χαριτολογωντας
ΥΣ βρε Ερμη ηδη σου απαντησα προ πολλων μηνυματων
Για μενα μονο το περσινο,ξεκαθαρα.το ματς με το σκουληκι δε θεωρω οτι μας εκοψε πρωταθλημα,δεν ειχαμε τη δυναμικη για πρωταθλημα ακομα ασχετα με την πιθανη εχθρικη διαιτησια του σπαθα
Ναι το κοιταξα.Εχεις δικιο,οι αδειες εγιναν πριν τον Κυζα.
Δεν έγραψα αυτό όμως.Κόκκορας έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 00:49
ΥΣ αλλη θεωρια συνομωσια τα βρηκαν σαββιδης μαρινακης μετα απ υποδειξη της μοσχας
οκ rest my case καλο βραδυ παιδες
αυριο με υγεια
Και εμεις σε συμπαθουμε κοκορακο,δεν φταις εσυ για τις πουστιες της ομαδας σου.Κόκκορας έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 01:04 παιδες μην παρεξηγησετε αλλα εχω αναγκη να το γραψω αυτο που νιωθω, σας συμπαθω ολους,πως γινεται αυτο δεν ξερω,αλλα σας παω καργα
καληνυχτα και την αγαπη μου σε ολα τα παλικαρια που συζητησαμε μεταξυ σοβαρου και καζουρας,να σας εχει ο Θεος καλα
Συμπαθα με δε το έχω δει.
Θα ειμαι ειλικρινής: Ναι.
κατσε να μπει πρωταkameron έγραψε: 31 Οκτ 2018, 23:40
Ο Πάοκ έχει τώρα τις δικές του εύνοιες, τις σχέσεις με αρκετές ομάδες παραρτήματα κλπ, μας πιστόλιασε με τον Κύζα άσχημα, μας έπαιξε @ με τον Ίβιτς, αλλά πρέπει να του πιστωθεί η ιστορία του var, δεν υπήρχε περίπτωση ο γαύρος ή ο καταφερτζής της Νίκαιας να είναι από πάνω στο παρασκήνιο και να δεχθούν var. .
περα απο το κλαμα για τον κατατρεγμενο προσφυγα υπαρχει και τοπικισμος δεν ειναι διπλα στην ΑθηναΓαληνός έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 01:50Θα ειμαι ειλικρινής: Ναι.
Κυρίως όμως με προβληματίζει,
πως μια ομαδα με τοσους λιγους τιτλους να εχει τοσο συμπαγες κ αυξανομενο κοινό κ να είναι πλεον "γωνιακό μαγαζι".
Εμείς έχουμε ριξει τις ελπιδες μας στο γηπεδο. Ορθώς κατ εμέ. Κ μην νομιζεις δεν ξενερωσαμε με τα περσινα.
Είναι πολύ απλή η απάντηση.Γαληνός έγραψε: 01 Νοέμ 2018, 01:50Θα ειμαι ειλικρινής: Ναι.
Κυρίως όμως με προβληματίζει,
πως μια ομαδα με τοσους λιγους τιτλους να εχει τοσο συμπαγες κ αυξανομενο κοινό κ να είναι πλεον "γωνιακό μαγαζι".
Εμείς έχουμε ριξει τις ελπιδες μας στο γηπεδο. Ορθώς κατ εμέ. Κ μην νομιζεις δεν ξενερωσαμε με τα περσινα.