Τι σημαίνει εξτρα θεση, χρειάζεται ή οχι?
Εαν οχι ειναι ελεημοσύνη.
Εγω θελω να προσλαμβανουν τους καλύτερους. Για γιατρους μιλαμε.
Μπορούμε να μην πετάμε από θέμα σε θέμα;Spiros252 έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:19Δε νομίζω να είπε όχι στα μόρια και στα επιδόματα για ΑΜΕΑ.talaipwros έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:16Τα βλεπε σαν ελεημοσύνη ο Λαφαζάνης και ο ΣΥΡΙΖΑ το 2013; Είναι Ακριβώς η ίδια φράση
Ήθελε να τα κόψει;
Δηλαδή τί προτείνεις; Θέσεις εργασίας στο δημόσιο για όλους ;
Χρειάζεται αλλά δεν θα προκηρύσσεται η θέση.panos291 έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:21Τι σημαίνει εξτρα θεση, χρειάζεται ή οχι?
Σπύρο το θέμα είναι απλό και μου κάνει εντύπωση που σε μπερδεύει τόσο πολύ. Ο Κυμπουρόπουλος δεν εκφράστηκε ξεκάθαρα στην αρχική του δήλωση και αν μείνει κάποιος εκεί προφανώς καταλήγει στα συμπεράσματα του Πολάκη. Ωστόσο από την στιγμή που ξέρεις ότι ο Κυμπουρόπουλος είναι ΑΜΕΑ και μάλιστα με σοβαρό πρόβλημα πρέπει να αναρωτηθείς μήπως εννοεί κάτι λίγο διαφορετικό. Αυτό που τελικά διευκρινίζει στην συνέντευξή του στο ΣΚΑΙ. Όπως είδες εκεί μιλάει και για προσωπικό βοηθό και παραδέχεται ότι στην παρούσα κατάσταση τα επιδόματα είναι απαραίτητα.Spiros252 έγραψε: 26 Απρ 2019, 22:35 Το ερώτημα που έθεσα είναι: Ο Κυμπουρόπουλος είπε δεν τα θέλει, συμφωνείτε μαζί του; Τα θέλουν τα ΑΜΕΑ γενικώς;
Γι'αυτο ειναι μπουρδέλο.talaipwros έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:22Χρειάζεται αλλά δεν θα προκηρύσσεται η θέση.panos291 έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:21Τι σημαίνει εξτρα θεση, χρειάζεται ή οχι?
Παρεμπιπτόντως το δημόσιο δεν προσλαμβάνει τους καλύτερους.
Αφενός με τα λεφτά που δίνεις Κάνε και το σταυρό σου.panos291 έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:32Γι'αυτο ειναι μπουρδέλο.talaipwros έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:22Χρειάζεται αλλά δεν θα προκηρύσσεται η θέση.panos291 έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:21
Εγω θελω να προσλαμβανουν τους καλύτερους. Εαν μπω σε νοσοκομείο, θελω να με εξετασουν γιατροι που τους προσελαβαν επειδη ηταν οι καλυτεροι διαθεσιμοι, και οχι επειδη ηταν αναπηροι, πολυτεκνοι, ή ειχε πεσει ηρωικα στο καθηκον ο μπαμπάς τους.
Ο εν θέματι είναι ψυχίατρος και όχι χειρούργος που κάνει εγχειρήσεις.panos291 έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:21Τι σημαίνει εξτρα θεση, χρειάζεται ή οχι?
με ταλεφτά που τους δίνουν έχουν τους καλύτερους που δεν έχουν ακόμα δικό τους ιατρείο (θεωρητικά) και που έχουν απομείνει στην Ελλάδα. Τι πάει να πει θέλεις τους καλύτερους? Και εγώ θέλω να τρώω σε εστιατόρια με αστέρια μισελεν αλλά δίνω λεφτά για 2 σουβλάκια.panos291 έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:32Γι'αυτο ειναι μπουρδέλο.talaipwros έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:22Χρειάζεται αλλά δεν θα προκηρύσσεται η θέση.panos291 έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:21
Εγω θελω να προσλαμβανουν τους καλύτερους. Εαν μπω σε νοσοκομείο, θελω να με εξετασουν γιατροι που τους προσελαβαν επειδη ηταν οι καλυτεροι διαθεσιμοι, και οχι επειδη ηταν αναπηροι, πολυτεκνοι, ή ειχε πεσει ηρωικα στο καθηκον ο μπαμπάς τους.
Καλά, αυτό κατάλαβες εσυ? Υπάρχει πχ μια θέση παθολόγου στο δημόσιο, να πάρουν τον καλύτερο απ’οσους ενδιαφερθούν για την θέση. Απλά πράγματα.Lord Brum έγραψε: 27 Απρ 2019, 02:53με ταλεφτά που τους δίνουν έχουν τους καλύτερους που δεν έχουν ακόμα δικό τους ιατρείο (θεωρητικά) και που έχουν απομείνει στην Ελλάδα. Τι πάει να πει θέλεις τους καλύτερους? Και εγώ θέλω να τρώω σε εστιατόρια με αστέρια μισελεν αλλά δίνω λεφτά για 2 σουβλάκια.panos291 έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:32Γι'αυτο ειναι μπουρδέλο.talaipwros έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:22
Χρειάζεται αλλά δεν θα προκηρύσσεται η θέση.
Πού το είπα εγώ αυτό;talaipwros έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:22 Μπορούμε να μην πετάμε από θέμα σε θέμα;
Είπες ότι ο καμπυροπουλος και η νδ ζήτησαν να κοπούν τα επιδόματα των ΑμεΑ
βεβαια στο βιντεο η κυριουλα δεν ειπε πουθενα οτι πηρε ενα ευρω επιδομα αλλα δεν γαμειςtalaipwros έγραψε: 26 Απρ 2019, 23:06 Στο βίντεο με το Λαφαζάνη που έβγαζε στο YouTube ο ΣΥΡΙΖΑ , η κυριουλα ειπε: Θέλω την αξιοπρέπειά μου, θέλω δουλειά, δεν θέλω ελεημοσύνη!
Ήθελε να καταργηθούν τα επιδόματα που είχε ήδη πάρει; αυτό ήθελε ο Λαφαζάνης το 2013;
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.