Μα εσύ παίζεις την ίδια κασέτα σε όλα τα νήματα, ρε Νάιδα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Βιασμός σε αστυνομικό τμήμα από ομάδα διας
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Βιασμός σε αστυνομικό τμήμα από ομάδα διας
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Συνήθως στις προσπάθειες ξεπλυματος βιασμών πάνω κάτω ίδιες θα είναι οι απαντήσεις.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Επειδή είναι ίδιες και οι ερωτήσεις.
Θενκς για την επιβεβαίωση.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Μάλλον παραμύθι τελικά ο βιασμός.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Δημοκράτης
Έχουν βίντεο λέμε ρε πανιβλακα , τι δεν καταλαβαίνεις;Υδράργυρος έγραψε: 16 Οκτ 2022, 16:28Α ναι μωρε δεν ηταν βιαστες αυτοιΔημοκράτης έγραψε: 16 Οκτ 2022, 16:23Ποιον βιαστής έχω υπερασπιστεί εγώ πανίβλακα;Υδράργυρος έγραψε: 16 Οκτ 2022, 16:22
Ειπα βιαστης, οχι βιαστρια.
Δεν υπαρχει βιαστης που να μξν εχετε υοερασπιστει
- Otto Weininger
Διαβάζω ότι μετά τον βιασμό ( ή "βιασμό) έστειλε η κοπέλα sms στον ένα από τους δύο αστυνομικούς.
Για να δούμε τι θα βγει.
Για να δούμε τι θα βγει.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Σε λιγο μονο με βιντεο θα μπορει να γαμει κανεις με ασφάλεια.Δημοκράτης έγραψε: 16 Οκτ 2022, 18:50Έχουν βίντεο λέμε ρε πανιβλακα , τι δεν καταλαβαίνεις;
-
Δημοκράτης
Κοίτα φίλος εγώ είμαι οπαδός του ότι γάμος μόνο όταν έχεις σοβαρή σχέση γιατί αλλιώς μπορείς να μπλέξειςpanos291 έγραψε: 16 Οκτ 2022, 19:00Σε λιγο μονο με βιντεο θα μπορει να γαμει κανεις με ασφάλεια.
Είναι μεγάλη ανευθυνότητα το νανπηγαινεις με την κάθε μία που έτυχε να ανοίγει εύκολα τα πόδια της. Μπορεί να έχεις εγκυμοσύνες και να πρέπει να μεγαλώσεις παιδί μαζί με μια τρελή,.μπορεί να κολλήσεις τίποτα, , ένα κάρο μπορεί με ένα από τα χειρότερα στις μέρες μας να σε κατηγορήσουν για βιασμό χωρίς να είναι αλήθεια. Οπότε δνε λιπαμε τους δύο ηλιθιους, έπαιξαν και εχασαν. Τώρα επειδή έγινε ότι έγινε πολύ πιθανόν θα χάσουν την δουλειά τους και καλά να πάθουν. Από αυτό μέχρι το πάνε φυλακή για βιασμό όμως υπάρχει απόσταση και το να τους λέει βιαστές ο κάθε πανιβλακας γιατί "έδγω σε πιστεύω αδελφή μου" είναι πολύ. Πηγαμε από την εποχή που οι βιαστές την έβγαζαν μαθαρη γιατί η γυναίκα φορούσε μίνι και άρα τα ήθελε στο είσαι βιαστή γιατί έτσι το λέει η κάθε παρτόλα που άλλαξε γνώμη
για ηρέμησε λίγο."εγω ζε μπιστεβω αδερβε μου" λένε οι μπατσόφιλοι
Μη γελιέσαι, τα μυαλά σου ακόμα σε εκείνη την εποχή είναι.Δημοκράτης έγραψε: 16 Οκτ 2022, 19:10Κοίτα φίλος εγώ είμαι οπαδός του ότι γάμος μόνο όταν έχεις σοβαρή σχέση γιατί αλλιώς μπορείς να μπλέξεις
Είναι μεγάλη ανευθυνότητα το νανπηγαινεις με την κάθε μία που έτυχε να ανοίγει εύκολα τα πόδια της. Μπορεί να έχεις εγκυμοσύνες και να πρέπει να μεγαλώσεις παιδί μαζί με μια τρελή,.μπορεί να κολλήσεις τίποτα, , ένα κάρο μπορεί με ένα από τα χειρότερα στις μέρες μας να σε κατηγορήσουν για βιασμό χωρίς να είναι αλήθεια. Οπότε δνε λιπαμε τους δύο ηλιθιους, έπαιξαν και εχασαν. Τώρα επειδή έγινε ότι έγινε πολύ πιθανόν θα χάσουν την δουλειά τους και καλά να πάθουν. Από αυτό μέχρι το πάνε φυλακή για βιασμό όμως υπάρχει απόσταση και το να τους λέει βιαστές ο κάθε πανιβλακας γιατί "έδγω σε πιστεύω αδελφή μου" είναι πολύ. Πηγαμε από την εποχή που οι βιαστές την έβγαζαν μαθαρη γιατί η γυναίκα φορούσε μίνι και άρα τα ήθελε στο είσαι βιαστή γιατί έτσι το λέει η κάθε παρτόλα που άλλαξε γνώμη
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Δημοκράτης
Ναι, όποιος δεν πιστεύει την κάθε μαλακω είναι σε αυτή την εποχήNaida έγραψε: 16 Οκτ 2022, 19:15Μη γελιέσαι, τα μυαλά σου ακόμα σε εκείνη την εποχή είναι.Δημοκράτης έγραψε: 16 Οκτ 2022, 19:10Κοίτα φίλος εγώ είμαι οπαδός του ότι γάμος μόνο όταν έχεις σοβαρή σχέση γιατί αλλιώς μπορείς να μπλέξεις
Spoiler alert σε αυτή την υπόθεση θα πάτε περισσότερο κουβά από ότι με την Μπικα
Ίχνη βιασμού αναφέρει ο ιατροδικαστής.Δημοκράτης έγραψε: 16 Οκτ 2022, 19:24
Ναι, όποιος δεν πιστεύει την κάθε μαλακω είναι σε αυτή την εποχή![]()
Spoiler alert σε αυτή την υπόθεση θα πάτε περισσότερο κουβά από ότι με την Μπικα
Αλλα από οτι κατάλαβα υπολογίζεις ό,τι θα ξεμπλέξουν κι αυτοί λόγω δύναμης της θέσης τους όπως οι άλλοι ε; μπορεί, δεν έχεις άδικο σε αυτό.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
Δημοκράτης
Όχι,υπολογίζουμε στο ότι έχουν βίντεο με τα οργια και θα αποδείξουν ακριβώς τι εγινεNaida έγραψε: 16 Οκτ 2022, 19:30Ίχνη βιασμού αναφέρει ο ιατροδικαστής.Δημοκράτης έγραψε: 16 Οκτ 2022, 19:24
Ναι, όποιος δεν πιστεύει την κάθε μαλακω είναι σε αυτή την εποχή![]()
Αλλα από οτι κατάλαβα υπολογίζεις ό,τι θα ξεμπλέξουν κι αυτοί λόγω δύναμης της θέσης τους όπως οι άλλοι ε; μπορεί, δεν έχεις άδικο σε αυτό.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση