Κλασική ελλεϊνίδα που ψάχνεται για κέρασμα και διαγραφή μπακαλοτεφτεριού και κλασικοτατος χελλης που ψάχνεται για νεο κεφάλαιο στο "διάλογοι με πρώην μου"hellegennes έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 23:21 Νεαρά, 18χρονη, εντός του καταστήματός μου:
-Θα με βοηθήσεις να διαλέξω ένα άρωμα;
-Αντρικό ή γυναικείο;
-Γυναικείο. Θέλω να είναι απαλό.
-Έχω δείγματα να διαλέξεις.
-Α, δεν μπορώ να τα μυρίσω.
-Γιατί;
-Πέρασα κορωνοϊό και δεν έχει επανέλθει η όσφρησή μου.
-Τι συμπτώματα είχες;
-Α, ήμουν τυχερή, ήμουν ασυμπτωματική.
-Τι ασυμπτωματική, βρε νούμερο, αφού δεν έχεις όσφρηση.
-Δεν είχα όμως πυρετό.
-Μυϊκούς πόνους είχες;
-Αχ, ναι, πονούσε όλο μου το σώμα.
-Ωραία ασυμπτωματική ήσουν.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Κουλά που ακούω στην δουλειά μου
Re: Κουλά που ακούω στην δουλειά μου
- hellegennes
Δεν είναι. Παγκοσμίως οι άντρες πέρασαν το όριο του 50% του 1960 και έκτοτε το ποσοστό τους ανεβαίνει:Adidas έγραψε: 01 Δεκ 2020, 03:45Τυπε αφού υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες γιατί τελικά οι γυναίκες ειναι περισσότερες;

Ο λόγος που δεν ήταν μέχρι το 1960 το 50% του πληθυσμού και δεν είναι ούτε τώρα ακόμη στο 51% αφορά την θνησιμότητα. Η θνησιμότητα των ανδρών είναι υψηλότερη των γυναικών 1 προς 1 σε όλες τις ηλικίες, από το στάδιο του εμβρύου ως τον θάνατο. Η σύγχρονη ιατρική ολοένα βελτιώνει την υγεία των ανθρώπων και μικραίνει η ψαλίδα.
Οι λόγοι που η θνησιμότητα είναι υψηλότερη δεν είναι επαρκώς κατανοητοί. Σε κάποιον βαθμό έχει να κάνει με μεγαλύτερη έκθεση σε κακουχίες και ατυχήματα στην εργασία, καθώς και πιο ριψοκίνδυνο και ηλίθιο τρόπο ζωής (καταχρήσεις). Αυτό είναι το κατανοητό κομμάτι της υψηλότερης θνησιμότητας στις νεαρές ηλικίες, αλλά ισοφαρίζεται από υψηλότερη ολική θνησιμότητα των γυναικών στις μεγάλες ηλικίες (υψηλότερη ολική, όχι 1 προς 1). Υπάρχουν όμως και ένα σωρό άγνωστες αιτίες υψηλότερης θνησιμότητας, π.χ. σε κληρονομικές παθήσεις. Πολλές παθήσεις κληροδοτούνται ευκολότερα στους αρσενικούς απογόνους και έχουν υψηλότερη δείκτη θνησιμότητας 1 προς 1 με τις γυναίκες (στην ίδια πάθηση).
Επίσης το ανοσοποιητικό των ανδρών είναι λιγότερο ισχυρό. Τα τελευταία χρόνια έχει μελετηθεί ο ρόλος της τεστοστερόνης και έχει βρεθεί ότι υψηλότερα επίπεδα τεστοστερόνης σχετίζονται με πιο αδύναμο ανοσοποιητικό.
Φυσικά παλιότερα έπαιζαν τρομερό ρόλο οι πόλεμοι, μετά τον Β΄ΠΠ στην ουσία αυτό σταμάτησε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
FFS, δεν θα πήγαινα ποτέ με 20 χρόνια μικρότερη. Σαν μωρό την βλέπω. Η δε ανάγνωσή σου είναι για τον πούτσο. Χώρια που δεν μπερδεύω την δουλειά με τα προσωπικά μου (και δεν χρωστάει κάτι η συγκεκριμένη ούτε ποτέ χρωστούσε).Adidas έγραψε: 01 Δεκ 2020, 03:49Κλασική ελλεϊνίδα που ψάχνεται για κέρασμα και διαγραφή μπακαλοτεφτεριού και κλασικοτατος χελλης που ψάχνεται για νεο κεφάλαιο στο "διάλογοι με πρώην μου"hellegennes έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 23:21 Νεαρά, 18χρονη, εντός του καταστήματός μου:
-Αντρικό ή γυναικείο;
-Γιατί;
-Τι συμπτώματα είχες;
-Δεν είχα όμως πυρετό.
