!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Highlights της ημερας μας

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Highlights της ημερας μας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Είχε τελειώσει η μπουκαλα στον ψύκτη. Συνήθως λέμε σε κάποιον συνάδελφο να μας φέρει γιατί είναι σε άλλο χώρο. Σήμερα έτρεχαν όλοι πανικοβλητοι και εμείς διψαγαμε. Λέω ας πάρουμε καφέ και να παραγγείλουμε και νερά. Λένε δεν θέλουμε καφέ. Λέω στον προ, θες καφέ. Όχι μου λέει ήπια έξω. Λέω δεν θες έναν καφέ έτσι ωραίο να σε τονώσει; λες; μου λέει. Μπα όχι άστο. Καλά θα σου πάρω έναν ντεκαφ. Κατι διαμαρτυρόταν, έφυγα. Δεν μπορούσα να πάρω μόνο έναν καφέ.
Παίρνω τους καφέδες και 8 νερά. Έρχεται ο μαναρος :hebit:
Πολλά νεράκια λέει. Του εξηγώ στο περίπου . Λέει μου θυμίζεις τον τύπο από το ανέκδοτο με τα προφυλακτικά και τις ασπιρίνες. Το ξέρεις μου λέει; όχι του λέω. (το ήξερα) μου το λέει. Γελάω και καλά σαν να το ακούω 1η φορά.
Χαμογελάει ο θεός και το ευχσριστιεται που μ άρεσε. Το φχαριστιεμαι και εγώ που τον βλέπω να χαμογελάει και είναι ακόμα πιο θεϊκός θεός . Μπαίνει ο προ, βλέπει τα νερά κουνάει το κεφάλι. Παίρνει τον καφέ, πάει να πληρώσει, με έχει πληρώσει λέει.
Έτσι μπράβο λέει και φεύγει. Έφερε και μπουκαλα με νερό. :smt005:

Αχ τι μανάρι είναι αυτός ο άνθρωπος. Όταν τον βλεπω λέω πως έτυχε και ταίριαξαν όλα αυτά μαζί σε έναν άντρα. Υπέροχος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Airman68
Phorum.gr user: Airman68

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Airman68 »

Naida έγραψε: 11 Οκτ 2022, 19:01 Αχ τι μανάρι είναι αυτός ο άνθρωπος. Όταν τον βλεπω λέω πως έτυχε και ταίριαξαν όλα αυτά μαζί σε έναν άντρα. Υπέροχος.
Έχεις φανταστεί ότι μπορεί να είναι κάποιος από εμάς στο φόρουμ; :8)
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Airman68 έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:29
Naida έγραψε: 11 Οκτ 2022, 19:01 Αχ τι μανάρι είναι αυτός ο άνθρωπος. Όταν τον βλεπω λέω πως έτυχε και ταίριαξαν όλα αυτά μαζί σε έναν άντρα. Υπέροχος.
Ούτε καν. Δεν έχουμε τόσο ωραίους φορουμιτες. Είχαμε παλιά έναν, δεν γράφει τίποτα πια.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Naida έγραψε: 13 Οκτ 2022, 18:50
Ούτε καν. Δεν έχουμε τόσο ωραίους φορουμιτες. Είχαμε παλιά έναν, δεν γράφει τίποτα πια.
Το μπαν του Αγι θα ληξει σε λιγο.
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Bazoomba έγραψε: 13 Οκτ 2022, 18:51

Τον μπαναρατε; καλά τον κάνατε. Αλλά δεν εννοώ αυτόν :lol:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Bazoomba
Phorum.gr user: Bazoomba

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bazoomba »

