!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
Re: Μπορει η Καμαλα Χαρρις να κερδισει τον Τραμπ?
Πάντως η συντριβή των δημοκρατικών είχε ως αιτία την τετραετία Μπάιντεν που ήταν ίσως η χειρότερη διακυβέρνηση στην ιστορία των ΗΠΑ. Και οι δημοκρατικοί αντί μετά την απόσυρση του ανοιακού να βάλουν κάποιον φρέσκο και άφθαρτο υποψήφιο έβαλαν την άχρωμη άοσμη και άγευστη αντιπρόεδρο του την Κάμαλα. Αποτέλεσμα η συντριβή που υπέστησαν. Αν οι ρεπουμπλικάνοι δεν είχαν τον διχαστικό Τραμπάκουλα τότε η διαφορά θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Ο Μπάιντεν τα έκανε σκατά και στην οικονομία και στην εξωτερική πολιτική.
να μαθετε να μην βασιζεστε σε ξενους ...δεν το λες και ασχημοvantono έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:19Αυτο ακριβως πιστευω κι εγω, δυστυχως.Αλιόσα έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 09:50 Για τα εθνικά μας συμφέροντα δεν είναι καλό που βγήκε ο Τραμπ, εάν αυτός ο τρελός σταματήσει την υποστήριξη των ΗΠΑ προς την Ουκρανία αυτό που θα καταφέρει είναι να δώσει θάρρος στον κάθε επιβουλέα, θα του δώσει να καταλάβει πως γίνεται τελικά αποδεκτή η κατάκτηση εδαφών άλλου κράτους, οι γενοκτονίες και οι εκτοπισμοί πληθυσμών. Ας ετοιμαζόμαστε για παν ενδεχόμενο.
Είπε ότι θα φέρει ειρήνη στην Ουκρανία σε μια μερα και με ενα βλέμμα.Unique έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:18 Ο Ντόναλντ είπε ότι θα τελειώσει τον πόλεμο στην Ουκρανία πολύ σύντομα. Δεν είπε ότι θα κάτσει να χάσει την Ουκρανία.![]()
Σκέφτεστε ότι σκέφτομαι...?
Οπότε μην παραφραζεις τα ψέματα για να παρουσιάσεις ότι είπε κάτι άλλο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
H ανικανότητα των Δημοκρατικών είναι μνημειώδης. Πιθανόν 4 στους 5 από τους τοπ πολιτικούς τους να μπορούσαν να κερδίσουν τον Τραμπ, και αυτοί πάνε και διαλέγουν την Κάμαλα. Το ίδιο έκαναν και την πρώτη φορά, με την Χίλαρι, η οποία τότε ήταν μάλλον η μοναδική υποψήφιος που μπορούσε να χάσει από τον Τραμπ. Αλλά και με τον Μπάιντεν, στο τσακ τις πήραν τις εκλογές. Είναι σα να μη θέλουν να κερδίσουν.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Εκείνος ο γκουρού των προβλέψεων με τα 13 κλειδιά, που δεν είχε πέσει ποτέ έξω στις τελευταίες 20348234 εκλογές και προέβλεπε νίκη αλκοολικής κυρίας Τίποτα, τι να κάνει άραγε; Τα έχει χώσει και τα 13 κλειδιά στον πάτο του ή κρατάει το τελευταίο το μεγαλύτερο για την ορκομωσία;
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Υπάρχει και άλλες τρόποςΑλιόσα έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:22Να φανταστώ πως θέλει να τον τελειώσει με την Ρωσία να κρατήσει ότι άρπαξε (επιβράβευση δηλαδή) και την Ουκρανία να παίρνει το τρίτο το μακρύτερο;Unique έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:18 Ο Ντόναλντ είπε ότι θα τελειώσει τον πόλεμο στην Ουκρανία πολύ σύντομα. Δεν είπε ότι θα κάτσει να χάσει την Ουκρανία.![]()
Ιδιοφυία ο τράμπας.
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
Ναι ο ΓΠΠ και το πυρηνικό ολοκαυτωμαUnique έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:26Υπάρχει και άλλες τρόποςΑλιόσα έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:22Να φανταστώ πως θέλει να τον τελειώσει με την Ρωσία να κρατήσει ότι άρπαξε (επιβράβευση δηλαδή) και την Ουκρανία να παίρνει το τρίτο το μακρύτερο;Unique έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:18 Ο Ντόναλντ είπε ότι θα τελειώσει τον πόλεμο στην Ουκρανία πολύ σύντομα. Δεν είπε ότι θα κάτσει να χάσει την Ουκρανία.![]()
Ιδιοφυία ο τράμπας.![]()
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ιδιως οι τελευταιοι, που νομιζουν οτι θα ξηλωθει η παγκοσμιοποιηση και ο γουοκισμός και ο πολιτιστικός μαρξισμος (και οχι οτι αντιθετως θα δυναμώσουν κιολας) ειναι για γελια και για κλαματα.Beria έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:22nyxtovios έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:00 Άγνωστο πάντως γιατί χτυπιεστε είτε από τη μια είτε από την άλλη.
