ελ δ.υ. που λουφαρει, παραπονιεται οτι οι αλλοι λουφαρουν.stergiosbik έγραψε: 08 Φεβ 2023, 10:55
Ελ πραγματικοτητα φιλε.
Χειροτεροι και απο τους Μαο Μαο στην Αφρικη ειμαστε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι έκανες σήμερα;
Re: Τι έκανες σήμερα;
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Πάω να μαγειρέψω ροβύθια . Μη σε μπινελικώσω και φάω μπαν.Δεν κάνει. 
-
stergiosbik
Εδώ έχει δίκιο ο μάχιμος δόκιμος της ΠΑ!Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2023, 11:36ελ δ.υ. που λουφαρει, παραπονιεται οτι οι αλλοι λουφαρουν.stergiosbik έγραψε: 08 Φεβ 2023, 10:55
Ελ πραγματικοτητα φιλε.
Χειροτεροι και απο τους Μαο Μαο στην Αφρικη ειμαστε.![]()
Ο ΟΣΕ το έχει παραγαμησει δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα σε πολλούς εργαζόμενους.
Πολλοί,πάρα πολλοί Λαρισαίοι μετακινούνται λόγω εργασίας καθημερινά προς Θεσσαλονίκη,αλλά και ενδιάμεσους προορισμούς,και έχουν τεράστιο πρόβλημα οι ανθρωποι.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
ειπε κανεις οτι ο ΟΣΕ δεν ειναι πλεον κρατικος γιατι στοιχιζε πολλα και τωρα τον εχουν κατι ιταλοι που συμφωνα με τα πιστευω του χατζηδακη βελτιωνουν την ποιοτητα των παρεχομενων υπηρεσιων?
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Μπλιάξ!
Μ' αυτόν τον καιρό φτιάσε ρε μια φασολάδα, να στουμπήξεις κι ένα κρεμμύδι, να πιεις κι ένα μισόκιλο να ζεσταθεί το μέσα σου.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Δεν έγραψε αυτό πάντως.Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2023, 11:34ε, τι;Στύγιος έγραψε: 08 Φεβ 2023, 09:48 OΣΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ!!
Απίστευτη ταλαιπωρία στη Λάρισα: Περίμεναν ξημερώματα το τρένο, έφυγαν με λεωφορείο – Ακινητοποιήθηκε και δεύτερη αμαξοστοιχία στη συνέχεια!
https://www.onlarissa.gr/2023/02/08/api ... heia-foto/
Έκανα χρήση της αιμοδοτικής άδειας stergiosbik, 2 ώρες στο σταθμό το "δαγκώσαμε" 150 και βάλε άτομα.![]()
μονο εσυ θα λουφαρεις; λουφαρουν και οι οσεδες.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Ζαμαί φασόλια ,τα απεχθάνομαι. Ρεβύθια και φακές . Φασόλια να φτιάξει η Στύγαινα, απαξιώ.
stergiosbik έγραψε: 08 Φεβ 2023, 11:54Εδώ έχει δίκιο ο μάχιμος δόκιμος της ΠΑ!Ασέβαστος έγραψε: 08 Φεβ 2023, 11:36ελ δ.υ. που λουφαρει, παραπονιεται οτι οι αλλοι λουφαρουν.stergiosbik έγραψε: 08 Φεβ 2023, 10:55
Ελ πραγματικοτητα φιλε.
Χειροτεροι και απο τους Μαο Μαο στην Αφρικη ειμαστε.![]()
Ο ΟΣΕ το έχει παραγαμησει δημιουργώντας τεράστιο πρόβλημα σε πολλούς εργαζόμενους.
Πολλοί,πάρα πολλοί Λαρισαίοι μετακινούνται λόγω εργασίας καθημερινά προς Θεσσαλονίκη,αλλά και ενδιάμεσους προορισμούς,και έχουν τεράστιο πρόβλημα οι ανθρωποι.
Πέστα . Η άλλη η φουκαριάρα ήταν απ' τις 5.30 και φώναζε: " θα μας διώξουν απ' τις δουλειές μας".
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Κι αυτή δ.υ. ήταν και κωλοβαρούσε.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
Γω θα την πληρώσω από αύριο με διπλάσια και παραπάνω έξοδα στο αμάξι, τους ατυχείς εργαζόμενους λυπάμαι, που δεν έχουν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης.
- αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας
Στύγιος έγραψε: 08 Φεβ 2023, 10:503 μέρες έπαιρνα τρένο και 2 αμάξι. Ε τώρα θα μ' αναγκάσουν να θυμηθώ τα περσινά , δηλαδή κάθε μέρα αμάξι. Δε μπορώ να εκτίθεμαι στη διευθύντρια.stergiosbik έγραψε: 08 Φεβ 2023, 10:15Στα λεγα,δεν στα λεγα;Στύγιος έγραψε: 08 Φεβ 2023, 09:48 OΣΕ ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ!!
