Από την άλλη, όταν έκλεισε το forums.gr ήμουν κλάιν, γιατί δεν είχα σοβαρή συμμετοχή. Ευτυχώς, πάντως, ακόμα δεν έχει κλείσει το esoterica, το οποίο, πέρα από αρκετούς πυροβολημένους, είχε και αξιόλογα μέλη και πολύ ωραίες φιλοσοφικές συζητήσεις.
(ελπίζω να μην πειράζει που ανέφερα ονόματα από άλλα φόρα, μιας και τα δύο έχουν κλείσει και το άλλο είναι «νεκροταφείο»)
“No idea is as absurd as the idea of progress.”
― Julius Evola, Revolt Against the Modern World
Όπως;ik_90 έγραψε: 19 Απρ 2023, 21:37 ακόμα δεν έχει κλείσει το esoterica, το οποίο, πέρα από αρκετούς πυροβολημένους, είχε και αξιόλογα μέλη και πολύ ωραίες φιλοσοφικές συζητήσεις.
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ πάλι νομίζω ότι το κάθε φόρουμ, ειδικώς αν είναι πολυσυλλεκτικό και όχι "εξειδικευμένο" εκφράζει πεντακάθαρα τις τάσεις της κάθε εποχής στην περιρρέουσα των φόρουμ ατμόσφαιρα.
Είναι κάτι σαν ηθογραφία.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
- Otto Weininger
Χρυσή εποχή δεν ήταν 10 χρόνια πριν. Χρυσή εποχή ήταν 2006 - 2009.George_V έγραψε: 19 Απρ 2023, 10:23 Η αλήθεια είναι ότι έχει παρακμασει λίγο και όλοι αναπολούμε την χρυσή εποχή κάπου εκεί 10 χρόνια πίσω.
Εν τούτοις δεν έχει γίνει τελείως obsolete ακόμα. Έχει ακόμα ένα charm as a relic of a glorious past.
Η εποχή που λες εσύ, δηλαδή 2012-15 υπήρξε μια από τις πιο αρρωστημένες του φόρουμ. Τέτοια αρρώστια που από μέσα της ξεπήδησε μέχρι και νέο φόρουμ
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
user0972003
Δηλαδή τι ψήφισες;
Επίσης τώρα που σε βρήκα, ακόμη δεν μου είπες τι κάνεις εκεί πέρα στο άβατάρ σου.. ψυχορραγείς τι σου κάνουν σε βασανίζουν;;
Ε, τώρα, πρέπει να ψάξω. Όμως είχε κάποιες πολύ ωραία νήματα από μέλη τύπου thoth και Πλωτίνου (αν κατέχεις) στα πρώτα χρόνια του.
-
user0972003
Ναι, και είναι πολύ καλό να μένουν ανοιχτά, έστω και σε read mode, για να βλέπεις τι προβλημάτιζε τον κόσμο εκείνη την εποχή, τι θεωρούσε σημαντικό, τι αλλαγές υπάρχουν συγκριτικά με τώρα κ.ο.κ. Είναι αρκετά ενδιαφέρον (έτσι τουλάχιστον το βλέπω).ΓΑΛΗ έγραψε: 19 Απρ 2023, 21:42 Εγώ πάλι νομίζω ότι το κάθε φόρουμ, ειδικώς αν είναι πολυσυλλεκτικό και όχι "εξειδικευμένο" εκφράζει πεντακάθαρα τις τάσεις της κάθε εποχής στην περιρρέουσα των φόρουμ ατμόσφαιρα.
Τόσο παλιά όχι.ik_90 έγραψε: 19 Απρ 2023, 21:45Ε, τώρα, πρέπει να ψάξω. Όμως είχε κάποιες πολύ ωραία νήματα από μέλη τύπου thoth και Πλωτίνου (αν κατέχεις) στα πρώτα χρόνια του.
Από το 2006 μόνο καυγάδες χριστιανών με άθεους θυμάμαι.
Occasio facit furem
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 69 Απαντήσεις
- 1758 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από AlienWay
-
- 15 Απαντήσεις