Κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις. Παντού υπάρχουν ανόητοι, και σοφοί.vantono έγραψε: 08 Οκτ 2019, 14:49Μπράβο της! Μπήκε και σε προηγούμενες σελίδες και το ειδα καπως ετεροχρονισμένα ειναι η αλήθεια, συν το ότι πλάκωσε η μαφία του Μενιδίου και του Ευόσμου και παρεκτραπήκαμε, και δυστυχως το προσπέρασα. Μπραβο και παλι στην κοπέλα παντως.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
Ordem e Progresso.
- Sid Vicious
Re: Πήγαινε στη χώρα σου σκ@τοπουτ@ν@…»: Απίστευτο ξεκατίνιασμα, με πρωτοφανείς ύβρεις, Κυπρίων γυναικών κατά Ρωσίδας
Ρε μαλάκα εννά την πατσαρκάσω
Εν έσχει κάμερες δαμαί, έννεν; Εννά της δώκω μια πατσαρκά να μείνει βουνάρι
Παδιά την ξέρει κανείς την κοπέλα; Της κάνω τα εισιτήρια για Θεσσαλονίκη αύριο, απλά για να έρθει μαζί μου στο κατάστημα της ACS που θελω να τους πουμε καποια φωνηεντα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Με λογισμό και μ' όνειρο τσακίζουμε το ημιπρολεταριάτο!
- Eθνικοκοινωνιστης
αυτα κανει η χρονια αγαμιαΥδράργυρος έγραψε: 08 Οκτ 2019, 15:05 Αυτό που με ξεπερνάει είναι το "θα έρθει ο άντρας μου να σε γαμήσει". Τόσο χάλια γαμάει ο άντρας της που χρησιμοποιεί το γαμήσι του άντρα της σαν απειλή;
Δηλαδή άμα ερχόταν ο άντρας της θα του έλεγε αντρούλη μου γάμα αυτήν την σκατοπουτάνα και αυτή θα καθόταν να βλέπει τον άντρα της να γαμάει μια άλλη γυναίκα και θα έλεγε καλά της κάνεις της βουλγάρας;
Περίεργες απόψεις για το σεξ.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
Paralimnitis
Καλη μεταφραση αλλα κατσελλα εν η αγελαδα οι η αιγια(κατσικα)- Casper - έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:23Done.Nandros έγραψε: 08 Οκτ 2019, 20:11«Εν έσχει κάμερες δαμαί, έννεν; Εννά της δώκω μια πατσαρκά να μείνει βουνάρι» Δεν έχει κάμερες εδώ, ε; Θα της δώσω ένα χαστούκι να μείνει βουνό - δηλαδή στον τόπο.Naranjita έγραψε: 08 Οκτ 2019, 19:09 τρεις φορες ειδα το βιντεο, τπτ δεν καταλαβα. αμαν αυτη η γλωσσα τους.
«Έλα σπίτι μου να μου κάμεις τα παράθυρα»
Ακολουθεί ο επικός διάλογος της ντροπής:
Το περιστατικό ξεκίνησε όταν η οδηγός χτύπησε αυτοκίνητο σε χώρο πάρκινγκ στη Λάρνακα και επιχείρησε να φύγει. Η Σβετλάνα Ζαΐτσεβα με καταγωγή την Ρωσία, είδε τι έγινε και άρχισε να βγάζει με το κινητό της φωτογραφίες και ακολούθως βίντεο.
Μία από τις τρεις Κύπριες με το που το αντιλήφθηκε την ρώτησε «Φκάλεις με φωτογραφίες, απαγορεύεται». Η Σβετλάνα απάντησε «ναι» και η Κύπρια επανέρχεται με νέα ερώτηση, «εν δικό σου το αυτοκίνητο;». Με το που η Σβετλάνα ανέφερε ποιος ήταν ο λόγος που έβγαζε τόσο τις φωτογραφίες όσο και το βίντεο, οι Κύπριες άρχισαν το βρισίδι, «άτε ρά πουστορουμάνα, πήενναι στη χώρα σου, Βουλγάρα στη χώρα σου έπιανες cow βυζί τζαί έπινες γάλα, fuck you, go to your place, πήαιννε στη χώρα σου ρα σκατοπουτάνα, άι σιχτίρ, fuck you, silence».
