!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Highlights της ημερας μας
-
Ορέστης 35
Re: Highlights της ημερας μας
Πηρα ενα σουβλακι με μανιταρι απο το street souvlaki στην Κολοκοτρωνη. Ηταν χαλια τελειως. Εφαγα μια μπουκια και το πεταξα. Μετα με τα υπολοιπα λεφτα πηγα να παρω μια μπαλα απο το αγαπημενο μου παγωτο καστανο απο το Ζουκερινο. Δυστυχως το εχουν καταργησει και πηρα μια αλλη γευση που ηταν χαλια, νεροπλυμα. Εφαγα μια κουταλια και το πεταξα. Το γκαρσονι μου εριξε μια σπρωξια γιατι βιαζοταν να σερβιρει. Αφου δε μου εριξε μπουνια στο σβερκο πηγε καλα η μερα.
Αναρωτιεμαι τι δουλεια εχω εγω με ολους αυτους τους ταλιμπαν.
Αναρωτιεμαι τι δουλεια εχω εγω με ολους αυτους τους ταλιμπαν.
-
Ορέστης 35
Στο Θησειο μαζευονται παιδια που βαζουν μουσικη σε ενα ραδιοφωνο, μιλανε, και τρωνε κανα σνακ απο το περιπτερο. Ο τροπος που διασκεδαζουν ειναι πολιτισμενος. Οχι απλα οικονομικος οπως νομιζουν οι ταλιμπαν. Μακαρι οταν μεγαλωσουν να συνεχισουν να διασκεδαζουν με πολιτισμενο και ομορφο τροπο.
- ζανακς
- Phorum.gr user: 43
Naida έγραψε: 22 Μαρ 2019, 06:30 Για το παρελθόν αναφέρθηκε σε 4-5συγκεκριμένα συμβάντα ανάμεσα σε 10 άλλα άκυρα που είπε.
Την μπέρδευα εγώ είπε. Λογικά με κανένα 50εύρω
θα ξεμπερδευότανΜετά άρχισε το κλασικό ποίημα
Έχεις μια φίλη που σε ζηλεύει (μα όλες πια οι γυναίκες έχουμε μια φίλη που ζηλεύει)
Α τη ρουφιάνα ξέρω ποια είναι.(της λέω)
Ικανοποίηση αυτή
Είναι κάποιος που σε θέλει. Με τη σκέψη σου ξυπνάει και κοιμάται,αλλά σου είπε λόγια που σε απομάκρυναν. Όχι λόγια τσακωμού όμως. (Πιάνει και τις δύο εκδοχές)
Δεν μου πάει κάποιος στο μυαλό.
Αλλάζει ύφος και ρίχνει σε μένα την ευθύνη μπας και πιάσει άλλη εκδοχή.
"Δεν φταίει αυτός όμως εσύ φταις γιατί τον τρόμαξες."
Δεν κρατήθηκα.
"Με είδε άβαφη;"της λέω και γελάω
Τα παίρνει αυτή.
Με κλωτσάει η φίλη μου κάτω από το τραπέζι.
Το βουλώνω![]()
"Δεν μου έρχεται κάποιος στο μυαλό" της ξαναλεω.
Φούντωσε το μέντιουμ.
"Μα φαίνεται ξεκαθαρα. Δεν μπορεί να μη τον ξέρεις. Αλλά τα έχει κάνει έτσι που δε μπορεί να κάνει ούτε μπρος, ούτε πίσω."
Ας πάει από τα πλάγια της απαντάω![]()
Δεν είδε φως από εκεί πάει να πιάσει από αλλού, σου λέει σε ηλικία γάμου είναι αυτή ας χτυπήσω στο ευαίσθητο σημείο. Δεν πήγε όμως κατευθείαν στον γαμπρο,όχι όχι πάει από γύρω.
"Υπάρχει και μια γυναίκα μεγαλύτερη σου αρκετά που θα γνωριστείτε από έναν άνδρα και θα σε αγαπήσει πολύ "
"Α ωραία, λέω, να αντικαταστήσω τη φίλη που ζηλεύει. "
Όχι, λέει αυστηρά, δεν θα είναι φίλη σου. Σαν πεθερά σου θα είναι.
Με βλέπει που πάω να γελάσω και ανεβάζει ταχύτητα, Με μαύρα μαλλιά και τ' όνομα της θ' αρχίζει από (μου είπε ένα γράμμα).
"Δεν μου πάει κάτι στο μυαλό της λέω αλλά θα περιμένω."
Είσαι κουρασμένη μου λέει γι' αυτό![]()
Την επόμενη φορά.να έρθεις πιο ξεκούραστη και θα πιάσω μόνο εσένα.
Εννοείται της λέω και θα έρθω![]()
Και εδώ είναι η τέχνη τους. Με λιγες ατάκες πήγε να χτυπήσει σε ματαιοδοξία, ανασφάλειες , εγωισμό κτλ κτλ πετάει και δυο πιο συγκεκριμένα πράγματα σου λέει κάπου θα κάτσει η μπίλια.
Τηλεφωνησε ο χαρης ο ρωμας
Προσλαμβάνεσαι για το ριμεικ του Κωνσταντίνου & Ελένης
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
Δεν ενδιαφέρομαι να του πεις. Έχω καλύτερη πρότασηζανακς έγραψε: 24 Μαρ 2019, 03:29Naida έγραψε: 22 Μαρ 2019, 06:30 Για το παρελθόν αναφέρθηκε σε 4-5συγκεκριμένα συμβάντα ανάμεσα σε 10 άλλα άκυρα που είπε.
Την μπέρδευα εγώ είπε. Λογικά με κανένα 50εύρω
θα ξεμπερδευότανΜετά άρχισε το κλασικό ποίημα
Έχεις μια φίλη που σε ζηλεύει (μα όλες πια οι γυναίκες έχουμε μια φίλη που ζηλεύει)
Α τη ρουφιάνα ξέρω ποια είναι.(της λέω)
Ικανοποίηση αυτή
Είναι κάποιος που σε θέλει. Με τη σκέψη σου ξυπνάει και κοιμάται,αλλά σου είπε λόγια που σε απομάκρυναν. Όχι λόγια τσακωμού όμως. (Πιάνει και τις δύο εκδοχές)
Δεν μου πάει κάποιος στο μυαλό.
Αλλάζει ύφος και ρίχνει σε μένα την ευθύνη μπας και πιάσει άλλη εκδοχή.
"Δεν φταίει αυτός όμως εσύ φταις γιατί τον τρόμαξες."
Δεν κρατήθηκα.
"Με είδε άβαφη;"της λέω και γελάω
Τα παίρνει αυτή.
Με κλωτσάει η φίλη μου κάτω από το τραπέζι.
Το βουλώνω![]()
"Δεν μου έρχεται κάποιος στο μυαλό" της ξαναλεω.
Φούντωσε το μέντιουμ.
"Μα φαίνεται ξεκαθαρα. Δεν μπορεί να μη τον ξέρεις. Αλλά τα έχει κάνει έτσι που δε μπορεί να κάνει ούτε μπρος, ούτε πίσω."
Ας πάει από τα πλάγια της απαντάω![]()
Δεν είδε φως από εκεί πάει να πιάσει από αλλού, σου λέει σε ηλικία γάμου είναι αυτή ας χτυπήσω στο ευαίσθητο σημείο. Δεν πήγε όμως κατευθείαν στον γαμπρο,όχι όχι πάει από γύρω.
"Υπάρχει και μια γυναίκα μεγαλύτερη σου αρκετά που θα γνωριστείτε από έναν άνδρα και θα σε αγαπήσει πολύ "
"Α ωραία, λέω, να αντικαταστήσω τη φίλη που ζηλεύει. "
Όχι, λέει αυστηρά, δεν θα είναι φίλη σου. Σαν πεθερά σου θα είναι.
Με βλέπει που πάω να γελάσω και ανεβάζει ταχύτητα, Με μαύρα μαλλιά και τ' όνομα της θ' αρχίζει από (μου είπε ένα γράμμα).
"Δεν μου πάει κάτι στο μυαλό της λέω αλλά θα περιμένω."
Είσαι κουρασμένη μου λέει γι' αυτό![]()
Την επόμενη φορά.να έρθεις πιο ξεκούραστη και θα πιάσω μόνο εσένα.
