δεν θεωρω απαραιτητο να απαγορευτουν, αλλα μου ειναι και αδιαφορο αν γινει. δεν προσφερουν τιποτα στο κοινωνικο συνολο, μονο ταλαιπωρια.Gewponos90 έγραψε: 06 Μάιος 2020, 15:15Οπότε για να μην το κουράζουμε, να απαγορευτούν οι συγκεντρώσεις; Την προσωπική σου άποψη.Ασέβαστος έγραψε: 06 Μάιος 2020, 14:21και οι διαδηλωτες εχουν μεριδιο ευθυνης, με τροπο παρομοιο με την ευθυνη που εχει η μαρφιν. οπως ηταν δυσκολο να φυγουν οι εργαζομενοι, αναλογα δυσκολο ηταν να ερθει η πυροσβεστικη, και καποιος ευθυνεται για αυτο.Gewponos90 έγραψε: 06 Μάιος 2020, 12:17 Είπαμε διαδηλωναμε πριν, θα συνεχίσουμε να διαδλωνουμε και δεν νοιωθουμε καθόλου υπεύθυνοι για το συγκεκριμένο γεγονός. Υπευθυνοι να νοιώθουν οι χώροι που τους χαϊδεύουν και οι κυβερνήσεις που τους αφήνουν να δρασουν
απαραιτητο θεωρω, οπου υπαρχει παρανομια να τιμωρειται. αν εγω με το αυτοκινητο μου στο δρομο δεν τσακιστω να κανω στην ακρη να περασει το πυροσβεστικο, να τιμωρηθω. το ιδιο και ο διαδηλωτης που κλεινει το δρομο, η οποιος αλλος.