!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τι έκανες σήμερα;

Εδώ συζητάμε οτιδήποτε δεν περιλαμβάνεται στις υπόλοιπες κατηγορίες.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Re: Τι έκανες σήμερα;

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

stergiosbik έγραψε: 08 Φεβ 2023, 10:55

Ελ πραγματικοτητα φιλε.
Χειροτεροι και απο τους Μαο Μαο στην Αφρικη ειμαστε.
ελ δ.υ. που λουφαρει, παραπονιεται οτι οι αλλοι λουφαρουν. :smt005:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Πάω να μαγειρέψω ροβύθια . Μη σε μπινελικώσω και φάω μπαν.Δεν κάνει. :lol:
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2023, 11:36

Ελ πραγματικοτητα φιλε.
Εδώ έχει δίκιο ο μάχιμος δόκιμος της ΠΑ!
Ο ΟΣΕ το έχει παραγαμησει δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα σε πολλούς εργαζόμενους.
Πολλοί,πάρα πολλοί Λαρισαίοι μετακινούνται λόγω εργασίας καθημερινά προς Θεσσαλονίκη,αλλά και ενδιάμεσους προορισμούς,και έχουν τεράστιο πρόβλημα οι ανθρωποι.
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

ειπε κανεις οτι ο ΟΣΕ δεν ειναι πλεον κρατικος γιατι στοιχιζε πολλα και τωρα τον εχουν κατι ιταλοι που συμφωνα με τα πιστευω του χατζηδακη βελτιωνουν την ποιοτητα των παρεχομενων υπηρεσιων?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Στύγιος έγραψε: 08 Φεβ 2023, 11:46 Πάω να μαγειρέψω ροβύθια .
Μπλιάξ!
Μ' αυτόν τον καιρό φτιάσε ρε μια φασολάδα, να στουμπήξεις κι ένα κρεμμύδι, να πιεις κι ένα μισόκιλο να ζεσταθεί το μέσα σου.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2023, 11:34
Στύγιος έγραψε: 08 Φεβ 2023, 09:48 OΣΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ!!

Απίστευτη ταλαιπωρία στη Λάρισα: Περίμεναν ξημερώματα το τρένο, έφυγαν με λεωφορείο – Ακινητοποιήθηκε και δεύτερη αμαξοστοιχία στη συνέχεια!

https://www.onlarissa.gr/2023/02/08/api ... heia-foto/

Έκανα χρήση της αιμοδοτικής άδειας stergiosbik, 2 ώρες στο σταθμό το "δαγκώσαμε" 150 και βάλε άτομα. :011:
ε, τι;

μονο εσυ θα λουφαρεις; λουφαρουν και οι οσεδες. :102:
Δεν έγραψε αυτό πάντως.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Στύγιος

Ναύτης έγραψε: 08 Φεβ 2023, 12:20
Στύγιος έγραψε: 08 Φεβ 2023, 11:46 Πάω να μαγειρέψω ροβύθια .
Μπλιάξ!
Μ' αυτόν τον καιρό φτιάσε ρε μια φασολάδα, να στουμπήξεις κι ένα κρεμμύδι, να πιεις κι ένα μισόκιλο να ζεσταθεί το μέσα σου.
Ζαμαί φασόλια ,τα απεχθάνομαι. Ρεβύθια και φακές . Φασόλια να φτιάξει η Στύγαινα, απαξιώ.
Στύγιος

stergiosbik έγραψε: 08 Φεβ 2023, 11:54
Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2023, 11:36

Ελ πραγματικοτητα φιλε.
Εδώ έχει δίκιο ο μάχιμος δόκιμος της ΠΑ!
Ο ΟΣΕ το έχει παραγαμησει δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα σε πολλούς εργαζόμενους.
Πολλοί,πάρα πολλοί Λαρισαίοι μετακινούνται λόγω εργασίας καθημερινά προς Θεσσαλονίκη,αλλά και ενδιάμεσους προορισμούς,και έχουν τεράστιο πρόβλημα οι ανθρωποι.

Πέστα . Η άλλη η φουκαριάρα ήταν απ' τις 5.30 και φώναζε: " θα μας διώξουν απ' τις δουλειές μας".
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Κι αυτή δ.υ. ήταν και κωλοβαρούσε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Στύγιος

Γω θα την πληρώσω από αύριο με διπλάσια και παραπάνω έξοδα στο αμάξι, τους ατυχείς εργαζόμενους λυπάμαι, που δεν έχουν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης.
Άβαταρ μέλους
αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας »

Στύγιος έγραψε: 08 Φεβ 2023, 10:50
stergiosbik έγραψε: 08 Φεβ 2023, 10:15
Στύγιος έγραψε: 08 Φεβ 2023, 09:48 OΣΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ!!

