!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Δεσμεύεται ολη η περιουσια του Γιώργου Τράγκα

Υποθέσεις εγκλημάτων και περιστατικά ποινικής φύσης (σοβαρά), όπως δολοφονίες, απαγωγές, υπεξαιρέσεις, ληστείες κ.ά., στην ελληνική κοινωνία.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
sys3x

Re: Δεσμεύεται ολη η περιουσια του Γιώργου Τράγκα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

Awesomatic έγραψε: 03 Ιουν 2022, 21:23
Αρίστος έγραψε: 03 Ιουν 2022, 21:17 Αυτο λεμε.

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ;

Οσο ζουσε δηλαδη το γνωριζαν και εκαναν τουμπεκι;

Και για ποιο λογο;

.
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Οι "δημοσιογράφοι" στην Ελλάδα είναι γερά διαπλεκόμενοι και δεν είναι εύκολο να τους αγγίξουν όσο έχουν βήμα. Μόλις πεθάνουν και δεν μπορούν να εκβιάσουν απειλήσουν μιλήσουν φιλικά σε κανέναν τότε η διαφθορά βγαίνει στην επιφάνεια.
Φίλος μου δημοσιογρίφος όταν πρωτοσκάσανε τα μνημόνια και κάναμε τις πρώτες μνη - αντιμνή συζητήσεις τότες μου ανέφερε το όνομά του θείου, τι ρόλο παίζει στη φάση και κυρίως τα ακίνητα που είχε στο εξωτερικό με εντυπωσιακή ακρίβεια στις λεπτομέρειες του καθετί, ο φίλος μου σαφέστατα ήταν "ταγμένος" εκ διαμέτρου αντίθετα ως προς το θέμα μνη - αντιμνή με τον θείο αλλά πολύ κοντά ιδεολογικά με τον θείο και περιττό να αναφέρω ότι υπήρχε τρομερός σεβασμός και αλληλοκατανόηση μεταξύ των.
Που θέλω να καταλήξω: λόγω δουλειών - γνωριμιών τυχαίνει να γνωρίζω ορισμένα πρόσωπα και καταστάσεις, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτά που βιώνουμε μας αξίζουν και πολύ πολύ πολύ χειρότερα ακόμη. Σε κάθε περίπτωση το δεν είδα - δεν γνώριζα δεν παίζει. Οι μισοί είναι βουτηγμένοι στα σκατά και οι άλλοι μισοί θέλουν να μπούνε.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

Αρίστος έγραψε: 05 Ιουν 2022, 16:42 Ναι ο Τραγκας δεν ηταν παρθενα αλλα υπαρχουν τουλαχιστον αλλοι 1000 σαν κι αυτον που βαρυνονται με φοροδιαφυγη, ξεπλυμα χρηματος, απληρωτα δανεια, ακομη και συμμετοχη σε παρανομες ενεργειες κι ωστοσο κανεις δεν τους πειραζει γιατι ειναι η ηταν εκλεκτα μπουμπουκια του συστηματος.
Βεβαίως θέλουμε ή τουλάχιστον θέλω προσωπικά εγώ. Αλλά σε άλλο νήμα για να μην εκτροχιάσουμε αυτό. Και γιατί μου το γράφεις με τέτοιο τρόπο; Έχω δείξει ποτέ πως θα χαριστώ σε κάποιον πολιτικό αν ανήκει στην χ ή ψ παράταξη;

Άνοιξε ένα άλλο νήμα και προσκόμισε στοιχεία για δάνεια που έχουν λάβει άλλοι πολιτικοί και τους έχουν χαριστεί με όμοιο τρόπο. Γιατί για αυτό συζητάμε. Ότι πήρε δάνεια, επέστρεψε 1/3 του ποσού και του χαρίστηκαν τα υπόλοιπα. Σε ποιον; Σε αυτόν που δεν ξέρουμε ακόμα τι έχει σε διάφορα μέρη του κόσμου, ε; Ωραία χώρα είμαστε...

Κατ' αρχήν για πες αν γίνεται κάτι τέτοιο με νόμιμο τρόπο. Και το κυριότερο. Ποιοι ενέκριναν γιατί αν η μνήμη δεν με απατά τις χρυσοπληρώσαμε τις ανακεφαλαιοποίησεις των τραπεζών και κάτι μετοχές τους έγιναν χαρτοπετσέτες. Δεν μπορεί να μην υπάρχει ευθύνη που χαρίζονταν τα 2/3 του δανείου στον εκατομμυριούχο Τράγκα.

Και για να έχει κάποια βάση η συζήτησή μας για ρώτα εσύ που έχεις γνωστούς σε εφημερίδες και άκρες. Για τι ποσά δανείων μιλάμε; Από ποια τράπεζα; Μήπως δεν ήταν τελικά τα τιπς για τον ιππόδρομο και η διορατικότητα του στην αγορά μετοχών αλλά τίποτα εξαψήφια και επταψήφια δάνεια που τον σήκωσαν.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ST48410 την 05 Ιουν 2022, 20:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
taxalata xalasa

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από taxalata xalasa »

sys3x έγραψε: 05 Ιουν 2022, 17:41
Awesomatic έγραψε: 03 Ιουν 2022, 21:23
Αρίστος έγραψε: 03 Ιουν 2022, 21:17 Αυτο λεμε.

ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΠΕΘΑΝΕ;

Οσο ζουσε δηλαδη το γνωριζαν και εκαναν τουμπεκι;

Και για ποιο λογο;

.
Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;

Οι "δημοσιογράφοι" στην Ελλάδα είναι γερά διαπλεκόμενοι και δεν είναι εύκολο να τους αγγίξουν όσο έχουν βήμα. Μόλις πεθάνουν και δεν μπορούν να εκβιάσουν απειλήσουν μιλήσουν φιλικά σε κανέναν τότε η διαφθορά βγαίνει στην επιφάνεια.
Φίλος μου δημοσιογρίφος όταν πρωτοσκάσανε τα μνημόνια και κάναμε τις πρώτες μνη - αντιμνή συζητήσεις τότες μου ανέφερε το όνομά του θείου, τι ρόλο παίζει στη φάση και κυρίως τα ακίνητα που είχε στο εξωτερικό με εντυπωσιακή ακρίβεια στις λεπτομέρειες του καθετί, ο φίλος μου σαφέστατα ήταν "ταγμένος" εκ διαμέτρου αντίθετα ως προς το θέμα μνη - αντιμνή με τον θείο αλλά πολύ κοντά ιδεολογικά με τον θείο και περιττό να αναφέρω ότι υπήρχε τρομερός σεβασμός και αλληλοκατανόηση μεταξύ των.
Που θέλω να καταλήξω: λόγω δουλειών - γνωριμιών τυχαίνει να γνωρίζω ορισμένα πρόσωπα και καταστάσεις, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι αυτά που βιώνουμε μας αξίζουν και πολύ πολύ πολύ χειρότερα ακόμη. Σε κάθε περίπτωση το δεν είδα - δεν γνώριζα δεν παίζει. Οι μισοί είναι βουτηγμένοι στα σκατά και οι άλλοι μισοί θέλουν να μπούνε.
αυτό... καλιφα στην θεση του καλιφα
Πολλών δ’ ανθρώπων ίδεν άστεα και νόον έγνων.
Άβαταρ μέλους
ST48410

sys3x έγραψε: 05 Ιουν 2022, 17:41 Φίλος μου δημοσιογρίφος όταν πρωτοσκάσανε τα μνημόνια και κάναμε τις πρώτες μνη - αντιμνή συζητήσεις τότες μου ανέφερε το όνομά του θείου, τι ρόλο παίζει στη φάση και κυρίως τα ακίνητα που είχε στο εξωτερικό με εντυπωσιακή ακρίβεια στις λεπτομέρειες του καθετί, ο φίλος μου σαφέστατα ήταν "ταγμένος" εκ διαμέτρου αντίθετα ως προς το θέμα μνη - αντιμνή με τον θείο αλλά πολύ κοντά ιδεολογικά με τον θείο και περιττό να αναφέρω ότι υπήρχε τρομερός σεβασμός και αλληλοκατανόηση μεταξύ των.
Να μάθουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο. Έχω παιδικό φίλο που καταστράφηκε οικονομικά επειδή ανοίχθηκε κάπως απερίσκεπτα με κάτι κάρτες. Και μιλάμε για μερικά χιλιάρικα ποσά που με τα πανωτόκια πολλαπλασιάστηκαν πέρα από όποια δυνατότητα αποπληρωμής. Οι γνωστές ιστορίες. Και ενώ αυτούς τους κυνηγάνε μέσω εισπρακτικών εταιριών μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα, χαρίζουμε δάνεια στον πλούσιο Τράγκα;

Κάτσε, γιατί αυτό είναι πολύ άδικο και εξαιρετικά σοβαρό.
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

