Δηλαδή;Αρίστος έγραψε: 01 Αύγ 2022, 19:28 Δεν ειναι το ιδιο stavmanr, στους αιφνιδιους θανατους αθλητων εχουμε τρελλη αυξηση.
Είχες στην Ελλάδα περισσότερους από 40 το πρώτο μισό του έτους; 80; 200;
Δηλαδή;Αρίστος έγραψε: 01 Αύγ 2022, 19:28 Δεν ειναι το ιδιο stavmanr, στους αιφνιδιους θανατους αθλητων εχουμε τρελλη αυξηση.

Τις πηγές δώσε μου.Αρίστος έγραψε: 01 Αύγ 2022, 19:56 Oι θάνατοι αθλητών είναι 1700% υψηλότεροι από τους αναμενόμενους μετά την κυκλοφορία του εμβολίου COVID

Δεν μου λένε κάτι οι θάνατοι αθλητών σε περίοδο Covid σχετικά με τα εμβόλια.
stavmanr έγραψε: 01 Αύγ 2022, 21:04Δεν μου λένε κάτι οι θάνατοι αθλητών σε περίοδο Covid σχετικά με τα εμβόλια.
Μου λένε όμως σχετικά με τον Covid.
Ο Covid είναι θανατηφόρος σε περιπτώσεις αθλητών, ακριβώς επειδή προκαλεί μυοκαρδίτιδες, οι οποίες ακόμη κι ανεπαίσθητες είναι φονικές κατά την καταπόνηση της καρδιάς σε οριακά επίπεδα (επαγγελματίες αθλητές).
Σου έδωσα και λινκς σχετικά με το ζήτημα.
Πώς κατέληξες ότι φταίνε τα εμβόλια;
μαφ-ϊός... να προσεχεις...Αρίστος έγραψε: 01 Αύγ 2022, 21:12stavmanr έγραψε: 01 Αύγ 2022, 21:04Δεν μου λένε κάτι οι θάνατοι αθλητών σε περίοδο Covid σχετικά με τα εμβόλια.
Ο Covid είναι θανατηφόρος σε περιπτώσεις αθλητών, ακριβώς επειδή προκαλεί μυοκαρδίτιδες, οι οποίες ακόμη κι ανεπαίσθητες είναι φονικές κατά την καταπόνηση της καρδιάς σε οριακά επίπεδα (επαγγελματίες αθλητές).
Εχω επανειλημμενα πει πως πρεπει να γινει διεθνης ερευνα για το ζητημα για δυο λογους:
α) Λογω υπερβαλουσας θνησιμοτητας που δεν οφειλεται μονο στον covid. Αυτη η υπερβαλουσα θνησιμοτητα βλεπουμε πι9χι πως εξειδικευεται στην ομαδα νεων και υγιων αθλητων.
β) Λογω του οτι μυοκαρδιτιδες και θρομβωσεις ειναι επισημες παρενεργειες που παραδεχονται οι εταιρειες των εμβολιων.
Αλλα δεν υπαρχει δυνατοτητα να σχηματισθει σοβαρη διεθνης ομαδα στο κλιμα ολοκληρωτισμου που εχουν επιβαλει οι εταιρειες των εμβολιων σε συνδυασμο με τις κυβερνησεις.
Για παραδειγμα ο Φαουτσι που κανονιζει τι γινεται στην Αμερικη στο θεμα των εμβολιων υπηρξε μελος της διοικουσας επιτροπης της ομαδας που σχηματισε ο Μπιλ Γκειτς απο το 2010 για την προωθηση των εμβολιων. Εξ ορισμου λοιπον αυτος ο τυπος δεν θα αμφισβητησει τα εμβολια εφοσον απο το 2010 ειναι με τη βουλα στρατιωτης που ταχθηκε να τα προωθει.
.
το συνδικάτο...Αρίστος έγραψε: 01 Αύγ 2022, 21:23
ΑΝ οι ιδιοι δημιουργησαν και τον Covid (καθως υπαρχουν αρκετα στοιχεια για ποσα και προσωπα που χρηματοδοτουσαν απο ΗΠΑ τη Γουχαν να παιζει με θανατηφορους κορωνοιους) τοτε η λεξη μαφια ειναι μικρη να εκφρασει το εγκλημα τους. Κανονικα πρεπει να ονομαζονται εχθροι της ανθρωποτητας, πολυ χειροτεροι απο καθε φιγουρα κακων που μας εχει χαρισει το Χολυγουντ η τα κομικς.
.
stavmanr έγραψε: 01 Αύγ 2022, 21:04Δεν μου λένε κάτι οι θάνατοι αθλητών σε περίοδο Covid σχετικά με τα εμβόλια.

Μα αυτές είναι μία στις 200.000 ανθρώπους. Έχει ήδη γίνει έρευνα και είναι γνωστή.Αρίστος έγραψε: 01 Αύγ 2022, 21:12stavmanr έγραψε: 01 Αύγ 2022, 21:04Δεν μου λένε κάτι οι θάνατοι αθλητών σε περίοδο Covid σχετικά με τα εμβόλια.
Εχω επανειλημμενα πει πως πρεπει να γινει διεθνης ερευνα για το ζητημα για δυο λογους:
α) Λογω υπερβαλουσας θνησιμοτητας που δεν οφειλεται μονο στον covid. Αυτη η υπερβαλουσα θνησιμοτητα βλεπουμε πιχι πως εξειδικευεται στο υποσυνολο που λεγεται ομαδα νεων και υγιων αθλητων. Προσωπικα ειδικα για τους Ελληνες αθλητες δεν ακουσα ποτε σε ρεπορταζ οτι ο ταδε που πεθανε ξαφνικα ειχε long covid ωστε να αποδωσουμε εκει το θανατο του. Ολοι ηταν υγιεστατοι και χωρις ιστορικο καρδιας.
β) Λογω του οτι μυοκαρδιτιδες και θρομβωσεις ειναι επισημες παρενεργειες που παραδεχονται οι εταιρειες των εμβολιων.
Το άγχος της υστερίας του εγκλεισμού, είναι πιο ασθενικό, στο long term, και απο τον λέφτο-ιό και απο το λέφτο-μπόλι και μπορεί να έχει επίδραση στο σύστημα.Αρίστος έγραψε: 02 Αύγ 2022, 03:47 Η συγκεκριμενη ερευνα που παρεθεσα για τους αθλητες μπορει να ελεγχθει ακριβως γιατι σε καθε θανατο αθλητη αναφερει και λινκ για να τσεκαριστει η ειδηση. Αρα ειναι 100% αντικειμενικη.
Και συνεπως η υπερβαλλουσα θνησιμοτητα 1700% σε θανατους αθλητων ανατρεπει πανηγυρικα οσα λες.
Και ειπαμε οτι ειδικα στους θανατους Ελληνων αθλητων τα ρεπορταζ τα εχουμε δει, ολοι ηταν υγιεστατοι χωρις να εχουν covid, ποσο μαλλον long covid. Aρα ουτε αυτη η δικαιολογια στεκει.
ΕΞΑΛΛΟΥ απο οτι βλεπω εδω εφοσον ο covid δημιουργησει μυοκαρδιτιδα κλασσικο συμπτωμα της ειναι εντονος πονος στο στηθος, κατι τετοιο θα οδηγουσε τους αθλητες στο γιατρο και θα υπηρχε διαγνωση και ισχυρη συσταση για αποχη 3 μηνων απο το σπορ, στους θανατους αθλητων ομως που γνωριζουμε οι συγγενεις τους και οι προσωπικοι γιατροι δεν αναφερθηκαν σε κατι παρομοιο. Γι' αυτο τις ξαφνικιτιδες, τις λεμε και ξαφνικιτιδες, γιατι δεν ειχαν προηγηθει αλλα καρδιακα συμπτωματα.
https://www.metropolitan-hospital.gr/el ... E%AF%CE%B1
.
ειναι εμβολιασμενη η παραλια, η στοιχειωμενη;killzone έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 18:25Εδω κ 1 μηνα σε συγκεκριμενη παραλια ολο κ καποιος λουομενος παθαινει ανακοπη ξαφνικα ΠΟΤΕ σε ολη μου την ζωη δεν ειχαμε τετοια περιστατικα σε αυτην την παραλια ΜΟΝΟ κατι ζαλαδες κραμπες πνιγμους μεχρι εκει αλλα ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΠΟΤΕksmyrn έγραψε: 31 Ιούλ 2022, 16:28 https://primenews.press/pethane-xafnika ... -naftikou/
Πέθανε ξαφνικά 51χρονη εν ενεργεία αξιωματικός του Πολεμικού Ναυτικού
Περίεργο για μια γυναίκα που αθλούνταν και έκανε υγιεινή ζωή όπως αναφέρουν οι δικοί της