-Μυϊκούς πόνους είχες;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Υψηλότερη θνησιμότητα σε μεγάλες ηλικίες οι γυναικες; αποκλείεται, πόσες χήρες κυκλοφορούν και πόσοι χηροι; τους πεθαίνουν με την μιρλα τους
- hellegennes
Στους άνω των 80:

Δεν είναι ότι έχει μικρότερη πιθανότητα να πεθάνει ένας άντρας στα 90 από ό,τι μια γυναίκα στα 90. Το αντίθετο. Οι άντρες έχουν υψηλότερη θνησιμότητα σε όλες τις ηλικίες 1 προς 1. Απλά εκεί μετά τα 80, ακριβώς επειδή οι άντρες πεθαίνουν πιο εύκολα σε όλες τις ηλικίες, έχουν απομείνει περισσότερες γυναίκες και έτσι η συνολική τους θνησιμότητα είναι μεγαλύτερη σε απόλυτους αριθμούς.

Δεν είναι ότι έχει μικρότερη πιθανότητα να πεθάνει ένας άντρας στα 90 από ό,τι μια γυναίκα στα 90. Το αντίθετο. Οι άντρες έχουν υψηλότερη θνησιμότητα σε όλες τις ηλικίες 1 προς 1. Απλά εκεί μετά τα 80, ακριβώς επειδή οι άντρες πεθαίνουν πιο εύκολα σε όλες τις ηλικίες, έχουν απομείνει περισσότερες γυναίκες και έτσι η συνολική τους θνησιμότητα είναι μεγαλύτερη σε απόλυτους αριθμούς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Δηλαδή με μια πελάτισσα που θα την έβρισκες αρκούντως ελκυστική ή σαγηνευτική, αποκλείεις να έκανες κάποια κατάσταση;hellegennes έγραψε: 01 Δεκ 2020, 04:05Χώρια που δεν μπερδεύω την δουλειά με τα προσωπικά μου.Adidas έγραψε: 01 Δεκ 2020, 03:49Κλασική ελλεϊνίδα που ψάχνεται για κέρασμα και διαγραφή μπακαλοτεφτεριού και κλασικοτατος χελλης που ψάχνεται για νεο κεφάλαιο στο "διάλογοι με πρώην μου"hellegennes έγραψε: 30 Νοέμ 2020, 23:21 Νεαρά, 18χρονη, εντός του καταστήματός μου:
-Αντρικό ή γυναικείο;
-Γιατί;
-Τι συμπτώματα είχες;
-Δεν είχα όμως πυρετό.
-Μυϊκούς πόνους είχες;
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- hellegennes
Αυτό το έχω κάνει. Δεν λέω αυτό. Λέω ότι δεν θα έμπλεκα την δουλειά μου, που είναι η πώληση, με τα προσωπικά μου. Δεν θα διέγραφα χρέη ούτε θα έδινα κάτι τζάμπα ή σε μικρότερη τιμή για τέτοιον λόγο.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ωραία.hellegennes έγραψε: 01 Δεκ 2020, 05:24 Αυτό το έχω κάνει. Δεν λέω αυτό. Λέω ότι δεν θα έμπλεκα την δουλειά μου, που είναι η πώληση, με τα προσωπικά μου. Δεν θα διέγραφα χρέη ούτε θα έδινα κάτι τζάμπα ή σε μικρότερη τιμή για τέτοιον λόγο.
Άλλο που αφορά ενδεχομένως πάλι το νήμα.
Έχει τύχει να εμφανιστεί κάποιος τσιγγάνος/ακι με στόχο να κλέψει και λίγο ή να κάνει τράκα;
Και κάτι ακόμα, έχει τύχει ποτέ από αφηρημάδα να δεχθείς πλαστό χαρτονόμισμα;
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
- hellegennes
1. Ναι.
2. Όχι.
2. Όχι.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Adidas έγραψε: 01 Δεκ 2020, 03:45Τυπε αφού υπάρχουν περισσότερες πιθανότητες γιατί τελικά οι γυναίκες ειναι περισσότερες;

Yippie Kay Yay
- hellegennes
Πηγαίνω σήμερα το μεσημέρι στην δουλειά. Είχαν μείνει κάτι πράγματα από χθες που δεν είχαν τιμολογηθεί, οπότε έβαζε τιμές η υπάλληλος. Σε κάποια φάση την βλέπω να βάζει το χέρι της στο κεφάλι της, τύπου «ωχ, θεέ μου». Την ρωτάω:
-Τι έγινε; Τι σε βρήκε;
-Έκανα μαλακία.
-Τι έκανες;
-Έδωσα 10 ευρώ μία από τις κουβέρτες που φέρατε χθες ενώ ήταν απ' αυτές που κάνουν 17 ευρώ.
-Σε ποιον την έδωσες;
-Σε μια άσχετη, δεν την ξέρουμε. Ζήτησε κι άλλη μάλιστα, έστειλα φωτογραφία στο viber.
-Εντάξει, αν έρθει θα της πούμε ότι έγινε λάθος.
Την βλέπω να αναστατώνεται. Λέει:
-Εγώ θα βάλω τα 7 ευρώ στο ταμείο κι αν έρθει και τα δώσει θα τα πάρω πίσω.
-Μην λες μαλακίες, δεν θα βάλεις τίποτα.
