Δεν ξερω τι φαρμακα σου εχει γράψει ακριβώς και τι υποκείμενα νοσήματα έχεις (αν έχεις).Naida έγραψε: 03 Ιαν 2022, 23:40Δηλαδή παίζει να με βλάψουν αντί να με βοηθήσουν;Otto Weininger έγραψε: 03 Ιαν 2022, 23:38
Αδιάφορη η ειδικότητα του, έχω ένα σωρό συνταγές από πνευμονολογους που ο καθένας γράφει την πιπα του και τραβάμε τα μαλλιά μας.
Αγνοεί τις οδηγίες, αγνοεί τα πρωτόκολλα, αγνοεί βασικά πράγματα φαρμακοθεραπείας.
Με την κλασική δικαιολογία "να προλάβουμε" που σε ελεύθερη μετάφραση για τον ελ γιατρό είναι: "φοβάμαι να πάρω την ευθύνη, θα σε μπουκωσω με ο,τι μου έρθει"
Αντιβίωση όμως όπως είδες και στην οδηγία, δεν παίρνεις για να αντιμετωπίσεις ιό γιατί δεν του κάνει τίποτα. Αν υπάρχει δευτερογενής λοίμωξη, τοτε παίρνεις αυτήν που αποφασίζει ο γιατρός που έκανε την διάγνωση.
Προληπτικά ποτέ και για κανένα λόγο.
Η κορτιζόνη έδειξε ότι στα αρχικά στάδια μπορεί να κάνει πιο πολύ κακό πάρα καλό, η οποία μάλιστα όπως είδες παραπάνω επίσης, ΔΕΝ πρέπει να χορηγείται σε μη νοσηλευομενους ασθενείς.
Τα εισπνεόμενα που σου έδωσε δεν ξέρω ποια είναι αν και μπορώ να μαντέψω πάνω κάτω.
Τέλος πάντων, χαλάρωσε τώρα, όλα καλά θα πάνε, εσύ κοίτα να μετράς οξυγόνο συνέχεια και φυσικά μα ελέγχεις τον πυρετό.