Αυτό εμένα με συμφέρει κάργα καθόσον απεχθάνομαι την ζέστη, τον καύσωνα και το ελληνικό καλοκαίρι εν γένει, έχω δε φτιάξει ένα μαρμάρινο άγαλμα του εφευρέτη του air condition στο σπίτι μου και το προσκυνάω.Awesomatic έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:06Δεν χρειάζεται κι άλλο αέριο πλέον, οι τιμές του αερίου έχουν πέσει στα επίπεδα πριν τον πόλεμο, οι δεξαμενές παντού είναι γεμάτες και έχουν ήδη υπογράφει συμβόλαια για LNG τα επόμενα χρόνια με νέους προμηθευτές. Η Ευρώπη δεν θα ανοίξει στο ρωσικό αέριο μέχρι να γίνει σταθερή η κατάσταση στη Ρωσία και να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.Unique έγραψε: 24 Ιουν 2023, 11:48 Μέχρι τα Χριστούγεννα, θα έχει πλημμυρίσει η Ευρώπη απο φυσικό αέριο. Θα δούμε μεγάλη πτώση στις τιμές πολλών προιόντων.
Όλα τα λεφτά και οι επενδύσεις πλέον πηγαίνουν σε ΑΠΕ. Ήδη συζητιέται να υπάρχει νέα ζώνη χαμηλής χρέωσης το μεσημέρι που υπάρχει άπλετη φθηνή ενέργεια από φωτοβολταϊκά όπως είναι τώρα με το νυχτερινό. Δε τζίνι ιζ αουτ οφ δε μποτλ και δεν ξαναμπαίνει.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Εξελίξεις στη Μόσχα
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Re: Εξελίξεις στη Μόσχα
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 24 Ιουν 2023, 14:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Κατα την διαρκεια του 2ου Π.Π ο κοκκινος στρατος αλλαξε 3 φορες χερια
Anyway εγω ειμαι με την πλευρα του Πριγκοζι ευχομαι ολοψυχα να μπουκαρουν Κρεμλινο και να τους γαζωσουν ολους τους γραφειοκρατες
αν και λιγακι δυσκολο αφου δεν εχουν αεροπορικη υποστηριξη
Anyway εγω ειμαι με την πλευρα του Πριγκοζι ευχομαι ολοψυχα να μπουκαρουν Κρεμλινο και να τους γαζωσουν ολους τους γραφειοκρατες
αν και λιγακι δυσκολο αφου δεν εχουν αεροπορικη υποστηριξη
Head Of The Chechan Republic "Kadyrov" releases a statement, saying that Prigozhin has stabbed Russia in the back and that he has sent Chechen soldiers to fight against the Wagner Group
Οι Τσετσένοι με τον Πούτιν
Οι Τσετσένοι με τον Πούτιν
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
- dna replication
- Phorum.gr user: dna
ναι, με πενταπλάσιες τιμές ενέργειας απο τις ΗΠΑAwesomatic έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:06Δεν χρειάζεται κι άλλο αέριο πλέον, οι τιμές του αερίου έχουν πέσει στα επίπεδα πριν τον πόλεμο, οι δεξαμενές παντού είναι γεμάτες και έχουν ήδη υπογράφει συμβόλαια για LNG τα επόμενα χρόνια με νέους προμηθευτές. Η Ευρώπη δεν θα ανοίξει στο ρωσικό αέριο μέχρι να γίνει σταθερή η κατάσταση στη Ρωσία και να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.Unique έγραψε: 24 Ιουν 2023, 11:48 Μέχρι τα Χριστούγεννα, θα έχει πλημμυρίσει η Ευρώπη απο φυσικό αέριο. Θα δούμε μεγάλη πτώση στις τιμές πολλών προιόντων.
Όλα τα λεφτά και οι επενδύσεις πλέον πηγαίνουν σε ΑΠΕ. Ήδη συζητιέται να υπάρχει νέα ζώνη χαμηλής χρέωσης το μεσημέρι που υπάρχει άπλετη φθηνή ενέργεια από φωτοβολταϊκά όπως είναι τώρα με το νυχτερινό. Δε τζίνι ιζ αουτ οφ δε μποτλ και δεν ξαναμπαίνει.
μαζί με το τζίνι φέυγει και η βιομηχανία απο την Ευρώπη
- dna replication
και μετά να πάρουν και τα πυρηνικά και να δώσουν ένα μάθημα στους γκλομπαλιστέςkillzone έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:09 Κατα την διαρκεια του 2ου Π.Π ο κοκκινος στρατος αλλαξε 3 φορες χερια
αν και λιγακι δυσκολο αφου δεν εχουν αεροπορικη υποστηριξη![]()
- Awesomatic
- Phorum.gr user: Awesomatic
Ομοίως, είναι ακριβώς στη ζώνη που στην Ελλάδα καίμε περισσότερο τα κλιματιστικά. Δεν το είπα τυχαία, αυτή η είδηση ότι το συζητάνε να γίνει έτσι βγήκε εδώ στην Ελλάδα πριν λίγες μέρες και ήταν πρόταση των παρόχων ρεύματος, δεν είναι κάτι που συζητήθηκε πχ σε κανένα άκυρο χωριό της Ισπανίας, μας αφορά άμεσα.Green Dragon έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:08 Αυτό εμένα με συμφέρει κάργα καθόσον απεχθάνομαι την ζέστη, τον κάυσωνα και το ελληνικό καλοκαίρι εν γένει, έχω δε φτιάξει ένα μαρμάρινο άγαλμα του εφευρέτη του air condition στο σπίτι μου και το προσκυνάω.