Η Σβετλάνα σε κάποιο σημείο είπε ότι θα ειδοποιήσει αστυνομία, με την μία εκ των γυναικών να της λέει με έντονο ύφος, «μα τι να τηλεφωνήσεις στη police, εφύαμεν; Φύε που δαμέ να μη σε πατσαρκάσω, σκατένη, κωλορουμάνα, γρουμάνα, γουμά, κατσέλλα έπινες γάλα, ήρτες δαμέσα να έβρεις Κυπραίο; Πήαιννε στη χώρα σου. Έλα σπίτι μου να μου κάνεις παράθυρα». φύγε από' δω να μην χαστουκήσω, σκατένη (σαν να λέμε ηλίθια), ... (δεν ξέρω τι λέει), κατσέλλα (κατσίκα) έπινες γάλα, ήρθες εδώ να βρεις Κύπριο; Πήγαινε στη χώρα σου.
Εν συνεχεία άρχισε να την βρίζει άλλη μία γυναίκα που ήταν μαζί τους λέγοντας της, «Κωλοτιτσίρα θέλεις πουτούντον, βιλλομούτσουνη πουτούντον» και ακολούθως την πλησίασε και την έφτυσε στο πρόσωπο. κωλογυμνή (τιτσίρα = γυμνή) θέλεις απ' αυτό; (εννοεί πούτσο), βιλλομούτσουνη (μουτσούνα = πρόσωπο, βίλλος = πούτσος - τι με αναγκάζετε να λέω
![]()
)
Η τρίτη Κύπρια προσπάθησε να συγκρατήσει τις άλλες δύο αναφέροντας τους «εννά κάτσουμε μέσα στο τέλος» αλλά οι δύο γυναίκες, απτόητες, συνέχισαν τις βρισιές. Εν να κάτσουμε μέσα = θα καθήσουμε μέσα. Μάλλον εννοεί πως θα μπλέξουν. Η συνήθης έκραση είναι "εκάτσαμεν πάνω", δηλαδή την βάψαμε.
Η Σβετλάνα τους είπε «I call police you broke a car», με την μία Κύπρια να της απαντά «Ρε broke the car, we are here, what do you want; A; What do you want; Άτε ρα άι σιχτίρ. Πήαιννε ναφάεις βίλλο. Βίλλο ήρτες καπαρέ. Where are you; A! Καπαρέ πήαιννε χορέψεις, airplane go to your place».Άντε μωρή άι σιχτίρ (το άι σιχτίρ είναι τούρκικο και νομίζω σημαίνει "go fuck yourself". Πήγαινε να φας πούτσο. Πούτσα, ήρθες καπαρέ
https://el.m.wiktionary.org/wiki/%CE%BA ... F%81%CE%AD
Σε κάποιο σημείο και αφού άκουγε τα εξ αμάξης η Σβετλάνα σε κάποιες εκ των χυδαιοτήτων ανταπάντησε «You forget we work together, it’s the same cabaret». H Κύπρια συνέχισε να βρίζει, «ρα φύε να μη σε πατσαρκάσω. Σκατένη». Μωρή φύγε να μην σε χαστουκίσω. Ηλίθια
Ο υπάλληλος του πάρκινγκ ακούγοντας τις φωνές πήγε στο σημείο του διαπληκτισμού για να δει τι συμβαίνει. Οι δύο Κύπριες τον πλησίασαν και του εξήγησαν τι έγινε με την μία να αναφέρει, «τούτη η Ρουμάνα ήρθε από το πουθενά, ξιτιμάζει μας και φκάλει το αυτοκίνητο μας φωτογραφίες. Εσταμάτησα για να ειδοποιήσουμε τον άνθρωπο ότι εχτυπήσαμεν του» και την άλλη να συμπληρώνει, «μάνα μου εξιτίμασε μας και φκάλει το αυτοκίνητο μας.Αυτή η Ρουμάνα ήρθε από το πουθενά, μας βρίζει (ξιτιμάζω = βρίζω) και βγάζει το αυτοκίνητο μας φωτογραφίες. Σταμάτησα για να ειδοποιήσουμε τον άνθρωπο ότι του χτυπήσαμε (τρακάραμε)... Μάνα μου (σαν να λέμε κάτι αυτονόητο) μας έβρισε και βγάζει το αυτοκίνητο μας -φωτο-
Ο υπάλληλος αφού άκουσε τις δύο γυναίκες πλησίασε την Σβετλάνα για να μάθει ποιος ήταν ο λόγος που έβγαζε φωτογραφίες και βίντεο, με την ίδια να εξηγεί πως τις είδε να χτυπάνε ένα αυτοκίνητο και στη συνέχεια να προσπαθούν να το σκάσουν.