Naida έγραψε: 13 Οκτ 2022, 18:53
Bazoomba έγραψε: 13 Οκτ 2022, 18:51

Α, εχουμε και αλλον; Ποιον λες;
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Bazoomba έγραψε: 13 Οκτ 2022, 18:54
Naida έγραψε: 13 Οκτ 2022, 18:53
Bazoomba έγραψε: 13 Οκτ 2022, 18:51 Το μπαν του Αγι θα ληξει σε λιγο.
Α, εχουμε και αλλον; Ποιον λες;
Δεν τον ξέρεις εσύ. Ήταν στο παλιό φόρουμ.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Tης ημερας κ των τελευταιων 40 + ημερων
Ψηνω συνεχως διαφορα χοιρινα κομματια κ δοκιμαζω τα νεα θερμομετρα σχαρας κ εσωτερικης θερμοκρασιας - βοηθαει πολυ ο καλος καιρος
Αποτελεσμα να ελκονται απο τη μυρωδια οι σφηκες κ διαφορα αλλα ζουδια
Φυσικο επομενο τα Μαντις του κηπου να στηνουν ενεδρα στους κατω αεραγωγους των ψησταριων κ να περιμενουν τα ανυποπτα θυματα τα οποια κατακεραυνωνουν με αστραπιαιες επιθεσεις
υπεροχο θεαμα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μου λεει ο λεγάμενος, τι ώρα τελειώνεις σήμερα αν είναι να βρεθούμε με τους τάδε (φιλικό του ζευγάρι) που εγώ τους ψιλοβαριέμαι κιόλας. Ήμουν σε πολύ καλό mood από κάτι που έγινε στη δουλειά και λέω δεν βαριέσαι πάμε. Βρισκόμαστε και λέμε να πάμε για φαγητό. Μπαίνουμε στα αμάξια ξεχωριστά και ξεκινάμε. Του λέω
" ξέρεις τι έχω παρατηρήσει με τον φίλο σου; όσες φορές έχουμε βγει κερνάς πάντα εσύ. Δεν έχει κάνει κίνηση ποτέ. Ούτε καν να πληρώσει τα δικά τους. Δεν είναι οικονομικά καλά;"
"ο χ....; πλάκα κάνεις; εισοδηματίας και στο λογιστικό του θείου του ξυσταρχιδας"
" και γιατί δεν κάνει ποτέ κίνηση; "
" ελα μωρέ εντάξει πάντα ο γυφτάκος της παρέας ήταν. Εμείς τον κερνάγαμε. "
" ναι αλλά εσύ γιατί το ανέχεσαι; "
" δεν με πειράζει ρε κοριτσάκι μου να κεράσω ένα ποτό ή ένα φαγητό. Σιγά "
"μα είναι κοροϊδία. Ασε θα τον φτιάξω εγώ "
" μη κάνεις κανένα αστείο θα σκοτωθούμε "
" ναι, ναι ότι πεις"
" ρε ακούς που σου μιλάω; "
" ναι είπα μωρέ. Πωωωω πωωωω "
Παρκάρει, κατεβαίνουμε. Καθόμαστε όπου ήθελαν εκείνοι και ας με χτύπαγε εμένα το ρεύμα στην πλάτη.
Παραγγέλνουμε εμένα στριφογυριζε συνέχεια στο μυαλό μου ότι ο τύπος είναι τσιγγουναρος. Ε ρε και πιάνουμε συζήτηση για τα ενοίκια και να έχει ένα ύφος του στυλ δικό μου είναι το ακίνητο όσο θέλω θα το εκμεταλλευτώ. Μου άναψαν τα λαμπάκια. Αφού και ο δικός μου του πήγε κόντρα στα ίσια. Αλλάζει η γυναίκα του θέμα και πάμε στους βιασμούς. Πιάνουν τα αθλητικάπολιτικα, πιάνω το κινητό και χάζευα. Το ίδιο και η άλλη. Σε κάποια φάση κάνει νόημα ο δικός μου για τον λογαριασμό. Λέω τώρα θα την φας μλκ με γνώση ότι θα επακολουθήσει μέγας τσακωμός. Έρχεται ο λογαριασμός. Τον αφήνει στο τραπέζι ο σερβιτόρος, ενώ μιλούσαν. Παίρνω τον λογαριασμό με βλέπει με την άκρη του ματιού του και γυρίζει και μου λέει μέσα από τα δόντια του
"άσε αγάπη μου θα πληρώσω εγώ" και πάει να μου πάρει τον λογαριασμό
" εντάξει αγάπη μου να δω πόσα είναι τα δικά μας θέλω να δω"
Με κοίταξε και ήξερα ότι με βρίζει από μέσα του. Πάει να κάνει κίνηση πάλι να μου πάρει τον λογαριασμό και κάνω προς τα πίσω ότι και καλά δεν βλέπω καλά. Με ρωτάει ο άλλος πόσα είναι ο λογαριασμός, του λέω είναι 127. Του λέει ο δικός μου, άσε ρε μλκ θα κεράσω εγώ. Και του απαντάει ψιλοστραβωμενος "όχι ρε μλκ όλο εσύ κερνάς" βγάζει και αφήνει 130€.Κάτι πήγε να πει ο δικός μου, τον προλαβαίνω εγώ "ωωωω ευχαριστούμε πολύ για το κέρασμα, την επόμενη φορά δικά μας" δεν μίλησε καθόλου. Μέχρι και η γυναίκα του το χάρηκε. Είμαι σίγουρη.
Ένιωσα τέτοια ικανοποίηση που λέω αξίζει οοοολη την φασαρία. Χωριζομαστε, μπαίνουμε στο αυτοκίνητο. Του λέω πες τώρα όσα θες να πεις να τελειώνουμε. Και βάζει τα γέλια." Είσαι απίστευτη, ότι θα έβαζες τον Χ., να πληρώσει δεν το περίμενα ποτέ."
"μα αγανάκτησα. Δεν τον άκουσες πως έλεγε για τα ενοίκια και τα έσοδα του; Εντάξει έλεος"
"Τον άκουσα κοριτσάκι μου, για αυτό του απάντησα"
Λέω δηλαδη δεν θα θα φάω βρίσιμο.
Θα φας γιατί με παρακουσες αλλά όχι τώρα. Και να λέει μόνος του και να γελάει ρε τι έκανε το άτιμο το θηλυκό στον Χ.
"χαίρομαι που γελάς αλλά δεν ξέρω αν είναι το γέλιο του τρελού πριν το μακελειό ή νορμάλ"
"να ξέρεις κάτι, το ότι είσαι αυτή που είσαι είναι η αιτία που είμαι σήμερα εγώ εδώ. Το ότι είσαι αυτή που είσαι μπορεί να είναι επίσης η αιτία που μια μέρα δεν θα είσαι εσύ εδώ"
"όταν λες εδώ; εννοείς δίπλα σου; στο αυτοκίνητο; στη ζωή γενικότερα; γιατί έχεις και κάτι από" 10η εντολή" στο μάτι σου ώρες ώρες "
Συνεχισε το τροπάριο, ρε τον Χ..., ρε τι του έκανε και γέλαγε.
Το ευχαριστήθηκα τοοοοοοοσο πολύ. Μα τοοοοσο πολύ με τον τσιγγουναρο.Δικαιώση.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ανέστης_35
Phorum.gr user: Ανέστης_35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανέστης_35 »

Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 22:46 Μου λεει ο λεγάμενος, τι ώρα τελειώνεις σήμερα αν είναι να βρεθούμε με τους τάδε (φιλικό του ζευγάρι) που εγώ τους ψιλοβαριέμαι κιόλας. Ήμουν σε πολύ καλό mood από κάτι που έγινε στη δουλειά και λέω δεν βαριέσαι πάμε. Βρισκόμαστε και λέμε να πάμε για φαγητό. Μπαίνουμε στα αμάξια ξεχωριστά και ξεκινάμε. Του λέω
" ξέρεις τι έχω παρατηρήσει με τον φίλο σου; όσες φορές έχουμε βγει κερνάς πάντα εσύ. Δεν έχει κάνει κίνηση ποτέ. Ούτε καν να πληρώσει τα δικά τους. Δεν είναι οικονομικά καλά;"
"ο χ....; πλάκα κάνεις; εισοδηματίας και στο λογιστικό του θείου του ξυσταρχιδας"
" και γιατί δεν κάνει ποτέ κίνηση; "
" ελα μωρέ εντάξει πάντα ο γυφτάκος της παρέας ήταν. Εμείς τον κερνάγαμε. "
" ναι αλλά εσύ γιατί το ανέχεσαι; "
" δεν με πειράζει ρε κοριτσάκι μου να κεράσω ένα ποτό ή ένα φαγητό. Σιγά "
"μα είναι κοροϊδία. Ασε θα τον φτιάξω εγώ "
" μη κάνεις κανένα αστείο θα σκοτωθούμε "
" ναι, ναι ότι πεις"
" ρε ακούς που σου μιλάω; "
" ναι είπα μωρέ. Πωωωω πωωωω "
Παρκάρει, κατεβαίνουμε. Καθόμαστε όπου ήθελαν εκείνοι και ας με χτύπαγε εμένα το ρεύμα στην πλάτη.
Παραγγέλνουμε εμένα στριφογυριζε συνέχεια στο μυαλό μου ότι ο τύπος είναι τσιγγουναρος. Ε ρε και πιάνουμε συζήτηση για τα ενοίκια και να έχει ένα ύφος του στυλ δικό μου είναι το ακίνητο όσο θέλω θα το εκμεταλλευτώ. Μου άναψαν τα λαμπάκια. Αφού και ο δικός μου του πήγε κόντρα στα ίσια. Αλλάζει η γυναίκα του θέμα και πάμε στους βιασμούς. Πιάνουν τα αθλητικάπολιτικα, πιάνω το κινητό και χάζευα. Το ίδιο και η άλλη. Σε κάποια φάση κάνει νόημα ο δικός μου για τον λογαριασμό. Λέω τώρα θα την φας μλκ με γνώση ότι θα επακολουθήσει μέγας τσακωμός. Έρχεται ο λογαριασμός. Τον αφήνει στο τραπέζι ο σερβιτόρος, ενώ μιλούσαν. Παίρνω τον λογαριασμό με βλέπει με την άκρη του ματιού του και γυρίζει και μου λέει μέσα από τα δόντια του
"άσε αγάπη μου θα πληρώσω εγώ" και πάει να μου πάρει τον λογαριασμό
" εντάξει αγάπη μου να δω πόσα είναι τα δικά μας θέλω να δω"
Με κοίταξε και ήξερα ότι με βρίζει από μέσα του. Πάει να κάνει κίνηση πάλι να μου πάρει τον λογαριασμό και κάνω προς τα πίσω ότι και καλά δεν βλέπω καλά. Με ρωτάει ο άλλος πόσα είναι ο λογαριασμός, του λέω είναι 127. Του λέει ο δικός μου, άσε ρε μλκ θα κεράσω εγώ. Και του απαντάει ψιλοστραβωμενος "όχι ρε μλκ όλο εσύ κερνάς" βγάζει και αφήνει 130€.Κάτι πήγε να πει ο δικός μου, τον προλαβαίνω εγώ "ωωωω ευχαριστούμε πολύ για το κέρασμα, την επόμενη φορά δικά μας" δεν μίλησε καθόλου. Μέχρι και η γυναίκα του το χάρηκε. Είμαι σίγουρη.
Ένιωσα τέτοια ικανοποίηση που λέω αξίζει οοοολη την φασαρία. Χωριζομαστε, μπαίνουμε στο αυτοκίνητο. Του λέω πες τώρα όσα θες να πεις να τελειώνουμε. Και βάζει τα γέλια." Είσαι απίστευτη, ότι θα έβαζες τον Χ., να πληρώσει δεν το περίμενα ποτέ."
"μα αγανάκτησα. Δεν τον άκουσες πως έλεγε για τα ενοίκια και τα έσοδα του; Εντάξει έλεος"
"Τον άκουσα κοριτσάκι μου, για αυτό του απάντησα"
Λέω δηλαδη δεν θα θα φάω βρίσιμο.
Θα φας γιατί με παρακουσες αλλά όχι τώρα. Και να λέει μόνος του και να γελάει ρε τι έκανε το άτιμο το θηλυκό στον Χ.
"χαίρομαι που γελάς αλλά δεν ξέρω αν είναι το γέλιο του τρελού πριν το μακελειό ή νορμάλ"
"να ξέρεις κάτι, το ότι είσαι αυτή που είσαι είναι η αιτία που είμαι σήμερα εγώ εδώ. Το ότι είσαι αυτή που είσαι μπορεί να είναι επίσης η αιτία που μια μέρα δεν θα είσαι εσύ εδώ"
"όταν λες εδώ; εννοείς δίπλα σου; στο αυτοκίνητο; στη ζωή γενικότερα; γιατί έχεις και κάτι από" 10η εντολή" στο μάτι σου ώρες ώρες "
Συνεχισε το τροπάριο, ρε τον Χ..., ρε τι του έκανε και γέλαγε.
Το ευχαριστήθηκα τοοοοοοοσο πολύ. Μα τοοοοσο πολύ με τον τσιγγουναρο.Δικαιώση.

:zz: :zz: :zz: :zz: :zz:
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
Άβαταρ μέλους
Airman68

Βλέπω από χθες ένα πακέτο παρατημένο έξω από την εξώπορτα του κτηρίου.
Είναι παραγγελία από το hello fresh. Στέλνουν στους συνδρομητές τους συνταγές και όλα τα υλικά που χρειάζονται για να τις φτιάξουν.
Τους παίρνω σήμερα τηλέφωνο και τους εξηγώ ότι άφησαν την παραγγελία σε λάθος διεύθυνση (είχαμε ένα γράμμα διαφορά στον ταχυδρομικό κώδικα).
Με ευχαρίστησαν που τους ενημέρωσα και μου είπαν ότι θα επικοινωνήσουν με τον πελάτη.
Επίσης δεν έχουν υπηρεσία να παραλάβει πίσω το πακέτο οπότε να το κρατήσω.
Έχω τώρα συνταγές και υλικά για 3 γεύματα!
Yippie Kay Yay
Casp
Phorum.gr user: Casper

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Casp »

Είχα ρεπό σήμερα και μια φίλη της μαμμάς μου θα κάνει εγχείρηση στην Πάφο και την πήγαμε εγώ με την μάνα μου (οδηγούσα εγώ). Ξύπνησα στις 7 παρά, κατά τις 8 ξεκινήσαμε γιατί ξέχασε κάτι πράγματα και γυρίσαμε πίσω και καθώς πηγαίναμε ήθελαν και οι 2 τουαλέτα. Σταματήσαμε στο Πισσούρι (γύρω στο μισάωρο πριν την Πάφο) απλά για να βρουν μια οποιαδήποτε καφετέρεια, να πάρουν καφέ για να μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν την τουαλέτα. Η ώρα να έχει πάει σχεδόν 9. Της άφησα στο καφέ και πήγα να παρκάρω. Βλέπω μπροστά μου θάλασσα με ήλιο :hebit: (είχε και μαγευτικά σύννεφα όμως γιατί είχε βρέξει). Εννοείται πως δεν χάνω ευκαιρία και πλησιάζω για να ακούσω το κύμα και να φωτογραφίσω! Μαγεία και γαλήνη :hebit: πηγαίνω και τις βρίσκω και όταν φύγαμε δεν υπήρχαν πινακίδες για Πάφο και καταλήξαμε να μπαίνουμε στο χωριό που ήταν στο βουνό και να απολαμβάνουμε και την μαγευτική θέα. Λέω στην φίλη της μαμμάς μου που ήταν και αγχωμένη «θα σε χαλαρώσω πριν πας, ήρθες εκδρομή σήμερα!». Τελικά τα βρήκαμε, την αφήσαμε στην κλινική και πήγαμε για πρόγευμα στο λιμανάκι της Πάφου :hebit: μετά πήγαμε να περπατήσουμε μέχρι το κάστρο και πριν φύγουμε της ήρθε να πάμε και Λεμεσό (ήταν ο δρόμος της επιστροφής) για να δούμε κάτι φωτιστικά για το διαμέρισμα και για να πάμε βόλτα και στην μαρίνα. Ήπιαμε τον καφέ μας, πήγαμε μετά να φάμε και ΜΟΛΙΣ που γυρίσαμε σπίτι :lol:

Και να της λέω ότι θα βγω και απόψε και να υποψιάζεται ότι έχω βρει αγόρι… και να προσπαθώ να το παίξω λίγο τρέλα ότι βγαίνω με συναδέλφους (όχι πως δεν έχει και δόση αλήθειας αυτό). Και το καμάρι μου σχολάει στις 7 και ανυπομονώ να τον δω.

Εκδρομή σήμερα και χάρηκα που πέρασα χρόνο και με την μάνα μου, όσο κι’ αν μου σπάει τα νεύρα πολλές φορές. Και ακόμα μια φορά κατάλαβα πόσο πολύ λατρεύω την Κύπρο μου. Και νιώθω και ευτυχισμένη και μπορώ να απολαύσω ακόμα περισσότερο τις ομορφιές της.
Αν μοιάζει με την αίσθηση του "είμαι σπίτι" τότε να μείνεις. Όλοι έχουν ένα σπίτι, μωρό μου. Και αυτά τα σπίτια, αξίζουν πάντα τον κόπο ακόμη και αν κάποια στιγμή γκρεμιστούν.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Η νεαρη μαθητευομενη επιασε το πρωτο της - σχεδον δικιλο λαυρακι - με δολωμα ζωντανη γαριδα
Εκστασιαστηκε - μαλλον θα ειχε κ οργασμο
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Airman68

Έστειλα email σε ένα φιλαράκι που είχαμε χρόνια να βρεθούμε ή να επικοινωνήσουμε.
Έχω έρθει Αθήνα σόλο για κάποιες δουλειές και σκέφτηκα ότι ήταν καλή ευκαιρία.
Τα παράτησε όλα και συναντηθήκαμε.
Περάσαμε τόσο καλά σαν να μην είχε περάσει ούτε μία μέρα! Από τη μια αισθάνθηκα τύψεις γιατί εγώ είμαι αυτός που έφυγα εξωτερικό και χάθηκα αλλά από την άλλη χάρηκα τόσο πολύ που βρεθήκαμε.
Για μένα αυτές είναι οι πραγματικές φιλίες. Να μην μένουμε στα τυπικά αλλά να παγώνει ο χρόνος και με το που θα βρεθούμε να είναι σα να συνεχίζουμε ακριβώς από εκεί που το αφήσαμε...
Yippie Kay Yay
Άβαταρ μέλους
νύχτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από νύχτα »

Airman68 έγραψε: 03 Δεκ 2022, 09:49 Έστειλα email σε ένα φιλαράκι που είχαμε χρόνια να βρεθούμε ή να επικοινωνήσουμε.
Έχω έρθει Αθήνα σόλο για κάποιες δουλειές και σκέφτηκα ότι ήταν καλή ευκαιρία.
Τα παράτησε όλα και συναντηθήκαμε.
Περάσαμε τόσο καλά σαν να μην είχε περάσει ούτε μία μέρα! Από τη μια αισθάνθηκα τύψεις γιατί εγώ είμαι αυτός που έφυγα εξωτερικό και χάθηκα αλλά από την άλλη χάρηκα τόσο πολύ που βρεθήκαμε.
Για μένα αυτές είναι οι πραγματικές φιλίες. Να μην μένουμε στα τυπικά αλλά να παγώνει ο χρόνος και με το που θα βρεθούμε να είναι σα να συνεχίζουμε ακριβώς από εκεί που το αφήσαμε...
το ίδιο ακριβώς έζησα χθες μα από την ανάποδη

πολύ αναζωογονητικό :D
δώστε μου να πεθάνω όλους τους θανάτους
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”