!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Εξελίξεις στη Μόσχα

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Green Dragon
Phorum.gr user: Green Dragon

Re: Εξελίξεις στη Μόσχα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Green Dragon »

Awesomatic έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:06
Unique έγραψε: 24 Ιουν 2023, 11:48 Μέχρι τα Χριστούγεννα, θα έχει πλημμυρίσει η Ευρώπη απο φυσικό αέριο. Θα δούμε μεγάλη πτώση στις τιμές πολλών προιόντων.
Δεν χρειάζεται κι άλλο αέριο πλέον, οι τιμές του αερίου έχουν πέσει στα επίπεδα πριν τον πόλεμο, οι δεξαμενές παντού είναι γεμάτες και έχουν ήδη υπογράφει συμβόλαια για LNG τα επόμενα χρόνια με νέους προμηθευτές. Η Ευρώπη δεν θα ανοίξει στο ρωσικό αέριο μέχρι να γίνει σταθερή η κατάσταση στη Ρωσία και να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Όλα τα λεφτά και οι επενδύσεις πλέον πηγαίνουν σε ΑΠΕ. Ήδη συζητιέται να υπάρχει νέα ζώνη χαμηλής χρέωσης το μεσημέρι που υπάρχει άπλετη φθηνή ενέργεια από φωτοβολταϊκά όπως είναι τώρα με το νυχτερινό. Δε τζίνι ιζ αουτ οφ δε μποτλ και δεν ξαναμπαίνει.
Αυτό εμένα με συμφέρει κάργα καθόσον απεχθάνομαι την ζέστη, τον καύσωνα και το ελληνικό καλοκαίρι εν γένει, έχω δε φτιάξει ένα μαρμάρινο άγαλμα του εφευρέτη του air condition στο σπίτι μου και το προσκυνάω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Green Dragon την 24 Ιουν 2023, 14:17, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

Κατα την διαρκεια του 2ου Π.Π ο κοκκινος στρατος αλλαξε 3 φορες χερια

Anyway εγω ειμαι με την πλευρα του Πριγκοζι ευχομαι ολοψυχα να μπουκαρουν Κρεμλινο και να τους γαζωσουν ολους τους γραφειοκρατες

αν και λιγακι δυσκολο αφου δεν εχουν αεροπορικη υποστηριξη :e040:
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Head Of The Chechan Republic "Kadyrov" releases a statement, saying that Prigozhin has stabbed Russia in the back and that he has sent Chechen soldiers to fight against the Wagner Group

Οι Τσετσένοι με τον Πούτιν
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
dna replication
Phorum.gr user: dna

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από dna replication »

Unique έγραψε: 24 Ιουν 2023, 11:48 Μέχρι τα Χριστούγεννα, θα έχει πλημμυρίσει η Ευρώπη απο φυσικό αέριο. Θα δούμε μεγάλη πτώση στις τιμές πολλών προιόντων.
Δεν χρειάζεται κι άλλο αέριο πλέον, οι τιμές του αερίου έχουν πέσει στα επίπεδα πριν τον πόλεμο, οι δεξαμενές παντού είναι γεμάτες και έχουν ήδη υπογράφει συμβόλαια για LNG τα επόμενα χρόνια με νέους προμηθευτές. Η Ευρώπη δεν θα ανοίξει στο ρωσικό αέριο μέχρι να γίνει σταθερή η κατάσταση στη Ρωσία και να τελειώσει ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Όλα τα λεφτά και οι επενδύσεις πλέον πηγαίνουν σε ΑΠΕ. Ήδη συζητιέται να υπάρχει νέα ζώνη χαμηλής χρέωσης το μεσημέρι που υπάρχει άπλετη φθηνή ενέργεια από φωτοβολταϊκά όπως είναι τώρα με το νυχτερινό. Δε τζίνι ιζ αουτ οφ δε μποτλ και δεν ξαναμπαίνει.
ναι, με πενταπλάσιες τιμές ενέργειας απο τις ΗΠΑ
μαζί με το τζίνι φέυγει και η βιομηχανία απο την Ευρώπη
Άβαταρ μέλους
dna replication

killzone έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:09 Κατα την διαρκεια του 2ου Π.Π ο κοκκινος στρατος αλλαξε 3 φορες χερια

Anyway εγω ειμαι με την πλευρα του Πριγκοζι ευχομαι ολοψυχα να μπουκαρουν Κρεμλινο και να τους γαζωσουν ολους τους γραφειοκρατες

και μετά να πάρουν και τα πυρηνικά και να δώσουν ένα μάθημα στους γκλομπαλιστές
Άβαταρ μέλους
Awesomatic
Phorum.gr user: Awesomatic

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Awesomatic »

Green Dragon έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:08 Αυτό εμένα με συμφέρει κάργα καθόσον απεχθάνομαι την ζέστη, τον κάυσωνα και το ελληνικό καλοκαίρι εν γένει, έχω δε φτιάξει ένα μαρμάρινο άγαλμα του εφευρέτη του air condition στο σπίτι μου και το προσκυνάω.
Ομοίως, είναι ακριβώς στη ζώνη που στην Ελλάδα καίμε περισσότερο τα κλιματιστικά. Δεν το είπα τυχαία, αυτή η είδηση ότι το συζητάνε να γίνει έτσι βγήκε εδώ στην Ελλάδα πριν λίγες μέρες και ήταν πρόταση των παρόχων ρεύματος, δεν είναι κάτι που συζητήθηκε πχ σε κανένα άκυρο χωριό της Ισπανίας, μας αφορά άμεσα.