-Ρε, εγώ την έκανα την βλακεία. Αν δεν έρθει ξανά αυτή; Αν θυμώσει και δεν θέλει να τα δώσει; Την αγοράσαμε παραπάνω από 10 ευρώ.
-Σιγά ρε, 7 ευρώ είναι, δεν τρέχει τίποτα.
Βάζει τα κλάματα. Εγώ χαμογελάω.
-Καλά ρε, είσαι χαζή; Κλαις για 7 χαζοευρώ; Σιγά την ζημιά, όλοι κάνουν λάθη. Εντάξει, εσύ κάνεις συχνότερα, αλλά το έχουμε συνηθίσει (γελάει). Αν έρθει πίσω η τύπισσα θα της πούμε ότι έγινε λάθος. Δεν θα της ζητήσουμε να δώσει την διαφορά, είναι ματζιριά. Αν θέλει να δώσει ας δώσει μόνη της, απλά η δεύτερη που ζήτησε είναι 17 ευρώ.
-Τι έγινε; Τι σε βρήκε;
-Έκανα μαλακία.
-Τι έκανες;
-Έδωσα 10 ευρώ μία από τις κουβέρτες που φέρατε χθες ενώ ήταν απ' αυτές που κάνουν 17 ευρώ.
-Σε ποιον την έδωσες;
-Σε μια άσχετη, δεν την ξέρουμε. Ζήτησε κι άλλη μάλιστα, έστειλα φωτογραφία στο viber.
-Ρε, εγώ την έκανα την βλακεία. Αν δεν έρθει ξανά αυτή; Αν θυμώσει και δεν θέλει να τα δώσει; Την αγοράσαμε παραπάνω από 10 ευρώ.
-Καλά ρε, είσαι χαζή; Κλαις για 7 χαζοευρώ; Σιγά την ζημιά, όλοι κάνουν λάθη. Εντάξει, εσύ κάνεις συχνότερα, αλλά το έχουμε συνηθίσει (γελάει). Αν έρθει πίσω η τύπισσα θα της πούμε ότι έγινε λάθος. Δεν θα της ζητήσουμε να δώσει την διαφορά, είναι ματζιριά. Αν θέλει να δώσει ας δώσει μόνη της, απλά η δεύτερη που ζήτησε είναι 17 ευρώ.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αχ, Χελιγκρούτα μου, είσαι μια χωρίς τέλος σύσπαση των μυών του προσώπατου ένεκα ενα αέναο χαμόγελο σαν να γλιέπω το χάπι το εντ σε έργο (φιλμ, ελληνιστί) χριστουγεννιάτικο...
...
Κι όλο τουτο καθως σε διαβαζω, καθώς διαβάζω αυτο το τελευταίο σου.
...
Κι όλο τουτο καθως σε διαβαζω, καθώς διαβάζω αυτο το τελευταίο σου.
Και επιχειρηματίας και φιλεύσπλαχνος.hellegennes έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:08 Πηγαίνω σήμερα το μεσημέρι στην δουλειά. Είχαν μείνει κάτι πράγματα από χθες που δεν είχαν τιμολογηθεί, οπότε έβαζε τιμές η υπάλληλος. Σε κάποια φάση την βλέπω να βάζει το χέρι της στο κεφάλι της, τύπου «ωχ, θεέ μου». Την ρωτάω:
-Τι έγινε; Τι σε βρήκε;
-Έκανα μαλακία.
-Τι έκανες;
-Σε ποιον την έδωσες;
Είσαι o Bruce Wayne της Σταυρούπολης, τύπε!
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Βάλε μωρή ένα δεκάευρω στο ταμείο και άσε τις κλάψες.hellegennes έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:08 Πηγαίνω σήμερα το μεσημέρι στην δουλειά. Είχαν μείνει κάτι πράγματα από χθες που δεν είχαν τιμολογηθεί, οπότε έβαζε τιμές η υπάλληλος. Σε κάποια φάση την βλέπω να βάζει το χέρι της στο κεφάλι της, τύπου «ωχ, θεέ μου». Την ρωτάω:
-Τι έγινε; Τι σε βρήκε;
-Έκανα μαλακία.
-Τι έκανες;
-Σε ποιον την έδωσες;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- hellegennes
Η πλάκα ήταν η αντίδρασή της. Δεν την έχω δει ποτέ να κλαίει και μου φάνηκε κουλό (εξ ου και το νήμα) που την έπιασε το κλάμα για 7 ευρώ. Μικροζημιές κάνει συχνά-πυκνά και της λέω πάντα «θα κρατηθεί απ' τον μισθό σου» και το παίρνει στην πλάκα. Εννοείται δεν το έχω κάνει ποτέ. Δεν είναι θέμα φιλευσπλαχνίας. Αυτή είναι πολύ μεγάλη λέξη. Αλλά το ακριβώς αντίθετο, δηλαδή να χρεώνεις ζημιές στους υπαλλήλους, είναι μικροπρέπεια.Feindflug έγραψε: 19 Δεκ 2020, 22:18 Και επιχειρηματίας και φιλεύσπλαχνος.
Είσαι o Bruce Wayne της Σταυρούπολης, τύπε!
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 257 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 105 Απαντήσεις