Τότε και πάλι μια εκ των γυναικών πήρε τον λόγο, «είναι ιδιωτική περιουσία αν δεν τα διαγράψει θα καλέσω την αστυνομία, καλώ την αστυνομία αλλά δεν απαντά» με την άλλη να συμπληρώνει, «οδηγώ εγώ, έκαμνα πισινή τζαί εν τον είδα τον άνθρωπο, τζαί σταμάτησα για να ειδοποιήσω τη αστυνομία για να πει του ανθρώπου. Τζαί εσύ μιαν ώρα ξιτιμάζει αντί να φυεί να πάει στο καλό».Οδηγώ εγώ, έκανα όπισθεν και δεν τον είδα τον άνθρωπο, και σταμάτησα για να ειδοποιήσω την αστυνομία για να πει του ανθρώπου. Και έχει μια ώρα που βρίζει αντί να φύγει να πάει στο καλό
Η Σβετλάνα της απάντησε «Because you go, you go and i speak you stop». Η μία γυναίκα της λέει, «where we go».
Πλησιάζοντας την μία εκ των γυναικών της είπε, «αν δεν με σβήσει θα της κινήσω αγωγή, θα την πάρω δικαστήριο, θα σε πάρω δικαστήριο, θα σε πάρω δικαστήριο, Άκουσες;».
Στο σημείο βρέθηκε μία άλλη γυναίκα η οποία απευθύνθηκε στη μία από τις τρείς Κύπριες λέγοντας της, «μη φωνάζεις γιατί ε πολλοί που χτυπούν μες το πάρκινγκ τζαί φεύγουν», με την Κύπρια να απαντά, «μάνα μου εσταμάτησα. Η κοπέλα μπορεί να μεν εκατάλαβε» της είπε.Μη φωνάζεις γιατί είναι πολλοί που χτυπούν στα πάρκινγκ και φεύγουν... άνθρωπέ μου σταμάτησα. Η κοπέλα μπορεί να μην κατάλαβε.
Ο υπάλληλος ρώτησε την Σβετλανα γιατί βγάζει φωτογραφίες και αν είναι δικό της το αυτοκίνητο, με τις Κύπριες να λένε «Έννε δικό της». Η μία από τις γυναίκες την πλησίασε και την ρώτησε ξανά «Εν δικό σου το αυτοκίνητο;». Η Σβετλάνα της απάντησε «I don’t want to speak with you, I wait to police, ok».
Δεν είναι δικό της. . . Είναι δικό σου το αυτοκίνητο;
Πιο κάτω οι χυδαίες βρισιές που έγιναν viral
Άτε ρα πουστοβουλγάρα
Στη χώρα σου έπιαννες cow βυζί τζαι έπινες γάλα
Πήαιννε στη χώρα σου
Salam
Σκατένη κωλορουμάνα
Κωλοτιτσίρα
Έλα σπίτι μου να μου κάμεις τα παράθυρα
Θέλεις ποτούτον;;;
Come to my home to clean windows the floor
Πήαιννε νύχτες καπαρέ να χορέψεις να φάεις βίλλο
Θα σε πάρω δικαστήριο
You are medium? A?? You are medium?
