Δεν κατάλαβα με μένα γιατί είναι φυσικό να τη δει. δηλαδή;Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:18Ποιος είναι ρε μλκ;the comet the course the tail έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:16καλώς τον επαλίτη... βγήκε απ' την τρύπα του... σύρε ρε...Και γιατί την είδε μαζί σου;
(κι όχι με τη Νάιδα που είναι και φυσικό;)
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Re: Πώς αισθάνεσαι τώρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Γιατί είσαι θείτσαNaida έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:21Δεν κατάλαβα με μένα γιατί είναι φυσικό να τη δει. δηλαδή;Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:18Ποιος είναι ρε μλκ;the comet the course the tail έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:16
καλώς τον επαλίτη... βγήκε απ' την τρύπα του... σύρε ρε...Και γιατί την είδε μαζί σου;
![]()
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Η αλήθεια είναι ότι είμαι
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Από το άλλο είναι; Κάνας μπούλης Λαχουρένιος;the comet the course the tail έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:19με τον Στύγιος την έχει δει... τεσπά...Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:18Ποιος είναι ρε μλκ;the comet the course the tail έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:16
καλώς τον επαλίτη... βγήκε απ' την τρύπα του... σύρε ρε...Και γιατί την είδε μαζί σου;
4. 3 ολονων και 1 λιγουλάκι πιο θκομ.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
the comet the course the tail
ναι. ή αυτός ή το μπιζέλι.Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:24Από το άλλο είναι; Κάνας μπούλης Λαχουρένιος;the comet the course the tail έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:19με τον Στύγιος την έχει δει... τεσπά...Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:18
Ποιος είναι ρε μλκ;Και γιατί την είδε μαζί σου;
![]()
Άμα είναι το μπιζέλι δικαιολογείται. Τρώει μόνο μία φέτα ψωμάκι του τοστ καθε μέρα (γιατί έχει υφή φρέσκου για μέρες
)
Ο λαχουρένιος πάλι μακάρι να είναι. Θα μας διαφωτίσει για τους "παθητικούς" ομοφυλόφιλους (έχουν περισσότερες νευρικές απολήξεις και αποζητάνε την αίσθηση όταν τον παίρνουν στον κώλο
)
Ο λαχουρένιος πάλι μακάρι να είναι. Θα μας διαφωτίσει για τους "παθητικούς" ομοφυλόφιλους (έχουν περισσότερες νευρικές απολήξεις και αποζητάνε την αίσθηση όταν τον παίρνουν στον κώλο
Το δικό σου εννοείς παιδί σου; Δεν το ξερα ρε. Ή κατάλαβα λάθος;
Ανηψοπαιδί
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
ΟΚ. Από κοντά όταν κερνάς κάνα παγωτάκι. Μακριά όταν τα παιδιά παίζει να σχηματίζουν απόψεις για διάφορα θέματα. Ουστ μακριά λέμε. Δεν θα μου τα κάνεις μικροαστά (τις ελπίδες μου για το μέλλον)
Κάμερα έχεις βάλει στο σπίτι μου ρε?Χαοτικός έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:22the comet the course the tail έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:12θέλω να την προστατέψω από πονηρά αβγά, μην ξεστρατίσει...Kauldron έγραψε: 11 Σεπ 2020, 23:10
Εκπρόσωπό της σε όρισε? Μπάααα...
Αν θέλει θα μου πεί εκείνη. Εσύ τί μιλάς?
Μην τον λες αυγό ρε. Τα αυγά είναι παλικάρια τρόπον τινά αφού βγαίνουν να συγκρουστούν, δεν είναι μπουχέσες. Αυτός αν σηκωθεί από το ντιβάνι το πολύ να πάει μέχρι το ψυγείο και να ξαναγυρίσει.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Έχω γνωρίσει πολύ κόσμο και έχω διαβάσει για ακόμα πιο πολύ.
- Μη μου γαμάτε τα vybez
και βάζε ελληνικό ερωτηματικό ρε μοντέρνο!