!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:24
sys3x έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:21
Davidian έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:10 Αυτο το πραγμα τον Dwarven Blacksmith θα τον περμαμπαναρετε μετα απαυτο που εγραψε ή να κανουμε και οι υπολοιποι speculation οτι εχει καταλοιπα απο την περιοδο που του εκανε ταντρικο ερωτα ο πατερας του μπροστα στην σεξεργατρια μανα του?
Speculation να κάνεις όσο θέλεις απλά όσο κρίνεις εξ ιδίων να ξέρεις, προβολή λέγεται.
:lol:
Εσύ το ξέρεις; :lol:
Εγώ είμαι ο μπαμπάς σας, όχι απλά το ξέρω.
:c020:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Re: Ο πολυδιαφημισμένος στρατός του Ισραήλ αιφνιδιαστηκε από Παλαιστίνιους μαχητές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Χαοτικός έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:34
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:28 Το' χουνε χάσει τελείως οι επίτιμοι κριτές.

Αλλά είπαμε, συνέπειeς του long-govid ακόμη και στα αυτοδιοικητικά. :)

Kάποια στιγμή, θα το ξεπεράσουν.
Δεν νιώθεις σαν το κομπλεξικό της παρέας; :D Εκεί που οι υπόλοιποι μιλάνε σοβαρά να πετάς ότι απαξιωτική παπαριά σου ρχεται έτσι για να δεις αν σε ακούνε.
Σε ακούμε ρε. Υπάρχεις. Εντάξει.
Η αλήθεια είναι ότι δεν βλέπω πάντα πολύ καθαρά αυτά που γράφετε εσείς οι διαφωτισμένοι, γιατί από ένα σημείο και μετά δακρύζω. Όταν επιχειρώ συνειρμούς, αρχίζω και κλαίω με λυγμούς.

Και δεν είναι καταρράκτης λόγω ηλικίας :P αλλά κάτι σαν πχορουμική αλλεργία όταν διαβάζω εμπεριστατωμένες αναλύσεις σαν τις δικές σας.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΑΛΗ την 10 Οκτ 2023, 15:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Χαοτικός έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:25
sys3x έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:21 Speculation να ....
:lol:
Σβήστο όσο προλαβαίνεις να σβηστεί σαν ποστ. Μην τρέφεις ρε :102:
Δεν παίζει.
:8)
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Zelda έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:27
zteo έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:17 Η Χεζμπολαχ μετά την αποχώρηση του Ισραήλ από τον Λιβανο έχει μετατραπεί σε ένα συντηρητικό κόμμα του Λιβάνου. Καμία σχέση με ISIS η Αλ Καιντα.
Το ίδιο θα γίνει και με την Χαμας μόλις η Παλαιστίνη γίνει ανεξάρτητο κρατος. Μην ξεχνάμε ότι την Χαμας την δημιούργησε η Μοσαντ σαν αντίπαλο δέος στην Αλ Φαταχ.
Όλες οι μουσουλμανικες χώρες έχουν το αντιστοιχο της Χαμας, είτε με ένοπλο χαρακτηρα είτε με κοινωνικα ρατσιστικο

Συνήθως εναντίον του πιο κοσμικού κομματιού της κοινωνίας

Δε νομίζω να τις δημιούργησε η Μοσαντ όλες αυτές τις ομαδες

Οι δυτικοί απλά τις εμεταλλευονται ad hoc
Έγραψα για την Χαμας ότι την δημιούργησε και προμοταρε η Μοσαντ όχι για τις άλλες ομάδες.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Σα να λέει 'θα μπαίνουμε, θα σκοτώνουμε και θα παίρνουμε ομήρους για να μας την χαρίζετε στην συνέχεια'. Πολύ ωραία.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:46
nick έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:36
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:31
Αφού οι όλες οι Μουσουλμανικες χώρες είναι τα ίδια γιατί το ισραηλ συμμετείχε τόσο ενεργά στον εκτόπισμο 150.000 Αρμενίωνχριστιανών από το ναγκορνο Καραμπάχ δε μας εξηγήστε ακομα.
Καταρχάς ούτε καν οι αζεροι δε συμμετείχαν ενεργά. Μόνοι τους από φόβο έφυγαν οι αρμένιοι.
Οι ισραηλινοί δεν μπορουν να διώξουν ούτε μια χούφτα παλαιστινιους.
Αφού είναι τόσο άγιοι οι μουσουλμάνοι, ας γίνει η λύση των δύο κρατών, να αγιοποιηθουν και οι παλαιστινιοι.
αυτα αφου τελειωσει ο πολεμος ... αν τον χασουν οι Αραβες της Παλαιστινης μπορει να μην υπαρχει αυτη η λυση στο τραπεζι πλεον ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Αν συνεχίσουν τη γενοκτονία οι ισραηλινοί, ο σισι τελείωσε, προβλέπονται σκηνικά σανταμ.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