Αμην

Edit για του λόγου το αληθές:
https://www.protothema.gr/economy/artic ... mitheutes/
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Awesomatic την 24 Ιουν 2023, 12:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

πατησιωτης έγραψε: 24 Ιουν 2023, 11:58
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Ιουν 2023, 11:56 Εδώ λειτούργησαν τα βρώμικα χρήματα της cia. Ντροπή.
Πιο βρώμικα από του Κάιζερ; :lol:
Αν δεν εξεγερθει ο ρωσικός λαος να σταματήσει τον πόλεμο, και να φέρει πραγματικά κοινωνική δημοκρατία, δεν αλλάζει κάτι. Εμφύλιες συγκρούσεις γίνονται συχνά σε πολεμικές καταστάσεις, βλέπε και ελληνική επανάσταση, διχασμός στον 1ο παγκόσμιο, κλπ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης την 24 Ιουν 2023, 12:34, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Awesomatic

dna replication έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:10

Πάντα είχε πιο ακριβή ενέργεια η Ευρώπη από τους Αμερικάνους. Όταν εκεί γκρίνιαζαν γιατί ανέβαινε η βενζίνη πάνω από δύο δολάρια το γαλόνι (3.8 λίτρα) εδώ είχαμε μέση τιμή στην ένωση πάνω από 1.60 το λίτρο.
"Taxation is theft, purely and simply even though it is theft on a grand and colossal scale which no acknowledged criminals could hope to match. It is a compulsory seizure of the property of the State’s inhabitants, or subjects."
Άβαταρ μέλους
dna replication

Awesomatic έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:11
Green Dragon έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:08 Αυτό εμένα με συμφέρει κάργα καθόσον απεχθάνομαι την ζέστη, τον κάυσωνα και το ελληνικό καλοκαίρι εν γένει, έχω δε φτιάξει ένα μαρμάρινο άγαλμα του εφευρέτη του air condition στο σπίτι μου και το προσκυνάω.
Ομοίως, είναι ακριβώς στη ζώνη που στην Ελλάδα καίμε περισσότερο τα κλιματιστικά. Δεν το είπα τυχαία, αυτή η είδηση ότι το συζητάνε να γίνει έτσι βγήκε εδώ στην Ελλάδα πριν λίγες μέρες και ήταν πρόταση των παρόχων ρεύματος, δεν είναι κάτι που συζητήθηκε πχ σε κανένα άκυρο χωριό της Ισπανίας, μας αφορά άμεσα.

Αμην
το μεσημέρι θα είναι μόνο 2,5 φορές ακριβότερο απόσο ήταν το 2021?
Άβαταρ μέλους
vagabondo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vagabondo »

killzone έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:09 αν και λιγακι δυσκολο αφου δεν εχουν αεροπορικη υποστηριξη :e040:
Ας ζητήσουν την βοήθεια του Μπάιντεν
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Άβαταρ μέλους
Αλιόσα
Phorum.gr user: Αλιόσα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αλιόσα »

O Kαντιροφ φαίνεται πως παραμένει πιστός στον Πούτιν

https://twitter.com/visegrad24/status/1 ... 3437204481
Άβαταρ μέλους
dna replication

Awesomatic έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:13
dna replication έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:10

Πάντα είχε πιο ακριβή ενέργεια η Ευρώπη από τους Αμερικάνους. Όταν εκεί γκρίνιαζαν γιατί ανέβαινε η βενζίνη πάνω από δύο δολάρια το γαλόνι (3.8 λίτρα) εδώ είχαμε μέση τιμή στην ένωση πάνω από 1.60 το λίτρο.
δεν ήταν πάντοτε έτσι

viewtopic.php?p=2850432#p2850432
Άβαταρ μέλους
killzone

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από killzone »

dna replication έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:11
killzone έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:09 Κατα την διαρκεια του 2ου Π.Π ο κοκκινος στρατος αλλαξε 3 φορες χερια

και μετά να πάρουν και τα πυρηνικά και να δώσουν ένα μάθημα στους γκλομπαλιστές
Ετσι ακριβως αντε γιατι πολυ κραταει η ιστορια :smt023
Άβαταρ μέλους
Awesomatic

dna replication έγραψε: 24 Ιουν 2023, 12:14 το μεσημέρι θα είναι μόνο 2,5 φορές ακριβότερο απόσο ήταν το 2021?
13-15 λεπτά την κιλοβατώρα το πλήρωσα στον τελευταίο λογαριασμό με κρατική επιδότηση σύνολο 6€. Δεν το λες 2.5 φορές ακριβότερο πλέον. Πάνε οι τιμές του 22, adios amigo.

Κι αν θες βάζω και φωτογραφία.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”