Custom_F έγραψε: 11 Απρ 2020, 19:10
Κ αυτά τα... Ξέρεις ποιος είμαι γω! αμφισβητώ το γεγονός να ειπώθηκαν με τον τρόπο που βγαίνει προς τα έξω. Περισσότερο σε κανονική ερώτηση μου κάνει από τον βαρουφακη.
Σύμφωνα με τον ίδιο επέδειξε την βουλευτική του ταυτότητα και παράλληλα χαμογελώντας είπε "δεν ξέρεις δηλαδή ποιος είμαι;".
Ε ναι. Αυτό το ξέρεις ποιος είμαι γω! είναι άλλο.
Καλά του είπε. Αφού ήξερε! Ήξερε ότι το κάνουν επίτηδες. Απαυτα που λέτε πολλά μπορεί να είναι ο βαρουφακης, ηλιθιος δεν είναι ένα απαυτα.
Θέμα από το τίποτα κάνετε πάλι.
HaTeRs GoNnA hAtE...
νύχτα έγραψε: 23 Δεκ 2019, 09:51...η φιλία γενικώς μας εξημερώνει
Συγγνώμη λάθος.
Ο ίδιος χαμογελώντας είπε "μένω εδώ και πήγα στην ολομέλεια για το λόγο μου".
Το "δεν ξέρεις ποιος είμαι;" είναι προσθήκη του Δημάρχου.
Κ αυτά τα... Ξέρεις ποιος είμαι γω! αμφισβητώ το γεγονός να ειπώθηκαν με τον τρόπο που βγαίνει προς τα έξω. Περισσότερο σε κανονική ερώτηση μου κάνει από τον βαρουφακη.
Σύμφωνα με τον ίδιο επέδειξε την βουλευτική του ταυτότητα και παράλληλα χαμογελώντας είπε "δεν ξέρεις δηλαδή ποιος είμαι;".
Αφού βρε ρέμπελε αμέσως παραπάνω γράφω ότι έκανα λάθος στην πρόταση και δεν ήταν δικά του λόγια αλλά του Δημάρχου, γιατί επιμένεις σε ένα ποστ που ο ίδιος παραδέχομαι ως εσφαλμένο;
Δεν ειναι υποχρεωμενος ο καθε λιμενικος ή αστυνομικος να γνωριζει τον Βαρουφακη αφενος και αφετερου ειτε τον αναγνωριζει ειτε οχι ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΟΥΛΟΣ.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Ε ναι. Αυτό το ξέρεις ποιος είμαι γω! είναι άλλο.
Καλά του είπε. Αφού ήξερε! Ήξερε ότι το κάνουν επίτηδες. Απαυτα που λέτε πολλά μπορεί να είναι ο βαρουφακης, ηλιθιος δεν είναι ένα απαυτα.
Θέμα από το τίποτα κάνετε πάλι.
Λες και δεν εχει ξανακανει μαλακιες ο Βαρουφακης σε ελεγχους.Πρωτη φορα ξαναγινεται.
Δεν ντρεπεστε καθολου ε ;
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Πήγε ο σάχλας ο λιμενικός; να κάνει τον καμπόσο για να χει μετά να λέει. Λες και δεν τον ήξερε ποιος ήταν και ότι έχει βουλευτική ασυλία. Ο Βαρουφάκης είναι νομιμότατος και θέμα δεν υπάρχει. Μόνο δεξιά βοθρίλα όπως πάντα.