Πηγές Γιάννενα τελικά;Πασιφάη έγραψε: 20 Αύγ 2022, 15:34Ωωωχ. περαστικά. Ομοιοπαθείς και έλα πάρε τον φίλο σου λέμε.Ένας παραπάνω λόγος. Με τα δακτυλάκια σας. Γκομενέτε.Ασέβαστος έγραψε: 20 Αύγ 2022, 09:04 εκοψα το δαχτυλακι μου, ακριβως στον δεικτη του δεξιου χεριου, οκ, θα ζησω, σιγα το ζητημα.
....αλλα δε δουλευει η γαμημενη η αναγνωριση δακτυλικου αποτυπωματος στο κινητο, επειδη βλεπει την πληγη, και ασιχτιρ τα νευρα μου.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αμέ. Ένα τετραήμερο. Ωραία πέρασα!Naida έγραψε: 20 Αύγ 2022, 15:44Πηγές Γιάννενα τελικά;Πασιφάη έγραψε: 20 Αύγ 2022, 15:34Ωωωχ. περαστικά. Ομοιοπαθείς και έλα πάρε τον φίλο σου λέμε.Ένας παραπάνω λόγος. Με τα δακτυλάκια σας. Γκομενέτε.Ασέβαστος έγραψε: 20 Αύγ 2022, 09:04 εκοψα το δαχτυλακι μου, ακριβως στον δεικτη του δεξιου χεριου, οκ, θα ζησω, σιγα το ζητημα.
....αλλα δε δουλευει η γαμημενη η αναγνωριση δακτυλικου αποτυπωματος στο κινητο, επειδη βλεπει την πληγη, και ασιχτιρ τα νευρα μου.![]()
![]()
Όμως θέλω κι άλλο ρε παιδί μου. Έχω πολλή κούραση. Θέλω να καθαρίσει το κεφάλι μου τελείως, από έγνοιες.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
3 ώρες στο τηλέφωνο με την κολλητή, κυριολεκτικά 3 ωρες. Αναλύσαμε τα πάντα. Αξία ανεκτίμητη 

Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
talaipwros
Ενας χαμος. Η μικρη χαλασε 1500 λιρες σε 12 μερες σε ρουχα/γενικα ψωνια, βιβλια και εστιατορια ( ξεχωρα απο το φαι που τους ειχαν)
We need to do "the talk"
We need to do "the talk"
Ε θα άκουσε το διάγγελμα, μην απορείς.talaipwros έγραψε: 20 Αύγ 2022, 19:19 Ενας χαμος. Η μικρη χαλασε 1500 λιρες σε 12 μερες σε ρουχα/γενικα ψωνια, βιβλια και εστιατορια ( ξεχωρα απο το φαι που τους ειχαν)
We need to do "the talk"
Δεν ειναι πολλα.Αν δεν βγαινεις πιασε και δευτερη δουλεια τεμπεληtalaipwros έγραψε: 20 Αύγ 2022, 19:19 Ενας χαμος. Η μικρη χαλασε 1500 λιρες σε 12 μερες σε ρουχα/γενικα ψωνια, βιβλια και εστιατορια ( ξεχωρα απο το φαι που τους ειχαν)
We need to do "the talk"
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
talaipwros
πολλα ειναι μονο για ψωνια και γουστα ( αν και πηρε πολλα βιβλια μαθηματικων και θετικων επιστημων το μωρακι μου). Της δινω χαρτζηλικι καθε πρωτη του μηνα, της εδωσα και κατι εξτρα και τα ξετιναξε ολα, με τρια κατοσταρικα γυρισε.
Ειναι λεει οι διακοπες της. Τον οκτωβριο παει Χιουστον στη ΝΑΣΑ, ελπιζω να μην εχομε παλι τα ιδια
Η συζυγος την εχει μεσα και μαγειρευει για να ξεχρεωσει. Το μενου εχει παστα με λιαστη ντοματα, γαριδες και σκορδο.
Ειναι λεει οι διακοπες της. Τον οκτωβριο παει Χιουστον στη ΝΑΣΑ, ελπιζω να μην εχομε παλι τα ιδια
Η συζυγος την εχει μεσα και μαγειρευει για να ξεχρεωσει. Το μενου εχει παστα με λιαστη ντοματα, γαριδες και σκορδο.
Άψογο είναι το κορίτσι σας.Μπράβο του. Να είστε γεροί να το χαίρεστε και να είναι γερό να χαίρεται την ζωή και τις επιτυχίες της.talaipwros έγραψε: 20 Αύγ 2022, 19:40 πολλα ειναι μονο για ψωνια και γουστα ( αν και πηρε πολλα βιβλια μαθηματικων και θετικων επιστημων το μωρακι μου). Της δινω χαρτζηλικι καθε πρωτη του μηνα, της εδωσα και κατι εξτρα και τα ξετιναξε ολα, με τρια κατοσταρικα γυρισε.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Εκεί στην Πάτρα πως οδηγείτε ρε μαλακες έτσι; 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Εσύ δεν ήσουν Γιάννενα?
Τύπε, αν δεις καμμιά χρέωση για αγορά ατράκτου στον λογαριασμό, μην παραξενευτείς.talaipwros έγραψε: 20 Αύγ 2022, 19:40 πολλα ειναι μονο για ψωνια και γουστα ( αν και πηρε πολλα βιβλια μαθηματικων και θετικων επιστημων το μωρακι μου). Της δινω χαρτζηλικι καθε πρωτη του μηνα, της εδωσα και κατι εξτρα και τα ξετιναξε ολα, με τρια κατοσταρικα γυρισε.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Είμαστε γαμάτοι οδηγοί κύριε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Είσαι κλασσική περίπτωση χαζομπαμπά ακόμη και όταν κάνεις "κριτική".talaipwros έγραψε: 20 Αύγ 2022, 19:40 πολλα ειναι μονο για ψωνια και γουστα ( αν και πηρε πολλα βιβλια μαθηματικων και θετικων επιστημων το μωρακι μου). Της δινω χαρτζηλικι καθε πρωτη του μηνα, της εδωσα και κατι εξτρα και τα ξετιναξε ολα, με τρια κατοσταρικα γυρισε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.