Απίστευτη ταλαιπωρία στη Λάρισα: Περίμεναν ξημερώματα το τρένο, έφυγαν με λεωφορείο – Ακινητοποιήθηκε και δεύτερη αμαξοστοιχία στη συνέχεια!

Έκανα χρήση της αιμοδοτικής άδειας stergiosbik, 2 ώρες στο σταθμό το "δαγκώσαμε" 150 και βάλε άτομα. :011:
Στα λεγα,δεν στα λεγα;
Ο ΟΣΕ το εχει ξεφτιλισει εντελως.Για κλωτσιες!
3 μέρες έπαιρνα τρένο και 2 αμάξι. Ε τώρα θα μ' αναγκάσουν να θυμηθώ τα περσινά , δηλαδή κάθε μέρα αμάξι. Δε μπορώ να εκτίθεμαι στη διευθύντρια.

Είναι φοβεροί πάντως, κατάφεραν να βγάλουν εκτός 2 αμαξοστοιχίες μαζί!!! :fp:

Αυτά παθαίνει όποιος στέλνει αρνητική ενέργεια στην Καρολίνα. Την παίρνει πίσω.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50
Οι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιο
Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 08 Φεβ 2023, 15:11
Στύγιος έγραψε: 08 Φεβ 2023, 10:50
stergiosbik έγραψε: 08 Φεβ 2023, 10:15

Στα λεγα,δεν στα λεγα;
Ο ΟΣΕ το εχει ξεφτιλισει εντελως.Για κλωτσιες!
3 μέρες έπαιρνα τρένο και 2 αμάξι. Ε τώρα θα μ' αναγκάσουν να θυμηθώ τα περσινά , δηλαδή κάθε μέρα αμάξι. Δε μπορώ να εκτίθεμαι στη διευθύντρια.

Είναι φοβεροί πάντως, κατάφεραν να βγάλουν εκτός 2 αμαξοστοιχίες μαζί!!! :fp:

Αυτά παθαίνει όποιος στέλνει αρνητική ενέργεια στην Καρολίνα. Την παίρνει πίσω.
:hebit: :g094: :g094:

Αν και εγώ είμαι καλός άνθρωπος και δεν θέλω το κακό κανενός. Τους αρκεί η μίζερη ζωή τους.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Καρολίνα έγραψε: 07 Φεβ 2023, 23:17
Πασιφάη έγραψε: 07 Φεβ 2023, 22:03
Καρολίνα έγραψε: 07 Φεβ 2023, 13:58

Εγώ κάνω προσπαθεια να ρίξω τον Γιαννόπουλο στο τραπέζι ή όλοι μου γράφουν ακόμα και τώρα ότι είμαι εκείνος;
Έχεις αναρωτηθεί πως είναι να μπαίνεις κάπου με καλή πρόθεση, χωρίς να ενοχλείς κανέναν, και απο τα πρώτα λεπτά να σου την πέφτουν όλοι λέγοντας ότι είσαι μια ψεύτρα (ή μάλλον ένας ψεύτης μια και είναι σίγουρο ότι είμαι άντρας) και να σε απειλει κιόλας ένας ψευτονταής ότι θα σε δείρει; Δεν είναι και πολύ ευχάριστο. Όπως δεν είναι ευχάριστο το μπούλινγκ που νομίζουν ότι μου κάνουν κάποιοι και κάποιες. Ξενερώνω και βαριέμαι. Φυσικά δεν πτοούμαι.
Καλά κάνεις και δείχνεις την αγάπη σου, το ανέφερα μόνο επειδή με ρώτησες πως ήμουν σίγουρη ότι θα ερχόσουν για βοήθεια.
Νομίζω πως σε άλλο νήμα ξεκαθάρισα πως οι απειλές είναι ανεπίτρεπτες. Πάει αυτό.
Το να πηγαίνει το μυαλό μου όμως, σε κάποιο χρήστη που έχει μπαναριστεί και το ύφος του γραπτού του λόγου θυμίζει έντονα το δικό σου, νομίζω πως θα μου επιτρέψεις να το σκέφτομαι και να διατηρώ τις αμφιβολίες μου.
Σε ανθρώπους που γουστάρω και που ΔΕΝ είναι δήθεν, αλλά ατόφιοι και έχουμε πει και πέντε κουβέντες περισσότερες, σαφώς και θα τους υποστηρίξω.Όπως επίσης κι αν κάνουν κάτι βλακώδες θα τους το επισημάνω. Το ίδιο περιμένω να κάνουν αυτοί και σε μένα.
Η Γκερ είναι ατομάκι σοβαρό, σε σχέση με κάτι Αντουανέττες που ούτε ζωγραφιστές δεν θα τις ήθελα στη ζωη μου.

