Σωστα΄+ οτι τους έχουν πατήσει οσες τυχόν γνωρισαν + οτι θα ξανακάνουν τα ιδια στην πρώτη που θα τους πλησιασει ξεχνώντας τα μιτζιταου και θα γινουν πάλι θυματα.Namrail έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:06Όχι απλώς ένα βλέφαρο, έχω δει πολλά βιντεάκια από τη σέκτα σου, ελλ και ξένα.
Και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι 99 στους 100 που ασπάζονται τον mgtow-ισμό, αν όχι παραπάνω, είναι απλά τύποι που δεν μπορούν να σταυρώσουν γκόμενα ούτε με αίτηση και γι αυτό το έχουν γυρίσει ως αντίδραση στον απροκάλυπτο μισογυνισμό, πασπαλισμένο με επιμέρους ηλίθια ιδεολογήματα.
Όταν κάποιος βγάζει τόσο μίσος απέναντι στις γυναίκες, είναι λογικό να υποθέσουμε πως έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα από αυτές και έχει ζήσει την απόρριψη ξανά και ξανά.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Eθνικοκοινωνιστης
Re: Αναζητείται παντρεμένη ή χωρισμένη από 40 μέχρι 46 ετών για ερωτικές στιγμές...
οταν παιρνεις το κοκκινο χαπι δεν υπαρχει επιστροφηΑγις έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:10Σωστα΄+ οτι τους έχουν πατήσει οσες τυχόν γνωρισαν + οτι θα ξανακάνουν τα ιδια στην πρώτη που θα τους πλησιασει ξεχνώντας τα μιτζιταου και θα γινουν πάλι θυματα.Namrail έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:06Όχι απλώς ένα βλέφαρο, έχω δει πολλά βιντεάκια από τη σέκτα σου, ελλ και ξένα.
Και έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι 99 στους 100 που ασπάζονται τον mgtow-ισμό, αν όχι παραπάνω, είναι απλά τύποι που δεν μπορούν να σταυρώσουν γκόμενα ούτε με αίτηση και γι αυτό το έχουν γυρίσει ως αντίδραση στον απροκάλυπτο μισογυνισμό, πασπαλισμένο με επιμέρους ηλίθια ιδεολογήματα.
Όταν κάποιος βγάζει τόσο μίσος απέναντι στις γυναίκες, είναι λογικό να υποθέσουμε πως έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα από αυτές και έχει ζήσει την απόρριψη ξανά και ξανά.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Eθνικοκοινωνιστης
μην σου μπει καμια μισογυνικη σκεψη οτι του την πεφτουν γιατι εχουν να κερδισουν κατι απο αυτονAthina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:07Αυτή η κοπέλα έγινε ξαφνικά το "γυναικείο φύλο"...![]()
Ε, τι να πω. Ουρά κάνουν τα θηλυκά για τους γιουτιουμπερς. Ε, γιουτιουμπερς που κάνουν καριέρα έτσι θα μαζεύουν αντίστοιχα θηλυκά, απλά είναι τα πράγματα. Και εγώ άντρα που θα κάνει 2-3 φορές την εβδομάδα δεν έχω γνωρίσει! Κάπως από μακριά ξεχωρίζουν... Μακριά και αγαπημένοι, με αυτές που τους φτάνει το 2-3 φορές.
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Εχω διαβάσει τι λενε οι ιδιοι - τελειωμένα θυματα τους ειχαν πιει το μεδουλι και είναι ετοιμοι να ξανακάνουν τα ιδια .Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:12οταν παιρνεις το κοκκινο χαπι δεν υπαρχει επιστροφηΑγις έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:10Σωστα΄+ οτι τους έχουν πατήσει οσες τυχόν γνωρισαν + οτι θα ξανακάνουν τα ιδια στην πρώτη που θα τους πλησιασει ξεχνώντας τα μιτζιταου και θα γινουν πάλι θυματα.Namrail έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:06
Όχι απλώς ένα βλέφαρο, έχω δει πολλά βιντεάκια από τη σέκτα σου, ελλ και ξένα.
Όταν κάποιος βγάζει τόσο μίσος απέναντι στις γυναίκες, είναι λογικό να υποθέσουμε πως έχει πληγωθεί ανεπανόρθωτα από αυτές και έχει ζήσει την απόρριψη ξανά και ξανά.![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Θα μπορούσες να προσεγγίσεις κάπως ήπια να δεις συμπεριφορές. Αυτά τα αγάμητη κτλ μη τα πολυακούς. Κανείς δε ξέρει ο καθένας μας τι κανει στο κρεββάτι του. Αν πιστεύεις ότι αξίζει τον κόπο να προσπαθήσεις θα μπορούσες να κάνεις μια προσέγγιση διακριτική ειδάλλως μη το ρισκάρεις εφόσον είναι μέσα στον εργασιακό σου χώρο.Namrail έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:59Δεν έχω θέμα, ας το ονομάσουμε και σχέση, αρκεί να είναι χαλαρά πράγματα. Σαν άνθρωπο δεν την ξέρω πολύ καλά, αλλά τα πρώτα στοιχεία λένε πως είναι ευγενική, μορφωμένη, ήπιων τόνων και με υψηλό αίσθημα ευθύνης. Σίγουρα θα έχει και κουσούρια που δεν έχω προλάβει να δω (ή να μάθω).
Απλά φοβάμαι πως το "χαλαρά" δεν την εκφράζει σε αυτή τη φάση και έτσι αισθάνομαι διστακτικός και λίγο μαγκωμένος. Επίσης έχω ακούσει απ' όλους τα καλύτερα λόγια για αυτή και δεν θέλω να ξεκινήσω κάτι δίνοντας ψεύτικες προσδοκίες.
Υγ:Μιλάς πάντα τόσο συγκροτημένα και με σαφήνεια (μάλλον έχεις και ήρεμη φωνή) που πιστεύω θα σε χάζευα να μιλάς
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Ε, δεν νομίζω ότι η κοπέλα εκπροσωπεί τη γενιά της ακριβώς. Αν το κάνει έχουμε πρόβλημα. Και αν τυχόν εκπροσωπεί μέρος της γενιάς της υπάρχει θέμα... Πάντα υπήρχαν οι Πετρούλες (τυχαίο όνομα που τράβηξε τη δημοσιότητα), δεν εκπροσωπούσαν ντε και καλά τη γενιά τους.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:13μην σου μπει καμια μισογυνικη σκεψη οτι του την πεφτουν γιατι εχουν να κερδισουν κατι απο αυτονAthina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:07Αυτή η κοπέλα έγινε ξαφνικά το "γυναικείο φύλο"...![]()
Ε, τι να πω. Ουρά κάνουν τα θηλυκά για τους γιουτιουμπερς. Ε, γιουτιουμπερς που κάνουν καριέρα έτσι θα μαζεύουν αντίστοιχα θηλυκά, απλά είναι τα πράγματα. Και εγώ άντρα που θα κάνει 2-3 φορές την εβδομάδα δεν έχω γνωρίσει! Κάπως από μακριά ξεχωρίζουν... Μακριά και αγαπημένοι, με αυτές που τους φτάνει το 2-3 φορές.
![]()
Αντεξα χωρις να γελασω μεχρι το σημειο που λεειEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:29https://www.youtube.com/watch?v=P4LQMgUBBfsMiGiSukhoI έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:23 Οι σημερινές μικρούλες, είναι όλο απαιτήσεις... Μόνο άμα έβρισκα καμία εγκλωβισμένη σε χωριό...
Δεν θα θα έλεγα όχι και 20 - 25...
Θα έλεγα ναι και σε 30 - 38, αρκεί να μην ήθελε γάμο άμεσα...
Με την παραπρώην μου είχα θέμα...
Μου είχε πει 37, αλλά ήταν 46..!
σε mgtow mode o Mιγκ μας![]()
"Εχω καταστραφει τελειως.Το μονο που κανω ειναι να μιλαω με ατομα που παιζουν dota"
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
- Eθνικοκοινωνιστης
εγω εκει με την πορσε και το γρηγορο λεκτικο προσπερασμα με το υφακιGoBack έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:20Αντεξα χωρις να γελασω μεχρι το σημειο που λεειEθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 22:29https://www.youtube.com/watch?v=P4LQMgUBBfsMiGiSukhoI έγραψε: 11 Οκτ 2018, 14:23 Οι σημερινές μικρούλες, είναι όλο απαιτήσεις... Μόνο άμα έβρισκα καμία εγκλωβισμένη σε χωριό...
Δεν θα θα έλεγα όχι και 20 - 25...
Θα έλεγα ναι και σε 30 - 38, αρκεί να μην ήθελε γάμο άμεσα...
Με την παραπρώην μου είχα θέμα...
Μου είχε πει 37, αλλά ήταν 46..!
σε mgtow mode o Mιγκ μας![]()
"Εχω καταστραφει τελειως.Το μονο που κανω ειναι να μιλαω με ατομα που παιζουν dota"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Τι είναι το "πο" ;
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Oσο περισσοτεροι gay και mgtow τοσο καλυτερα για εμας....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Doctor Leech: It isn't every day a man wakes up to discover he's a screaming bender with no more right to live on God's clean Earth than a weasel. Ashamed of yourself?
Blackadder: Not really, no.
Doctor Leech: Bloody Hell. I would be. Still, why should I complain. Just leaves more rampant totty for us real men, eh?
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
πω ρε φίλε! μαύρα μεσάνυχτα... αγγλικό είναι βάλε γυαλιά. viewtopic.php?f=11&t=4865
the end
Πέσιμο ή χεσιμο; 
Τι να κερδίσουν; Η κοπέλα λέει ότι του πλήρωνε τους καφέδες! Και γενικά δεν νομίζω ότι οι κοπέλες που θα την πέσουν σε αυτό τον τύπο κινούνται κάπου στο μέσο όρο μυαλού. Η κοπέλα πάντως είναι κούκλα, κρίμα.Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:13μην σου μπει καμια μισογυνικη σκεψη οτι του την πεφτουν γιατι εχουν να κερδισουν κατι απο αυτονAthina__P έγραψε: 11 Οκτ 2018, 23:07Αυτή η κοπέλα έγινε ξαφνικά το "γυναικείο φύλο"...![]()
![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 23 Απαντήσεις
- 1072 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ζενίθεδρος
-