αλλο ειναι το προβλημα μας κ οχι οι ρομαντζεςAntigeist έγραψε: 13 Μάιος 2020, 20:05Έχεις δίκιο. Σύμφωνα με το στερεότυπο οι άντρες είναι οι ρεαλιστικοί και ορθολογιστές και οι γυναίκες οι συναισθηματικές αλλά εύκολα διαπιστώνει όποιος προσέχει ότι οι άντρες είναι αυτοί που φέρονται λες και έχουν μπερδέψει την πραγματικότητα με τις χολιγουντιανές ρομαντζομαλακίες.νύχτα έγραψε: 13 Μάιος 2020, 19:29Άγιμας για να μην είμαστε άδικοι, η πλειοψηφία των ανδρών είναιΑγις έγραψε: 13 Μάιος 2020, 19:17
δεν ειναι θεμα ζωδιου μην ακουω μαλακιες ουτε σαν χαριτωμενιες
καθε χρονο τουλαχιστον η πλειοψηφια τραβαει μια βαρια καψουρα - την καταβρισκει - μαζι γουσταρουν και οι κολλητες που πεθαινουν για ερωτες κ την πορεια τους κ φυσικα αναλυουν ολες μαζι το καθε λεπτο της νεας ''σχεσης'' μεχρι να εξατμιστει η αλκοολη της κ να περασουν στο επομενο επεισοδιο.
που πρώτοι λένε στις δέκα μέρες επαφής για αγάπες και στέφανα
και ό,τι τους έρθει στο μυαλό απερίσκεπτα
Άλλο τεκμήριο ότι οι γυναίκες είναι στην πραγματικότητα το πιο ορθολογικό φύλο στο σχετίζεσθαι είναι ότι οι περισσότεροι άντρες έχουν ελάχιστο screening control. Πάνε με όποια γουστάρουν εμφανισιακά και τους φέρεται ευγενικά. Δεν προσπαθούν καθόλου να καταλάβουν αν ταιριάζουν ως ανθρώπινοι χαρακτήρες με αυτήν ή όχι όμως από εκεί εξαρτάται η βιωσιμότητα μιας σχέσης.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Είναι η παχυσαρκία αρρώστια;
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Είναι η παχυσαρκία αρρώστια;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
πολύ εύστοχος, υπάρχουν ωστόσο και σοβαροί άνθρωποιAntigeist έγραψε: 13 Μάιος 2020, 20:05
Έχεις δίκιο. Σύμφωνα με το στερεότυπο οι άντρες είναι οι ρεαλιστικοί και ορθολογιστές και οι γυναίκες οι συναισθηματικές αλλά εύκολα διαπιστώνει όποιος προσέχει ότι οι άντρες είναι αυτοί που φέρονται λες και έχουν μπερδέψει την πραγματικότητα με τις χολιγουντιανές ρομαντζομαλακίες.
Άλλο τεκμήριο ότι οι γυναίκες είναι στην πραγματικότητα το πιο ορθολογικό φύλο στο σχετίζεσθαι είναι ότι οι περισσότεροι άντρες έχουν ελάχιστο screening control. Πάνε με όποια γουστάρουν εμφανισιακά και τους φέρεται ευγενικά. Δεν προσπαθούν καθόλου να καταλάβουν αν ταιριάζουν ως ανθρώπινοι χαρακτήρες με αυτήν ή όχι όμως από εκεί εξαρτάται η βιωσιμότητα μιας σχέσης.
αυτό το γνωρίζουμε εμείς οι μεγαλύτεροιstavmanr έγραψε: 13 Μάιος 2020, 20:07
Ο έρωτας είναι μία ύπουλη διαδικασία που απαιτεί ύπουλα μέσα. Είναι πάθος και πρέπει να εκφραστεί με κάθε τρόπο.
Όποιος πιστεύει ερωτόλογα είναι ήδη θύμα του εαυτού του.
δεν επικαλούνται τον έρωτα όμως καλέμου, επικαλούνται την ΑΓΑΠΗ,
σαν να είναι μια οντότητα που πλανάται αόριστα στην ατμόσφαιρα, και δεν
απευθύνεται καν σε σένα, δεν απευθύνεται πουθενά βασικά, είναι απλά μια
προσδοκία ισόβια, που έχει προκύψει και τροφοδοτείται συνεχώς λόγω στέρησης
μα η αγάπη με έναν τρόπο μπορεί να υφίσταται, κι αυτός είναι με πράξεις
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Παικτρια, εσυ δεν ησουν που στο ΠΑΚΥ κλαιγοσουν για τον ετσι σου τον καμεραμαν που εφευγε χωρις αντιο?Naida έγραψε: 13 Μάιος 2020, 19:45 αλλά για να το πω απλά μπορώ να "χάσω" τον οποιονδήποτε χωρίς κόστος ψυχολογικό.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Εγώ ήμανε. Μετά από 4-5 μέρες θα μου πέρναγε.
Εν τω μεταξύ του έλεγα όλη την ώρα να γίνει κάτι να μη φύγει, να γίνει κάτι να μη φύγει και ήρθε η καραντίνα και οι απαγορεύσεις κι έχει και μου το χτυπάει ότι εγώ φταίω που το ευχήθηκα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
αν περιμενεις να βγαλεις συμπερασμα απο οσα λενε - σωθηκες
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Μια ακομα ερωτηση:
Εχουν ατομα απο εδω συναντηθει IRL με την Ναιδα?
Εχω αρχισει να τρομαζω στην ιδεα οτι τρολαρει.
η τρομακτικη σκεψη ειναι πως δεν τρολαρει οποτε κανεις δεν επιχειρει συναντηση irl
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τι σε προβληματίζει;Bazoomba έγραψε: 13 Μάιος 2020, 20:29 Μια ακομα ερωτηση:
Τα πράγματα είναι πολύ απλά και τα κάνετε σύνθετα. Λίγοι είναι οι τυχεροί που πράγματι βιώνουν τον αμοιβαίο ερωτα και την αγάπη , αυτό που συνήθως γίνεται είναι να προβάλουμε τον εαυτό μας στον άλλο. Αυτό "ερωτευόμαστε",αυτό θεοποιούμε και από αυτό τελικά πληγωνόμαστε.
Μου αρέσει η χαρά του φλερτ και του έρωτα πααααρα πολύ και όλο αυτό το τζερτζελο
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δεν έχεις ιδέα από fitness, τύπε.Antigeist έγραψε: 13 Μάιος 2020, 17:50Κοίτα θα στο πω αλλιώς. Αν μια γυναίκα δεν ξεπερνά το 175 αλλά ξεπερνά τα 60 κιλά δεν έχει όμορφο μοντελέ σώμα. Πουνκτ.Γιάννης έγραψε: 13 Μάιος 2020, 17:16Έτσι, πέστα.Otto Weininger έγραψε: 11 Μάιος 2020, 16:10
Από τις εικονιζόμενες καμία δεν είναι παχύσαρκη.
Καμία δεν είναι αντιαισθητική.
Κάποιες πρέπει να χάσουν απλά μερικά κιλά.
Ή κάτι άλλο συζητούσατε ή κάτι δεν καταλαβαίνω εγώ.
Κάπου έχει χαθεί η μπάλα, λες και υπάρχουν μόνο δύο σωματότυποι (σκελετός και παχύσαρκος) χωρίς τίποτα άλλο ενδιάμεσα.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Την ευφυια σου προσπαθησα να εξάρω, μαλλον ακομψα.Naida έγραψε: 13 Μάιος 2020, 20:58
Τι σε προβληματίζει;
Τα πράγματα είναι πολύ απλά και τα κάνετε σύνθετα. Λίγοι είναι οι τυχεροί που πράγματι βιώνουν τον αμοιβαίο ερωτα και την αγάπη , αυτό που συνήθως γίνεται είναι να προβάλουμε τον εαυτό μας στον άλλο. Αυτό "ερωτευόμαστε",αυτό θεοποιούμε και από αυτό τελικά πληγωνόμαστε.
Μου αρέσει η χαρά του φλερτ και του έρωτα πααααρα πολύ και όλο αυτό το τζερτζελο![]()
Εκ του φαν κλαμπ
Τι λέγαμε;Bazoomba έγραψε: 13 Μάιος 2020, 22:03Την ευφυια σου προσπαθησα να εξάρω, μαλλον ακομψα.Naida έγραψε: 13 Μάιος 2020, 20:58
Τι σε προβληματίζει;
Μου αρέσει η χαρά του φλερτ και του έρωτα πααααρα πολύ και όλο αυτό το τζερτζελο![]()
![]()
Εκ του φαν κλαμπ
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Obi Wan Iakobi
Προσεξε τυπε!Feindflug έγραψε: 11 Μάιος 2020, 21:03
Όντως ρε τύπε.
Εν τέλει, μιλάμε για την παχυσαρκία ως θέμα υγείας ή αν γουστάρουμε skinny, fit, busty, chubby ή bbw γκομενάκια;
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 4333 Προβολές
-