Όχι είναι θεοβαρο. Δε μεταφέρεται με την καμια από δύο άτομα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έπιπλα, διακόσμηση, προτάσεις
Re: Έπιπλα, διακόσμηση, προτάσεις
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Προτιμήσεις της Συντρόφου η δικες σου ;Ερμής έγραψε: 13 Οκτ 2018, 00:25 Ναι ρε γμτ το γκρι με το ξύλο και εμένα μ'αρέσει κ ταιριάζει κ ο μπουφές δίπλα
Άλλο ένα που παίζει είναι αυτό το στυλ
Σεσιλι και όμως έχει ροδάκια από τη μια μεριά γιατί μεγαλώνει
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Θες να μου δείξεις μια φωτό, να καταλαβω; Διότι είναι η ΠΡΩΤΗ φορά που το ακούω; Μη μου βγάλεις κάνα κάργκο της κόσκο πάνω σε φορτηγό με ρόδες.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αυτό με την τσιμεντοκονια μ'άρεσε εμένα περισσότερο. Η άλλη πλευρά προτιμά περισσοτερο κάτι σε μοναστηριακου τυπου όπως το παραπανω
Με βαριά καρδια
- προτείνω να πληρώσετε διακοσμητή , εν λευκώ ομως στις επιλογές του.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Δωκε καμία ιδέα ρε κορώνα και εσύ
- Cecily Anne
μλκ μου έχω ιδέα, πάρτην πρώην τηλ για βοήθεια
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Δεν τόχω ουτε με ενδιαφέρει - η κυρία μου ασχολήθηκε , μόνο στα '' τεχνικά'' εδινα οκ (ποιοτητα ξυλων- πρακτικότητα κλπ)
Τα ΙΚΕΑ μου εδιναν πάντα λύσεις.
Το ερωτημα που με καίει είναι άλλο .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τιμλκεισαιρε
Τι φώτο να βάλω;Cecily Anne έγραψε: 13 Οκτ 2018, 00:29 Θες να μου δείξεις μια φωτό, να καταλαβω; Διότι είναι η ΠΡΩΤΗ φορά που το ακούω; Μη μου βγάλεις κάνα κάργκο της κόσκο πάνω σε φορτηγό με ρόδες.![]()
Υπάρχουν σίγουρα ροδάκια περιστρεφόμενα για 100+ κιλά που θα χώραγαν μέσα σε αυτό το πόδι και ροδάκια μιας κατεύθυνσης για 500+ κιλά που θα χόραγαν σε αυτό το πόδι.
Δεν θα βάζαμε τα πλαστικά ροδάκια που έχουν οι καρέκλες γραφείου και είναι για 30-40 κιλά.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Μηχανικός την 13 Οκτ 2018, 00:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Cecily Anne
ΟΚ, πάσο, δεν έχω δει ποτέ, αλλά θα σε πιστέψω, γιατί έχω καλή πίστη.Μηχανικός έγραψε: 13 Οκτ 2018, 00:45
Τι φώτο να βάλω;
Υπάρχουν σίγουρα ροδάκια περιστρεφόμενα για 100+ κιλά που θα χώραγαν μέσα σε αυτό το πόδι και ροδάκια μιας κατεύθυνσης για 500+ κιλά που θα χόραγαν σε αυτό το πόδι.
Δεν βάζουμε τα πλαστικά ροδάκια που έχουν οι καρέκλες γραφείου και είναι για 30 κιλά.
κατά 99 % θα δεχόταν να βοηθήσει.Ερμής έγραψε: 13 Οκτ 2018, 00:44Τιμλκεισαιρε![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
τι εννοείς... τι διάρκεια ζωής έχουν τα σπίτια; άπειρο, αν δεν τα ρίξεις δεν πέφτουν. Το ξύλο όταν είναι από έξω θέλει συντήρηση, βασικά βάψιμο, και αν μπάσει από κάπου νερό και σαπίσει καμμιά σανίδα πρέπει να κόψεις το σάπιο κομμάτι και να το αντικαταστήσεις. Έχει στην ανατολή ξυλινους ναούς 1000 χρόνων και.Cecily Anne έγραψε: 12 Οκτ 2018, 23:57Tι διάρκεια ζωής έχουν αν επιτρέπεται;Chilloutbuddy έγραψε: 12 Οκτ 2018, 15:01τα σπίτια έχουν ξύλινο σκελετό και από έξω ή τούβλο ή ξύλο, διαλέγεις.dna replication έγραψε: 12 Οκτ 2018, 14:09
ωραίο σπίτι Chilloutbuddy, αμερικάνικου ύφους και αισθητικής φαίνεται, βγαλμένο απο το House Beautiful![]()
πως είναι φτιαγμένα τα σπίτια εκεί? τούβλο ή ξύλο?
αυτό πρέπει να ειναι smoked oak
το πάτωμά μας είναι βελανιδιά τασμανίας, καμμιά 60αριά χρόνων
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
- Cecily Anne
Kάτι δε θα θυμάμαι καλά, γιατί κάπου είχε πάρει το μάτι μου καμιά 30ριά χρόνια.Chilloutbuddy έγραψε: 13 Οκτ 2018, 01:13
τι εννοείς... τι διάρκεια ζωής έχουν τα σπίτια; άπειρο, αν δεν τα ρίξεις δεν πέφτουν. Το ξύλο όταν είναι από έξω θέλει συντήρηση, βασικά βάψιμο, και αν μπάσει από κάπου νερό και σαπίσει καμμιά σανίδα πρέπει να κόψεις το σάπιο κομμάτι και να το αντικαταστήσεις. Έχει στην ανατολή ξυλινους ναούς 1000 χρόνων και.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
το μπετό έχει ημερομηνία λήξης, το ξύλο δεν έχει
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 118 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 18 Απαντήσεις