Βρομεί
My daddy is lawyer
Αφού πιάννω αστυνομία τζαι εν απαντά
Εν γαμήσι που θέλεις τώρα να 'ρτει ο άντρας μου να σε γαμήσει
Γιατί έφυες που την χώρα σου;
Ρε μαλάκα εννά την πατσαρκάσω
Εν έσχει κάμερες δαμαί, έννεν; Εννά της δώκω μια πατσαρκά να μείνει βουνάρι
https://www.24sports.com.cy/gr/news/nea ... iko-binteo
- Casper -, κάνε μετάφραση!![]()
Εγώ πάντως, τούρκικα δεν βλέπω!
.
-
Paralimnitis
Aφηνω και αυτο εδω
"Την κατάθεση της κυπριακής ταυτότητας και του κυπριακού διαβατηρίου στο κράτος αποφάσισε γυναίκα από την Ελλάδα η οποία ζει 45 χρόνια στη Κύπρο. Ο λόγος; «Έχω βιώσει έναν απερίγραπτο ρατσισμό, με αποκορύφωμα επεισόδιο που έγινε πριν λίγες μέρες». Η γυναίκα, με αφορμή το πρόσφατο επεισόδιο με τη γυναίκα από τη Ρωσία, επικοινώνησε με τον «Π» και ανέφερε ότι λίγες μέρες πριν είχε κάνει καταγγελία στην Αστυνομία η οποία κατέγραψε το συμβάν και χθες έδωσε γραπτή κατάθεση σε αστυνομικό σταθμό. Δέχθηκε πρωτοφανή επίθεση με χυδαίους και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς για την αντίδρασή της στην κατάληψη χώρου στάθμευσης αναπήρων που υπάρχει στην πολυκατοικία όπου διαμένει.
Πουσ…καλαμαράδες
Σύμφωνα με την καταγγελία, στις 3 Οκτωβρίου νωρίς το απόγευμα η γυναίκα καθόταν στη βεράντα του διαμερίσματός της παρακολουθώντας τον χώρο στάθμευσης αναπήρων στον οποίο είχε σταθμεύσει γυναίκα οδηγός από την προηγούμενη ημέρα. «Χωρίς να κάνω καμία παρατήρηση, δέχθηκα μια βάρβαρη και χυδαία συμπεριφορά από την οδηγό τού παράνομα παρκαρισμένου αυτοκινήτου και κάποιον Γ… (αναφέρει το όνομα), ο οποίος ήρθε μόνο για να βγάλει το μίσος του για τους Έλληνες, λέγοντάς μου: ’Πουσ…καλαμαράδες, να φύγετε από την Κύπρο’. Η οδηγός, μου είπε: ’Γα… τη μάνα σου πουτ…α . Τηλεφώνησα στον αστυνομικό σταθμό και ζήτησα να καταγραφεί το περιστατικό».
Δεν θέλω ταυτότητα
Η γυναίκα, η οποία ζει σχεδόν μισό αιώνα στην Κύπρο, ανέφερε πως έχει ζητήσει ραντεβού για να πάει να καταθέσει την κυπριακή ταυτότητα και το διαβατήριό της γιατί αισθάνεται προσβεβλημένη. Όπως μας εξήγησε, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται στόχος τέτοιας ρατσιστικής επίθεσης και λόγω αξιοπρέπειας δεν μπορεί να δεχθεί τέτοια συμπεριφορά."
"Την κατάθεση της κυπριακής ταυτότητας και του κυπριακού διαβατηρίου στο κράτος αποφάσισε γυναίκα από την Ελλάδα η οποία ζει 45 χρόνια στη Κύπρο. Ο λόγος; «Έχω βιώσει έναν απερίγραπτο ρατσισμό, με αποκορύφωμα επεισόδιο που έγινε πριν λίγες μέρες». Η γυναίκα, με αφορμή το πρόσφατο επεισόδιο με τη γυναίκα από τη Ρωσία, επικοινώνησε με τον «Π» και ανέφερε ότι λίγες μέρες πριν είχε κάνει καταγγελία στην Αστυνομία η οποία κατέγραψε το συμβάν και χθες έδωσε γραπτή κατάθεση σε αστυνομικό σταθμό. Δέχθηκε πρωτοφανή επίθεση με χυδαίους και ρατσιστικούς χαρακτηρισμούς για την αντίδρασή της στην κατάληψη χώρου στάθμευσης αναπήρων που υπάρχει στην πολυκατοικία όπου διαμένει.