Αμην
Edit για του λόγου το αληθές:
https://www.protothema.gr/economy/artic ... mitheutes/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Awesomatic την 24 Ιουν 2023, 12:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
-
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης
Αν δεν εξεγερθει ο ρωσικός λαος να σταματήσει τον πόλεμο, και να φέρει πραγματικά κοινωνική δημοκρατία, δεν αλλάζει κάτι. Εμφύλιες συγκρούσεις γίνονται συχνά σε πολεμικές καταστάσεις, βλέπε και ελληνική επανάσταση, διχασμός στον 1ο παγκόσμιο, κλπ.πατησιωτης έγραψε: 24 Ιουν 2023, 11:58Πιο βρώμικα από του Κάιζερ;Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2023, 11:56 Εδώ λειτούργησαν τα βρώμικα χρήματα της cia. Ντροπή.![]()
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 24 Ιουν 2023, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
- Awesomatic
Πάντα είχε πιο ακριβή ενέργεια η Ευρώπη από τους Αμερικάνους. Όταν εκεί γκρίνιαζαν γιατί ανέβαινε η βενζίνη πάνω από δύο δολάρια το γαλόνι (3.8 λίτρα) εδώ είχαμε μέση τιμή στην ένωση πάνω από 1.60 το λίτρο.dna replication έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:10ναι, με πενταπλάσιες τιμές ενέργειας απο τις ΗΠΑAwesomatic έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:06Δεν χρειάζεται κι άλλο αέριο πλέον, οι τιμές του αερίου έχουν πέσει στα επίπεδα πριν τον πόλεμο, οι δεξαμενές παντού είναι γεμάτες και έχουν ήδη υπογράφει συμβόλαια για LNG τα επόμενα χρόνια με νέους προμηθευτές. Η Ευρώπη δεν θα ανοίξει στο ρωσικό αέριο μέχρι να γίνει σταθερή η κατάσταση στη Ρωσία και να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.Unique έγραψε: 24 Ιουν 2023, 11:48 Μέχρι τα Χριστούγεννα, θα έχει πλημμυρίσει η Ευρώπη απο φυσικό αέριο. Θα δούμε μεγάλη πτώση στις τιμές πολλών προιόντων.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
- dna replication
το μεσημέρι θα είναι μόνο 2,5 φορές ακριβότερο απόσο ήταν το 2021?Awesomatic έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:11Ομοίως, είναι ακριβώς στη ζώνη που στην Ελλάδα καίμε περισσότερο τα κλιματιστικά. Δεν το είπα τυχαία, αυτή η είδηση ότι το συζητάνε να γίνει έτσι βγήκε εδώ στην Ελλάδα πριν λίγες μέρες και ήταν πρόταση των παρόχων ρεύματος, δεν είναι κάτι που συζητήθηκε πχ σε κανένα άκυρο χωριό της Ισπανίας, μας αφορά άμεσα.Green Dragon έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:08 Αυτό εμένα με συμφέρει κάργα καθόσον απεχθάνομαι την ζέστη, τον κάυσωνα και το ελληνικό καλοκαίρι εν γένει, έχω δε φτιάξει ένα μαρμάρινο άγαλμα του εφευρέτη του air condition στο σπίτι μου και το προσκυνάω.
Αμην
Ας ζητήσουν την βοήθεια του Μπάιντεν
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
- Αλιόσα
- Phorum.gr user: Αλιόσα
O Kαντιροφ φαίνεται πως παραμένει πιστός στον Πούτιν
https://twitter.com/visegrad24/status/1 ... 3437204481
https://twitter.com/visegrad24/status/1 ... 3437204481
- dna replication
δεν ήταν πάντοτε έτσιAwesomatic έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:13Πάντα είχε πιο ακριβή ενέργεια η Ευρώπη από τους Αμερικάνους. Όταν εκεί γκρίνιαζαν γιατί ανέβαινε η βενζίνη πάνω από δύο δολάρια το γαλόνι (3.8 λίτρα) εδώ είχαμε μέση τιμή στην ένωση πάνω από 1.60 το λίτρο.dna replication έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:10ναι, με πενταπλάσιες τιμές ενέργειας απο τις ΗΠΑAwesomatic έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:06
Δεν χρειάζεται κι άλλο αέριο πλέον, οι τιμές του αερίου έχουν πέσει στα επίπεδα πριν τον πόλεμο, οι δεξαμενές παντού είναι γεμάτες και έχουν ήδη υπογράφει συμβόλαια για LNG τα επόμενα χρόνια με νέους προμηθευτές. Η Ευρώπη δεν θα ανοίξει στο ρωσικό αέριο μέχρι να γίνει σταθερή η κατάσταση στη Ρωσία και να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.
viewtopic.php?p=2850432#p2850432
-
talaipwros
Ετσι ακριβως αντε γιατι πολυ κραταει η ιστοριαdna replication έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:11και μετά να πάρουν και τα πυρηνικά και να δώσουν ένα μάθημα στους γκλομπαλιστέςkillzone έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:09 Κατα την διαρκεια του 2ου Π.Π ο κοκκινος στρατος αλλαξε 3 φορες χερια
αν και λιγακι δυσκολο αφου δεν εχουν αεροπορικη υποστηριξη![]()
- Awesomatic
13-15 λεπτά την κιλοβατώρα το πλήρωσα στον τελευταίο λογαριασμό με κρατική επιδότηση σύνολο 6€. Δεν το λες 2.5 φορές ακριβότερο πλέον. Πάνε οι τιμές του 22, adios amigo.dna replication έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:14 το μεσημέρι θα είναι μόνο 2,5 φορές ακριβότερο απόσο ήταν το 2021?
Κι αν θες βάζω και φωτογραφία.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 137 Απαντήσεις
- 6343 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ
-
- 10 Απαντήσεις