οι ισραηλινοί εξέλιξαν μέθοδο για να γκρεμίζουν πολυκατοικίες

Εικόνα
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

nick έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:23
zteo έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:17 Η Χεζμπολαχ μετά την αποχώρηση του Ισραήλ από τον Λιβανο έχει μετατραπεί σε ένα συντηρητικό κόμμα του Λιβάνου. Καμία σχέση με ISIS η Αλ Καιντα.
Το ίδιο θα γίνει και με την Χαμας μόλις η Παλαιστίνη γίνει ανεξάρτητο κρατος. Μην ξεχνάμε ότι την Χαμας την δημιούργησε η Μοσαντ σαν αντίπαλο δέος στην Αλ Φαταχ.
Ναι, και το isis είναι κόμμα.
Όχι δεν είναι. Ο ISIS απεχθάνεται τον κοινοβουλευτισμο είναι καθαρά στρατιωτική τρομοκρατική οργάνωση. Δεν έχει πολιτικο φορέα έκφρασης πουθενά. Και δεν ενδιαφέρεται να έχει.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:06 Εικόνα
αν η εικονα ειχε τον χαμασσαίο με τη δεξια χειρα στις 45 μοιρες, η εικόνα θα πλησιαζε την απόλυτη αλήθεια
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

zteo έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:48
Έγραψα για την Χαμας ότι την δημιούργησε και προμοταρε η Μοσαντ όχι για τις άλλες ομάδες.
Θα μπορουσε να ισχυει αν η Χαμας ηταν κατι ξεχωριστο και ''αυτοφυες''
Εχει αμεση συνδεση με τη Μουσουλμανικη αδελφοτητα, ιδιαίτερα στην Αίγυπτο, αλλα και άλλες ομάδες του ισλαμιστικου κινήματος

Ενα παρακλαδι ειναι κι αυτη
Αν δε λεγοταν Χαμας θα λεγοταν καπως αλλιως, αλλα θα ηταν ακριβως το ιδιο

Εδω αυτοι σκοτωνονται μεταξυ τους σχεδον παντου
Στην εμπολεμη Παλαιστινη που σκοτωνεται με αλλοεθνεις δε θα υπηρχε η αντιστοιχη Χαμας;
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Dwarven Blacksmith έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:39
Χαοτικός έγραψε: 10 Οκτ 2023, 15:27 ΟΚ μαλακία σου. Το αναφέρω εγώ. Για να σβηστεί όχι για να φάει μπαν. Πάντα να συγχωρούμε (η γνώμη μου). Σβήστο ρε.
Το είδες όμως, σχημάτισες άποψη για το άτομο του. Άμα σβηστεί στερείς αυτό το δικαίωμα από άλλους. Τεσπα, δεν έγινε και τίποτα.
Αυτό είναι λίγο λάθος και συγνώμη που στο λέω πάνω στη φάση αυτή (που λογικά είσαι συγχυσμένος. ακόμα κι αν λες ότι εντάξει).

Δεν πιστεύω ρε συ αυτό που λέμε "Αυτός είναι τέτοιος". Όλοι αλλάζουμε και όλοι είμαστε όλα - όλο τα εύρος. ΟΚ είναι υπερβολή αλλά το λέω ως στοχαστικό. ότι το έχουμε όλοι εκ κατασκευής. Αν είσαι τυχερός και κρατάς πάντα ισορροπίες μια χαρά και μπράβο σου. Αλλά είναι και τύχη πιστεύω. (ΟΚ είναι και ο άνθρωπος που αξίζει).
Αλλά εγώ έχω πει χειρότερα. Κι όπως καταλαβαίνεις δεν θα δεχτώ ότι είμαι και η τελευταία ποιότητα.
με βάζω λοιπόν στη θέση του όχι για να ρίξω εμένα, αλλά για να ανεβάσω αυτόν.

Αν του χρόνου ή σε δυο μήνες σου ζητήσει συγνώμη, είναι η μεγαλύτερη καύλα. Όχι τόσο για σένα, αλλά για τον ίδιο. Ξέρω τι λέω.

Και κάτι άλλο για σας ρε μπουχέσες. Που αν βλέπετε τέτοια δεν ανακατεύεστε ποτέ! Η ανθρωπιά σας που είναι; Γιατί δεν μπλέκεστε; Έστω κι αν το μετανιώσετε μετά.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

χίλιες φορές πέρμα από βιωματικά χάο
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Πτολεμαίος έγραψε: 10 Οκτ 2023, 00:57
nostromos έγραψε: 09 Οκτ 2023, 16:59
panos291 έγραψε: 09 Οκτ 2023, 15:49
Μα αν κανουν εκτελεσεις δεν θα τις κανουν ολες μαζι.
ήδη εκτέλεσα 4 ομήρους για αντίποινα στους αεροπορικούς βομβαρδισμους
Θα σε παρακαλέσω nostrome να έχεις λίγο αυτοσυγκράτηση.
https://twitter.com/GLNoronha/status/17 ... 5756180962

οι μαχητες της ελευθεριας :smt047
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος nostromos την 10 Οκτ 2023, 15:58, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”