Υπάρχει καμία ελπίδα να είσαι κουτσή τύπισσα;Naida έγραψε: 21 Αύγ 2022, 17:09 Δηλαδή εγώ που είμαι 1.65 πρέπει να είμαι 45 κιλα. Yeah right. 45 κιλά είναι το ένα μου το μπούτι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Νημα για πουκαμισα
-
Εμπεδοκλής
Re: Νημα για πουκαμισα
Φάε την γλώσσα σου άνθρωπε μου.Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Αύγ 2022, 19:22Υπάρχει καμία ελπίδα να είσαι κουτσή τύπισσα;Naida έγραψε: 21 Αύγ 2022, 17:09 Δηλαδή εγώ που είμαι 1.65 πρέπει να είμαι 45 κιλα. Yeah right. 45 κιλά είναι το ένα μου το μπούτι.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
in Thessaloníki.hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2022, 23:03Εγώ γενικά δεν φοράω πουκάμισα, έχω όμως μερικά για δείγμα. Δεν έχω ανεβάσει ακόμη, φοβούμενος γαρ των αλυσιδωτών αντιδράσεων.Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2022, 23:00 Μαλάκες, μόνο γω βάζω. Αν ανοίξουν οι γυναίκες ανάλογο νήμα θα το χρωστάτε σε μένα

Όμορφο πουκαμισάκι, άψογη εφαρμογή. Μπράβο λαβ.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Θενκ γιου νταρλινγκ. Φόρεμα είναι σε στυλ πουκάμισου.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ελύτης μανίτσα. Ελύτης.Naida έγραψε: 21 Αύγ 2022, 17:11Πςςςς τι είπες τωρα. Δεν την έχω ξανακούσει αυτή την φράση. Την κρατάω.
Δεν το ήξερα. Νόμιζα είναι δικιά του. Το έμαθα τώρα
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εγώ να μην τα φοράω γαμώτη μου. Δεν έχω πουκάμισα. Ούτε φορέματα. Κάτι μπότες με σπιρούνια, ( τις φυλάω χρόοονια..),κάτι φανταστικά ξεβαμμένα τζινς, κάπρι παντελόνια, μακό με λογότυπα και στο τσακίρ κέφι 3-4 καλά συνολάκια για κανα γαμωβάπτισμα.Gherschaagk έγραψε: 21 Αύγ 2022, 21:35Θενκ γιου νταρλινγκ. Φόρεμα είναι σε στυλ πουκάμισου.
Ποτέ δεν είναι αργά.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν κάνω διακρίσεις. Φοράω τα πάντα, αρκεί να μου αρέσουν.Πασιφάη έγραψε: 21 Αύγ 2022, 21:40Εγώ να μην τα φοράω γαμώτη μου. Δεν έχω πουκάμισα. Ούτε φορέματα. Κάτι μπότες με σπιρούνια, ( τις φυλάω χρόοονια..),κάτι φανταστικά ξεβαμμένα τζινς, κάπρι παντελόνια, μακό με λογότυπα και στο τσακίρ κέφι 3-4 καλά συνολάκια για κανα γαμωβάπτισμα.![]()
Εσεις;The Rebel έγραψε: 21 Αύγ 2022, 21:24in Thessaloníki.hellegennes έγραψε: 17 Αύγ 2022, 23:03Εγώ γενικά δεν φοράω πουκάμισα, έχω όμως μερικά για δείγμα. Δεν έχω ανεβάσει ακόμη, φοβούμενος γαρ των αλυσιδωτών αντιδράσεων.Otto Weininger έγραψε: 17 Αύγ 2022, 23:00 Μαλάκες, μόνο γω βάζω. Αν ανοίξουν οι γυναίκες ανάλογο νήμα θα το χρωστάτε σε μένα
![]()
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09 Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Εγώ απλά δεν τα έχω συνηθίσει. Φαντάσου οτι γόβες δεν έβαλα ούτε στο γάμο μου. Σανδάλια φόρεσα και τελευταία φορά που έβαλα φόρεμα..Gherschaagk έγραψε: 21 Αύγ 2022, 21:43Δεν κάνω διακρίσεις. Φοράω τα πάντα, αρκεί να μου αρέσουν.Πασιφάη έγραψε: 21 Αύγ 2022, 21:40Εγώ να μην τα φοράω γαμώτη μου. Δεν έχω πουκάμισα. Ούτε φορέματα. Κάτι μπότες με σπιρούνια, ( τις φυλάω χρόοονια..),κάτι φανταστικά ξεβαμμένα τζινς, κάπρι παντελόνια, μακό με λογότυπα και στο τσακίρ κέφι 3-4 καλά συνολάκια για κανα γαμωβάπτισμα.![]()
Ήταν τέλειο όμως..
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δείξε φώτο!!!Πασιφάη έγραψε: 21 Αύγ 2022, 21:47Εγώ απλά δεν τα έχω συνηθίσει. Φαντάσου οτι γόβες δεν έβαλα ούτε στο γάμο μου. Σανδάλια φόρεσα και τελευταία φορά που έβαλα φόρεμα..Gherschaagk έγραψε: 21 Αύγ 2022, 21:43Δεν κάνω διακρίσεις. Φοράω τα πάντα, αρκεί να μου αρέσουν.Πασιφάη έγραψε: 21 Αύγ 2022, 21:40
Εγώ να μην τα φοράω γαμώτη μου. Δεν έχω πουκάμισα. Ούτε φορέματα. Κάτι μπότες με σπιρούνια, ( τις φυλάω χρόοονια..),κάτι φανταστικά ξεβαμμένα τζινς, κάπρι παντελόνια, μακό με λογότυπα και στο τσακίρ κέφι 3-4 καλά συνολάκια για κανα γαμωβάπτισμα.![]()
Ήταν τέλειο όμως..
![]()
- Cecily Anne
Βάζουν φωτο τα αγόρια, σχολιάζουν το ρούχο. Βάζουν φωτό τα κορίτσια, σχολιάζουν τα κιλά τους. Είστε ένα ντιπ μαλάκες.
ΥΓ. Εμένα μου αρέσει της σουβ το πουκάμισο, της γκερ είναι λίγο μαμαδίστικο, ίσως φταίει το μπλε και το πουά. Πήρα της γιαγιάς μου ένα χτες.
Το φόρεμα σαν κόψιμο μ'άρεσε.
ΥΓ. Εμένα μου αρέσει της σουβ το πουκάμισο, της γκερ είναι λίγο μαμαδίστικο, ίσως φταίει το μπλε και το πουά. Πήρα της γιαγιάς μου ένα χτες.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Cecily Anne την 21 Αύγ 2022, 21:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Είσαι μουρλή μάνα μου;Gherschaagk έγραψε: 21 Αύγ 2022, 21:50Δείξε φώτο!!!Πασιφάη έγραψε: 21 Αύγ 2022, 21:47Εγώ απλά δεν τα έχω συνηθίσει. Φαντάσου οτι γόβες δεν έβαλα ούτε στο γάμο μου. Σανδάλια φόρεσα και τελευταία φορά που έβαλα φόρεμα..
Ήταν τέλειο όμως..
![]()
![]()
![]()
Άσε, θα το σκεφτώ και βλέπουμε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση