Αγριογούρουνο επιτέθηκε και τραυμάτισε μια αθλήτρια και τον σκύλο της.

Το αγριογούρουνο χτύπησε τη γυναίκα στα χέρια, τα πόδια και την κοιλιά ενώ τραυμάτισε σοβαρά τον σκύλο της.
Οι περίπατοι στη φύση είναι μια επιλογή άθλησης για πολλούς ανθρώπους με ποικίλες ιδιότητες. Ωστόσο, οι δασικές εκτάσεις πάντα κρύβουν κινδύνους αφού εκεί κατοικούν ζώα που αποτελούν απειλή για την ανθρώπινη ζωή.
Την περιπέτεια που έζησε και την οποία θα θυμάται για όλη της ζωή αφηγείται μια Ρωσίδα αθλήτρια. Η Γιάννα Λότις, είναι δασκάλα γιόγκα και ζει στη Μπαλασίτζα, μια ρωσική πόλη στην περιφέρεια της Μόσχας και παράλληλα συμμετέχει σε αγώνες ορεινού τρεξίματος.
Μια μέρα, που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή μου – Ένα μεγάλο αγριογούρουνο πάλευε με τον σκύλο μου.

H Yana Lotis και ο σκύλος της Αχιλλέας.
Σε μια από τις καθημερινές της προπονήσεις στο δάσος έμελλε να ζήσει ένα αναπάντεχο γεγονός, το οποίο παραλίγο να κοστίσει και την ίδια της τη ζωή. Ωστόσο ο σκύλος της, με το όνομα «Αχιλλέας» που συχνά την συνοδεύει στους περιπάτους, με ηρωική στάση απέτρεψε τα χειρότερα.

Η Ρωσίδα καλλονή περιγράφει στο λογαριασμό της στο ίνσταγκραμ τα όσα δραματικά έζησε:
«Μια μέρα, που έφερε τα πάνω κάτω στη ζωή μου. Όλα συνέβησαν στις 9 Σεπτεμβρίου, πριν την προπόνηση πήγα μια βόλτα με τον Αχιλλέα στο δάσος. Ως συνήθως τον άφησα χωρίς λουρί, μετά από λίγο πήδηξε στους θάμνους, τον άκουσα να γρυλίζει και να γαβγίζει, κατάλαβα αμέσως ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Άρχισα να τον φωνάζω, αλλά δεν επέστρεφε. Τον ακολούθησα στους θάμνους και τότε είδα ότι ο σκύλος μου πάλευε με κάτι τεράστιο. Στην αρχή δεν κατάλαβα τι ήταν και προσπαθούσα να τους χωρίσω. Κατάλαβα ότι ήταν ένα αγριογούρουνο, ειλικρινά μιλώντας δεν θυμάμαι τα πάντα, θυμάμαι πώς το αγριογούρουνο δάγκωσε το χέρι μου, πώς ο Αχιλλέας γαντζώθηκε πάνω του. Δεν θυμάμαι πώς, αλλά κατάφερα να τραβήξω τον Αχιλλέα μακριά του και τελικά το αγριογούρουνο έφυγε.
Ο Αχιλλέας μεταφέρθηκε σε κτηνιατρική κλινική, εγώ μεταφέρθηκα στο νοσοκομείο, οι πληγές στα χέρια, στο πόδι, στη κοιλιά μου ράφτηκαν και έγινε εμβόλιο κατά της λύσσας. Ο Αχιλλέας ήταν επίσης γεμάτος πληγές».
Μετά την απίστευτη περιπέτεια που έζησε, η Γιάνα Λότις μοιράστηκε ένα βίντεο στα σόλιαλ μίντια με εικόνες που συγκλονίζουν:
https://www.instagram.com/p/DCJk49oOanb/
https://www.kynigesia.gr/kynigi/anthrop ... is-vinteo/