!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Re: Πώς φαντάζεσαι τους χρήστες;
Ν(ά)ί δα.Naida έγραψε: 16 Αύγ 2019, 22:32Όχι δα.Nero έγραψε: 16 Αύγ 2019, 15:27 Naida & Κουλούρι Θεσσαλονίκης vs όλα τα σερνικά του περι ανέμων
https://www.reddit.com/r/AnimalsBeingBr ... _just_one/
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
-
Γιάννης
Πάπστε σατανάδες!Naida έγραψε: 19 Αύγ 2019, 16:41Το καλύτερο του. Είναι τρομερά χαδιαρικο.
Nope, nope.Thor έγραψε: 26 Αύγ 2019, 00:04Ν(ά)ί δα.Naida έγραψε: 16 Αύγ 2019, 22:32Όχι δα.Nero έγραψε: 16 Αύγ 2019, 15:27 Naida & Κουλούρι Θεσσαλονίκης vs όλα τα σερνικά του περι ανέμων
https://www.reddit.com/r/AnimalsBeingBr ... _just_one/
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αφού αλήθεια λεω
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Nero

Juno: μας τιζάρει συνεχώς με το πόσο γκομενάρα είναι, υποβιβάζει και γελάει οποιοδήποτε θηλυκό έχει πέσει στην αντίληψή της. Έχουμε και τις πληροφορίες του vantono ότι δε λέει ψέμματα. Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι μιλάμε για τέτοια επίπεδα πλέον
Πότε είπα αυτό; "μας τιζάρει συνεχώς με το πόσο γκομενάρα είναι" αρχιψεύταρε;Nero έγραψε: 26 Αύγ 2019, 12:58
Juno: μας τιζάρει συνεχώς με το πόσο γκομενάρα είναι, υποβιβάζει και γελάει οποιοδήποτε θηλυκό έχει πέσει στην αντίληψή της. Έχουμε και τις πληροφορίες του vantono ότι δε λέει ψέμματα. Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι μιλάμε για τέτοια επίπεδα πλέον![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Nero
Πες μου κι άλλαJuno έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:06Πότε είπα αυτό; "μας τιζάρει συνεχώς με το πόσο γκομενάρα είναι" αρχιψεύταρε;Nero έγραψε: 26 Αύγ 2019, 12:58
Juno: μας τιζάρει συνεχώς με το πόσο γκομενάρα είναι, υποβιβάζει και γελάει οποιοδήποτε θηλυκό έχει πέσει στην αντίληψή της. Έχουμε και τις πληροφορίες του vantono ότι δε λέει ψέμματα. Έχω αρχίσει και πιστεύω ότι μιλάμε για τέτοια επίπεδα πλέον![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αν δεν θες αλληλεπίδραση με ανθρώπους σταματά να γράφεις στο πχορουμ.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Με τους νίγκροουζ και μυγαδαίους να την παραφυλάνε ξοπίσω, βρε παλιοαλήτη?Nero έγραψε: 26 Αύγ 2019, 12:58
-
Nero
που κατάφερες και τους είδες; Εμένα δεν έπεσε το μάτι μουvantono έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:11Με τους νίγκροουζ και μυγαδαίους να την παραφυλάνε ξοπίσω, βρε παλιοαλήτη?Nero έγραψε: 26 Αύγ 2019, 12:58
Αη σι γουατ γιου ντιντ δέαρ.
Λέει συνεχώς ψέμματα πως δήθεν έχω πει διάφορα για εμένα για άλλους κλπ, πράγματα που δεν έχω πει και με βάση αυτά τα ψέματα πλάθει ολόκληρες ιστορίες. Έχει πρόβλημα, δεν το βλέπετε;Gherschaagk έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:10 Αν δεν θες αλληλεπίδραση με ανθρώπους σταματά να γράφεις στο πχορουμ.
Αυτό δεν είναι αλληλεπίδραση, είναι προσωπική επίθεση και το κάνει εδώ και μήνες με μικρά διαστήματα αποχής. Πού είσαι τότε Nero, ποιος σε κουράρει;
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
-
Nero
αυτό έχεις καταλάβει; Γιατί εγώ βλέπω το αντίθετο. Θέλει αλληλεπίδραση και κυρίως ψοφάει για προσοχή αλλά τα θέλει με τους δικούς όρουςGherschaagk έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:10 Αν δεν θες αλληλεπίδραση με ανθρώπους σταματά να γράφεις στο πχορουμ.
fixedGherschaagk έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:10 Αν δεν θες αλληλεπίδραση με ανθρώπους παθολογικούς ψεύτες σταματά να γράφεις στο πχορουμ.
Εντάξει Νερούλη, τράβηξες την προσοχή μου και σήμερα, άντε τώρα έξω να παίξεις με το κουβαδάκια σου και κοίτα μην μπερέψεις κανένα αγόρι για κορίτσι και σε τρέχουμε.Nero έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:16αυτό έχεις καταλάβει; Γιατί εγώ βλέπω το αντίθετο. Θέλει αλληλεπίδραση και κυρίως ψοφάει για προσοχή αλλά τα θέλει με τους δικούς όρουςGherschaagk έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:10 Αν δεν θες αλληλεπίδραση με ανθρώπους σταματά να γράφεις στο πχορουμ.
Και όταν είσαι νηφάλιος, ψάξε λίγο πότε προσπάθησα να τραβήξω την προσοχή σου τελευταία φορά δήλαδη πότε σε κουοτάρησα, έγραψα σε νήμα σου, μίλησα σε άλλους για εσένα πριν το κάνεις εσύ πρώτος κλπ.
Και σε αντιστοιχία πόσες φορές χώθηκες εσύ στην κουβέντα μιλώντας για μένε σε άλλους και κυρίως λέγοντας ψέματα παλιο ατενσιονχορίτσα;
Γκερ, απλώς απάντησα στις προσβολές του, μην δίνεις σημασία. Αυτός έχει πει χειρότερα και δεν έγινε και τίποτα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Juno την 26 Αύγ 2019, 13:22, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εγώ κρατάω ότι σε παρομοιαζει με μαύρο. Αυτό μόνο.vantono έγραψε: 26 Αύγ 2019, 13:11Με τους νίγκροουζ και μυγαδαίους να την παραφυλάνε ξοπίσω, βρε παλιοαλήτη?Nero έγραψε: 26 Αύγ 2019, 12:58
Αη σι γουατ γιου ντιντ δέαρ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 122 Απαντήσεις
- 5383 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από lonelyrider
-