!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αποκλειστικό βίντεο: Γλέντι σε σπίτι στην Ικαρία με πάνω από 50 άτομα, παρουσία Μητσοτάκη
- Υδράργυρος
- The Great Leader
Re: Αποκλειστικό βίντεο: Γλέντι σε σπίτι στην Ικαρία με πάνω από 50 άτομα, παρουσία Μητσοτάκη
Και να το κάνουμε ακόμα χειρότερο...Τα λεφτά που θα δώσει η ΕΕ θα τα φάνε οι κομματικοί βαρώνοι και τα ΜΜΕ και για να μην πάει κανά ψίχουλο σε σοβαρή δράση, περισσότερο lockdown, περισσότερη "υπέρκομψη Μαρέβα και γοητευτικός Μητσοτάκης" και περισσότερο "ναι μεν,άλλα ο Αλέξης" και life goes on...Σενέκας έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:10Πολύπλευρό είναι. Άθλια κίνηση που βρωμάει απο χίλιες πλευρές. Αν μη τι άλλο, δείχνει αυτό που κάποιοι είχαμε προβλέψει απο τον Μάιο περίπου: ότι το lockdown αποφασίστηκε(και σωστά) τον Μάρτιο γιατί ήταν η πιο εύκολη και απλή λύση για μια χώρα που δεν έχει κάποιο άλλο τρόπο να αντιμετωπίσει την πανδημία: ούτε γραφειοκρατία, ούτε υποδομές(κάθε είδους) έχει ούτε ικανό πολιτικό προσωπικό ούτε μια σχετική κοινωνική ετοιμότητα κι ωριμότητα. Δουλέψε τον Μάρτιο κυρίως λόγω timing, καο ο καθένας μπορούσε να προβλέψει(το είχα κάνει εγώ ο πουθενά εδώ στο πχορουμ, όπως και άλλοι πουθενάδες) ότι τη γλιτώσαμε πολύ φτηνά, και όσο παρατείνεται η κατάσταση, τόσο θα γίνεται ακόμα πιο φανερό ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός και η χώρα είναι εντελώε στον αυτόματο. Κινήσεις σαν αυτή στη Ικαρία δείχνουν ότι όχι μόνο είμαστε στον αυτόματο, αλλά μια κυβέρνηση που έχει χάσει εντελώς την μπάλα πετάει μέτρα σαν σκατά στον ανεμιστήρα χωρίς σκέψη, χωρίς πλάνο χωρίς τίποτα, απλά για να λένε ότι παίρνουμε μέτρα, και τα οποία μέτρα ούτε οι ίδιοι δεν πιστεέουν ότι έχουν κάποια σημασία ή όφελος πέρα απο το επικοινωνιακό(έχουν επιπτώσεις όμως, οι οποίες επίσης δεν τους απασχολούν. Είτε περιμένουν ότι θα έρθει πάλι η αγία Ευρώπη με τα λεφτόδεντρα να μας ξελασπώσει ή περιμένουν ότι μέχρι να ξαναχεριαστούν την επανεκλογή, η κατάσταση θα έχει σταθεροποιηθεί σε βαθμό που θα μπορούν να παριστάνουν ότι όλα είναι καλά)
- hellegennes
Re: Αποκλειστικό βίντεο: Γλέντι σε σπίτι στην Ικαρία με πάνω από 50 άτομα, παρουσία Μητσοτάκη
Εγώ αν ήμουν οι άλλοι ηγέτες της ΕΕ, μετά απ' αυτό θα έλεγα «άντε γαμηθείτε, διακόπτεται η χρηματοδότηση της Ελλάδας». Μια κυβέρνηση η οποία από την κεφαλή ως τα νύχια υπονομεύει τα μέτρα που θεσπίζει, δεν αξίζει βοήθεια.