!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Κύπελλο Ελλάδος 2024-2025

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Άβαταρ μέλους
jason0

Re: Κύπελλο Ελλάδος 2024-2025

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Prepon έγραψε: 20 Δεκ 2024, 19:10
jason0 έγραψε: 20 Δεκ 2024, 00:48 Ξεπρηστηκαν καθόλου τα μαγουλάκια του σουπερ Μάριο;

[img]https://i.postimg.cc/QtgCQWkN/FB-I ... .jpg[/img]

Σορυ που στο χαλάω, ξέρω ότι το πίστεψες
Παλιά η φώτο, 2 μέρες κρυμμένος είναι
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο
Phorum.gr user: Σέρπικο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σέρπικο »

www.sport-fm.gr
23/12/2024, 19:16
Παίχτηκε, τελικά, το βίντεο από το πάρκινγκ της OPAP Arera στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ, που εκδίκασε σήμερα (23/12) την υπόθεση του ματς Κυπέλλου ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ και όσα συνέβησαν μετά τη λήξη του αγώνα. Θυμίζουμε, νωρίτερα έγινε γνωστό πως η δικαστής ζήτησε το βίντεο μόνο από τα αποδυτήρια, στη συνέχεια, ωστόσο, πάρθηκε η απόφαση να προβληθεί το βίντεο και από το πάρκινγκ.
Στο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας, λοιπόν, φαίνονται άνθρωποι του ΠΑΟΚ να σπάνε την πόρτα του πούλμαν και ο έξαλλος Ραζβάν Λουτσέσκου να βγαίνει έξω και να πιάνει νεαρό φίλαθλο από τον λαιμό! Αυτό, άλλωστε, υποστήριξε νωρίτερα και ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης, Μάριος Ηλιόπουλος.
Ένα λεπτό μετά το σοβαρό επεισόδιο με τον Ρουμάνο τεχνικό γίνεται η επέμβαση των ΜΑΤ, ενώ στο βίντεο φαίνονται τέσσερις φίλοι της ΑΕΚ.
Έχει ενδιαφέρον, δε, να δούμε πώς το δικαστήριο αποδέχθηκε το αίτημα των «κιτρινόμαυρων» και διέταξε να παιχτεί το βίντεο.
www.sport-fm.gr
ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ - ΚΟΝΙΤΣΑ - ΓΡΑΜΜΟΣ - ΒΙΤΣΙ
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο

Και έρχεται και η απολογία στην ΔΕΑΒ.. ..
Νετο Γκουερινο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νετο Γκουερινο »

Και μεγάλη πουτσα έρχεται στον επαναληπτικό
Μην ξεχνιόμαστε
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Εικόνα
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο

Νετο Γκουερινο έγραψε: 23 Δεκ 2024, 19:49 Και μεγάλη πουτσα έρχεται στον επαναληπτικό
Μην ξεχνιόμαστε
:c020:
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο

Και ο Ηλιόπουλος, τελικά δεν πήγε, έστειλε υπόμνημα, είναι γεμάτος μωλωπες ... :smt005:
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Ο Μάριος Ηλιόπουλος έδωσε το "παρών" στην Πειθαρχική της ΕΠΟ και εξήγησε τα πάντα όσον αφορά το τι έγινε μετά το τέλος του αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ ΑΕΚ αναλυτικά είπε:

«Δεν είχα υποχρέωση αλλά αποφάσισα να έρθω για να σας πω κάποια πράγματα που θεωρώ σημαντικά. Στο ποδόσφαιρο δεν βρίσκομαι από ανάγκη αλλά από αγάπη, για το όραμα του πατέρα μου.

(..)

