Naida έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 22:46
Μου λεει ο λεγάμενος, τι ώρα τελειώνεις σήμερα αν είναι να βρεθούμε με τους τάδε (φιλικό του ζευγάρι) που εγώ τους ψιλοβαριέμαι κιόλας. Ήμουν σε πολύ καλό mood από κάτι που έγινε στη δουλειά και λέω δεν βαριέσαι πάμε. Βρισκόμαστε και λέμε να πάμε για φαγητό. Μπαίνουμε στα αμάξια ξεχωριστά και ξεκινάμε. Του λέω
" ξέρεις τι έχω παρατηρήσει με τον φίλο σου; όσες φορές έχουμε βγει κερνάς πάντα εσύ. Δεν έχει κάνει κίνηση ποτέ. Ούτε καν να πληρώσει τα δικά τους. Δεν είναι οικονομικά καλά;"
"ο χ....; πλάκα κάνεις; εισοδηματίας και στο λογιστικό του θείου του ξυσταρχιδας"
" και γιατί δεν κάνει ποτέ κίνηση; "
" ελα μωρέ εντάξει πάντα ο γυφτάκος της παρέας ήταν. Εμείς τον κερνάγαμε. "
" ναι αλλά εσύ γιατί το ανέχεσαι; "
" δεν με πειράζει ρε κοριτσάκι μου να κεράσω ένα ποτό ή ένα φαγητό. Σιγά "
"μα είναι κοροϊδία. Ασε θα τον φτιάξω εγώ "
" μη κάνεις κανένα αστείο θα σκοτωθούμε "
" ναι, ναι ότι πεις"
" ρε ακούς που σου μιλάω; "
" ναι είπα μωρέ. Πωωωω πωωωω "
Παρκάρει, κατεβαίνουμε. Καθόμαστε όπου ήθελαν εκείνοι και ας με χτύπαγε εμένα το ρεύμα στην πλάτη.
Παραγγέλνουμε εμένα στριφογυριζε συνέχεια στο μυαλό μου ότι ο τύπος είναι τσιγγουναρος. Ε ρε και πιάνουμε συζήτηση για τα ενοίκια και να έχει ένα ύφος του στυλ δικό μου είναι το ακίνητο όσο θέλω θα το εκμεταλλευτώ. Μου άναψαν τα λαμπάκια. Αφού και ο δικός μου του πήγε κόντρα στα ίσια. Αλλάζει η γυναίκα του θέμα και πάμε στους βιασμούς. Πιάνουν τα αθλητικάπολιτικα, πιάνω το κινητό και χάζευα. Το ίδιο και η άλλη. Σε κάποια φάση κάνει νόημα ο δικός μου για τον λογαριασμό. Λέω τώρα θα την φας μλκ με γνώση ότι θα επακολουθήσει μέγας τσακωμός. Έρχεται ο λογαριασμός. Τον αφήνει στο τραπέζι ο σερβιτόρος, ενώ μιλούσαν. Παίρνω τον λογαριασμό με βλέπει με την άκρη του ματιού του και γυρίζει και μου λέει μέσα από τα δόντια του
"άσε αγάπη μου θα πληρώσω εγώ" και πάει να μου πάρει τον λογαριασμό
" εντάξει αγάπη μου να δω πόσα είναι τα δικά μας θέλω να δω"
Με κοίταξε και ήξερα ότι με βρίζει από μέσα του. Πάει να κάνει κίνηση πάλι να μου πάρει τον λογαριασμό και κάνω προς τα πίσω ότι και καλά δεν βλέπω καλά. Με ρωτάει ο άλλος πόσα είναι ο λογαριασμός, του λέω είναι 127. Του λέει ο δικός μου, άσε ρε μλκ θα κεράσω εγώ. Και του απαντάει ψιλοστραβωμενος "όχι ρε μλκ όλο εσύ κερνάς" βγάζει και αφήνει 130€.Κάτι πήγε να πει ο δικός μου, τον προλαβαίνω εγώ "ωωωω ευχαριστούμε πολύ για το κέρασμα, την επόμενη φορά δικά μας" δεν μίλησε καθόλου. Μέχρι και η γυναίκα του το χάρηκε. Είμαι σίγουρη.
Ένιωσα τέτοια ικανοποίηση που λέω αξίζει οοοολη την φασαρία. Χωριζομαστε, μπαίνουμε στο αυτοκίνητο. Του λέω πες τώρα όσα θες να πεις να τελειώνουμε. Και βάζει τα γέλια." Είσαι απίστευτη, ότι θα έβαζες τον Χ., να πληρώσει δεν το περίμενα ποτέ."
"μα αγανάκτησα. Δεν τον άκουσες πως έλεγε για τα ενοίκια και τα έσοδα του; Εντάξει έλεος"
"Τον άκουσα κοριτσάκι μου, για αυτό του απάντησα"
Λέω δηλαδη δεν θα θα φάω βρίσιμο.
Θα φας γιατί με παρακουσες αλλά όχι τώρα. Και να λέει μόνος του και να γελάει ρε τι έκανε το άτιμο το θηλυκό στον Χ.
"χαίρομαι που γελάς αλλά δεν ξέρω αν είναι το γέλιο του τρελού πριν το μακελειό ή νορμάλ"
"να ξέρεις κάτι, το ότι είσαι αυτή που είσαι είναι η αιτία που είμαι σήμερα εγώ εδώ. Το ότι είσαι αυτή που είσαι μπορεί να είναι επίσης η αιτία που μια μέρα δεν θα είσαι εσύ εδώ"
"όταν λες εδώ; εννοείς δίπλα σου; στο αυτοκίνητο; στη ζωή γενικότερα; γιατί έχεις και κάτι από" 10η εντολή" στο μάτι σου ώρες ώρες "
Συνεχισε το τροπάριο, ρε τον Χ..., ρε τι του έκανε και γέλαγε.
Το ευχαριστήθηκα τοοοοοοοσο πολύ. Μα τοοοοσο πολύ με τον τσιγγουναρο.Δικαιώση.