Σενέκας έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:10Πολύπλευρό είναι. Άθλια κίνηση που βρωμάει απο χίλιες πλευρές. Αν μη τι άλλο, δείχνει αυτό που κάποιοι είχαμε προβλέψει απο τον Μάιο περίπου: ότι το lockdown αποφασίστηκε(και σωστά) τον Μάρτιο γιατί ήταν η πιο εύκολη και απλή λύση για μια χώρα που δεν έχει κάποιο άλλο τρόπο να αντιμετωπίσει την πανδημία: ούτε γραφειοκρατία, ούτε υποδομές(κάθε είδους) έχει ούτε ικανό πολιτικό προσωπικό ούτε μια σχετική κοινωνική ετοιμότητα κι ωριμότητα. Δουλέψε τον Μάρτιο κυρίως λόγω timing, καο ο καθένας μπορούσε να προβλέψει(το είχα κάνει εγώ ο πουθενά εδώ στο πχορουμ, όπως και άλλοι πουθενάδες) ότι τη γλιτώσαμε πολύ φτηνά, και όσο παρατείνεται η κατάσταση, τόσο θα γίνεται ακόμα πιο φανερό ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός και η χώρα είναι εντελώε στον αυτόματο. Κινήσεις σαν αυτή στη Ικαρία δείχνουν ότι όχι μόνο είμαστε στον αυτόματο, αλλά μια κυβέρνηση που έχει χάσει εντελώς την μπάλα πετάει μέτρα σαν σκατά στον ανεμιστήρα χωρίς σκέψη, χωρίς πλάνο χωρίς τίποτα, απλά για να λένε ότι παίρνουμε μέτρα, και τα οποία μέτρα ούτε οι ίδιοι δεν πιστεέουν ότι έχουν κάποια σημασία ή όφελος πέρα απο το επικοινωνιακό(έχουν επιπτώσεις όμως, οι οποίες επίσης δεν τους απασχολούν. Είτε περιμένουν ότι θα έρθει πάλι η αγία Ευρώπη με τα λεφτόδεντρα να μας ξελασπώσει ή περιμένουν ότι μέχρι να ξαναχεριαστούν την επανεκλογή, η κατάσταση θα έχει σταθεροποιηθεί σε βαθμό που θα μπορούν να παριστάνουν ότι όλα είναι καλά)
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
likosmokeses
Αλήθεια γιατί ψηφίζουν νόμους όταν δεν τους τηρούν;
- Otto Weininger
"Ψυχικά διαταραγμενος, ανθρώπινο σκουπίδι".
Κάπου το έχουν χάσει μερικοί νομίζω.
Let them make the first mistake. We make the last move.
- hellegennes
Έχεις δίκιο. Δεν έπρεπε να πω «ανθρώπινο».
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Τα λεφτα απο ευρώπη θα τα αρπαξουν η αστική ταξη δηλαδη τα αφεντικά των τσιπρομητσοτακηδων με επιδοτήσεις.The Great Leader έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:41Και να το κάνουμε ακόμα χειρότερο...Τα λεφτά που θα δώσει η ΕΕ θα τα φάνε οι κομματικοί βαρώνοι και τα ΜΜΕ και για να μην πάει κανά ψίχουλο σε σοβαρή δράση, περισσότερο lockdown, περισσότερη "υπέρκομψη Μαρέβα και γοητευτικός Μητσοτάκης" και περισσότερο "ναι μεν,άλλα ο Αλέξης" και life goes on...Σενέκας έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:10Πολύπλευρό είναι. Άθλια κίνηση που βρωμάει απο χίλιες πλευρές. Αν μη τι άλλο, δείχνει αυτό που κάποιοι είχαμε προβλέψει απο τον Μάιο περίπου: ότι το lockdown αποφασίστηκε(και σωστά) τον Μάρτιο γιατί ήταν η πιο εύκολη και απλή λύση για μια χώρα που δεν έχει κάποιο άλλο τρόπο να αντιμετωπίσει την πανδημία: ούτε γραφειοκρατία, ούτε υποδομές(κάθε