Απίστευτη ταλαιπωρία στη Λάρισα: Περίμεναν ξημερώματα το τρένο, έφυγαν με λεωφορείο – Ακινητοποιήθηκε και δεύτερη αμαξοστοιχία στη συνέχεια!
Έκανα χρήση της αιμοδοτικής άδειας stergiosbik, 2 ώρες στο σταθμό το "δαγκώσαμε" 150 και βάλε άτομα.![]()
Ο ΟΣΕ το εχει ξεφτιλισει εντελως.Για κλωτσιες!
Είναι φοβεροί πάντως, κατάφεραν να βγάλουν εκτός 2 αμαξοστοιχίες μαζί!!!
Αυτά παθαίνει όποιος στέλνει αρνητική ενέργεια στην Καρολίνα. Την παίρνει πίσω.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 24 Φεβ 2023, 15:50Είναι ένας από τους λόγους που δεν εργάζομαι πλέον, οι εργασιακοι χώροι θυμίζουν γυμνάσιακο προαύλιοΟι συνάδελφοι παραδίπλα έχουν ήδη αρχίσει την καούρα
αντιβασιλικός πρωχοκάγκουρας έγραψε: 08 Φεβ 2023, 15:11Στύγιος έγραψε: 08 Φεβ 2023, 10:503 μέρες έπαιρνα τρένο και 2 αμάξι. Ε τώρα θα μ' αναγκάσουν να θυμηθώ τα περσινά , δηλαδή κάθε μέρα αμάξι. Δε μπορώ να εκτίθεμαι στη διευθύντρια.stergiosbik έγραψε: 08 Φεβ 2023, 10:15
Στα λεγα,δεν στα λεγα;
Ο ΟΣΕ το εχει ξεφτιλισει εντελως.Για κλωτσιες!
Είναι φοβεροί πάντως, κατάφεραν να βγάλουν εκτός 2 αμαξοστοιχίες μαζί!!!
Αυτά παθαίνει όποιος στέλνει αρνητική ενέργεια στην Καρολίνα. Την παίρνει πίσω.
Αν και εγώ είμαι καλός άνθρωπος και δεν θέλω το κακό κανενός. Τους αρκεί η μίζερη ζωή τους.
Άλλο τρολλάρω, άλλο εκνευρίζω. Γουστάρεις φυτιλιές;Καρολίνα έγραψε: 07 Φεβ 2023, 23:17Δεν χρειάζεται να σου επιτρέψω εγώ να νομίζεις ότι είμαι ο οποιοσδήποτε παλιός, δεν συνηθίζω να κάνω κουμάντο στους άλλους, ούτε μπούλινγκ. Και ας μου κάνουν ασταμάτητα εδώ μέσα, θα έφευγα, αλλά μένω για να τις εκνευρίζω. Έχει πλάκα.Πασιφάη έγραψε: 07 Φεβ 2023, 22:03Νομίζω πως σε άλλο νήμα ξεκαθάρισα πως οι απειλές είναι ανεπίτρεπτες. Πάει αυτό.Καρολίνα έγραψε: 07 Φεβ 2023, 13:58
Εγώ κάνω προσπαθεια να ρίξω τον Γιαννόπουλο στο τραπέζι ή όλοι μου γράφουν ακόμα και τώρα ότι είμαι εκείνος;
Έχεις αναρωτηθεί πως είναι να μπαίνεις κάπου με καλή πρόθεση, χωρίς να ενοχλείς κανέναν, και απο τα πρώτα λεπτά να σου την πέφτουν όλοι λέγοντας ότι είσαι μια ψεύτρα (ή μάλλον ένας ψεύτης μια και είναι σίγουρο ότι είμαι άντρας) και να σε απειλει κιόλας ένας ψευτονταής ότι θα σε δείρει; Δεν είναι και πολύ ευχάριστο. Όπως δεν είναι ευχάριστο το μπούλινγκ που νομίζουν ότι μου κάνουν κάποιοι και κάποιες. Ξενερώνω και βαριέμαι. Φυσικά δεν πτοούμαι.
Καλά κάνεις και δείχνεις την αγάπη σου, το ανέφερα μόνο επειδή με ρώτησες πως ήμουν σίγουρη ότι θα ερχόσουν για βοήθεια.
Το να πηγαίνει το μυαλό μου όμως, σε κάποιο χρήστη που έχει μπαναριστεί και το ύφος του γραπτού του λόγου θυμίζει έντονα το δικό σου, νομίζω πως θα μου επιτρέψεις να το σκέφτομαι και να διατηρώ τις αμφιβολίες μου.
