Εμένα μου θυμίζει υποκοριστικό επωνύμου. Μια ζωή ίδιοι αυτοί οι "επώνυμοι".Ίφιδα έγραψε: 16 Ιαν 2019, 12:07Για το φόρουμ ρε γαμώτο!
αριστεΡούλης τον ασταμάτητο έχεις ετσι;Ποιός υπ αριθμόν κλώνος είν αυτός για να κράξεις;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Για έλα δω Nandros να μας πεις για καρέκλες
Re: Για έλα δω Nandros να μας πεις για καρέκλες
Η ελπίδα είναι παγίδα.
αυτά είναι, απο το όλα για την καρέκλα έχουμε φτάσει στον τρόμο της καρέκλας.Lord Brum έγραψε: 16 Ιαν 2019, 12:40 Όταν αρχίσει να γλύφει το μητσοτάκη και τη νδ να αρχίσεις να ανησυχείς
Αν πεί καλά θα σημαίνει οτι θα βγεί ο κούλης, θα σφίξουμε τα δόντια και θα κάνουμε οτι είναι επιτυχία. Θα έρθει λογικά το πασοκ να μας βοηθήσει, θα τα καταφέρουμε.
μα κάτσε ο αρίστος θα πει καμιά μπούρδα ακόμη για να σε πείσει ότι έχει δίκαιο. Αφού το λέει, δεν είχε ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα να ζητήσει να μην ταυτοποιηθεί. ΠαράνοιαNostalgia έγραψε: 16 Ιαν 2019, 12:42 Απο την στιγμη που το Ιφιδακι ζητησε να μην ταυτοποιηθει η φατσα της με την πχορουμικη της περσονα, επρεπε να η αποφαση της αυτη να γινει σεβαστη. Αφου ανεβηκε ταυτοποιημενη καταλαβαινουμε ολοι οτι ανεβηκε σαν "κραχτης".
Σκότωσε τον ζαίο που κρύβεις μέσα σου!
Αμεσως στο hardcore εσυ, δειξε λιγο συναισθημα....Cecily Anne έγραψε: 16 Ιαν 2019, 12:41Mπόι, τον πάει πίπα/κώλο, τι ξεβράκωμα, έτσι είναι τα ξεβρακώματα;
ΥΓ. Ιφιδάρα μη μασάς, ΟΚ καταλαβαίνω ότι είναι κατάντια να απαγγέλεις για τον τον σίξτι σεντ, αλλά ΚΟΥΛ, σε αγαπάμε όπως είσαι.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Cecily Anne
Kαι σε ανεβάζω 10.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- enterprise-psi
- Υπερσυντονιστής
- Phorum.gr user: enterprise-psi
- Επικοινωνία:
Για εκπαιδευτικούς λόγους, που είναι αυτό το βίντεο ; 
The business man whose master plan controls the world each day,
Is blind to indications of his species slow decay.
Is blind to indications of his species slow decay.
Ενδιαφερομαι και εγω ...
Εξεστι , αριστεροις , ασχημονειν
12.25/ποστ είναι απο το καλοκαίρι, λογικά θα ανέβει για τις εκλογές. Ο Αρίστος λογικά θα ξέρει περισσότερα, δεν έχει μείνει τόσο πίσω.
Ουτε καν 60 σεντ!
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Δηλαδή είπε "είμαι η Ίφιδα του phorum.gr"; Γιατί λέει ότι είπες και το νικ της. Αν το είπε έτσι, έχεις δίκιο Αρίστο.Αρίστος έγραψε: 16 Ιαν 2019, 11:12 Εγω ΔΕΝ ανεφερα ΤΙΠΟΤΑ.
Η Ιφιδα ηταν μια απο τους 15 ομιλητες στη συγκεκριμενη εκδηλωση.
Και οταν ανεβηκε να μιλησει το προεδρειο της εκδηλωσης ανεφερε το ονομα της.
Εγω δεν ημουν καν στο προεδρειο της εκδηλωσης αλλα αυτη η ρουτινα της παρουσιασης ισχυε για ολους.
.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Τι είναι το σεντ;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
talaipwros έγραψε: 16 Ιαν 2019, 11:38Δεν χρειάζεται να πας σε τράπεζες.Αρίστος έγραψε: 16 Ιαν 2019, 11:15 Ενημερωστε με οταν τελειωσουν τα λαικα δικαστηρια απο Nandros και Ιφιδα...
γιατι εχω να παω και σε τραπεζες.
.
Σουπερμαρκετ-περιπτερα-βενζιναδικα αλλάζουν κέρματα με χαρτονομίσματα μια χαρά
0,60 χ σχόλια = ;
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Ναι; Την ξέρουν στα χωριά από την αρχή του αιώνα;
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση