Ετσι ακριβως,οπως το αναφερεις.vantono έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 12:02Κι εγώ αυτης της άποψης ειμαι. Αρκεί να παραμένει εντός ορίων της αγνής, ατόφιας "ρουφιανιάς", όχι να παρεκτρέπεται και να περνάει στο λεβελ του 'ψόφου της κατσίκας του γείτονα".Garcia έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 11:58 Καποιοι μιλανε για "ρουφιανους¨που επενδυει η κυβερνηση...η ρουφιανια απεναντι στην παρανομια ειναι το καλυτερο δωρο.
Γιατί δυστυχώς πολλές φορές, εξελίσσεται έτσι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
΄΄Νταβατζήδες΄΄ των παραλιών
Re: ΄΄Νταβατζήδες΄΄ των παραλιών
Ξέρω έναν τύπο που στην παραλία του χωριού του γυρνάει κάθε πρωί και σκίζει με σουγιά ή πετάει στα σκουπίδια οτιδήποτε "ρεζερβέ" βρίσκει. Και δεν είναι καν παράνομος, παρατημένα πράγματα είναι.Garcia έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 12:33Επισης καποιοι που "βιδωνουν" ομπρελα,καθισμα,ξαπλωστρα και λουκεταρουν ολα μαζι για να εχουν εξασφαλισμενοι θεση και αυτοι πρεπει να σφουγγαριζονται,κυριως αυτοι ειναι ντοπιοι βεβαια που την εχουν δει οτι τους ανηκει η παραλια οποτε,γιατι να ξυπναμε νωρις καθε μερα και να ψαχνουμε που θα βαλουμε την ομπρελα μας,βιδωμα,λουκεταρισμα και ειμαστε ετοιμοι.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
Εύγε στον παίχτη, καλά τους κάνει.micmic έγραψε: 19 Ιούλ 2024, 12:41 Ξέρω έναν τύπο που στην παραλία του χωριού του γυρνάει κάθε πρωί και σκίζει με σουγιά ή πετάει στα σκουπίδια οτιδήποτε "ρεζερβέ" βρίσκει. Και δεν είναι καν παράνομος, παρατημένα πράγματα είναι.
Συμμαζεμένα τα είδα τα πράγματα φέτος με τις ξαπλώστρες. Όπου πήγα υπήρχε χώρος για πετσέτα.
Μου έκανε εντύπωση οτι στη Χαλκιδική υπήρχαν κάποια κλειστά beach bar. Έκλεισε προσωρινά (?) το Άνεμος στο Σάνη και πραγματικά ένιωσα οτι απελευθερώθηκε η παραλία.
Μου έκανε εντύπωση οτι στη Χαλκιδική υπήρχαν κάποια κλειστά beach bar. Έκλεισε προσωρινά (?) το Άνεμος στο Σάνη και πραγματικά ένιωσα οτι απελευθερώθηκε η παραλία.
- Αλιόσα
καταγγελείες στο mycoast.mao mao έγραψε: 21 Ιούλ 2024, 19:28 Μου έκανε εντύπωση οτι στη Χαλκιδική υπήρχαν κάποια κλειστά beach bar. Έκλεισε προσωρινά (?) το Άνεμος στο Σάνη και πραγματικά ένιωσα οτι απελευθερώθηκε η παραλία.
Έτσι πρέπει,και drones σηκωμένα όλη τη σαιζόν,να μάθουμε τα λαμόγια.
Είμαι περίεργος να δω τί γίνεται φέτος στο Κόμητο, στη Σύρο. Αυτή παλιά ήταν μια πολύ groovy απομονωμένη παραλία. Σε κάποια φάση πήγε μια μικρή καντίνα εκεί, που έπαιζε κλασικό ροκ και ρέγγε. Ακόμα και τότε δεν πήγαινε πολύς κόσμος, ήταν για "ψαγμένους". Ε, τα τελευταία χρόνια γίνεται της πουτάνας. Δεν έχουν αφήσει χιλιοστό χωρίς τριπλή σειρά ομπρέλες.
"Think of how stupid the average person is, and realize half of them are stupider than that" - George Carlin
Περισσότερες από εκατό (!) ξαπλώστρες και ομπρέλες απομάκρυναν το πρωί της Τρίτης 23/07 τα συνεργεία του Δήμου Πολυγύρου από την παραλία των Καλυβών.
Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο ο Δήμος τα επιστρέφει στους σκατόγυφτους όμως. Για να πάνε να τα ξαναστήσουν την επόμενη μέρα, όπως είναι σίγουρο ότι θα κάνουν;
Δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο ο Δήμος τα επιστρέφει στους σκατόγυφτους όμως. Για να πάνε να τα ξαναστήσουν την επόμενη μέρα, όπως είναι σίγουρο ότι θα κάνουν;
Tι τις κανουν ειναι το θεμα,τις πετανε,τις καταστρεφουν,τις κρατανε?
Να πω την αμαρτία μου, πίστεψα ότι κάτι μπορεί να γίνει φέτος με τις παραλίες. Φυσικά, πιαστήκαμε πάλι μαλάκες:
«Συγχωροχάρτι» για παρανομίες στους αιγιαλούς
ΥΓ: Να μην ξεχάσω: Η θανατική ποινή μοιάζει όλο και επιεικέστερη για λαμόγια όπως ο Χατζηδάκης.
«Συγχωροχάρτι» για παρανομίες στους αιγιαλούς
ΥΓ: Να μην ξεχάσω: Η θανατική ποινή μοιάζει όλο και επιεικέστερη για λαμόγια όπως ο Χατζηδάκης.
- Αλιόσα
41% τακατο μεχρι να καταστραφουνε ολες οι παραλιες
και συ δικός μας άπλας είσαι.Αρίστος έγραψε: 11 Ιούλ 2023, 06:55 Εγω στο Καλαμακι που παω καμια φορα για μπανιο μετα τη δουλεια, κολυμπαω πλεον στα βραχακια και καφε με μια τυροπιτα παιρνω απο γειτονικο φουρνο, για σκια αν βρω κανα αρμιρικι.
.
Ιδιωτικές δομές παιδιών. Πως είναι δυνατόν;
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Κοινοβουλευτισμός είναι η εκπροσώπηση των φεουδαρχών απέναντι στον βασιλιά.
Azzurra Carnelos
Εθνικισμός είναι η βούληση για την επιβίωση του έθνους.
Σχετικό κι αυτό, σχεδόν ταυτόχρονος νέος θρίαμβος της κυβερνησάρας της νομιμότητας (χωρίς φυσικά να παραγνωρίζουμε ότι και οι προηγούμενες υπήρξαν εξίσου σιχαμένες) και της διαχρονικά εμετικής δικαιοσύνης:
Δωδεκάνησα: «Πάγος» στις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων
Δωδεκάνησα: «Πάγος» στις κατεδαφίσεις αυθαιρέτων
- Αλιόσα
κράτος της πλάκας
ΑΚΥΡΩΣΑΝ το MyCoast, έσβησαν τα πρόστιμα και δε θα κάνουν τίποτα σε όσους διέλυσαν τις παραλίες
ΑΚΥΡΩΣΑΝ το MyCoast, έσβησαν τα πρόστιμα και δε θα κάνουν τίποτα σε όσους διέλυσαν τις παραλίες
Μετά κάποιοι έχουν το θράσος και συγκρίνουν το ΚΑΡΑΜΠΟΥΡΔΕΛΟ με σοβαρά κράτη. Ή και με μπανανίες, ούτε σε τριτοκοσμικές μπανανίες δεν γίνονται αυτά. Και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, είναι η πραγματικότητα.