Σε ανθρώπους που γουστάρω και που ΔΕΝ είναι δήθεν, αλλά ατόφιοι και έχουμε πει και πέντε κουβέντες περισσότερες, σαφώς και θα τους υποστηρίξω.Όπως επίσης κι αν κάνουν κάτι βλακώδες θα τους το επισημάνω. Το ίδιο περιμένω να κάνουν αυτοί και σε μένα.
Η Γκερ είναι ατομάκι σοβαρό, σε σχέση με κάτι Αντουανέττες που ούτε ζωγραφιστές δεν θα τις ήθελα στη ζωη μου.
Τεσπα. Αν θες να μείνεις, μείνε. Αν βαριέσαι τη ζωή σου, φύγε. Αν θες να τρολλάρεις, κάντο. Κλάιν.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Φέρομαι πάντα όπως μου φέρονται. Στην ευγένεια απαντάω με 10 φορές παραπάνω ευγένεια. Στους αγενείς, τρελούς, stalkers και τα σχετικά, αναγκαστικά κατεβαίνω στο επίπεδο τους για να συνεννοηθούμε. Κατέληξα ότι μόνο έτσι γίνεται η δουλειά, η ευγένεια δεν πετυχαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2023, 15:16Άλλο τρολλάρω, άλλο εκνευρίζω. Γουστάρεις φυτιλιές;Καρολίνα έγραψε: 07 Φεβ 2023, 23:17Δεν χρειάζεται να σου επιτρέψω εγώ να νομίζεις ότι είμαι ο οποιοσδήποτε παλιός, δεν συνηθίζω να κάνω κουμάντο στους άλλους, ούτε μπούλινγκ. Και ας μου κάνουν ασταμάτητα εδώ μέσα, θα έφευγα, αλλά μένω για να τις εκνευρίζω. Έχει πλάκα.Πασιφάη έγραψε: 07 Φεβ 2023, 22:03
Νομίζω πως σε άλλο νήμα ξεκαθάρισα πως οι απειλές είναι ανεπίτρεπτες. Πάει αυτό.
Το να πηγαίνει το μυαλό μου όμως, σε κάποιο χρήστη που έχει μπαναριστεί και το ύφος του γραπτού του λόγου θυμίζει έντονα το δικό σου, νομίζω πως θα μου επιτρέψεις να το σκέφτομαι και να διατηρώ τις αμφιβολίες μου.
Σε ανθρώπους που γουστάρω και που ΔΕΝ είναι δήθεν, αλλά ατόφιοι και έχουμε πει και πέντε κουβέντες περισσότερες, σαφώς και θα τους υποστηρίξω.Όπως επίσης κι αν κάνουν κάτι βλακώδες θα τους το επισημάνω. Το ίδιο περιμένω να κάνουν αυτοί και σε μένα.
Η Γκερ είναι ατομάκι σοβαρό, σε σχέση με κάτι Αντουανέττες που ούτε ζωγραφιστές δεν θα τις ήθελα στη ζωη μου.
Τεσπα. Αν θες να μείνεις, μείνε. Αν βαριέσαι τη ζωή σου, φύγε. Αν θες να τρολλάρεις, κάντο. Κλάιν.![]()
Να φανταστώ έχεις εμπειρία απο φόρα γενικότερα.Καρολίνα έγραψε: 08 Φεβ 2023, 15:20Φέρομαι πάντα όπως μου φέρονται. Στην ευγένεια απαντάω με 10 φορές παραπάνω ευγένεια. Στους αγενείς, τρελούς, stalkers και τα σχετικά, αναγκαστικά κατεβαίνω στο επίπεδο τους για να συνεννοηθούμε. Κατέληξα ότι μόνο έτσι γίνεται η δουλειά, η ευγένεια δεν πετυχαίνει σε αυτές τις περιπτώσεις.Πασιφάη έγραψε: 08 Φεβ 2023, 15:16Άλλο τρολλάρω, άλλο εκνευρίζω. Γουστάρεις φυτιλιές;Καρολίνα έγραψε: 07 Φεβ 2023, 23:17
Δεν χρειάζεται να σου επιτρέψω εγώ να νομίζεις ότι είμαι ο οποιοσδήποτε παλιός, δεν συνηθίζω να κάνω κουμάντο στους άλλους, ούτε μπούλινγκ. Και ας μου κάνουν ασταμάτητα εδώ μέσα, θα έφευγα, αλλά μένω για να τις εκνευρίζω. Έχει πλάκα.![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 17 Απαντήσεις
- 536 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Γαληνός
-