Τςςςςς! ΆλαΓΑΛΗ έγραψε: 05 Σεπ 2021, 10:12Για να ξέρεις τις μάνες των φίλων των παιδιών σου, πρέπει να ξέρεις και τους φίλους των παιδιών σου. Βασικό. Και να ρίχνεις πότε-πότε μια ματιά στο φέις και το ίνστα του παιδιού σου. Είναι ο καθρέφτης όχι αυτού που είναι αλλά αυτού που θέλει να είναι. Επίσης βασικό.talaipwros έγραψε: 04 Σεπ 2021, 20:49find my iPhone ανα πεντε λεπτα, πομπος κανονικοςST48410 έγραψε: 04 Σεπ 2021, 20:42
Φυσικά και μπορεί. Η μάνα έπρεπε να ζητήσει να μιλήσει με τη μάνα της φίλης που υποτίθεται ότι θα την φιλοξενούσε και θα έπρεπε να την γνωρίζει. Να το διασταυρώσει, να ενδιαφερθεί.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνεληφθη ο Σεμέδο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Ελεύθερος ο Σεμεδο
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Re: Συνεληφθη ο Σεμέδο
Οι γυναίκες στις παραλίες βγαίνουν με τα απόκρυφα σημεία τους σε κοινή θέα. ΔΗΑΔΟΣΤΕ.Χαοτικός έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:27Καλά αυτές τις μαλακίες μπορείς έχεις στο μυαλουδάκι σου το φτωχό και να τις παίζεις. Μην τις άλλες όμως παραέξω και αηδιάζεις τον κόσμο.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Τι εννοούμε "απόκρυφο σημειο", παιδια? Να το συγκεκριμενοποιήσουμε λίγο? Γιατι φβ που βλεπω εγω και ινστα που ειχα παλιότερα, ποτέ δεν ειχα δει φωτο σε κοινη θεα με μουνί ή βυζί. Ολα αυτά τα κάλυπτε επαρκώς ένα μαγιό, συνήθως.
Ναι τα βγάζουν και δεν χρειάζεται διάδοση. Ο κόσμος ξέρει. Εσύ είσαι στην κοσμάρα σου.Naida έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:29Οι γυναίκες στις παραλίες βγαίνουν με τα απόκρυφα σημεία τους σε κοινή θέα. ΔΗΑΔΟΣΤΕ.
Ένα κορδόνι τον κώλο δεν αφήνει να φανεί ο κώλος; Δεν είναι απόκρυφα; Αυτό που απαγορεύει ο νόμος είναι μόνο κωλοτρυπίδα ή η κλειτορίδα;vantono έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:32 Τι εννοούμε "απόκρυφο σημειο", παιδια? Να το συγκεκριμενοποιήσουμε λίγο? Γιατι φβ που βλεπω εγω και ινστα που ειχα παλιότερα, ποτέ δεν ειχα δει φωτο σε κοινη θεα με μουνί ή βυζί. Ολα αυτά τα κάλυπτε επαρκώς ένα μαγιό, συνήθως.
Τι ακριβώς λες μουνί ρε φίλε, όρισε το. Κάτι μαγιό που αφήνουν να φανεί η περιοχή δεν μετράνε γι αυτό που λέμε;
Και εγώ αυτό νόμιζα, αλλά αναφέρονται στο τουιτερ που από ότι κατάλαβα είναι φρη φάση και αναρτούν ότι φώτο θέλουν.vantono έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:32 Τι εννοούμε "απόκρυφο σημειο", παιδια? Να το συγκεκριμενοποιήσουμε λίγο? Γιατι φβ που βλεπω εγω και ινστα που ειχα παλιότερα, ποτέ δεν ειχα δει φωτο σε κοινη θεα με μουνί ή βυζί. Ολα αυτά τα κάλυπτε επαρκώς ένα μαγιό, συνήθως.
Βέβαια κατά τον Χαο και ο κωλος με μαγιό επίδειξη των αποκρυφων σημείων είναι.Χαοτικός έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:33Ναι τα βγάζουν και δεν χρειάζεται διάδοση. Ο κόσμος ξέρει. Εσύ είσαι στην κοσμάρα σου.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
Εσυ ρε σε άλλα νηματα υπερασπιζόσουν το δικαίωμα τύπων να γυρνάνε με την πουτσα έξω, ή να φαινεται η καυλωμένη πούτσα τους μεσα απο το σορτσακι. Τα "απόκρυφα" της γκομενας σε πειραξαν τωρα?Χαοτικός έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:16Όχι δεν ασχολούμαι με μαλακίες. Όλοι λένε ότι είχε φωτογραφίες τέτοιες εκεί. Επίσης έχω δει κι εγώ αρκετές, με μαλακισμένα που δείχνουν τους κώλους τους.
Αλλωστε όποιο μεσο κοινωνικης δικτύωσης αν εντοπίσει φωτο με απόκρυφο σημείο φάτσα-φόρα (κυριολεκτικά απόκρυφο), την εχει κατεβάσει αμεσως και πιθανότατα σου εχει μπανάρει και το προφιλ κιολας.
Τα "απόκρυφα" της εν λόγω τύπισσας, δεν ξερω τι φαση ειναι, δεν εχω δει το ινστα της. Ας μας πουνε επιτέλους οσοι το εχουν δει, και για τα "αποκρυφά" της και αν ταυτοποιείται η φάτσα της με τη φάτσα του βιντεο που επίσης είδανε. Τόσες ανεξερεύνητες απορίες εχουμε πια
- vantono
Τουιτερ δεν ειχα ποτέ ουτε εχω, αλλα ανέκαθεν το νομιζα ως το πιο λάιτ απ'ολα, οσον αφορά τις φωτο.Naida έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:36Και εγώ αυτό νόμιζα, αλλά αναφέρονται στο τουιτερ που από ότι κατάλαβα είναι φρη φάση και αναρτούν ότι φώτο θέλουν.vantono έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:32 Τι εννοούμε "απόκρυφο σημειο", παιδια? Να το συγκεκριμενοποιήσουμε λίγο? Γιατι φβ που βλεπω εγω και ινστα που ειχα παλιότερα, ποτέ δεν ειχα δει φωτο σε κοινη θεα με μουνί ή βυζί. Ολα αυτά τα κάλυπτε επαρκώς ένα μαγιό, συνήθως.
Είμαστε πίσωvantono έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:40Τουιτερ δεν ειχα ποτέ ουτε εχω, αλλα ανέκαθεν το νομιζα ως το πιο λάιτ απ'ολα, οσον αφορά τις φωτο.Naida έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:36Και εγώ αυτό νόμιζα, αλλά αναφέρονται στο τουιτερ που από ότι κατάλαβα είναι φρη φάση και αναρτούν ότι φώτο θέλουν.vantono έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:32 Τι εννοούμε "απόκρυφο σημειο", παιδια? Να το συγκεκριμενοποιήσουμε λίγο? Γιατι φβ που βλεπω εγω και ινστα που ειχα παλιότερα, ποτέ δεν ειχα δει φωτο σε κοινη θεα με μουνί ή βυζί. Ολα αυτά τα κάλυπτε επαρκώς ένα μαγιό, συνήθως.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- vantono
Δεν ξέρω με τι πολιτική λειτουργεί το εκάστοτε ΜΚΔ πάνω σε αυτά τα θέματα. Οτιδήποτε δεν ειναι ικανο να ανιχνευτεί απο το μποτάκι του ιστότοπου και να κατεβει αμεσως και/ή να μπαναριστείς, φαντάζομαι οτι δεν ειναι και ακριβώς "απόκρυφο". Δεν ξερω καθολου πως λειτουργούν αυτά και δεν μπορω να εκφερω ολοκληρωμένη αποψη.Χαοτικός έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:36Ένα κορδόνι τον κώλο δεν αφήνει να φανεί ο κώλος; Δεν είναι απόκρυφα; Αυτό που απαγορεύει ο νόμος είναι μόνο κωλοτρυπίδα ή η κλειτορίδα;vantono έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:32 Τι εννοούμε "απόκρυφο σημειο", παιδια? Να το συγκεκριμενοποιήσουμε λίγο? Γιατι φβ που βλεπω εγω και ινστα που ειχα παλιότερα, ποτέ δεν ειχα δει φωτο σε κοινη θεα με μουνί ή βυζί. Ολα αυτά τα κάλυπτε επαρκώς ένα μαγιό, συνήθως.
Τι ακριβώς λες μουνί ρε φίλε, όρισε το. Κάτι μαγιό που αφήνουν να φανεί η περιοχή δεν μετράνε γι αυτό που λέμε;
Όχι μωρέ δεν είναι. Κάποια στιγμή μάλιστα, αν υπάρχει πρόβλημα με το μαγιό και πρέπει να το βγάλεις κάποια επίσημη δημόσια αρχή θα εκδίδει ειδική κάρτα που θα σε καθιστά νομότυπη και πιστοποιεί ότι δεν δείχνεις απόκρυφα. θα μπορείς να την έχεις κρυμμένη και στην τσάντα σου. άμα κάνει έλεγχο ο μπάτσος θα δείχνεις την κάρτα κι όλα καλά ενώ δεν φοράς μαγιό. και τότε ο κάθε χάο με τη μαλακία που τον δέρνει θα θεωρεί ότι δείχνεις απόκρυφα παρόλο που θα διαθέτεις την ειδική κάρτα1 Αν είναι δυνατόν!Naida έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:36Και εγώ αυτό νόμιζα, αλλά αναφέρονται στο τουιτερ που από ότι κατάλαβα είναι φρη φάση και αναρτούν ότι φώτο θέλουν.vantono έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:32 Τι εννοούμε "απόκρυφο σημειο", παιδια? Να το συγκεκριμενοποιήσουμε λίγο? Γιατι φβ που βλεπω εγω και ινστα που ειχα παλιότερα, ποτέ δεν ειχα δει φωτο σε κοινη θεα με μουνί ή βυζί. Ολα αυτά τα κάλυπτε επαρκώς ένα μαγιό, συνήθως.Βέβαια κατά τον Χαο και ο κωλος με μαγιό επίδειξη των αποκρυφων σημείων είναι.