ST48410 έγραψε: 05 Ιουν 2022, 20:31
sys3x έγραψε: 05 Ιουν 2022, 17:41 Φίλος μου δημοσιογρίφος όταν πρωτοσκάσανε τα μνημόνια και κάναμε τις πρώτες μνη - αντιμνή συζητήσεις τότες μου ανέφερε το όνομά του θείου, τι ρόλο παίζει στη φάση και κυρίως τα ακίνητα που είχε στο εξωτερικό με εντυπωσιακή ακρίβεια στις λεπτομέρειες του καθετί, ο φίλος μου σαφέστατα ήταν "ταγμένος" εκ διαμέτρου αντίθετα ως προς το θέμα μνη - αντιμνή με τον θείο αλλά πολύ κοντά ιδεολογικά με τον θείο και περιττό να αναφέρω ότι υπήρχε τρομερός σεβασμός και αλληλοκατανόηση μεταξύ των.
Να μάθουμε ό,τι μπορούμε περισσότερο. Έχω παιδικό φίλο που καταστράφηκε οικονομικά επειδή ανοίχθηκε κάπως απερίσκεπτα με κάτι κάρτες. Και μιλάμε για μερικά χιλιάρικα ποσά που με τα πανωτόκια πολλαπλασιάστηκαν πέρα από όποια δυνατότητα αποπληρωμής. Οι γνωστές ιστορίες. Και ενώ αυτούς τους κυνηγάνε μέσω εισπρακτικών εταιριών μέχρι να βγάλει ο ήλιος κέρατα, χαρίζουμε δάνεια στον πλούσιο Τράγκα;

Κάτσε, γιατί αυτό είναι πολύ άδικο και εξαιρετικά σοβαρό.
Kατσε γιατι εδω κοντευουμε να χαρισουμε και τα δανεια σε πολιτικα κομματα.

Οταν ξεχασα να πληρωσω μια δόση μου σπασανε τα @@ στα τηλεφωνα και με αγενεστατο τροπο ενω αντιθετα σε κατι Τραγκες και κομματα τους χαιδευουν και τους λενε παρτε κι αλλο δάνειο. Παροτι χρωστάνε εκατομμυρια και δεν εχουν πληρώσει ουτε δόση.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
ST48410

George_V έγραψε: 05 Ιουν 2022, 20:46 Kατσε γιατι εδω κοντευουμε να χαρισουμε και τα δανεια σε πολιτικα κομματα.
Και αυτό είναι ζήτημα και αρκετά σοβαρό αλλά τουλάχιστον είναι δημόσια γνωστό και αν τελικά γίνει θα υπάρξουν κάποιες συνέπειες (θα χαθούν ψήφοι, κλπ).

Το να χαρίζονται όμως δάνεια σε εκατομμυριούχο στη ζούλα και να το μαθαίνουμε μετά θάνατον μου φαίνεται ακόμα χειρότερο.
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Ιουν 2022, 16:39
Leporello έγραψε: 05 Ιουν 2022, 15:56
Σενέκας έγραψε: 05 Ιουν 2022, 14:52100 εκατομμύρια είναι μόνο η αξία των ακινήτων, δε νομίζω ότι στο ποσό υπολογίζονται οι θυρίδες στο εξωτερικό και οι ράβδοι χρυσού. Επίσης αυτά είναι μόνο όσα μπόρεσαν να ξετρυπώσουν οι ελληνικές αρχές. Εδώ και χρόνια ήταν φορολογικός κάτοικος Μονακό
Πράγμα που από μόνο του είναι παράνομο, αφού Ελληνας υπήκοος γιά να είναι φορολογικός κάτοικος εξωτερικού πρέπει να μένει τουλάχιστον 183 μέρες τον χρόνο στην χώρα του εξωτερικού και τα ακίνητά του στην Ελλάδα να μη ξεπερνούν την αξία των €150.000.
Και τι γινεται αν εχει ακίνητά στην Ελλάδα που ξεπερνούν τα €150.000 αλλα ζει και εργαζεται στο εξωτερικο?
Οσο παράξενο και αν φαίνεται, θεωρείται ότι τα κύρια οικονομικά του συμφέροντα βρίσκονται στην Ελλάδα, και άρα δεν γίνεται δεκτό ότι είναι κάτοικος εξωτερικού. Αυτό ισχύει όμως όταν κάνεις την αίτηση γιά αλλαγή φορολογικής έδρας. Αν γίνεις κάτοικος εξωτερικού, μετά δικαιούσαι να αγοράσεις ακίνητο στην Ελλάδα αξίας μεγαλύτερης από €150.000.

