Η περί διαταραχών, ''ψυχιατρική '' προσέγγιση της Νύχτας για μένα, με την συναίνεση της Γαλής, υποδηλώνει σαφέστατα πως κάποια όρια, έχουν ξεπεραστεί.
Έχει γίνει αναφορά. Δεν ξέρω αν κάποιος συντονιστής αντιληφθεί, πως άλλο να συζητάς με μιαν ευρεία έννοια, κάνοντας λίγο - πολύ την πλάκα σου, δίχως τον στιγματισμό ενός μέλους και άλλο να αδειάζεις φόρα παρτίδα την χολή σου προσωποποιημένη, σε θέματα υγείας. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση πλέον. Ντροπή.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πασιφάη έγραψε: 01 Απρ 2023, 13:35
Η περί διαταραχών, ''ψυχιατρική '' προσέγγιση της Νύχτας για μένα, με την συναίνεση της Γαλής, υποδηλώνει σαφέστατα πως κάποια όρια, έχουν ξεπεραστεί.
Έχει γίνει αναφορά. Δεν ξέρω αν κάποιος συντονιστής αντιληφθεί, πως άλλο να συζητάς με μιαν ευρεία έννοια, κάνοντας λίγο - πολύ την πλάκα σου, δίχως τον στιγματισμό ενός μέλους και άλλο να αδειάζεις φόρα παρτίδα την χολή σου προσωποποιημένη, σε θέματα υγείας. Δεν μου κάνει καμία εντύπωση πλέον. Ντροπή.
Οκ, αν διευκρίνιζες ότι λίγο πολύ κάνεις την πλάκα σου υπό ευρεία έννοια, χωρίς την πρόθεση στιγματισμού μελών, ίσως οι εντυπώσεις να ήταν διαφορετικές.
Πασιφάη έγραψε: 01 Απρ 2023, 13:35
Οκ, αν διευκρίνιζες ότι λίγο πολύ κάνεις την πλάκα σου υπό ευρεία έννοια, χωρίς την πρόθεση στιγματισμού μελών, ίσως οι εντυπώσεις να ήταν διαφορετικές.
Αν έκανες πλακίτσα, προφανώς υπήρξε παρεξήγησις.
Έκανες πλακίτσα Πασιφάη;
Άκουσε φιλαράκι, αντιλαμβάνεσαι τη διαφορά που λέω και μη μου το παίζεις εμένα θιγμένη. Πολλάκις έχουμε χρησιμοποιήσει οι περισσότεροι τη λέξη ''του γιατρού''. Εσύ δε, είσαι μονίμως με το αιτιατό, που θεωρείς τους πάντες μαλάκες και κάνεις εκφοβισμό σε νέα μέλη λες και είσαι ''η πόρτα'' του πχόρουμ. Κοίταξε τα δικά σου στραβά, μαζί με την άλλη και την επόμενη προσέξτε τα γραφόμενά σας. Προχώρει. Εμπρός μαρς.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison