Ποιο; Να αλλάξω νικ; Απλά, πριν αρκετό καιρό έκανα αίτημα στον διαχειριστή να πάρω το αρχικό μου νικ (απ' το παλιό phorum) και τώρα που μπήκε το είδε και επιλήφθηκε του θέματος.taxalata xalasa έγραψε: 29 Μάιος 2023, 16:59Μάλιστα. Πως το κανες αυτό;Isildur έγραψε: 29 Μάιος 2023, 16:56viewtopic.php?p=3043728#p3043728taxalata xalasa έγραψε: 29 Μάιος 2023, 16:53
Φίλε, εγω δεν σε ξέρω. Μπορεί να λες ψέμματα. Που ξέρω γω πως δεν παριστάνεις τον Bic ;![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Συνελήφθη ο "Μητσοτάκη Γαμιέσαι"
Re: Συνελήφθη ο "Μητσοτάκη Γαμιέσαι"
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
και με αυτη την εξηγηση νομιζεις πω θα ξεγελασεις τον πανοπτη ιλλυριο ;Isildur έγραψε: 29 Μάιος 2023, 17:02Ποιο; Να αλλάξω νικ; Απλά, πριν αρκετό καιρό έκανα αίτημα στον διαχειριστή να πάρω το αρχικό μου νικ (απ' το παλιό phorum) και τώρα που μπήκε το είδε και επιλήφθηκε του θέματος.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τελικά, τι ισχύει; Ο Σέλευκας τον λέει Αλβανό. Ο ίδιος το αρνείται. Το στηρίζετε κάπου όσοι το λέτε αυτό, ή απλά έτσι το φαντάζεστε;Αγις έγραψε: 29 Μάιος 2023, 17:08και με αυτη την εξηγηση νομιζεις πω θα ξεγελασεις τον πανοπτη ιλλυριο ;Isildur έγραψε: 29 Μάιος 2023, 17:02Ποιο; Να αλλάξω νικ; Απλά, πριν αρκετό καιρό έκανα αίτημα στον διαχειριστή να πάρω το αρχικό μου νικ (απ' το παλιό phorum) και τώρα που μπήκε το είδε και επιλήφθηκε του θέματος.
Για να εξηγηθώ, χέστηκα για την καταγωγή του ανθρώπου, έτσι; Απλά βλέπω ότι το συζητάτε αλλά ο ίδιος δεν το δέχεται, γι' αυτό ρωτάω.
Lando ή Oscar; Ιδού η απορία... 
- taxalata xalasa
Έχουν συμπλεγματικα σύνδρομα οι δυσμοιροι. Ο ένας το παίζει μπουφεδόνας απ' την ποντία και ο άλλος σπαρτιάτης από την αλγερία.Isildur έγραψε: 29 Μάιος 2023, 17:17Τελικά, τι ισχύει; Ο Σέλευκας τον λέει Αλβανό. Ο ίδιος το αρνείται. Το στηρίζετε κάπου όσοι το λέτε αυτό, ή απλά έτσι το φαντάζεστε;Αγις έγραψε: 29 Μάιος 2023, 17:08και με αυτη την εξηγηση νομιζεις πω θα ξεγελασεις τον πανοπτη ιλλυριο ;Isildur έγραψε: 29 Μάιος 2023, 17:02
Ποιο; Να αλλάξω νικ; Απλά, πριν αρκετό καιρό έκανα αίτημα στον διαχειριστή να πάρω το αρχικό μου νικ (απ' το παλιό phorum) και τώρα που μπήκε το είδε και επιλήφθηκε του θέματος.
Για να εξηγηθώ, χέστηκα για την καταγωγή του ανθρώπου, έτσι; Απλά βλέπω ότι το συζητάτε αλλά ο ίδιος δεν το δέχεται, γι' αυτό ρωτάω.
Δεν βγάνεις άκρη με τέτοια ζα.
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 83 Απαντήσεις
- 4113 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Garcia
-
- 3 Απαντήσεις