Διατηρώ μία επιφύλαξη μήπως έχει καταργηθεί αυτός ο υπερβολικός περιορισμός το 2018, οπότε και έγινε χαλάρωση τής σχετικής νομοθεσίας. Το 2015 όμως που εγκατασταθήκαμε οικογενειακώς στα Σκόπια, η γυναίκα μου δεν αναγνωρίσθηκε σαν κάτοικος εξωτερικού.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Leporello έγραψε: 05 Ιουν 2022, 21:52
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Ιουν 2022, 16:39
Leporello έγραψε: 05 Ιουν 2022, 15:56 Πράγμα που από μόνο του είναι παράνομο, αφού Ελληνας υπήκοος γιά να είναι φορολογικός κάτοικος εξωτερικού πρέπει να μένει τουλάχιστον 183 μέρες τον χρόνο στην χώρα του εξωτερικού και τα ακίνητά του στην Ελλάδα να μη ξεπερνούν την αξία των €150.000.
Και τι γινεται αν εχει ακίνητά στην Ελλάδα που ξεπερνούν τα €150.000 αλλα ζει και εργαζεται στο εξωτερικο?
Οσο παράξενο και αν φαίνεται, θεωρείται ότι τα κύρια οικονομικά του συμφέροντα βρίσκονται στην Ελλάδα, και άρα δεν γίνεται δεκτό ότι είναι κάτοικος εξωτερικού. Αυτό ισχύει όμως όταν κάνεις την αίτηση γιά αλλαγή φορολογικής έδρας. Αν γίνεις κάτοικος εξωτερικού, μετά δικαιούσαι να αγοράσεις ακίνητο στην Ελλάδα αξίας μεγαλύτερης από €150.000.

Διατηρώ μία επιφύλαξη μήπως έχει καταργηθεί αυτός ο υπερβολικός περιορισμός το 2018, οπότε και έγινε χαλάρωση τής σχετικής νομοθεσίας. Το 2015 όμως που εγκατασταθήκαμε οικογενειακώς στα Σκόπια, η γυναίκα μου δεν αναγνωρίσθηκε σαν κάτοικος εξωτερικού.
Δηλαδη εγω που ειμαι καμια 25 χρονια στο εξωτερικο, αν κληρονομησω κανα διαμερισμα στην Ελλαδα που κανει 150χιλ, θα παψω να θεωρουμαι κατοικος εξωτερικου? Παραλογο μου ακουγεται.
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

Δεν μας ενδιαφέρει η περιουσία του. Μας ενδιαφέρει να μάθουμε ποιους κρατούσε από τα αρχίδια στη διάρκεια της ζωής του και χρειάστηκε να πεθάνει για να διερευνηθεί το πόθεν έσχες του.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Scouser έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:04 Δεν μας ενδιαφέρει η περιουσία του. Μας ενδιαφέρει να μάθουμε ποιους κρατούσε από τα αρχίδια στη διάρκεια της ζωής του και χρειάστηκε να πεθάνει για να διερευνηθεί το πόθεν έσχες του.
δεν θα το μάθουμε ποτέ.
Άβαταρ μέλους
Μπίστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μπίστης »

Ο μοναδικός αμαρτωλός σε κόσμο αγγέλων, δικαίως τον σκυλεύουν
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Άβαταρ μέλους
Beria
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Beria »

Μπίστης έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:07 Ο μοναδικός αμαρτωλός σε κόσμο αγγέλων, δικαίως τον σκυλεύουν
Λες ότι έπρεπε να τον αγιοποιησουν;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Άβαταρ μέλους
Leporello

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Ιουν 2022, 21:57
Leporello έγραψε: 05 Ιουν 2022, 21:52
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 05 Ιουν 2022, 16:39 Και τι γινεται αν εχει ακίνητά στην Ελλάδα που ξεπερνούν τα €150.000 αλλα ζει και εργαζεται στο εξωτερικο?

Δηλαδη εγω που ειμαι καμια 25 χρονια στο εξωτερικο, αν κληρονομησω κανα διαμερισμα στην Ελλαδα που κανει 150χιλ, θα παψω να θεωρουμαι κατοικος εξωτερικου? Παραλογο μου ακουγεται.
Oχι είπαμε. Ο έλεγχος γίνεται όταν κάνεις αίτηση γιά αλλαγή φορολογικής έδρας. Μετά μπορείς να αγοράσεις ό,τι θέλεις. Προφανώς και να κληρονομήσεις.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Άβαταρ μέλους
Leporello

Μπίστης έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:07Ο μοναδικός αμαρτωλός σε κόσμο αγγέλων, δικαίως τον σκυλεύουν
Προφανώς, ο καθ'ένας που πιαστεί μπορεί να επικαλεσθεί ότι κι'άλλοι είναι αμαρτωλοί.
1.
mao mao

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από mao mao »

Leporello έγραψε: 05 Ιουν 2022, 22:08 Oχι είπαμε. Ο έλεγχος γίνεται όταν κάνεις αίτηση γιά αλλαγή φορολογικής έδρας. Μετά μπορείς να αγοράσεις ό,τι θέλεις. Προφανώς και να κληρονομήσεις.
εγώ όταν έγινα ΜΤΚ δε μου ζήτησαν καμιά βεβαίωση οτι δεν έχω περιουσία πάνω από 150κ.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εγκληματικότητα”