!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Highlights της ημερας μας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
filitsa

Re: Highlights της ημερας μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από filitsa »

Αγις έγραψε: 25 Δεκ 2022, 16:13 Μετα απο χρονια χωρις αλλαγες στις κορυφαιες της καταταξης - δυναμικη εισοδος σημερα κ απευθειας νο 4 στις καλυτερες τσιμπουκοτεχνιτρες
Εικόνα
Prepon έγραψε: 19 Αύγ 2021, 22:53 Όχι σκουλίκι, σαρανταποδαρούσα
hellegennes έγραψε: 02 Ιούλ 2022, 08:19 Οκ, είσαι πραγματικά αξιοθρήνητη.
(απευθυνόμενοι σε γνωστή χρήστρια του πακυ)
Άβαταρ μέλους
GreekGuy
Phorum.gr user: greekguy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GreekGuy »

Ήπια καφέ. Φραπέ γλυκό με γάλα. Καλά πέρασα. :)
Όλα γίνονται για κάποιον λόγο, ακόμα και αν δε γνωρίζεις τον λόγο.
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Αυτές οι photos είναι τα highlights.

Εικόνα

Εικόνα

(Αεροπλάνο)

Εικόνα

Εικόνα

Και το ότι είδα επιτέλους την λατρεία μου.

Πήγα κατά τις 4 με μια συνάδελφο σε κάτι καταστηματάκια που ήθελε να μου δείξει με χειροποίητα κοσμήματα επειδή φώναζαν Κάσπερ λέει και ήθελε να μου τα δείξει (πήρα σκουλαρίκια τελικά, αν και για δαχτυλιδάκια με πήγε περισσότερο!) και μετά πήγαμε να βρούμε μια άλλη μας συνάδελφο σε μπαράκι που καθόταν με φίλο της. Εγώ στο μεταξύ είχα πει στην φίλη/συνάδελφο, από την δουλειά που την είδα, ότι νύχτα έχω κανονισμένο με τον «ταδε» (επειδή ήθελε να βγούμε αργά το απόγευμα), είπα και όνομα. Δεν ξέρει το όνομα της λατρείας μου, αλλά της έχω πει ότι είμαι με κάποιον. Και επίσης της είπα ότι 5 άτομα μαξ το ξέρουν. Και με το που της το λέω, κάναμε check in, δεξιά και αριστερά μας συνάδελφοι (και ο αντιπρόσωπος της αερογραμμής), γυρνάει και μου λέει «α οκ αφού θα βγεις με τον ΤΑΔΕ να πάμε νωρίτερα εμείς». Και την κόβω αμέσως και της λέω «εεεε πιο σιγά, μας ακούνε! Σου είπα πως δεν θέλω να το μάθουυυν :lol: » και μου λέει «ααα μα ο τάδε είναι; νόμιζα κάνας φίλος σου άκυρος ήταν» :lol: και τεσπα, είχε πάει 18:30 ήδη που είμασταν στο μπαράκι με τα παιδιά και της λέω «εγώ πρέπει να φύγω σιγά σιγά… στις 8 πρέπει να είμαι κάπου και πρέπει να πάω από το σπίτι», και προφανώς ήξερε πού θα πήγαινα, αλλά άκουγαν και οι άλλοι. Πήγα σπίτι, άλλαξα στα γρήγορα και στις 7:15 μου στέλνει ότι είναι έτοιμος και ξεκινάει. Τρέχω να ξεκινήσω κι’ εγώ και ήταν στην κουζίνα και οι 2 γονείς που με είχαν δει να μπαίνω πριν μερικά λεπτά. Σχολιάζει η μάνα μου «εσύ δεν κάθεσαι, μπαίνεις και φεύγεις, σίγουρα έχεις φίλο». Και απαντάει ο μπαμπάς μου «κοίτα μόνο να είναι ομονοιάτης!». Γελάω, δεν απαντάω και απλά φεύγω. Με έμαθαν. Και πλέον βαρέθηκα να αγχώνομαι για το τι σκέφτονται, απλά δεν μιλάω, προσέχω και ό,τι γίνει.

Πήγαμε στο γνωστό μας στέκι στη θάλασσα με το δικό του αυτοκίνητο και σήμερα είμασταν τυχεροί (παρά την παγωνιά που δεν μας πείραξε εφόσον μείναμε στο αυτοκίνητο) γιατί είχε φεγγάρι (όπως στην πρώτη φωτο που ξεγελά γιατί είναι μισοφέγγαρο κανονικά, και λόγω του φεγγαριού φαίνεται και το Σταυροβούνι απέναντι :hebit: όπως τότε που ήταν full moon σχεδόν και πήγε μόνος του και όταν του σχολίαζα ότι φαίνεται το βουνό με έβγαλε τρελή γιατί δεν ήξερε καν ότι το βουνό είναι από αυτή την πλευρά και δεν με πίστευε ότι είναι όντως αυτό και με δούλευε και περισσότερο τον δούλευα κι’ εγώ, ειδικά μετά την σημερινή μας φωτο :lol: ). Και τεσπα καθώς ήμουν ξαπλωμένη στην αγκαλιά του γυρνάω και του λέω «τι ομάδα είσαι;», μου απαντάει πως δεν ασχολείται και ότι είναι με μια άκυρη μικρή και του είπα τι έγινε και ότι εγκρίνεται η ομάδα που διάλεξε, εφόσον δεν είναι Ανόρθωση ή Αποελ που είναι οι «εχθροί» της Ομόνοιας :smt005: καιιι επειδή φόρεσα τα καινούρια σκουλαρίκια που ήταν και κρεμαστά (πάντα βγάζω ό,τι σκουλαρίκια φοράω όταν είμαστε μαζί γιατί δεν μας βολεύει), καθώς γυρνούσα πίσω σπίτι με παίρνει και μου λέει ότι τα έχω ξεχάσει στο αυτοκίνητο, βασικά ότι τα βρήκε επειδή δεν τα έβγαλα και πρέπει να μου έπεσαν και να μην πήραμε χαμπάρι. Και ήθελα να τα φορέσω και αύριο γμτ!

Και τώρα θα μπορέσουμε να ξαναβρεθούμε Κυριακή και μάλιστα πρωί/μεσημέρι, για να φάμε και μαζί (και εδώ απλά προσεύχομαι να μην μας δει οικογενειακός γνωστός), επειδή το Σάββατο δουλεύει και νύχτα θα πάω στην φίλη της μάνας μου για φαγητό και να γυρίσουμε τον χρόνο. Πρωτοχρονιά θα έρθει η κολλητή μου από το ταξίδι και το βράδυ θα πάμε για φαγητό και ποτό, άρα μας μένει το πρωί που σπίτι πάντα κάνουνε κοντοσούβλι και θα τους φανεί παράξενο και άκυρο να πάω να φάω έξω τέτοια μέρα αλλά δεν με νοιάζει, δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την επόμενη Τρίτη για να τον ξαναδώ. Ήδη κάναμε 4 μέρες να ειδωθούμε και με έσφιγγε λέγοντας πόσο πολύ έχουμε πεθυμήσει ο ένας τον άλλον :-?
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
filitsa

Casp έγραψε: 28 Δεκ 2022, 00:06 Αυτές οι photos είναι τα highlights.

Εικόνα

Εικόνα

(Αεροπλάνο)

Εικόνα

Εικόνα

Πήγα κατά τις 4 με μια συνάδελφο σε κάτι καταστηματάκια που ήθελε να μου δείξει με χειροποίητα κοσμήματα επειδή φώναζαν Κάσπερ λέει και ήθελε να μου τα δείξει (πήρα σκουλαρίκια τελικά, αν και για δαχτυλιδάκια με πήγε περισσότερο!) και μετά πήγαμε να βρούμε μια άλλη μας συνάδελφο σε μπαράκι που καθόταν με φίλο της. Εγώ στο μεταξύ είχα πει στην φίλη/συνάδελφο, από την δουλειά που την είδα, ότι νύχτα έχω κανονισμένο με τον «ταδε» (επειδή ήθελε να βγούμε αργά το απόγευμα), είπα και όνομα. Δεν ξέρει το όνομα της λατρείας μου, αλλά της έχω πει ότι είμαι με κάποιον. Και επίσης της είπα ότι 5 άτομα μαξ το ξέρουν. Και με το που της το λέω, κάναμε check in, δεξιά και αριστερά μας συνάδελφοι (και ο αντιπρόσωπος της αερογραμμής), γυρνάει και μου λέει «α οκ αφού θα βγεις με τον ΤΑΔΕ να πάμε νωρίτερα εμείς». Και την κόβω αμέσως και της λέω «εεεε πιο σιγά, μας ακούνε! Σου είπα πως δεν θέλω να το μάθουυυν :lol: » και μου λέει «ααα μα ο τάδε είναι; νόμιζα κάνας φίλος σου άκυρος ήταν» :lol: και τεσπα, είχε πάει 18:30 ήδη που είμασταν στο μπαράκι με τα παιδιά και της λέω «εγώ πρέπει να φύγω σιγά σιγά… στις 8 πρέπει να είμαι κάπου και πρέπει να πάω από το σπίτι», και προφανώς ήξερε πού θα πήγαινα, αλλά άκουγαν και οι άλλοι. Πήγα σπίτι, άλλαξα στα γρήγορα και στις 7:15 μου στέλνει ότι είναι έτοιμος και ξεκινάει. Τρέχω να ξεκινήσω κι’ εγώ και ήταν στην κουζίνα και οι 2 γονείς που με είχαν δει να μπαίνω πριν μερικά λεπτά. Σχολιάζει η μάνα μου «εσύ δεν κάθεσαι, μπαίνεις και φεύγεις, σίγουρα έχεις φίλο». Και απαντάει ο μπαμπάς μου «κοίτα μόνο να είναι ομονοιάτης!». Γελάω, δεν απαντάω και απλά φεύγω. Με έμαθαν. Και πλέον βαρέθηκα να αγχώνομαι για το τι σκέφτονται, απλά δεν μιλάω, προσέχω και ό,τι γίνει.

