give them nothing. and take from them, everything.sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2020, 12:44 Προτείνω ανταλλαγή, δίνουμε (με βαριά καρδγιά) ναδάη και παίρνουμε πίσω εσεσθήρ.
ε, οχι, η δαναη μας αξιζει 100 εσθηρ, μην τα ισοπεδωνουμε ολα.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
give them nothing. and take from them, everything.sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2020, 12:44 Προτείνω ανταλλαγή, δίνουμε (με βαριά καρδγιά) ναδάη και παίρνουμε πίσω εσεσθήρ.
Βρε καμάρι μου δεν αναφέρομαι σε σένα προσωπικά.Ασέβαστος έγραψε: 01 Ιουν 2020, 12:55δεν εβριζα ποτε. ημουν ηδη μελος, δεν πηγα εκεινη τη στιγμη. απλως αρχισα να γραφω περισσοτερο, αφου δεν υπηρχε το αλλο να γραφω εκει.Naida έγραψε: 01 Ιουν 2020, 12:26Μα πήγες εκεί που έβριζες. Και συνεχίζεις να βριζεις.Ασέβαστος έγραψε: 01 Ιουν 2020, 12:16
αυτος ο χωρος ειναι ο καφενες που πηγαμε και μαζευτηκαμε μολις εκλεισε ο δικος μας καφενες, και ο καφετζης αντι να χαρει για τη δουλεια που ειχε παραπανω το μαγαζακι του, συμπεριφερθηκε με κακο τροπο στους νεους πελατες, κακολογοντας το παλιο καφενε και το νεο που ανοιξε σε αντικατασταση του. ηθελε τους πελατες του μαντρωμενους, να μη μπορουν να πινουν καφε κι εδω κι εκει.
και τελικα ξεμεινε με 5 νοματους. φυσιολογικη και αναμενομενη εξελιξη.
και οσο ημουν εκει, δεν παρατηρησα κατι περισσοτερο τρελλο απο τα συνηθισμενα, ουτε αρπαχτηκα με κανεναν, ουτε παραβιασα ορους, και μαλιστα βοηθησα και με τις οποιες γνωσεις εχω σε οτι ζητηματα ετυχε να μπορω, οπως κανω κι εδω.
βριζω, απο τη σιγμη που πηρα χαμπαρι οτι αξιζουν βρισιμο. αυτη η στιγμη ηταν οταν ειδα πως εχω περμα, επειδη εστειλα πμ στο λορδοχιονη οτι τον ψαχνουν εδω.
ειχα δει διαφορους να λενε οτι παρακολουθουνται τα πμ, δεν τοχα πολυπιστεψει, και ειπα να δοκιμασω να στειλω να δω τι θα γινει. ε, αποδειχτηκε οτι ηταν καφροι, και γιαυτο τους βριζω οτι ειναι καφροι. τι να κανω, ψεμματα να πω; αφου ειναι![]()
ετσι είναι.Ασέβαστος έγραψε: 01 Ιουν 2020, 12:59ισχυει.Υδράργυρος έγραψε: 01 Ιουν 2020, 12:44Κανονικά έπρεπε όταν άνοιξε αυτό εδώ να βγάλουν ανακοίνωση οτι ξανα ανοιξε το πχόρουμ και όποιος θέλει να κάνει λογαριασμό και εκεί. Σου λεω οτι οι περισσότεροι απο εμάς θα έγραφαν και εκείΑσέβαστος έγραψε: 01 Ιουν 2020, 12:16
αυτος ο χωρος ειναι ο καφενες που πηγαμε και μαζευτηκαμε μολις εκλεισε ο δικος μας καφενες, και ο καφετζης αντι να χαρει για τη δουλεια που ειχε παραπανω το μαγαζακι του, συμπεριφερθηκε με κακο τροπο στους νεους πελατες, κακολογοντας το παλιο καφενε και το νεο που ανοιξε σε αντικατασταση του. ηθελε τους πελατες του μαντρωμενους, να μη μπορουν να πινουν καφε κι εδω κι εκει.
και τελικα ξεμεινε με 5 νοματους. φυσιολογικη και αναμενομενη εξελιξη.
Δεν ξέρω τι έχετε κάνει με την Γκερ. Λέω να ξαναδιαβάσεις τι έγραψα.Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2020, 12:59Όχι, έχω σπαστεί με τα δυο μέτρα και τα δύο σταθμά.Naida έγραψε: 01 Ιουν 2020, 12:58Ξαναδιάβασε καλά το ποστ βρε.Cecily Anne έγραψε: 01 Ιουν 2020, 12:56
Μπορείς να ενοχλείσαι ελεύθερα, απλά θα στην λέω, γιατί κακώς ενοχλείσαι.
Η Γκερ και εγώ έχουμε κάνει ολόκληρα πονήματα για το θέμα αυτό, για να έρχεσαι να δίνεις έτσι εύκολα άφεση, ρώτα την, για να μη νομίζεις ότι λέω υπερβολές.
sys3x έγραψε: 01 Ιουν 2020, 12:44 Προτείνω ανταλλαγή, δίνουμε (με βαριά καρδγιά) ναδάη και παίρνουμε πίσω εσεσθήρ.
Τι μου στέλνεις;
Δεν θυμάμαι πάνε χρόνιαVon Mackensen έγραψε: 01 Ιουν 2020, 12:52Όταν πηγές να συνδεθείς στο ελεύθερο σου έβγαζε ότι ο λογαριασμός σου έχει τεθεί σε αναστολή και να επικοινωνήσεις με κάποιο διαχειριστή; Αυτό έβγαλε σε εμένα πριν λίγες μέρες όταν πήγα να συνδεθώ.enterprise-psi έγραψε: 01 Ιουν 2020, 12:30Αφού είναι. ο αντμιν εκεί λέει οτι με το που έπεσε το παλιό, ήταν σε συνεργασία οι ιδιοκτήτες με τον Σπύρο, και αμέσως σήκωσαν αυτό εδώ. Μάλιστα παρομοιάζουν το γεγονός με αλλαγή ΑΦΜ.Naida έγραψε: 01 Ιουν 2020, 12:26 Από ότι θυμάμαι με το elefthero είχατε θεματακια όμως ότι είναι όλοι καμμένοι, οκανα κτλ και εκεί μαζεύτηκαν οι πιο πολλοί. Νομίζω.
και του λες, αφού πέρασε μήνας και , και τσουπ μπαν![]()
Προσωπικά δεν πρόλαβα να έχω θέμα , μιας και στα 3 ποστ , μπανιαρίστηκα![]()
Ε, μας πέφτει και λίγο, τί να κάνουμε τώρα? Ν' αρχίσουμε τα βοηθήματα? (εννοώ οτι μας πέφτει το πχόρουμ, και τα βοηθήματα είναι βοηθητικοί σέρβερς, έτσι?)
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Ενεργοποιήθηκε το plug in που μου επιτρέπει να διαβάζω τα πμς