Βγαίνοντας από το ασανσέρ ουσιαστικά είμαι στα αποδυτήρια, σύμφωνα με τον κανονισμό αποδυτήρια είναι όλος ο χώρος, όλες οι αίθουσες. Αυτό που λένε ότι έκανα ντου στα αποδυτήρια είναι ψευδές. Δεν έκανα ντου, πήγα κόσμια. Όλα αυτά είναι απαράδεκτη προπαγάνδα. Εγώ μπήκα με την άδεια του παρατηρητή και από τη στιγμή που είμαι στον διάδρομο είμαι στα αποδυτήρια. Στο χολ που μπήκα είναι ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ, παρατηρητής, μας είπαν να περιμένουμε. Μετά από λίγο μου λένε ελάτε προς την αίθουσα. Το είπε και ο κ. Κυριάκος και όταν έφτασα στον προθάλαμο άλλα δύο άτομα του ΠΑΟΚ, δεν τους γνωρίζω. Τον κ. Κυριάκο δεν τον ήξερα φατσικά γιατί είμαι καινούριος.

Περπατάω στον προθάλαμο όχι των αποδυτηρίων, γιατί είμαι ήδη εκεί αφού θεωρείται όλος ο χώρος αποδυτήρια, είμαι ένα μέτρο μέσα στον προθάλαμο και μου λένε να περιμένω. Από αυτό το σημείο δεν έχω οπτική επαφή ούτε με τους παίκτες ούτε με το γραφείο του προπονητή. Δεν έχω οπτική επαφή με κανέναν. Στο λεπτό περίπου βγαίνει ο κ. Λουτσέσκου από το γραφείο του, κάνει δύο βήματα κάνω και εγώ ένα βήμα και του είπα με ήθος το εξής: "κ. Λουτσέσκου απρέπειες και χειρονομίες στον ναό της ΑΕΚ δεν μπορείς να κάνεις". Ούτε εξύβρισα, ούτε ήμουν αγενής και ούτε έχω πει ποτέ κάποια απρέπεια ή υβριστικές λέξεις σε κανέναν αξιωματούχο. Μπήκα μόνος μου, ούτε με μπράβους, λένε ψέματα, υπάρχει αποδεικτικό υλικό. Μπήκα σε αυτό το ένα μέτρο μόνος μου. Δεν είχα κανέναν μαζί μου εκεί που δεν είχα οπτική επαφή.

Υπάρχει προπαγάνδα ότι δήθεν έκανα ντου στα αποδυτήρια. Το ίδιο ειπώθηκε όταν ήρθα πρώτη φορά στην ΕΠΟ, ότι έκανα ντου. Ο Ηλιόπουλος κάνει ντου γιατι δεν τους αρέσει για τους λόγους που σας είπα. Τα είπα αυτά στον κ. Λουτσέσκου γιατί αθέτησε την συμφωνία κυρίων μεταξύ Κοσμά και Κυριάκου.

Για να δώσω τόπο στην οργή περπάτησα προς τον κεντρικό χώρο του γηπέδου, εκεί που βγαίνουν προς το γήπεδο αλλά λόγω των φωνών και της βαβούρας ήδη αρχίσαν να βγαίνουν παίκτες της ΑΕΚ, φανταστείτε τι έγινε χάος. Εάν δεν ήμουν ψύχραιμος στο γήπεδό μας, για σκεφτείτε να γινόταν αυτό στην Τούμπα. Προπηλακισμός από 30-35 άτομα. Είχαν ήδη έρθει παίκτες της ΑΕΚ φανταστείτε τι ένταση θα δημιουργούσα και τι θα είχε γίνει στο γήπεδο της ΑΕΚ εάν έχανα την ψυχραιμία μου.

Προπαγάνδα, ψευτιές, αίσχος ότι έκανα ντου. Και μάλιστα βοήθησα να μη γίνει παρακίνηση βίας. Αν βλέπανε τον ιδιοκτήτη να διαπληκτίζεται μέσα στο γήπεδο μας φανταστείτε τι θα γινότανε. Προπηλακισμός μέσα στο γήπεδό μας. Δύο παιδάκια σήκωσαν μια φανέλα, για να σας δείξω το θράσος, να πέσουν κάτω αυτά τα παιδιά και να έχουμε θύματα!

Δεν τηρήθηκε η συμφωνία κυρίων για αυτό ζήτησα να δω τον κ. Λουτσέσκου. Από την άλλη πλευρά αμέσως μετά χωρίς να έχω βρίσει, προπηλακισμός 30 ατόμων, θα δείτε τα βίντεο, που θα μπορούσε να έχει γίνει μεγάλος χαμός».

