!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...

Διαφημίσεις ιστοσελίδων, αγγελίες: αναζήτηση - προσφορά.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Namrail έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:06
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:51 βλεπω ο Ναμ μας ριχνει ενα βλεφαρο :smt047
Όχι απλώς ένα βλέφαρο, έχω δει πολλά βιντεάκια από τη σέκτα σου, ελλ και ξένα.

Και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι 99 στους 100 που ασπάζονται τον mgtow-ισμό, αν όχι παραπάνω, είναι απλά τύποι που δεν μπορούν να σταυρώσουν γκόμενα ούτε με αίτηση και γι αυτό το έχουν γυρίσει ως αντίδραση στον απροκάλυπτο μισογυνισμό, πασπαλισμένο με επιμέρους ηλίθια ιδεολογήματα.

Όταν κάποιος βγάζει τόσο μίσος απέναντι στις γυναίκες, είναι λογικό να υποθέσουμε πως έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα από αυτές και έχει ζήσει την απόρριψη ξανά και ξανά.
Σωστα΄+ οτι τους έχουν πατήσει οσες τυχόν γνωρισαν + οτι θα ξανακάνουν τα ιδια στην πρώτη που θα τους πλησιασει ξεχνώντας τα μιτζιταου και θα γινουν πάλι θυματα.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Αγις έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:10
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:51 βλεπω ο Ναμ μας ριχνει ενα βλεφαρο :smt047

Και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι 99 στους 100 που ασπάζονται τον mgtow-ισμό, αν όχι παραπάνω, είναι απλά τύποι που δεν μπορούν να σταυρώσουν γκόμενα ούτε με αίτηση και γι αυτό το έχουν γυρίσει ως αντίδραση στον απροκάλυπτο μισογυνισμό, πασπαλισμένο με επιμέρους ηλίθια ιδεολογήματα.

Όταν κάποιος βγάζει τόσο μίσος απέναντι στις γυναίκες, είναι λογικό να υποθέσουμε πως έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα από αυτές και έχει ζήσει την απόρριψη ξανά και ξανά.
Σωστα΄+ οτι τους έχουν πατήσει οσες τυχόν γνωρισαν + οτι θα ξανακάνουν τα ιδια στην πρώτη που θα τους πλησιασει ξεχνώντας τα μιτζιταου και θα γινουν πάλι θυματα.
οταν παιρνεις το κοκκινο χαπι δεν υπαρχει επιστροφη :g030:
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Athina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:07
Carreras έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:02

βαλτο στο 12:41

Εικόνα
Αυτή η κοπέλα έγινε ξαφνικά το "γυναικείο φύλο"... :o :o Ε, τι να πω. Ουρά κάνουν τα θηλυκά για τους γιουτιουμπερς. Ε, γιουτιουμπερς που κάνουν καριέρα έτσι θα μαζεύουν αντίστοιχα θηλυκά, απλά είναι τα πράγματα. Και εγώ άντρα που θα κάνει 2-3 φορές την εβδομάδα δεν έχω γνωρίσει! Κάπως από μακριά ξεχωρίζουν... Μακριά και αγαπημένοι, με αυτές που τους φτάνει το 2-3 φορές.
μην σου μπει καμια μισογυνικη σκεψη οτι του την πεφτουν γιατι εχουν να κερδισουν κατι απο αυτον :smt018
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:12
Αγις έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:10

οταν παιρνεις το κοκκινο χαπι δεν υπαρχει επιστροφη :g030:
Εχω διαβάσει τι λενε οι ιδιοι - τελειωμένα θυματα τους ειχαν πιει το μεδουλι και είναι ετοιμοι να ξανακάνουν τα ιδια .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

Namrail έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:59
Naida έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:49
Μόνο σεξ θες ή σ' ενδιαφέρει και σαν άνθρωπος; Εννοώ για σχέση;
Δεν έχω θέμα, ας το ονομάσουμε και σχέση, αρκεί να είναι χαλαρά πράγματα. Σαν άνθρωπο δεν την ξέρω πολύ καλά, αλλά τα πρώτα στοιχεία λένε πως είναι ευγενική, μορφωμένη, ήπιων τόνων και με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Σίγουρα θα έχει και κουσούρια που δεν έχω προλάβει να δω (ή να μάθω).

Απλά φοβάμαι πως το "χαλαρά" δεν την εκφράζει σε αυτή τη φάση και έτσι αισθάνομαι διστακτικός και λίγο μαγκωμένος. Επίσης έχω ακούσει απ' όλους τα καλύτερα λόγια για αυτή και δεν θέλω να ξεκινήσω κάτι δίνοντας ψεύτικες προσδοκίες.
Θα μπορούσες να προσεγγίσεις κάπως ήπια να δεις συμπεριφορές. Αυτά τα αγάμητη κτλ μη τα πολυακούς. Κανείς δε ξέρει ο καθένας μας τι κανει στο κρεββάτι του. Αν πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις θα μπορούσες να κάνεις μια προσέγγιση διακριτική ειδάλλως μη το ρισκάρεις εφόσον είναι μέσα στον εργασιακό σου χώρο.