είδους) έχει ούτε ικανό πολιτικό προσωπικό ούτε μια σχετική κοινωνική ετοιμότητα κι ωριμότητα. Δουλέψε τον Μάρτιο κυρίως λόγω timing, καο ο καθένας μπορούσε να προβλέψει(το είχα κάνει εγώ ο πουθενά εδώ στο πχορουμ, όπως και άλλοι πουθενάδες) ότι τη γλιτώσαμε πολύ φτηνά, και όσο παρατείνεται η κατάσταση, τόσο θα γίνεται ακόμα πιο φανερό ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός και η χώρα είναι εντελώε στον αυτόματο. Κινήσεις σαν αυτή στη Ικαρία δείχνουν ότι όχι μόνο είμαστε στον αυτόματο, αλλά μια κυβέρνηση που έχει χάσει εντελώς την μπάλα πετάει μέτρα σαν σκατά στον ανεμιστήρα χωρίς σκέψη, χωρίς πλάνο χωρίς τίποτα, απλά για να λένε ότι παίρνουμε μέτρα, και τα οποία μέτρα ούτε οι ίδιοι δεν πιστεέουν ότι έχουν κάποια σημασία ή όφελος πέρα απο το επικοινωνιακό(έχουν επιπτώσεις όμως, οι οποίες επίσης δεν τους απασχολούν. Είτε περιμένουν ότι θα έρθει πάλι η αγία Ευρώπη με τα λεφτόδεντρα να μας ξελασπώσει ή περιμένουν ότι μέχρι να ξαναχεριαστούν την επανεκλογή, η κατάσταση θα έχει σταθεροποιηθεί σε βαθμό που θα μπορούν να παριστάνουν ότι όλα είναι καλά)
- Otto Weininger
Ντάξει,οκ.
Let them make the first mistake. We make the last move.
-
likosmokeses
Δείχνει το μέγεθος της ζημιάς που έγινε.Otto Weininger έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:46 "Ψυχικά διαταραγμενος, ανθρώπινο σκουπίδι".
Ενδχομένως τελικά να μη βοήθησε καθόλου ότι του υποσχέθηκαν λεφτά το καλοκαίρι. Πήρανε θάρρος οι βλάχοι και αποφάσισαν ότι δε γαμιέται, αφού στο τέλος θα μας καλύψουν οι ξένοι, όπως γίνεται τόσα χρόνια. Αν δεν είχε τις πλάτες της Ευρώπης, ίσως, ίσως να φρόντιζε να πάρει κανένα σοβαρό μέτρο το καλοκαίρι για να μην εκραγεί τελείως η κατάσταση. Βέβαια υπήρχε πάντα στο μυαλό το εμβόλιο που επίσης έδινε θάρρος. Βλέπεις εκτός απο όλες τις υπόλοιπες υποδομές, δεν υπάρχει ούτε σοβαρό επιστημονικό προσωπικό που θα τον συμβούλευε να κρατάει μικρό καλάθι γιατί εμβόλιο, όποτε έρθει, δε θα είναι μαγικό ελιξίριο και θέλει και προσπάθεια για να εμβολιάσεις ικανό μέρος του πληθυσμού. Το επιστημονικό προσωπικό που δεν τη έχει κάνει απο χρόνια για εξωτερικό είναι οι Τσιόρδες, κομματικοί κολαούζοι που δεν υπήρχε ποτε περίπτωση να παίξουν κάποιο άλλο ρόλο εκτός απ'αυτον του ye man, ή του αλεξικέραυνου που θα παίρνει πάνω του τις πολιτικές αποτυχίεςhellegennes έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:42Εγώ αν ήμουν οι άλλοι ηγέτες της ΕΕ, μετά απ' αυτό θα έλεγα «άντε γαμηθείτε, διακόπτεται η χρηματοδότηση της Ελλάδας». Μια κυβέρνηση η οποία από την κεφαλή ως τα νύχια υπονομεύει τα μέτρα που θεσπίζει, δεν αξίζει βοήθεια.Σενέκας έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:10Πολύπλευρό είναι. Άθλια κίνηση που βρωμάει απο χίλιες πλευρές. Αν μη τι άλλο, δείχνει αυτό που κάποιοι είχαμε προβλέψει απο τον Μάιο περίπου: ότι το lockdown αποφασίστηκε(και σωστά) τον Μάρτιο γιατί ήταν η πιο εύκολη και απλή λύση για μια χώρα που δεν έχει κάποιο άλλο τρόπο να αντιμετωπίσει την πανδημία: ούτε γραφειοκρατία, ούτε υποδομές(κάθε είδους) έχει ούτε ικανό πολιτικό προσωπικό ούτε μια σχετική κοινωνική ετοιμότητα κι ωριμότητα. Δουλέψε τον Μάρτιο κυρίως λόγω timing, καο ο καθένας μπορούσε να προβλέψει(το είχα κάνει εγώ ο πουθενά εδώ στο πχορουμ, όπως και άλλοι πουθενάδες) ότι τη γλιτώσαμε πολύ φτηνά, και όσο παρατείνεται η κατάσταση, τόσο θα γίνεται ακόμα πιο φανερό ότι ο βασιλιάς είναι γυμνός και η χώρα είναι εντελώε στον αυτόματο. Κινήσεις σαν αυτή στη Ικαρία δείχνουν ότι όχι μόνο είμαστε στον αυτόματο, αλλά μια κυβέρνηση που έχει χάσει εντελώς την μπάλα πετάει μέτρα σαν σκατά στον ανεμιστήρα χωρίς σκέψη, χωρίς πλάνο χωρίς τίποτα, απλά για να λένε ότι παίρνουμε μέτρα, και τα οποία μέτρα ούτε οι ίδιοι δεν πιστεέουν ότι έχουν κάποια σημασία ή όφελος πέρα απο το επικοινωνιακό(έχουν επιπτώσεις όμως, οι οποίες επίσης δεν τους απασχολούν. Είτε περιμένουν ότι θα έρθει πάλι η αγία Ευρώπη με τα λεφτόδεντρα να μας ξελασπώσει ή περιμένουν ότι μέχρι να ξαναχεριαστούν την επανεκλογή, η κατάσταση θα έχει σταθεροποιηθεί σε βαθμό που θα μπορούν να παριστάνουν ότι όλα είναι καλά)
- Κεντροδεξιός Ψάλτης
Ποια ομέρτα των ΜΜΕ?Δεν έχει γίνει λίγο καραμέλα αυτό?Μέχρι και ο Καμπουράκης στον ΣΚΑΙ έριξε κραξίδι το πρωί.vatraxos έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:24Διαφωνώ κι εγώ με το χαρακτηρισμό. Οι πράξεις και τα λόγια χαρακτηρίζουν τον καθένα μας, δε χρειάζεται να αποτυπώνεται και γραπτώς.hellegennes έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:14Αν βρίσκεις επουσιώδη την επιδεικτική, δημόσια παραβίαση μιας εξαιρετικά αυστηρής νομοθεσίας με εξαντλητικά πρόστιμα, που σε βάζει σε κατάσταση πολιορκίας, με ταυτόχρονο βορειοκορεατισμό στον χειρισμό των ΜΜΕ, σηκώνω τα χέρια ψηλά.Dwarven Blacksmith έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:09
Ώπα. Είπαμε, μέγα φάουλ, ασύδοτος κι αναίσθητος, σιχαμένα τα ΜΜΕ, ναι να τον φτύσουμε αλλά διαφωνώ με το χαρακτηρισμό. Να κάνουμε κι ένα βήμα πίσω να δούμε τη μεγάλη εικόνα. Όταν γίνει ο απολογισμός του έργου του ΚΜ αυτό δεν θα ξέρουμε ούτε σε ποιο κεφάλαιο να το βάλουμε. Αν μπεί στο κεφάλαιο "διαχείριση κορωνοκρίσης", πάλι στα επουσιώδη θα είναι, άλλα μεγέθη θα συγκρίνουμε για να βγάλουμε συμπέρασμα.