«Αν κάνω δυο βήματα και είμαι στον προθάλαμο σημαίνει πως δεν τήρησαν την οδηγία να περιμένω έξω από τα αποδυτήρια; Από τη στιγμή που είμαι στον εν γένει χώρο είμαι στα αποδυτήρια με βάσει τους δικούς σας κανονισμούς. Χολ, γραφεία, αίθουσες φιλοξενούμενων. Στο video φαίνεται πως λέει "ελάτε". Επί της ουσίας τι νόημα είχε αν ήμουν δυο βήματα μέσα ή έξω. Εγώ το βλέπω αστείο. Μου λέει περιμένετε και ήταν διαφορά δυο πόντοι. Δεν πήγα εγώ στον Λουτσέσκου. Αυτός βγήκε από το γραφείο του και ήρθε σε οπτική επαφή με εμένα", ανέφερε ο κύριος Ηλιόπουλος σε απάντηση προς το μέλος της Επιτροπής Αθανάσιο Δάτσκο για το αν προσέγγισε τα αποδυτήρια, ενώ του είχε ζητηθεί να περιμένει.

https://www.aek365.org/a-1028102/hliopo ... seskou.htm

Μονο αλήθειες ,
Από τον Μεγάλο Προέδρου
Η προπαγάνδα του ΠΑΟΚ έγινε κουρελοχαρτο
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Arisvilla

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Arisvilla »

Αμεση απέλαση στον Ρουμάνο. Να πάει στην Τρανσυλβανία να κάνει τις μαγκιές τους στον κόμη Δράκουλα και όχι σε παιδάκια που κάνουν καζούρα. Τα ίδια έχει κάνει και στο Βικελίδης τόσες φορές.
Νετο Γκουερινο

Μην σπρωχνεστε ρε σεις
Όλους σας αγαπάει ο μπαμπάς σας
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Νετο Γκουερινο έγραψε: 23 Δεκ 2024, 19:49 Και μεγάλη πουτσα έρχεται στον επαναληπτικό
Μην ξεχνιόμαστε
Θα κερδισετε κανενα ντερμπι ρε Μποκολη;Μπαινει το 2025 :smt005:
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Σέρπικο

Οι μπουγατσομαχοι δεν ήθελαν να προβληθεί το βίντεο επειδή "θα έχαναν το αεροπλάνο "... :smt005:

Ρε ζώα, μπήκατε σε μετρό και νομίζετε ότι γίνατε πολιτισμενοι..να γυρίσετε με το ΚΤΕΛ, γύφτοι, δενδροποταμιτες κατσικοκλεφτες..
Νετο Γκουερινο

GoBack έγραψε: 23 Δεκ 2024, 20:11
Μην ξεχνιόμαστε
Θα κερδισετε κανενα ντερμπι ρε Μποκολη;Μπαινει το 2025 :smt005:
Όσα είναι απαραίτητα για να κλαίτε πάνω από τα τηλέφωνα την τελευταία αγωνιστική
Νετο Γκουερινο

Σέρπικο έγραψε: 23 Δεκ 2024, 20:13 Οι μπουγατσομαχοι δεν ήθελαν να προβληθεί το βίντεο επειδή "θα έχαναν το αεροπλάνο "... :smt005:

Ρε ζώα, μπήκατε σε μετρό και νομίζετε ότι γίνατε πολιτισμενοι..να γυρίσετε με το ΚΤΕΛ, γύφτοι, δενδροποταμιτες κατσικοκλεφτες..
Ρε σιχαμενε κλέφτη,δεν πέρασαν 24 ώρες από την καινούργια κλοπή που έκανες
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

εχετε καταλαβει βλεπω ποιο ειναι το δυνατο σημειο σας,ηδη απο το 18,αλλα και απο τα περσινα με Αλμειδα στην τουμπα,αλλα και φετος στο πρωτο ματς στην Ν.φιλαδελφεια :lol:
σε αυτο τον τομεα ναι εχετε σερι! :lol:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”