Ούτε στις δικές μας εκλογές δεν κάνετε έτσι.![]()
Ο ένας έχει κρυφτεί στο υπόγειο του και σπαραζει στο κλάμα που βγήκε ο Τραμπ
Ο άλλος περιμένει ότι από αύριο ξηλώνεται η παγκοσμιοποίηση![]()
Τιντουτοιρε!
Επιστροφη στην κανονικοτητα

Τι μαρκα pager έχετε αυτές τις ημέρες?
Κάθε λαός έχει τους ηγέτες που του αξίζουν. Οι πολίτες δεν θέλουν εξάλειψη της διαφθοράς, θέλουν περισσότερες ευκαιρίες να συμμετέχουν σ΄ αυτή. Δεν θέλουν ευνομία, θέλουν ανοχή της δικής τους ανομίας.
Θάνος Τζήμερος.
Θάνος Τζήμερος.
βλεπεις παντου τραμπακουλακια να σε κυνηγάνε να σε πιάσουν ε;vantono έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:22Καλά τραμπακουλάκι, εσυ με ξερεις καλυτερα, δεν διαφωνω. Εχω κανει παρα πολλά ορκισμένα αντιτραμπικά ποστς στο πχορουμ.
Ηδη απο τις αρχες του νηματος, κουναω σημαιουλες υπερ της Χαρις, με πιασατε.
τεσπα, περιγραφεις το πρόβλημα νομιζω, ακόμα και ορκισμένοι αντιτραμπικοι δεν κουνησαν σημαιάκια για την χαρις.
Αν δεν είχαν τον διχαστικό Τραμπάκουλα (που συγκρότησε την πιο ευρεία εκλογική συμμαχία στην ιστορία των ΗΠΑ), οι Ρεπουμπλικάνοι θα είχαν την τύχη του Ρόμνει και του Μακέϊν. Μάθετε λιγη μπαλίτσα επιτέλους, δεν είναι αργά, μη είστε Βλακαντίρ ή Μόρτιμερ.Arisvilla έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:22 Αν οι ρεπουμπλικάνοι δεν είχαν τον διχαστικό Τραμπάκουλα τότε η διαφορά θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Παππού σταμάτα να τον παίρνεις που και που, και να το παιζεις γαμιάς με ξενη μαλαπέρδα. Αν η χωρα φτασει σε ενοπλη συγκρουση, εγω θα κληθω να σε προστατέψω, οπως ακριβώς εγω σου πληρώνω τη συνταξη.nemo έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:24να μαθετε να μην βασιζεστε σε ξενους ...δεν το λες και ασχημοvantono έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:19Αυτο ακριβως πιστευω κι εγω, δυστυχως.Αλιόσα έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 09:50 Για τα εθνικά μας συμφέροντα δεν είναι καλό που βγήκε ο Τραμπ, εάν αυτός ο τρελός σταματήσει την υποστήριξη των ΗΠΑ προς την Ουκρανία αυτό που θα καταφέρει είναι να δώσει θάρρος στον κάθε επιβουλέα, θα του δώσει να καταλάβει πως γίνεται τελικά αποδεκτή η κατάκτηση εδαφών άλλου κράτους, οι γενοκτονίες και οι εκτοπισμοί πληθυσμών. Ας ετοιμαζόμαστε για παν ενδεχόμενο.
Οπότε μην απαιτείς να μη βασιζομαστε σε "ξενες δυναμεις", απ'τη στιγμή που βασίζεστε εσεις.
Δεν έχεις καταλάβει ότι μιλάμε για δογματικούς τύπους οι οποίοι είναι άκρως επικίνδυνοι για την ύπαρξη ελέυθερης άποψης; Θέλουν πρόεδρο μαύρη γυναίκα. Απλά.Arisvilla έγραψε: 06 Νοέμ 2024, 10:22 Πάντως η συντριβή των δημοκρατικών είχε ως αιτία την τετραετία Μπάιντεν που ήταν ίσως η χειρότερη διακυβέρνηση στην ιστορία των ΗΠΑ. Και οι δημοκρατικοί αντί μετά την απόσυρση του ανοιακού να βάλουν κάποιον φρέσκο και άφθαρτο υποψήφιο έβαλαν την άχρωμη άοσμη και άγευστη αντιπρόεδρο του την Κάμαλα. Αποτέλεσμα η συντριβή που υπέστησαν. Αν οι ρεπουμπλικάνοι δεν είχαν τον διχαστικό Τραμπάκουλα τότε η διαφορά θα ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Ο Μπάιντεν τα έκανε σκατά και στην οικονομία και στην εξωτερική πολιτική.
Τα pager δεν κερδίζουν πολέμους. Ρώτα τον Μπιμπι που απέλυσε τον Γκαλαντ για την μέχρι τώρα ήττα του Ισραήλ στον Λίβανο.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 11 Απαντήσεις
- 747 Προβολές
-