Τα ουσιώδη δηλαδή ποια είναι; Οι φορές που δεν καταπάτησε το σύνταγμα και όλην την νομοθεσία;
Απο κει και πέρα, συμφωνώ ότι το ζήτημα εδώ δεν είναι ένα μεμονωμένο παράπτωμα και γι αυτό άλλωστε δε συνηθίζω να σχολιάζω τέτοια γεγονότα, τα βρίσκω επουσιώδη, δευτερεύοντα.
Εδώ όμως έχουμε μία χαρακτηριστική συμπεριφορά δημόσιας επίδειξης σταρχιδισμού που δείχνει κάτι βαθύτερο, δεν αρχίζει και τελειώνει στην παραβίαση κάποιων μέτρων. Τέτοια είναι η στάση του Μητσοτάκη γενικώς, το δείχνει άλλωστε και η συχνότητα με την οποία εμφανίζει τον εαυτό του ως κάτι το ξεχωριστό που αποφασίζει και διατάζει (θυμίζω τα διαγγέλματα στην εποχή του κορωνοϊού και τις αμέτρητες αναφορές σε πρώτο ενικό), έχει φτιάξει και μία κουστωδία που τρώει τις φάπες, προεξάρχοντος του Γεωργιάδη με τα ήξεις αφίξεις, αλλά και το δηθενάδικο άτεγκτο στυλάκι που παίρνει κεφάλια με αφορμή διάφορα παραπτώματα δευτεροτριτοκλασάτων στελεχών του.
Κορωνίδα στο συμβάν, η ομερτά των ΜΜΕ που επίσης δείχνει το βάθος της διαπλοκής και εν τέλει, εξηγεί και αυτό τον σταρχιδισμό του. Ευτυχώς που υπάρχουν τα SM και κάπως επεκτάθηκε το ζήτημα με αποτέλεσμα ορισμένες δειλές αναφορές.
Πάλι ρωτάς; Δε βλέπεις ειδήσεις; Δε διαβάζεις άρθρα στον ηλεκτρονικό τύπο;Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:55 Ποια ομέρτα των ΜΜΕ?Δεν έχει γίνει λίγο καραμέλα αυτό?Μέχρι και ο Καμπουράκης στον ΣΚΑΙ έριξε κραξίδι το πρωί.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
ο ψάλτης μας βγήκε λίγο ταμπάκης
- Τζιτζιμιτζιχότζιρας
- Phorum.gr user: 2.Χόρχε ντελ Σάλτο 1.Brainstorm
Έχεις δίκιο. Χθες δεν έπαιξε καθόλου. Σήμερα όμως στον αντ1 για 30 δεύτερα διαβάστηκε η "ειρωνική" ανάρτηση Τσίπρα στο τουίτερ και οι ανακοινώσεις ολων των κομμάτων και για 1 λεπτό η απάντηση του κυβερνητικού εκπροσώπου και του Στεφανάδη της νδ.Κεντροδεξιός Ψάλτης έγραψε: 07 Φεβ 2021, 21:55
Ποια ομέρτα των ΜΜΕ?Δεν έχει γίνει λίγο καραμέλα αυτό?Μέχρι και ο Καμπουράκης στον ΣΚΑΙ έριξε κραξίδι το πρωί.
Αυτό πριν το ρεπορτάζ με το ρακούν που τρύπωσε σε αυτοκίνητο , το σκασμένο!
Φιλαράκι, αν κάποιος μπει φορουμάκι από μαγκιά ή από αδυναμία κάποιας στιγμής, πάει, τελείωσε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 683 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Imperium
-
- 1 Απαντήσεις