Υγ:Μιλάς πάντα τόσο συγκροτημένα και με σαφήνεια (μάλλον έχεις και ήρεμη φωνή) που πιστεύω θα σε χάζευα να μιλάς :p5:
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:13

Εικόνα
Αυτή η κοπέλα έγινε ξαφνικά το "γυναικείο φύλο"... :o :o Ε, τι να πω. Ουρά κάνουν τα θηλυκά για τους γιουτιουμπερς. Ε, γιουτιουμπερς που κάνουν καριέρα έτσι θα μαζεύουν αντίστοιχα θηλυκά, απλά είναι τα πράγματα. Και εγώ άντρα που θα κάνει 2-3 φορές την εβδομάδα δεν έχω γνωρίσει! Κάπως από μακριά ξεχωρίζουν... Μακριά και αγαπημένοι, με αυτές που τους φτάνει το 2-3 φορές.
μην σου μπει καμια μισογυνικη σκεψη οτι του την πεφτουν γιατι εχουν να κερδισουν κατι απο αυτον :smt018
Ε, δεν νομίζω ότι η κοπέλα εκπροσωπεί τη γενιά της ακριβώς. Αν το κάνει έχουμε πρόβλημα. Και αν τυχόν εκπροσωπεί μέρος της γενιάς της υπάρχει θέμα... Πάντα υπήρχαν οι Πετρούλες (τυχαίο όνομα που τράβηξε τη δημοσιότητα), δεν εκπροσωπούσαν ντε και καλά τη γενιά τους.
Άβαταρ μέλους
GoBack

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από GoBack »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:29
MiGiSukhoI έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:23 Οι σημερινές μικρούλες, είναι όλο απαιτήσεις... Μόνο άμα έβρισκα καμία εγκλωβισμένη σε χωριό...

Δεν θα θα έλεγα όχι και 20 - 25...

Θα έλεγα ναι και σε 30 - 38, αρκεί να μην ήθελε γάμο άμεσα...

Με την παραπρώην μου είχα θέμα...

Μου είχε πει 37, αλλά ήταν 46..!
https://www.youtube.com/watch?v=P4LQMgUBBfs

σε mgtow mode o Mιγκ μας :g030:
Αντεξα χωρις να γελασω μεχρι το σημειο που λεει

"Εχω καταστραφει τελειως.Το μονο που κανω ειναι να μιλαω με ατομα που παιζουν dota"
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

GoBack έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:20
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:29
MiGiSukhoI έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:23 Οι σημερινές μικρούλες, είναι όλο απαιτήσεις... Μόνο άμα έβρισκα καμία εγκλωβισμένη σε χωριό...

Δεν θα θα έλεγα όχι και 20 - 25...

Θα έλεγα ναι και σε 30 - 38, αρκεί να μην ήθελε γάμο άμεσα...

Με την παραπρώην μου είχα θέμα...

Μου είχε πει 37, αλλά ήταν 46..!
https://www.youtube.com/watch?v=P4LQMgUBBfs

σε mgtow mode o Mιγκ μας :g030:
Αντεξα χωρις να γελασω μεχρι το σημειο που λεει

"Εχω καταστραφει τελειως.Το μονο που κανω ειναι να μιλαω με ατομα που παιζουν dota"
εγω εκει με την πορσε και το γρηγορο λεκτικο προσπερασμα με το υφακι :lol: :smt005:

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

Πάνας έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:09
LEONAS έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:05
Πάνας έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:04

Όχι ρε φιλαράκι, προχθές το συζήταγα... όχι.

Γιατι όχι;
Εντάξει λοιπόν..."no". Το δέχεσαι;

Τι είναι το "πο" ;
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Oσο περισσοτεροι gay και mgtow τοσο καλυτερα για εμας....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
don't speak
Γενική Γραμματέας Συντονισμού

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από don't speak »

LEONAS έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:24

Γιατι όχι;

Τι είναι το "πο" ;
Σε χάλαση.
Άβαταρ μέλους
Yochanan
Phorum.gr user: Yochanan

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Yochanan »

Nostalgia έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:25 Oσο περισσοτεροι gay και mgtow τοσο καλυτερα για εμας....
Doctor Leech: It isn't every day a man wakes up to discover he's a screaming bender with no more right to live on God's clean Earth than a weasel. Ashamed of yourself?

Blackadder: Not really, no.

Doctor Leech: Bloody Hell. I would be. Still, why should I complain. Just leaves more rampant totty for us real men, eh?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Γιατι όχι;

Τι είναι το "πο" ;
πω ρε φίλε! μαύρα μεσάνυχτα... αγγλικό είναι βάλε γυαλιά. viewtopic.php?f=11&t=4865
the end
Άβαταρ μέλους
LEONAS
Phorum.gr user: ΧΟΥΚ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από LEONAS »

don't speak έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:26

Τι είναι το "πο" ;
Σε χάλαση.
:smt017
Πέσιμο ή χεσιμο; :p2:
Athina__P

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Athina__P »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:13

Εικόνα
Τι να κερδίσουν; Η κοπέλα λέει ότι του πλήρωνε τους καφέδες! Και γενικά δεν νομίζω ότι οι κοπέλες που θα την πέσουν σε αυτό τον τύπο κινούνται κάπου στο μέσο όρο μυαλού. Η κοπέλα πάντως είναι κούκλα, κρίμα.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Μικρές αγγελίες & Διαφημίσεις”