Πήγαμε στο γνωστό μας στέκι στη θάλασσα με το δικό του αυτοκίνητο και σήμερα είμασταν τυχεροί (παρά την παγωνιά που δεν μας πείραξε εφόσον μείναμε στο αυτοκίνητο) γιατί είχε φεγγάρι (όπως στην πρώτη φωτο που ξεγελά γιατί είναι μισοφέγγαρο κανονικά, και λόγω του φεγγαριού φαίνεται και το Σταυροβούνι απέναντι :hebit: όπως τότε που ήταν full moon σχεδόν και πήγε μόνος του και όταν του σχολίαζα ότι φαίνεται το βουνό με έβγαλε τρελή γιατί δεν ήξερε καν ότι το βουνό είναι από αυτή την πλευρά και δεν με πίστευε ότι είναι όντως αυτό και με δούλευε και περισσότερο τον δούλευα κι’ εγώ, ειδικά μετά την σημερινή μας φωτο :lol: ). Και τεσπα καθώς ήμουν ξαπλωμένη στην αγκαλιά του γυρνάω και του λέω «τι ομάδα είσαι;», μου απαντάει πως δεν ασχολείται και ότι είναι με μια άκυρη μικρή και του είπα τι έγινε και ότι εγκρίνεται η ομάδα που διάλεξε, εφόσον δεν είναι Ανόρθωση ή Αποελ που είναι οι «εχθροί» της Ομόνοιας :smt005: καιιι επειδή φόρεσα τα καινούρια σκουλαρίκια που ήταν και κρεμαστά (πάντα βγάζω ό,τι σκουλαρίκια φοράω όταν είμαστε μαζί γιατί δεν μας βολεύει), καθώς γυρνούσα πίσω σπίτι με παίρνει και μου λέει ότι τα έχω ξεχάσει στο αυτοκίνητο, βασικά ότι τα βρήκε επειδή δεν τα έβγαλα και πρέπει να μου έπεσαν και να μην πήραμε χαμπάρι. Και ήθελα να τα φορέσω και αύριο γμτ!

Και τώρα θα μπορέσουμε να ξαναβρεθούμε Κυριακή και μάλιστα πρωί/μεσημέρι, για να φάμε και μαζί (και εδώ απλά προσεύχομαι να μην μας δει οικογενειακός γνωστός), επειδή το Σάββατο δουλεύει και νύχτα θα πάω στην φίλη της μάνας μου για φαγητό και να γυρίσουμε τον χρόνο. Πρωτοχρονιά θα έρθει η κολλητή μου από το ταξίδι και το βράδυ θα πάμε για φαγητό και ποτό, άρα μας μένει το πρωί που σπίτι πάντα κάνουνε κοντοσούβλι και θα τους φανεί παράξενο και άκυρο να πάω να φάω έξω τέτοια μέρα αλλά δεν με νοιάζει, δεν μπορώ να περιμένω μέχρι την επόμενη Τρίτη για να τον ξαναδώ. Ήδη κάναμε 4 μέρες να ειδωθούμε και με έσφιγγε λέγοντας πόσο πολύ έχουμε πεθυμήσει ο ένας τον άλλον :-?

Εικόνα
nowhere

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nowhere »

Αγις έγραψε: 25 Δεκ 2022, 16:13 Μετα απο χρονια χωρις αλλαγες στις κορυφαιες της καταταξης - δυναμικη εισοδος σημερα κ απευθειας νο 4 στις καλυτερες τσιμπουκοτεχνιτρες
μαλάκα πρέπει να είσαι ο πιο φουκαράς μουροπώλης που έχει περάσει και η πλάκα είναι που νομίζεις ότι το κάνεις και όμορφα :smt005:
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

nowhere έγραψε: 28 Δεκ 2022, 06:25
μαλάκα πρέπει να είσαι ο πιο φουκαράς μουροπώλης που έχει περάσει και η πλάκα είναι που νομίζεις ότι το κάνεις και όμορφα :smt005:
Αργησες χαρακτηριστικα
Να μην επαναληφθει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Kotas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Kotas »

Casp έγραψε: 28 Δεκ 2022, 00:06 Αυτές οι photos είναι τα highlights.