Τεσπα. Αν θες να μείνεις, μείνε. Αν βαριέσαι τη ζωή σου, φύγε. Αν θες να τρολλάρεις, κάντο. Κλάιν.
Δεν χρειάζεται να σου επιτρέψω εγώ να νομίζεις ότι είμαι ο οποιοσδήποτε παλιός, δεν συνηθίζω να κάνω κουμάντο στους άλλους, ούτε μπούλινγκ. Και ας μου κάνουν ασταμάτητα εδώ μέσα, θα έφευγα, αλλά μένω για να τις εκνευρίζω. Έχει πλάκα.
Άλλο τρολλάρω, άλλο εκνευρίζω. Γουστάρεις φυτιλιές; :102:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Καρολίνα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Καρολίνα »

Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2023, 15:16
Πασιφάη έγραψε: 07 Φεβ 2023, 22:03

Νομίζω πως σε άλλο νήμα ξεκαθάρισα πως οι απειλές είναι ανεπίτρεπτες. Πάει αυτό.
Το να πηγαίνει το μυαλό μου όμως, σε κάποιο χρήστη που έχει μπαναριστεί και το ύφος του γραπτού του λόγου θυμίζει έντονα το δικό σου, νομίζω πως θα μου επιτρέψεις να το σκέφτομαι και να διατηρώ τις αμφιβολίες μου.
Σε ανθρώπους που γουστάρω και που ΔΕΝ είναι δήθεν, αλλά ατόφιοι και έχουμε πει και πέντε κουβέντες περισσότερες, σαφώς και θα τους υποστηρίξω.Όπως επίσης κι αν κάνουν κάτι βλακώδες θα τους το επισημάνω. Το ίδιο περιμένω να κάνουν αυτοί και σε μένα.
Η Γκερ είναι ατομάκι σοβαρό, σε σχέση με κάτι Αντουανέττες που ούτε ζωγραφιστές δεν θα τις ήθελα στη ζωη μου.

Τεσπα. Αν θες να μείνεις, μείνε. Αν βαριέσαι τη ζωή σου, φύγε. Αν θες να τρολλάρεις, κάντο. Κλάιν.
Δεν χρειάζεται να σου επιτρέψω εγώ να νομίζεις ότι είμαι ο οποιοσδήποτε παλιός, δεν συνηθίζω να κάνω κουμάντο στους άλλους, ούτε μπούλινγκ. Και ας μου κάνουν ασταμάτητα εδώ μέσα, θα έφευγα, αλλά μένω για να τις εκνευρίζω. Έχει πλάκα.
Φέρομαι πάντα όπως μου φέρονται. Στην ευγένεια απαντάω με 10 φορές παραπάνω ευγένεια. Στους αγενείς, τρελούς, stalkers και τα σχετικά, αναγκαστικά κατεβαίνω στο επίπεδο τους για να συνεννοηθούμε. Κατέληξα ότι μόνο έτσι γίνεται η δουλειά, η ευγένεια δεν πετυχαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.
Άβαταρ μέλους
Πασιφάη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πασιφάη »

Καρολίνα έγραψε: 08 Φεβ 2023, 15:20
Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2023, 15:16

Φέρομαι πάντα όπως μου φέρονται. Στην ευγένεια απαντάω με 10 φορές παραπάνω ευγένεια. Στους αγενείς, τρελούς, stalkers και τα σχετικά, αναγκαστικά κατεβαίνω στο επίπεδο τους για να συνεννοηθούμε. Κατέληξα ότι μόνο έτσι γίνεται η δουλειά, η ευγένεια δεν πετυχαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.
Να φανταστώ έχεις εμπειρία απο φόρα γενικότερα. :lol:
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Περί ανέμων και υδάτων”