Πουσ…καλαμαράδες
Σύμφωνα με την καταγγελία, στις 3 Οκτωβρίου νωρίς το απόγευμα η γυναίκα καθόταν στη βεράντα του διαμερίσματός της παρακολουθώντας τον χώρο στάθμευσης αναπήρων στον οποίο είχε σταθμεύσει γυναίκα οδηγός από την προηγούμενη ημέρα. «Χωρίς να κάνω καμία παρατήρηση, δέχθηκα μια βάρβαρη και χυδαία συμπεριφορά από την οδηγό τού παράνομα παρκαρισμένου αυτοκινήτου και κάποιον Γ… (αναφέρει το όνομα), ο οποίος ήρθε μόνο για να βγάλει το μίσος του για τους Έλληνες, λέγοντάς μου: ’Πουσ…καλαμαράδες, να φύγετε από την Κύπρο’. Η οδηγός, μου είπε: ’Γα… τη μάνα σου πουτ…α . Τηλεφώνησα στον αστυνομικό σταθμό και ζήτησα να καταγραφεί το περιστατικό».
Δεν θέλω ταυτότητα
Η γυναίκα, η οποία ζει σχεδόν μισό αιώνα στην Κύπρο, ανέφερε πως έχει ζητήσει ραντεβού για να πάει να καταθέσει την κυπριακή ταυτότητα και το διαβατήριό της γιατί αισθάνεται προσβεβλημένη. Όπως μας εξήγησε, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται στόχος τέτοιας ρατσιστικής επίθεσης και λόγω αξιοπρέπειας δεν μπορεί να δεχθεί τέτοια συμπεριφορά."
elchavParalimnitis έγραψε: 09 Οκτ 2019, 16:43 Aφηνω και αυτο εδω![]()
Πουσ…καλαμαράδες
Δεν θέλω ταυτότητα
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
- Λίνο Βεντούρα
ομορριζα είναι και μάλιστα σημασιολογικά όμοια.- Casper - έγραψε: 08 Οκτ 2019, 21:34Ε καλά και τα τιτς τα βλέπεις αν είναι γυμνή η άλλη, κοντά ήσασταν..
(Τιτσίρα)
Fluffy έγραψε: 25 Αύγ 2021, 12:22 Στον καπιταλισμό κυριαρχεί η αντίληψη της κυρίαρχης τάξης, γιαυτό είναι και κυρίαρχη.
"Μαϊμού" Κύπρια, η Casper μας;Paralimnitis έγραψε: 09 Οκτ 2019, 16:36 Καλη μεταφραση αλλα κατσελλα εν η αγελαδα οι η αιγια(κατσικα)
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
-
Michele Choupon
- Phorum.gr user: Michele Choupon
ο ξαδερφος πιστευει ακραδαντα οτι η κασπερ ειναι υβριδιο εργαστηριου του ανω μανχαταν μεταφυτευμενο στη μεσογειοvagabondo έγραψε: 09 Οκτ 2019, 17:45"Μαϊμού" Κύπρια, η Casper μας;Paralimnitis έγραψε: 09 Οκτ 2019, 16:36 Καλη μεταφραση αλλα κατσελλα εν η αγελαδα οι η αιγια(κατσικα)
-
- Casper -
Εμένα ο ξάδερφος μου είπε πως πίστευε (μπορεί και ακόμα) πως είμαι ηθοποιός και κάνω πράκτις τον ρόλο μου στο φόρουμ.Michele Choupon έγραψε: 09 Οκτ 2019, 18:01ο ξαδερφος πιστευει ακραδαντα οτι η κασπερ ειναι υβριδιο εργαστηριου του ανω μανχαταν μεταφυτευμενο στη μεσογειοvagabondo έγραψε: 09 Οκτ 2019, 17:45"Μαϊμού" Κύπρια, η Casper μας;Paralimnitis έγραψε: 09 Οκτ 2019, 16:36 Καλη μεταφραση αλλα κατσελλα εν η αγελαδα οι η αιγια(κατσικα)
Το παραδέχομαι πως δεν είναι καλά τα κυπριακά μου. Αφού παίζουν εκπομπές κυπριακές με λέξεις και με τεστάρει ο παππούς μου και τα μισά δεν τα βρίσκω. Κάποιες εκτός του ότι είναι πολύ παλιές, τις λένε και σε διαφορετικές περιοχές. Αλλιώς μιλάνε στα κοκκινοχώρια, αλλιώς στην Πάφο, αλλιώς στην Λάρνακα. Αλλά εκτός από αυτό, στα σχολεία δεν μαθαίνουμε κυπριακά αλλά ελληνικά.