Εννοείται της λέω και θα έρθω![]()
Και εδώ είναι η τέχνη τους. Με λιγες ατάκες πήγε να χτυπήσει σε ματαιοδοξία, ανασφάλειες , εγωισμό κτλ κτλ πετάει και δυο πιο συγκεκριμένα πράγματα σου λέει κάπου θα κάτσει η μπίλια.
Τηλεφωνησε ο χαρης ο ρωμας
Προσλαμβάνεσαι για το ριμεικ του Κωνσταντίνου & Ελένης
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ζανακς
Αφού δεν σε εκανε αξεπτ, λολ
Μέλη που έχω σε λίστα αοράτων : [εδώ είναι τα ονόματα αλλά δεν τα βλέπετε, επειδή είναι αόρατα]
Γι' αυτό σου λέω. Με πήραν στον "κόκκινο κύκλο".
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- ζανακς
Τιτλοι τέλους επεισοδίου:
Η ναιδα αφού εξετισε την ποινή της (κάνοντας χρήση του νομου παρασκευοπουλου - ενα κόμμα που τοσο αγαπησε) άνοιξε ίδρυμα για γυναικες που εχουνε εθιστεί στο φεισμπουκ εν ωρα εργασιας. Παντρεύτηκε τον Αγι και κανανε μαζι 4 παιδια. Έως σημερα δηλώνει ανενδοτη για το έγκλημα και δηλωνει οτι το θύμα το ξεκίνησε με την περιπαικτικη προταση για αίτημα φιλιας
Η ναιδα αφού εξετισε την ποινή της (κάνοντας χρήση του νομου παρασκευοπουλου - ενα κόμμα που τοσο αγαπησε) άνοιξε ίδρυμα για γυναικες που εχουνε εθιστεί στο φεισμπουκ εν ωρα εργασιας. Παντρεύτηκε τον Αγι και κανανε μαζι 4 παιδια. Έως σημερα δηλώνει ανενδοτη για το έγκλημα και δηλωνει οτι το θύμα το ξεκίνησε με την περιπαικτικη προταση για αίτημα φιλιας
Έχει κενά το σενάριο σου. Νομίζω θα ήταν δύο τα εγκλήματα για τα οποία θα ήμουν ανένδοτη βάση του σεναρίου που εφτιαξες.ζανακς έγραψε: 24 Μαρ 2019, 04:22 Τιτλοι τέλους επεισοδίου:
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υπερκουλτουριάρης
Καλό.Η εικόνα θα χωρίζεται στην μέση και θα βλέπουμε ταυτόχρονα τον Άγη να τρίβει σχολαστικά σαν αυτούς στο Βιλαμπάχο, τον ταψί με τον μουσακά που ο ίδιος μαγείρεψε και μετά να τρέχει σαν τον Μπιμπ Μπίμπ να πάρει μια δεκάδα προφιτερόλ από το ζαχαροπλαστείο στην άλλη άκρη της πόλης που τα κάνει γαμάτα.ζανακς έγραψε: 24 Μαρ 2019, 04:22 Τιτλοι τέλους επεισοδίου:
Αν και από το κουτί, προλαβαίνει να φάει μόνο τα κερασάκια και λίγη σαντιγί(η αφέντρα είναι σε δίαιτα, για αυτό
Η Naida πλέον στέλνει μόνο καρδιές στο Tinder.
Η μάνα της μένει μαζί τους.
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 24 Μαρ 2019, 11:16Καλό.Η εικόνα θα χωρίζεται στην μέση και θα βλέπουμε ταυτόχρονα τον Άγη να τρίβει σχολαστικά σαν αυτούς στο Βιλαμπάχο, τον ταψί με τον μουσακά που ο ίδιος μαγείρεψε και μετά να τρέχει σαν τον Μπιμπ Μπίμπ να πάρει μια δεκάδα προφιτερόλ από το ζαχαροπλαστείο στην άλλη άκρη της πόλης που τα κάνει γαμάτα.ζανακς έγραψε: 24 Μαρ 2019, 04:22 Τιτλοι τέλους επεισοδίου:
Αν και από το κουτί, προλαβαίνει να φάει μόνο τα κερασάκια και λίγη σαντιγί(η αφέντρα είναι σε δίαιτα, για αυτό) δεν τόλμησε ποτέ να ζητήσει να πληρωθεί έστω το 50% για τα γλυκά. Μόνο για τα 9 σεντς της σακούλας κάτι ψέλλισε μια μέρα που αισθανόταν θαρραλέος.
Η Naida πλέον στέλνει μόνο καρδιές στο Tinder.
Η μάνα της μένει μαζί τους.
Αν η μάνα μου τον έβλεπε να μαγειρευει,να πλένει κτλ σαν να την ακούω
"Χωρισέ την παλικάρι μου να βρεις την υγειά σου, δεν μεγάλωσα παιδί εγώ ψυχοβγαλτη μεγάλωσα"
Έτσι με λέει και τώρα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Υπερκουλτουριάρης
Ανέβαινα πριν λιγο απο ενα στενακι πισω από το Καπάνι. Έχει ενα σκληρά παρακμιακο γυράδικο και ακούω κουβεντα διχογνωμιας, του ψήστη με τον πελατη, που κάθεται εξω για την ... φιλοσοφική διάσταση του Χριστιανισμού, όντας βέβαια και οι δυο άθεοι.
Κοντοστεκομαι, πεταω μια εξυπνακιστικη ατακα και παω να φυγω.
Οι τυποι μου λένε: κυριε μισό λεπτό, δεν μπορούμε να πεισουμε ο ένας τον άλλο εδώ και ώρες. Μπορείτε να μας ακούσετε και να δώσετε μια ουδέτερη γνωμη
Οκ με τουμπαρανε. Ο ψήστης επέμεινε να κεράσει, σουτζουκάκια. Αρνήθηκα,δεν τρώω βράδυ
Λέω άντε φέρε μια Kaiser. Τους ακούω προσεκτικα, χωρίς να διακόψω.
Είχαν και δυο τα επιχειρήματα τους. Δεν μπορώ να αποφασίσω
Τους το λέω και παω να αφήσω 3 ευρώ για την μπυρα και να φυγω. Και οι δυο ομόφωνα καταλληγουν πως δεν πρέπει να πληρωσω,γιατι με κάλεσαν, αλλά ξαναρχίζουν μαραθώνια αντιπαράθεση για το ποιος θα πληρωσει
Ο καθένας θέλει να κεράσει αυτος.
Εχω μείνει μαλακας.
Πάω στο ψυγείο, παίρνω μια μπύρα για τον δρόμο και τους λεω " παιδιά απο μιά ο καθένας
" . Με ευχαριστουν, που ξεμπερδεψαν ευκολα. Φευγω....
Ποσο την αγαπώ αυτη την Πόλη!
Κοντοστεκομαι, πεταω μια εξυπνακιστικη ατακα και παω να φυγω.
Οι τυποι μου λένε: κυριε μισό λεπτό, δεν μπορούμε να πεισουμε ο ένας τον άλλο εδώ και ώρες. Μπορείτε να μας ακούσετε και να δώσετε μια ουδέτερη γνωμη
Οκ με τουμπαρανε. Ο ψήστης επέμεινε να κεράσει, σουτζουκάκια. Αρνήθηκα,δεν τρώω βράδυ
Λέω άντε φέρε μια Kaiser. Τους ακούω προσεκτικα, χωρίς να διακόψω.
Είχαν και δυο τα επιχειρήματα τους. Δεν μπορώ να αποφασίσω
Εχω μείνει μαλακας.
Πάω στο ψυγείο, παίρνω μια μπύρα για τον δρόμο και τους λεω " παιδιά απο μιά ο καθένας
Ποσο την αγαπώ αυτη την Πόλη!
- ζανακς
θεούλης
Τι ηλικια έχετε, αν επιτρέπεται; (κύριε υπερκουλ)
Τι ηλικια έχετε, αν επιτρέπεται; (κύριε υπερκουλ)
- Υπερκουλτουριάρης
- ζανακς
Ελεύθερος; αν επιτρέπεται, πάντα
- Υπερκουλτουριάρης
Πάντα και πάντοτε. Κανα 2 φορές τον χρόνο ερωτεύομαι όμως και θα μου συμβαίνει μέχρι τα 87.ζανακς έγραψε: 02 Απρ 2019, 00:17Ελεύθερος; αν επιτρέπεται, πάντα
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 848 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-
- 45 Απαντήσεις