Ρε τον αιμοβόρο τον μπλάκι, ανατριχίσαμεblackpaint έγραψε: 25 Ιουν 2018, 23:18 Αν με χωσετε θα ζησετε την Βασιλεια του Τρομου για μια βδομαδα, φoρουμικος Ροβεσπιερος θα γινω, La Terreur du Phorum κετς, θα ξαναγινετε προσφυγες στο Ελεφθερο, που θα φανταζει οαση δημοκρατιας μπροστα σ αυτα που εχω για σας.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
↣ Εκτός Θέματος
Re: Περσόνες που χάθηκαν και μας λείπουν…
Νήφε και μέμνησο απιστείν
- blackpaint
κανονικα δεν θα ειχες, δεν εχεις εγγραφει στο μικρο μου βιβλιαρακι.Gherschaagk έγραψε: 25 Ιουν 2018, 23:20δεν έχω να φοβηθώ τίποτα από σένα, από κανέναν.blackpaint έγραψε: 25 Ιουν 2018, 23:18Μισω να με χωνουν, λατρευω να χωνομαι μονος μουGherschaagk έγραψε: 25 Ιουν 2018, 23:10
ναι βέβαια, ας γίνει κάνα τέτοιο και θα σου πω τι ωραία θα περάσουμε.
σιγά μην τη γλυτώσεις, εσένα θα σε χώσουμε πιο πολύ απ' όλους.
Αν με χωσετε θα ζησετε την Βασιλεια του Τρομου για μια βδομαδα, φoρουμικος Ροβεσπιερος θα γινω, La Terreur du Phorum κετς, θα ξαναγινετε προσφυγες στο Ελεφθερο, που θα φανταζει οαση δημοκρατιας μπροστα σ αυτα που εχω για σας.
Αυτο ομως
καταγραφηκε.σιγά μην τη γλυτώσεις, εσένα θα σε χώσουμε πιο πολύ απ' όλους.

- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:

The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Α είσαι καλός εσύblackpaint έγραψε: 25 Ιουν 2018, 23:26κανονικα δεν θα ειχες, δεν εχεις εγγραφει στο μικρο μου βιβλιαρακι.Gherschaagk έγραψε: 25 Ιουν 2018, 23:20δεν έχω να φοβηθώ τίποτα από σένα, από κανέναν.blackpaint έγραψε: 25 Ιουν 2018, 23:18
Μισω να με χωνουν, λατρευω να χωνομαι μονος μου
Αν με χωσετε θα ζησετε την Βασιλεια του Τρομου για μια βδομαδα, φoρουμικος Ροβεσπιερος θα γινω, La Terreur du Phorum κετς, θα ξαναγινετε προσφυγες στο Ελεφθερο, που θα φανταζει οαση δημοκρατιας μπροστα σ αυτα που εχω για σας.
Αυτο ομωςκαταγραφηκε.σιγά μην τη γλυτώσεις, εσένα θα σε χώσουμε πιο πολύ απ' όλους.
![]()
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Καλά μην ορκίζεσαι.
Τις τελευταίες μέρες έχει πέσει ολόκληρη παρέα και με προσβάλλει ο ένας μετά τον άλλον και δεν γίνεται τίποτα.
Με βλέπω να κάνω αυτό που έκανα κάποια στιγμή στο παλιό, να μπαίνω για 5 λεπτά την ημέρα ίσα να γράψω κάτι για καυγά και μετά ούτε να διαβάζω τις απαντήσεις, ας βελάζουν μόνοι τους. Πάντα υπάρχουν τρόποι να κόβεις τον διάλογο όταν είναι εκτός ορίων.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Όχι, εκτός αν με διώξουν, αλλά μην περιμένετε διάλογο πλέον από εμένα.Naida έγραψε: 26 Ιουν 2018, 00:02Θα φύγεις;Juno έγραψε: 25 Ιουν 2018, 23:56
Όχι!
Τσεκάρουν τις αναφορές και αγνοούν τα reports! Έτσι απλά. Όπως ακριβώς είχε γίνει και στο παλιό όταν μου έριξαν μόνιμο ban χωρίς να ξέρω τον λόγο και δεν απάντησαν ποτέ. Ειδικά τώρα που κάποιος από τη παρέα ξέρει τη δουλειά γιατί είχε άμεση συμμετοχή στο σκηνικό τότε.