Εντάξει δεν είναι δικαιολογία. Δεν είμαι καλή.
Να σε βρίζει Κυπρία, να μην καταλαβαίνεις Χριστό, να λες "ευχαριστώ, να είστε καλά και στα δικά σας"
-
Michele Choupon
- Phorum.gr user: Michele Choupon
συμφωνω με τον ξαδερφο σου- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:20Εμένα ο ξάδερφος μου είπε πως πίστευε (μπορεί και ακόμα) πως είμαι ηθοποιός και κάνω πράκτις τον ρόλο μου στο φόρουμ.Michele Choupon έγραψε: 09 Οκτ 2019, 18:01ο ξαδερφος πιστευει ακραδαντα οτι η κασπερ ειναι υβριδιο εργαστηριου του ανω μανχαταν μεταφυτευμενο στη μεσογειο![]()
Το παραδέχομαι πως δεν είναι καλά τα κυπριακά μου. Αφού παίζουν εκπομπές κυπριακές με λέξεις και με τεστάρει ο παππούς μου και τα μισά δεν τα βρίσκω. Κάποιες εκτός του ότι είναι πολύ παλιές, τις λένε και σε διαφορετικές περιοχές. Αλλιώς μιλάνε στα κοκκινοχώρια, αλλιώς στην Πάφο, αλλιώς στην Λάρνακα. Αλλά εκτός από αυτό, στα σχολεία δεν μαθαίνουμε κυπριακά αλλά ελληνικά.
Εντάξει δεν είναι δικαιολογία. Δεν είμαι καλή.![]()
-
- Casper -
Για τον δικό σου ξάδερφο λέω. Για τον Άγι δεν λες;Michele Choupon έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:26συμφωνω με τον ξαδερφο σου- Casper - έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:20Εμένα ο ξάδερφος μου είπε πως πίστευε (μπορεί και ακόμα) πως είμαι ηθοποιός και κάνω πράκτις τον ρόλο μου στο φόρουμ.Michele Choupon έγραψε: 09 Οκτ 2019, 18:01
ο ξαδερφος πιστευει ακραδαντα οτι η κασπερ ειναι υβριδιο εργαστηριου του ανω μανχαταν μεταφυτευμενο στη μεσογειο![]()
Εντάξει δεν είναι δικαιολογία. Δεν είμαι καλή.![]()
-
- Casper -
Ίφιδα έγραψε: 09 Οκτ 2019, 19:24 Να σε βρίζει Κυπρία, να μην καταλαβαίνεις Χριστό, να λες "ευχαριστώ, να είστε καλά και στα δικά σας"
Δεν έχεις άδικο
Άτε ολάν που δαμέ που εν να μας πουν πως ενιξέρουμε τζιαι την γλώσσα μας επειδή εφύαν μας κάποιες λεξούες. Ε τζιαι κανεί σιόρ!
Δεν σε έβρισα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 24 Απαντήσεις
- 1067 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Nandros
-