Ρε τι ξεφτίλες είναι τα ΠΟΚάκια και τα δεκανίκια τους...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βαζελοπρέσβης εναντίον Άπεφτου Νταμπλούχου
Re: Βαζελοπρέσβης εναντίον Άπεφτου Νταμπλούχου
Ρε τι ξεφτίλες είναι τα ΠΟΚάκια και τα δεκανίκια τους...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Maspoli την 06 Φεβ 2020, 09:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Πάντως θα είχε γέλιο να τα βρουν Σαββίδης με νδουλα και ξαφνικά το ανωτέρω μποτ να γλείφει τον Ιβάν περισσότερο και από τον Κάκο.
γαμησε τους ρε τασαρε
Ο Ελβετος δεν ηρθε κατα τυχη.Καποιος τον καλεσε.Οπως και καποιος οριζει τους μπινεδες στο var.Echelon έγραψε: 06 Φεβ 2020, 09:22 Τα παόκια ειρωνεύονται τους ζέλες επειδή οι 2οι ζητάνε αποβολή Πέλκα και μη καταλογισμό του πέναλτι λέγοντας του "δηλαδή ήρθε ο άλλος από την Ελβετία για να σας σφάξει;" ενώ την ίδια στιγμή 8/10 παοκτσήδες* πιστεύει πως τους κυνηγά η UEFA και για αυτό τους στέλνει τον Άγιαξ έτσι ώστε να μην παίξουν όμιλο ΤΣ.Λ. Άβυσσος.
*για να μην υπάρχει παρεξήγηση, οι υπόλοιποι 2/10 δεν πιστεύουν πως δεν υφίσταται θέμα κυνηγητού, απλά δεν έχουν αρκετό iq για να κάνουν οποιαδήποτε σκέψη.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
under έγραψε: 06 Φεβ 2020, 09:57Ο Ελβετος δεν ηρθε κατα τυχη.Καποιος τον καλεσε.Οπως και καποιος οριζει τους μπινεδες στο var.Echelon έγραψε: 06 Φεβ 2020, 09:22 Τα παόκια ειρωνεύονται τους ζέλες επειδή οι 2οι ζητάνε αποβολή Πέλκα και μη καταλογισμό του πέναλτι λέγοντας του "δηλαδή ήρθε ο άλλος από την Ελβετία για να σας σφάξει;" ενώ την ίδια στιγμή 8/10 παοκτσήδες* πιστεύει πως τους κυνηγά η UEFA και για αυτό τους στέλνει τον Άγιαξ έτσι ώστε να μην παίξουν όμιλο ΤΣ.Λ. Άβυσσος.
*για να μην υπάρχει παρεξήγηση, οι υπόλοιποι 2/10 δεν πιστεύουν πως δεν υφίσταται θέμα κυνηγητού, απλά δεν έχουν αρκετό iq για να κάνουν οποιαδήποτε σκέψη.
Πες το στον αλλαφουσο να τους κάνει μήνυση
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Μην κυνηγάς φαντάσματα όσο αφορά τους διαιτητές γιατί μετατρέπεσαι σε παοκτσή. Για τους VARιστες διατηρώ και εγώ τις επιφυλάξεις μου.under έγραψε: 06 Φεβ 2020, 09:57Ο Ελβετος δεν ηρθε κατα τυχη.Καποιος τον καλεσε.Οπως και καποιος οριζει τους μπινεδες στο var.Echelon έγραψε: 06 Φεβ 2020, 09:22 Τα παόκια ειρωνεύονται τους ζέλες επειδή οι 2οι ζητάνε αποβολή Πέλκα και μη καταλογισμό του πέναλτι λέγοντας του "δηλαδή ήρθε ο άλλος από την Ελβετία για να σας σφάξει;" ενώ την ίδια στιγμή 8/10 παοκτσήδες* πιστεύει πως τους κυνηγά η UEFA και για αυτό τους στέλνει τον Άγιαξ έτσι ώστε να μην παίξουν όμιλο ΤΣ.Λ. Άβυσσος.
- ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
- Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
ο Κάκος είναι ο καλύτερος Έλληνας διαιτητής που πέρασε από τα γήπεδαunder έγραψε: 06 Φεβ 2020, 09:54
Ποσο δικιο ειχε ο Μελισσανιδης οταν του την επεσε on air στο γυφτοκαναλο.
σήμερα δυστυχώς έχει πέσει στα μάτια μου
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Τζίμης Πανούσης
Δεν έκαναν μισή ευκαιρία και ζητάνε πέναλτι του Βιεϊρίνια σε αυτή τη φάση, αυτοί που κλαίγονταν κάποτε για τον Παπουτσέλη...