Σπύρο να τους χαίρεσαι! Τελικά το τέρας του νες μάλλον είχε δίκιο!
Θα παραθέτω τα στοιχεία, θα λέω τη γνώμη μου και μετά σας έχω γραμμένους! Κακαρίστε όσο θέλετε, το σχόλιό μου να φαίνεται και δεν με νοιάζει τι πιστεύετε.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Τώρα και εσύ μιλάς επάνω στα νεύρα σου. Θα γράφεις δηλαδή άτομα που δεν σου έχουν κάνει τίποτα; Ηρέμησε λίγο και κάνε αναφορές σε αυτά που σε ενοχλούν.Juno έγραψε: 26 Ιουν 2018, 00:05 Όχι, εκτός αν με διώξουν, αλλά μην περιμένετε διάλογο πλέον από εμένα.
Θα παραθέτω τα στοιχεία, θα λέω τη γνώμη μου και μετά σας έχω γραμμένους! Κακαρίστε όσο θέλετε, το σχόλιό μου να φαίνεται και δεν με νοιάζει τι πιστεύετε.
the end
Η πρώτη σκέψη- λένε - είναι πάντα η σωστότερη .ST48410 έγραψε: 26 Ιουν 2018, 00:09Εγώ θα έλεγα να το ξανασκεφτείς μιας και η συνεισφορά σου σε αρκετά ζητήματα καθώς και η ματιά σου από το εξωτερικό είναι διαφορετική και προσφέρει.mec_ έγραψε: 26 Ιουν 2018, 00:03Ξεκόβεις καλύτερα μέσω διαγραφής. Ψυχολογική ταχτοποίηση ότι κάτι τελείωσε. Απλά, επειδή ο Σπύρος, αν θυμάμαι καλά, είχε πει ότι δεν ελάμβανε κάποια emails, τον ενημέρωσα. Κακώς που το έβαλα εδώ, μετά θυμήθηκα ότι θα μπορούσα να του το έλεγα με pm.shrike έγραψε: 25 Ιουν 2018, 23:32
Κι εγώ δεν το καταλαβαίνω σαν κίνηση, αλλά δέχομαι ότι κάποιοι το θεωρούν σημαντικό και το σέβομαι.
Προσωπικά, πιστεύω ότι αν βαρεθείς/σιχαθείς ή οτιδήποτε άλλο έναν χώρο, απλά δεν ξανασυνδέεσαι και τέλος.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δεμπανα δωσεις παραγγελια για μεσημεριανο εσυ;Αγις έγραψε: 26 Ιουν 2018, 10:49 Είσαι στη λίστα με τους πιστοποιημένους υποστηρικτές του ΓΓ - δεν γνωρίζουμε τους άλλους 4 - είμαι σε άλλη πάντως των πιστοποιημένων υπονομευτών.
Πες καμιά ιδέα - μεγάλο βάσανο και αυτό κάθε ημέρα να πρέπει να σκεπτεσαι παραγγελία .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
μολις σκεφτηκα να κανω ενα τοπικ "αποχωρω" για τρολλια, αλλα εκτος απο αναισθητο γουρουνι ειμαι και τεμπελης.bizeli έγραψε: 26 Ιουν 2018, 00:48
Ακούστε να δείτε. Έτσι και καταφέρουμε να διώξουμε και τον ασέβαστο που είναι ο πιο ζαμανφουτίστας από όλους ... τότε εντάξει θα αξίζουμε χειροκρότημα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Αγις έγραψε: 26 Ιουν 2018, 10:53
Πες καμιά ιδέα - μεγάλο βάσανο και αυτό κάθε ημέρα να πρέπει να σκεπτεσαι παραγγελία .
Δεν βοηθάς όμως - ολοι στην εκδήλωση συμπαθειας μένετε προς τους ατυχήσαντες - πρακτικά τπτ.
Συννεφια και βροχή σήμερα - ταιριάζουν τα κεφτεδακια ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 297 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ourania-Rania