Εικόνα

Εικόνα

(Αεροπλάνο)

Εικόνα

Εικόνα

τι ειναι ολα αυτα και γιατι θα κατσει κανεις να τα διαβασει :-?
Casp

Kotas έγραψε: 28 Δεκ 2022, 15:57 τι ειναι ολα αυτα και γιατι θα κατσει κανεις να τα διαβασει :-?
Τα highlights της μέρας μου! :lol:

Σήμερα τα highlights μου είναι ο freddo espresso (στην δουλειά δεν είχα highlights γιατί με χώρισαν από την ομάδα μου σήμερα και η παρέα μου ήταν λίγο boring) και ότι θα βγω με μια φίλη μου που έχω να την δω 4 χρόνια :lol: :hebit: (έφυγε μόνιμα εξωτερικό η γλυκούλα μου)
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σιχαμερίων Αθλιοζήλευτος »

Kotas έγραψε: 28 Δεκ 2022, 15:57 ...............

τι ειναι ολα αυτα και γιατι θα κατσει κανεις να τα διαβασει :-?
Είναι σαν το ίνστα, αλλά με λέξεις.
Βούτυρα-Έλαια-Λίπη
Άβαταρ μέλους
filitsa

Casp έγραψε: 28 Δεκ 2022, 17:02 η παρέα μου ήταν λίγο boring
:e040:
Casp

filitsa έγραψε: 29 Δεκ 2022, 01:03
Casp έγραψε: 28 Δεκ 2022, 17:02
η παρέα μου ήταν λίγο boring
:e040:
Τους αγαπώ οκ, αλλά ΔΕΝ αλλάζω την ομάδα μου ρε, τους λατρεύω :D :hebit:
Στον έναν (τον business) έδωσε την ιδέα η άλλη κοπέλα που είναι στην ομάδα μας, να του κάνουμε δώρο κούπα καφέ που να γράφει πάνω boss, δηλαδή ότι είναι το boss στην ομάδα μας. Και για μένα μου λέει πως είμαι ο λόγος που αγάπησε την aegean. Επειδή της αρέσει να είναι στην πτήση μαζί μου, και που τα κανονίζω όλα και που γενικά την έμαθε (είναι πιο παλιά από μένα) :003: και είναι τα καλύτερα παιδιά και τους λατρεύω. Έλειπε η κοπέλα για ταξίδι μια βδομάδα και έπαθα σύνδρομο στέρησης :Ρ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Μου λεει η κολλητη μου, θα έρθω αύριο για τα μαλλιά άμα δεν πετύχουν να πας κομμωτήριο :lol: οκ της λέω. Μιλάω με τον λεγαμενο και λέγαμε περί χαρτιών κτλ του λέω κέρδισες χθες; όχι μου λεει έχασα. Συνεχίζουμε την συζήτηση, μου λέει θα σε μάθω πόκερ. Λέω όχι, δεν θέλω. Του λέω μου αρκούν αυτά που ξέρω και είμαι καλή. Λέει σε τι; λέω στο στουκι είμαι αχαστη. Λέει πότε; λέω τι πότε; θα μου δείξεις ότι είσαι αχαστη. Λέω οπότε θες. Τεσπα λέμε για απόψε αλλά του λέω θα σου πω για σίγουρα γιατί δουλεύω αύριο. Λέω ας βάψω τα μαλλιά μου καλού κακού να είμαι μια θεά. Προχθές που με είδε φορούσα σκουφί και ήταν βράδυ. Πιάνω να βάψω μαλλί. Μαύρο μπλε με πινέλο. Έχω κάνει τις μπροστινής ρίζες και τα πλαϊνά, τα πιάνω σπάει το κλαμερ και μου έρχεται μια τούφα με βαφή στη μούρη. Συν τοις άλλοις ο νιπτήρας χάλια, ο λαιμός, τ αυτιά και δεν έχω τελειώσει καν. Χτυπάει κουδούνι και είναι αυτός. Του λέω από το θυροτηλέφωνο, δεν είπαμε να μιλήσουμε πρώτα; θα μου ανοίξεις μου λέει. Θέλεις να έρθεις πιο μετά του λέω; άνοιξε τη γαμωπόρτα μου λέει. Ανοίγω, ανεβαίνει.
Μπαίνει μέσα με κοιτάει,
