Από τζίρο έτσι κι αλλιώς είμαι κοντά στα όρια που επιτρέπει ο χώρος και το ωράριό μου, χωρίς να τρέχω πάνω-κάτω σαν αλλόφρων. Αυτές τις μέρες όμως τρέχω πάνω-κάτω σαν αλλόφρων. Δεν είναι μόνο η αυξημένη κίνηση λόγω φόβου, είναι που έκλεισαν και όλα μα όλα τα μαγαζιά της γειτονιάς και δεν έχουν πού να πάνε για καφέ, φαγητό, κτλ, και έχουν λυσσάξει στα πατατάκια, τα σνακ, τα γλυκά και τους ξηρούς καρπούς*.Nostalgia έγραψε: 16 Μαρ 2020, 10:57Και γενικα ρε φιλε πως πας; Υποθετω εχεις ανεβασμενο τζιρο, απο ελλειψεις πως εισαι;hellegennes έγραψε: 16 Μαρ 2020, 10:38Αυτό που ξέρουμε εμείς στην Ελλάδα σαν κανέλα είναι η κασσία Ινδονησίας ή Βιετνάμ. Η Κανέλα Σρι Λάνκας, η γνήσια κανέλα, είναι αυτή που έχει τις περισσότερες ευεργετικές ιδιότητες και είναι περίπου 150% ακριβότερη.
Πάντως, αν εξαιρέσεις το οινόπνευμα και οτιδήποτε που περιέχει την λέξη Dettol που έχουν εξαφανιστεί από την αγορά, δεν έχω ελλείψεις γιατί είμαι καλά οργανωμένος και έχω standby προμηθευτές για τα πάντα.
Χθες το βράδυ έδωσα και τις τελευταίες αλκοολούχες λοσιόν που είχα (95 βαθμών) και ο τύπος που τις πήρε (2 είχαν μείνει) έκλαιγε που τις είχα 1,20 κι όχι 5-6 ευρώ που έβρισκε σε βενζινάδικα.
Στο καπάκι έχω κι έναν πελάτη που μου παραγγέλνει κάτι κουλές ποσότητες τύπου 150 κιλά τραχανά (ευτυχώς αυτά παίζουν παράδοση σε μια μέρα και μου τα φέρνουν), 150 κιλά ρύζι και πάει λέγοντας.
* Χθες ήρθε ένα ζευγάρι άσχετων και ψώνισε 40 ευρώ σε γαριδάκια και πατατάκια. Τους διαβεβαίωσα ότι δεν θα κλείσουν τα εργοστάσια.