Και επειδή παίζει να μην καταλαβαίνεις, σου λέω ότι είναι μαλακία να πιστεύεις ότι πράγματι κι κρύβεις ενώ δεν κρύβεις τίποτα. Θυμίζει κάτι παλιά περιοδικά που δείχνανε ξώβυζες αλλά για το νομότυπο (όπως λειτουργείς κι εσύ), έβαζαν στη φωτογραφία κάτι μικρά αστεράκια στο σημείο της ρώγας.
Ρε πας καλά; ότι λέει η μάζα και η συνήθεια υπάρχει; Δική σου αντίληψη δν έχεις να διακρίνεις το τι συμβαίνει;
Ρε πας καλά; ότι λέει η μάζα και η συνήθεια υπάρχει; Δική σου αντίληψη δν έχεις να διακρίνεις το τι συμβαίνει;
Οκ, θα το θέσω αλλιώς, γιατί έχει πέσει πολύ λογοτεχνικό ντάματζ κοντρόλ στον ορισμό του απόκρυφου, στα σοσιαλ μίντια.
Ναι παίδες, έχετε δίκιο. Όσες δημοσιεύουν μονίμως φωτο με ελαφρώς κεκαλυμμένα απόκρυφα στα μέινστριμ σοσιαλμίντια δεν είναι επαγγελματίες. Οι επαγγελματίες το κάνουν σε άλλους χώρους.
Ναι παίδες, έχετε δίκιο. Όσες δημοσιεύουν μονίμως φωτο με ελαφρώς κεκαλυμμένα απόκρυφα στα μέινστριμ σοσιαλμίντια δεν είναι επαγγελματίες. Οι επαγγελματίες το κάνουν σε άλλους χώρους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Το ότι τα φαντάζεσαι βλέποντάς τα καλυμμένα με ένα κομματάκι ύφασμα δεν σημαίνει ότι τα βλέπεις κιόλας.Χαοτικός έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:50 Και επειδή παίζει να μην καταλαβαίνεις, σου λέω ότι είναι μαλακία να πιστεύεις ότι πράγματι κι κρύβεις ενώ δεν κρύβεις τίποτα. Θυμίζει κάτι παλιά περιοδικά που δείχνανε ξώβυζες αλλά για το νομότυπο (όπως λειτουργείς κι εσύ), έβαζαν στη φωτογραφία κάτι μικρά αστεράκια στο σημείο της ρώγας.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Το απάντησα πριν. Πρόσεξέ το αυτό που λες; Εκφράζουμε τη γνώμη μας σημαίνει απαγγέλουμε το τι μας μαθαίνουνε; Τι σημασία έχει τι έει ο κάθε νόμος, τι περνάει και τι όχι; Δεν έχουμε αντίληψη να καταλάβουμε; Δεν ξέρουμε αν κάποια συνειδητά κάνει επίδειξη; Δεν ξέρουμε αν θα θέλαμε η μάνα μας να βγει έτσι στο χωριό; (Εντάξει εγώ θα γούσταρα για το γέλιο).vantono έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:44Δεν ξέρω με τι πολιτική λειτουργεί το εκάστοτε ΜΚΔ πάνω σε αυτά τα θέματα. Οτιδήποτε δεν ειναι ικανο να ανιχνευτεί απο το μποτάκι του ιστότοπου και να κατεβει αμεσως και/ή να μπαναριστείς, φαντάζομαι οτι δεν ειναι και ακριβώς "απόκρυφο". Δεν ξερω καθολου πως λειτουργούν αυτά και δεν μπορω να εκφερω ολοκληρωμένη αποψη.Χαοτικός έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:36Ένα κορδόνι τον κώλο δεν αφήνει να φανεί ο κώλος; Δεν είναι απόκρυφα; Αυτό που απαγορεύει ο νόμος είναι μόνο κωλοτρυπίδα ή η κλειτορίδα;vantono έγραψε: 05 Σεπ 2021, 14:32 Τι εννοούμε "απόκρυφο σημειο", παιδια? Να το συγκεκριμενοποιήσουμε λίγο? Γιατι φβ που βλεπω εγω και ινστα που ειχα παλιότερα, ποτέ δεν ειχα δει φωτο σε κοινη θεα με μουνί ή βυζί. Ολα αυτά τα κάλυπτε επαρκώς ένα μαγιό, συνήθως.
Το ξέρουμε λοιπόν και πολύ καλά. Άρα γιατί να πιαστούμε μαλάκες με ότι μας ρίχνουν στη μάπα;
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 4116 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 17 Απαντήσεις