Πόσο αναξιοπρεπείς, πόσο μπαμιάκηδες τελικά;
Πόσο αναξιοπρεπείς, πόσο μπαμιάκηδες τελικά;
Δεν θυμαμαι τον παοκ να εχει αδικηθει απο ξενο διαιτητη.Μονο να ευνοειται τον θυμαμαι.Πχ λιγες ημερες πριν στο ΟΑΚΑ με την καραμπινατη κοκκινη στον Γιαννουλη που εκανε οτι δεν την ειδε.Echelon έγραψε: 06 Φεβ 2020, 10:00 Μην κυνηγάς φαντάσματα όσο αφορά τους διαιτητές γιατί μετατρέπεσαι σε παοκτσή. Για τους VARιστες διατηρώ και εγώ τις επιφυλάξεις μου.
Έχει πρόβλημα με τους ξένους διαιτητές ο γραφικόςunder έγραψε: 06 Φεβ 2020, 10:03Δεν θυμαμαι τον παοκ να εχει αδικηθει απο ξενο διαιτητη.Μονο να ευνοειται τον θυμαμαι.Πχ λιγες ημερες πριν στο ΟΑΚΑ με την καραμπινατη κοκκινη στον Γιαννουλη που εκανε οτι δεν την ειδε.Echelon έγραψε: 06 Φεβ 2020, 10:00 Μην κυνηγάς φαντάσματα όσο αφορά τους διαιτητές γιατί μετατρέπεσαι σε παοκτσή. Για τους VARιστες διατηρώ και εγώ τις επιφυλάξεις μου.
Με αυτον που τους φερνει εχω προβλημα.Εσυ δεν εχεις γιατι προφανως εισαι τοσο νανος που μονο ετσι μπορεις να κοιταξεις στα ματια τον Παναθηναικο.Maspoli έγραψε: 06 Φεβ 2020, 10:05Έχει πρόβλημα με τους ξένους διαιτητές ο γραφικόςunder έγραψε: 06 Φεβ 2020, 10:03Δεν θυμαμαι τον παοκ να εχει αδικηθει απο ξενο διαιτητη.Μονο να ευνοειται τον θυμαμαι.Πχ λιγες ημερες πριν στο ΟΑΚΑ με την καραμπινατη κοκκινη στον Γιαννουλη που εκανε οτι δεν την ειδε.Echelon έγραψε: 06 Φεβ 2020, 10:00 Μην κυνηγάς φαντάσματα όσο αφορά τους διαιτητές γιατί μετατρέπεσαι σε παοκτσή. Για τους VARιστες διατηρώ και εγώ τις επιφυλάξεις μου.
Της κοντής ψωλης τα μαλλιά την φταίνε
Πέσιμο ή χεσιμο; 
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Κι εγώ την ευχαριστήθηκα τρελά την επίθεση Τίγρη, τότε. Κυριολεκτικά μαιμού ο τύπος. Στον προηγουμενο αγώνα δε, ανακάλυψε κι ενα πέναλτι υπέρ του πάοκ σε καποια φάση, μόνος του το 'λεγε μονος του το άκουγε, και οι υπόλοιποι "συναμισθήδες" στο πλατό προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν για τα προσχήματα έστω. Τραγικός. Τρανή απόδειξη του μέχρι που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος για τα λεφτά.under έγραψε: 06 Φεβ 2020, 09:54
Ποσο δικιο ειχε ο Μελισσανιδης οταν του την επεσε on air στο γυφτοκαναλο.
under έγραψε: 06 Φεβ 2020, 10:08Με αυτον που τους φερνει εχω προβλημα.Εσυ δεν εχεις γιατι προφανως εισαι τοσο νανος που μονο ετσι μπορεις να κοιταξεις στα ματια τον Παναθηναικο.Maspoli έγραψε: 06 Φεβ 2020, 10:05Έχει πρόβλημα με τους ξένους διαιτητές ο γραφικόςunder έγραψε: 06 Φεβ 2020, 10:03
Δεν θυμαμαι τον παοκ να εχει αδικηθει απο ξενο διαιτητη.Μονο να ευνοειται τον θυμαμαι.Πχ λιγες ημερες πριν στο ΟΑΚΑ με την καραμπινατη κοκκινη στον Γιαννουλη που εκανε οτι δεν την ειδε.
Την Κυριακή που κέρδισες όμως όλα καλά με την διαιτησία
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Διαβάστε τον αντικειμενικό καρπετοπουλο αν θέλετε να δειτε πού μπορεί να φτάσει κάποιος για τα λεφτά
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 37 Απαντήσεις
- 779 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ναύτης
-
- 3 Απαντήσεις