!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι σκέφτεσαι τώρα

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Re: Τι σκέφτεσαι τώρα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Πασιφάη έγραψε: 20 Αύγ 2022, 15:34
Ασέβαστος έγραψε: 20 Αύγ 2022, 09:04 εκοψα το δαχτυλακι μου, ακριβως στον δεικτη του δεξιου χεριου, οκ, θα ζησω, σιγα το ζητημα.

....αλλα δε δουλευει η γαμημενη η αναγνωριση δακτυλικου αποτυπωματος στο κινητο, επειδη βλεπει την πληγη, και ασιχτιρ τα νευρα μου.
Ωωωχ. περαστικά. Ομοιοπαθείς και έλα πάρε τον φίλο σου λέμε.Ένας παραπάνω λόγος. Με τα δακτυλάκια σας. Γκομενέτε. :lol:
Πηγές Γιάννενα τελικά; :romance-hearteyes:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Naida έγραψε: 20 Αύγ 2022, 15:44
Πασιφάη έγραψε: 20 Αύγ 2022, 15:34
Ασέβαστος έγραψε: 20 Αύγ 2022, 09:04 εκοψα το δαχτυλακι μου, ακριβως στον δεικτη του δεξιου χεριου, οκ, θα ζησω, σιγα το ζητημα.

....αλλα δε δουλευει η γαμημενη η αναγνωριση δακτυλικου αποτυπωματος στο κινητο, επειδη βλεπει την πληγη, και ασιχτιρ τα νευρα μου.
Ωωωχ. περαστικά. Ομοιοπαθείς και έλα πάρε τον φίλο σου λέμε.Ένας παραπάνω λόγος. Με τα δακτυλάκια σας. Γκομενέτε. :lol:
Πηγές Γιάννενα τελικά; :romance-hearteyes:
Αμέ. Ένα τετραήμερο. Ωραία πέρασα!
Όμως θέλω κι άλλο ρε παιδί μου. Έχω πολλή κούραση. Θέλω να καθαρίσει το κεφάλι μου τελείως, από έγνοιες. :102:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

3 ώρες στο τηλέφωνο με την κολλητή, κυριολεκτικά 3 ωρες. Αναλύσαμε τα πάντα. Αξία ανεκτίμητη :klino:

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
SUV

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από SUV »

Εικόνα
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

Ενας χαμος. Η μικρη χαλασε 1500 λιρες σε 12 μερες σε ρουχα/γενικα ψωνια, βιβλια και εστιατορια ( ξεχωρα απο το φαι που τους ειχαν)

We need to do "the talk"
Άβαταρ μέλους
stella
Συντονίστρια
Phorum.gr user: stella

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stella »

talaipwros έγραψε: 20 Αύγ 2022, 19:19 Ενας χαμος. Η μικρη χαλασε 1500 λιρες σε 12 μερες σε ρουχα/γενικα ψωνια, βιβλια και εστιατορια ( ξεχωρα απο το φαι που τους ειχαν)

We need to do "the talk"
Ε θα άκουσε το διάγγελμα, μην απορείς.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

talaipwros έγραψε: 20 Αύγ 2022, 19:19 Ενας χαμος. Η μικρη χαλασε 1500 λιρες σε 12 μερες σε ρουχα/γενικα ψωνια, βιβλια και εστιατορια ( ξεχωρα απο το φαι που τους ειχαν)

We need to do "the talk"
Δεν ειναι πολλα.Αν δεν βγαινεις πιασε και δευτερη δουλεια τεμπελη
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
SUV

LOL

και

LOL
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

πολλα ειναι μονο για ψωνια και γουστα ( αν και πηρε πολλα βιβλια μαθηματικων και θετικων επιστημων το μωρακι μου). Της δινω χαρτζηλικι καθε πρωτη του μηνα, της εδωσα και κατι εξτρα και τα ξετιναξε ολα, με τρια κατοσταρικα γυρισε.
Ειναι λεει οι διακοπες της. Τον οκτωβριο παει Χιουστον στη ΝΑΣΑ, ελπιζω να μην εχομε παλι τα ιδια

Η συζυγος την εχει μεσα και μαγειρευει για να ξεχρεωσει. Το μενου εχει παστα με λιαστη ντοματα, γαριδες και σκορδο.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

talaipwros έγραψε: 20 Αύγ 2022, 19:40 πολλα ειναι μονο για ψωνια και γουστα ( αν και πηρε πολλα βιβλια μαθηματικων και θετικων επιστημων το μωρακι μου). Της δινω χαρτζηλικι καθε πρωτη του μηνα, της εδωσα και κατι εξτρα και τα ξετιναξε ολα, με τρια κατοσταρικα γυρισε.
Ειναι λεει οι διακοπες της. Τον οκτωβριο παει Χιουστον στη ΝΑΣΑ, ελπιζω να μην εχομε παλι τα ιδια

Η συζυγος την εχει μεσα και μαγειρευει για να ξεχρεωσει. Το μενου εχει παστα με λιαστη ντοματα, γαριδες και σκορδο.
Άψογο είναι το κορίτσι σας.Μπράβο του. Να είστε γεροί να το χαίρεστε και να είναι γερό να χαίρεται την ζωή και τις επιτυχίες της.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
enterprise-psi
Υπερσυντονιστής
Phorum.gr user: enterprise-psi
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enterprise-psi »

Εκεί στην Πάτρα πως οδηγείτε ρε μαλακες έτσι; 🤣
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Άβαταρ μέλους
SUV

enterprise-psi έγραψε: 20 Αύγ 2022, 19:53 Εκεί στην Πάτρα πως οδηγείτε ρε μαλακες έτσι; 🤣
Εσύ δεν ήσουν Γιάννενα?
Άβαταρ μέλους
Feindflug

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Feindflug »

talaipwros έγραψε: 20 Αύγ 2022, 19:40 πολλα ειναι μονο για ψωνια και γουστα ( αν και πηρε πολλα βιβλια μαθηματικων και θετικων επιστημων το μωρακι μου). Της δινω χαρτζηλικι καθε πρωτη του μηνα, της εδωσα και κατι εξτρα και τα ξετιναξε ολα, με τρια κατοσταρικα γυρισε.

Τύπε, αν δεις καμμιά χρέωση για αγορά ατράκτου στον λογαριασμό, μην παραξενευτείς.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

enterprise-psi έγραψε: 20 Αύγ 2022, 19:53 Εκεί στην Πάτρα πως οδηγείτε ρε μαλακες έτσι; 🤣
Είμαστε γαμάτοι οδηγοί κύριε. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Είσαι κλασσική περίπτωση χαζομπαμπά ακόμη και όταν κάνεις "κριτική".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”