- Έρχεστε ειρηνικά μου λέει; :smt005: τι έχεις κάνει μου λέει;.τι είναι αυτά;
-βάφω τα μαλλιά μου.
Πάω να συνεχίσω στο μπάνιο. Με ακολουθεί.
-Ποια μαλλιά σου; έχεις βάψει μέχρι και τα σοβατεπί.
-Θα με βοηθήσεις;
-Όχι. Γιατί δεν πας σε ένα κομμωτήριο όπως όλες οι γυναίκες;
-Σιγά μην πληρώσω 50€ να βάψω μαλλιά.
-Σε έπιασε η τσιγκουνιά για το κομμωτήριο; τώρα θα πληρώσεις περισσότερα στον μπογιατζή.
-Εεεελα θα με βοηθήσεις;;;;
-Φύγε από δω ρε. Η μπλούζα μου είναι αυτή;
-Ε; ναι. Ήθελα να σε αισθάνομαι.
-Να με αισθάνεσαι στην καταστροφή; Δεν αφήνεις τις πουτανιάς λέω 'γω.
-Αφού χάλια ήταν ούτως ή άλλως. Δεν θυμάσαι που είχε βάψει; (εν τω μεταξύ του την έχω πάρει εδώ από πέρυσι επειδή ήταν ζεστή)
-Όχι
-Ε δεν φαίνεται τώρα. Ασε που την έχω πάρει εδώ και πολύ καιρό. Μπορείς να κάνεις κάτι χρήσιμο για μένα;
-Να στα ξυρίσω; χαρά μου.
-Όχι! Καπνίζεις 2-3 τσιγάρα;
-Παρακαλώ;
-Μπορείς να καπνίσεις;
-Ξέρω σε καβλωνει αλλά δεν περίμενα πέσιμο.
-Βρε θέλω την στάχτη σου.
-Κάτι έχω καταλάβει εδώ και καιρό.
-Ελαααα. Γρήγορα.
-Εχεις χαζέψει;
-Ρε συ βγαίνει η μπογιά από το δέρμα με την στάχτη.
-Είσαι παράξενη κοπέλα να το ξέρεις.
Ανάβει τσιγάρο και. με κοίταζε από πάνω ως κάτω και τον έβλεπα από τον καθρέφτη και όντως ήταν αχ με. Το τσιγάρο. Εγώ με τη φόρμα, διαφορετικές κάλτσες, βαμμένη παντού πρέπει να ήμουν ωχ.
-Ξέρεις ότι είναι μωβ.
-Μαύρο μπλε. Άλλο πως φαίνεται
-Πάντως ο νιπτήρας είναι σαν τόπος εγκλήματος από σφαγιασμένα στρουμφάκια. :smt005:
-Μου κρατάς το μπωλ;
Το μπωλ; όχι κοριτσάκι μου. Μόνη σου θα ολοκληρώσεις την καταστροφή σου.
-Δεν με βοηθάς καθόλου.
-Η στάχτη σου είναι εδώ, όταν τελειώσει η μεταλλαξη φώναξε με.
-Που πας;
-Πάω να πάρω τίποτα φαγώσιμο γιατί το βλέπω αδειανό το ψυγείο, πιάτα στο νεροχύτη. Θα είναι μεγάλη η νύχτα.
-Ααα θα παραγγείλουμε.
-Φεύγω. Κοίτα τη ρε πως έγινε η μούρη της. Θα λένε ότι σε πλάκωσα κιόλας και δεν θα είχα και την χαρά.
-Μια λακτα θέλω.
-Και δεν θα είχα την χαρά λέω.

Και έφυγε. Κι απένειμα με τον χαμό. Ελπίζω να πετύχει το χρώμα μόνο. Είχε κέφια σαν παλιά είμασταν σήμερα :hebit:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Σου έφερε τη λάκτα;
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Airman68 έγραψε: 02 Ιαν 2023, 22:51 Σου έφερε τη λάκτα;
Εφερε :klino: την μικρή βέβαια και δεν την έφαγα κιόλας χθες.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Σταμάτησα τη διακοπή στο γυμναστήριο (ένας μήνας).
Άρχισα πάλι και αυτή τη φορά περιλαμβάνω και τρέξιμο στο διάδρομο. Γενικά το μισώ το τρέξιμο αλλά για τους επόμενους 2 μήνες θα το κάνω καθημερινά για να επανέλθω στα ωραία επίπεδα του καλοκαιριού...
Yippie Kay Yay
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”