Εγώ είμαι ο μπαμπάς σας, όχι απλά το ξέρω.ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:24Εσύ το ξέρεις;sys3x έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:21Speculation να κάνεις όσο θέλεις απλά όσο κρίνεις εξ ιδίων να ξέρεις, προβολή λέγεται.Davidian έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:10 Αυτο το πραγμα τον Dwarven Blacksmith θα τον περμαμπαναρετε μετα απαυτο που εγραψε ή να κανουμε και οι υπολοιποι speculation οτι εχει καταλοιπα απο την περιοδο που του εκανε ταντρικο ερωτα ο πατερας του μπροστα στην σεξεργατρια μανα του?
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές
Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω πάντα πολύ καθαρά αυτά που γράφετε εσείς οι διαφωτισμένοι, γιατί από ένα σημείο και μετά δακρύζω. Όταν επιχειρώ συνειρμούς, αρχίζω και κλαίω με λυγμούς.Χαοτικός έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:34Δεν νιώθεις σαν το κομπλεξικό της παρέας;ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:28 Το' χουνε χάσει τελείως οι επίτιμοι κριτές.
Αλλά είπαμε, συνέπειeς του long-govid ακόμη και στα αυτοδιοικητικά.![]()
Kάποια στιγμή, θα το ξεπεράσουν.Εκεί που οι υπόλοιποι μιλάνε σοβαρά να πετάς ότι απαξιωτική παπαριά σου ρχεται έτσι για να δεις αν σε ακούνε.
Σε ακούμε ρε. Υπάρχεις. Εντάξει.
Και δεν είναι καταρράκτης λόγω ηλικίας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 10 Οκτ 2023, 15:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν παίζει.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Έγραψα για την Χαμας ότι την δημιούργησε και προμοταρε η Μοσαντ όχι για τις άλλες ομάδες.Zelda έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:27Όλες οι μουσουλμανικες χώρες έχουν το αντιστοιχο της Χαμας, είτε με ένοπλο χαρακτηρα είτε με κοινωνικα ρατσιστικοzteo έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:17 Η Χεζμπολαχ μετά την αποχώρηση του Ισραήλ από τον Λιβανο έχει μετατραπεί σε ένα συντηρητικό κόμμα του Λιβάνου. Καμία σχέση με ISIS η Αλ Καιντα.
Το ίδιο θα γίνει και με την Χαμας μόλις η Παλαιστίνη γίνει ανεξάρτητο κρατος. Μην ξεχνάμε ότι την Χαμας την δημιούργησε η Μοσαντ σαν αντίπαλο δέος στην Αλ Φαταχ.
Συνήθως εναντίον του πιο κοσμικού κομματιού της κοινωνίας
Δε νομίζω να τις δημιούργησε η Μοσαντ όλες αυτές τις ομαδες
Οι δυτικοί απλά τις εμεταλλευονται ad hoc
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Σα να λέει 'θα μπαίνουμε, θα σκοτώνουμε και θα παίρνουμε ομήρους για να μας την χαρίζετε στην συνέχεια'. Πολύ ωραία.
αυτα αφου τελειωσει ο πολεμος ... αν τον χασουν οι Αραβες της Παλαιστινης μπορει να μην υπαρχει αυτη η λυση στο τραπεζι πλεον ...Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:46Αφού είναι τόσο άγιοι οι μουσουλμάνοι, ας γίνει η λύση των δύο κρατών, να αγιοποιηθουν και οι παλαιστινιοι.nick έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:36Καταρχάς ούτε καν οι αζεροι δε συμμετείχαν ενεργά. Μόνοι τους από φόβο έφυγαν οι αρμένιοι.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:31
Αφού οι όλες οι Μουσουλμανικες χώρες είναι τα ίδια γιατί το ισραηλ συμμετείχε τόσο ενεργά στον εκτόπισμο 150.000 Αρμενίωνχριστιανών από το ναγκορνο Καραμπάχ δε μας εξηγήστε ακομα.
Οι ισραηλινοί δεν μπορουν να διώξουν ούτε μια χούφτα παλαιστινιους.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αν συνεχίσουν τη γενοκτονία οι ισραηλινοί, ο σισι τελείωσε, προβλέπονται σκηνικά σανταμ.killzone έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:38 https://twitter.com/machiavelli_gr/stat ... 7006111956
https://twitter.com/machiavelli_gr/stat ... 0837032325
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
οι ισραηλινοί εξέλιξαν μέθοδο για να γκρεμίζουν πολυκατοικίες

Όχι δεν είναι. Ο ISIS απεχθάνεται τον κοινοβουλευτισμο είναι καθαρά στρατιωτική τρομοκρατική οργάνωση. Δεν έχει πολιτικο φορέα έκφρασης πουθενά. Και δεν ενδιαφέρεται να έχει.nick έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:23Ναι, και το isis είναι κόμμα.zteo έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:17 Η Χεζμπολαχ μετά την αποχώρηση του Ισραήλ από τον Λιβανο έχει μετατραπεί σε ένα συντηρητικό κόμμα του Λιβάνου. Καμία σχέση με ISIS η Αλ Καιντα.
Το ίδιο θα γίνει και με την Χαμας μόλις η Παλαιστίνη γίνει ανεξάρτητο κρατος. Μην ξεχνάμε ότι την Χαμας την δημιούργησε η Μοσαντ σαν αντίπαλο δέος στην Αλ Φαταχ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Και εγω υπάλληλος ειμαι
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
αν η εικονα ειχε τον χαμασσαίο με τη δεξια χειρα στις 45 μοιρες, η εικόνα θα πλησιαζε την απόλυτη αλήθεια
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Θα μπορουσε να ισχυει αν η Χαμας ηταν κατι ξεχωριστο και ''αυτοφυες''zteo έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:48
Έγραψα για την Χαμας ότι την δημιούργησε και προμοταρε η Μοσαντ όχι για τις άλλες ομάδες.
Εχει αμεση συνδεση με τη Μουσουλμανικη αδελφοτητα, ιδιαίτερα στην Αίγυπτο, αλλα και άλλες ομάδες του ισλαμιστικου κινήματος
Ενα παρακλαδι ειναι κι αυτη
Αν δε λεγοταν Χαμας θα λεγοταν καπως αλλιως, αλλα θα ηταν ακριβως το ιδιο
Εδω αυτοι σκοτωνονται μεταξυ τους σχεδον παντου
Στην εμπολεμη Παλαιστινη που σκοτωνεται με αλλοεθνεις δε θα υπηρχε η αντιστοιχη Χαμας;
Αυτό είναι λίγο λάθος και συγνώμη που στο λέω πάνω στη φάση αυτή (που λογικά είσαι συγχυσμένος. ακόμα κι αν λες ότι εντάξει).Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:39Το είδες όμως, σχημάτισες άποψη για το άτομο του. Άμα σβηστεί στερείς αυτό το δικαίωμα από άλλους. Τεσπα, δεν έγινε και τίποτα.Χαοτικός έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:27 ΟΚ μαλακία σου. Το αναφέρω εγώ. Για να σβηστεί όχι για να φάει μπαν. Πάντα να συγχωρούμε (η γνώμη μου). Σβήστο ρε.
Δεν πιστεύω ρε συ αυτό που λέμε "Αυτός είναι τέτοιος". Όλοι αλλάζουμε και όλοι είμαστε όλα - όλο τα εύρος. ΟΚ είναι υπερβολή αλλά το λέω ως στοχαστικό. ότι το έχουμε όλοι εκ κατασκευής. Αν είσαι τυχερός και κρατάς πάντα ισορροπίες μια χαρά και μπράβο σου. Αλλά είναι και τύχη πιστεύω. (ΟΚ είναι και ο άνθρωπος που αξίζει).
Αλλά εγώ έχω πει χειρότερα. Κι όπως καταλαβαίνεις δεν θα δεχτώ ότι είμαι και η τελευταία ποιότητα.
με βάζω λοιπόν στη θέση του όχι για να ρίξω εμένα, αλλά για να ανεβάσω αυτόν.
Αν του χρόνου ή σε δυο μήνες σου ζητήσει συγνώμη, είναι η μεγαλύτερη καύλα. Όχι τόσο για σένα, αλλά για τον ίδιο. Ξέρω τι λέω.
Και κάτι άλλο για σας ρε μπουχέσες. Που αν βλέπετε τέτοια δεν ανακατεύεστε ποτέ! Η ανθρωπιά σας που είναι; Γιατί δεν μπλέκεστε; Έστω κι αν το μετανιώσετε μετά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
χίλιες φορές πέρμα από βιωματικά χάο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
https://twitter.com/GLNoronha/status/17 ... 5756180962
οι μαχητες της ελευθεριας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 10 Οκτ 2023, 15:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 39 Απαντήσεις
- 1319 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Σέλευκας
-