Ποια υπολοιπα;Σε τι αλλο υπηρξε αντιπαραθεση;stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:01Γράφτηκε εκ παραδρομής.
Λάθος μου το συγκεκριμένο.
Για τα κρούσματα δεν έχουμε ασφαλή εικόνα ούτως ή άλλως. Το έγραψα και παραπάνω.
Για τα υπόλοιπα έχεις να γράψεις κάτι ή απλά θα τα κοιτάς σαν γλάρους στον ορίζοντα;
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σοκ στην ΕΡΤ γιατρός στον «αέρα» αποκαλύπτει: 38% των περιστατικών Covid αφορούν εμβολιασμένους!
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Οι πληροφορίες, οι συμβουλές και γενικότερα το υλικό που δημοσιεύεται σε αυτή την ενότητα έχουν αποκλειστικά ενημερωτικό χαρακτήρα και εκφράζουν τις προσωπικές απόψεις των αρχικών συγγραφέων στα πλαίσια της δημόσιας συζήτησης. Σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν επιστημονική ιατρική πληροφόρηση. Το Phorum.com.gr δεν παρέχει ιατρικές συμβουλές, ούτε φέρει ευθύνη για το υλικό που δημοσιεύεται εδώ ή σε άλλη ενότητα της κοινότητας, ή μεταφέρεται ως πληροφορία με τη χρήση προσωπικών μηνυμάτων, e-mail και άλλων τρόπων. Δεν φέρουμε καμία απολύτως ευθύνη για οποιαδήποτε τυχόν σωματική / ψυχική βλάβη λόγω εσφαλμένης πληροφόρησης. Συστήνουμε πάντοτε να συμβουλεύεστε γιατρό για θέματα υγείας.
Η ανάγνωση ή/και η συμμετοχή σας στην παρούσα ενότητα συνεπάγεται ότι συμφωνείτε και αποδέχεστε ανεπιφύλακτα τους παραπάνω όρους.
Re: Σοκ στην ΕΡΤ γιατρός στον «αέρα» αποκαλύπτει: 38% των περιστατικών Covid αφορούν εμβολιασμένους!
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Re: Σοκ στην ΕΡΤ γιατρός στον «αέρα» αποκαλύπτει: 38% των περιστατικών Covid αφορούν εμβολιασμένους!
Αφου δεν εχουν σημασια τα κρουσματα απο τοτε που δεν μας συμφερουν να τους το πουμε εκει στο uk να τα καταργησουν.stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:02Έκθεση σε κίνδυνο νοσηλείας και θανάτων με βάση τον πίνακα καταγεγραμμένων νοσηλειών και θανάτων.
Για τα κρούσματα δεν διαθέτουμε επαρκή στοιχεία.
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
Στο πινακάκι. Τι διαβάζεις στις στήλες δεξιά των δειγματοληπτικών κρουσμάτων;GoBack έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:04Ποια υπολοιπα;Σε τι αλλο υπηρξε αντιπαραθεση;Για τα υπόλοιπα έχεις να γράψεις κάτι ή απλά θα τα κοιτάς σαν γλάρους στον ορίζοντα;

Θελω να μου φερεις συγκεκριμενη αντιπαραθεση για την οποια και θα παρω θεση
Μα δεν είναι ότι δεν συμφέρουν.GoBack έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:04Αφου δεν εχουν σημασια τα κρουσματα απο τοτε που δεν μας συμφερουν να τους το πουμε εκει στο uk να τα καταργησουν.
Συμφέρουν όπως κι αν τα δεις.
Το θέμα είναι ότι δεν παράγουν ασφαλή συμπεράσματα λόγω της τυχαιότητας της δειγματοληψίας.
Αντίθετα προς τα υπόλοιπα δεδομένα που αποτελούν ακριβείς καταγραφές εισαγωγών και εξαγωγών από και προς τα νοσηλευτικά κέντρα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος stavmanr την 20 Νοέμ 2021, 00:08, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αν δεν διαφωνείς σε αυτά που έγραψα, δεν έχουμε καμία αντιπαράθεση.GoBack έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:06Θελω να μου φερεις συγκεκριμενη αντιπαραθεση για την οποια και θα παρω θεση
Δεκτό.
Δυστυχώς βέβαια ο πατέρας του Καλλιάνου στο νοσοκομείο είναι αν και τριπλά εμβολιασμένος. Το θέμα ειναι οτι την τρίτη δόση μας ειπαν να την κάνουμε για να αυξηθεί η προστασία από μετάδοση αφού μας λένε οτι η προστασία απο σοβαρή νόσηση δεν φθίνει. Εδώ αρχιζουμε και βλέπουμε και λοιμώξεις σε τριπλά εμβολιασμένους.stavmanr έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:59Το νέο ποιο είναι ακριβώς; Ότι υπαρχουν breakthrough infections;Arisvilla έγραψε: 19 Νοέμ 2021, 23:52 https://newpost.gr/lifestyle/619816c2ea ... o-koronoio
Και αλλες breakthrough infections με τριπλά εμβολιασμένους. Κατά τα άλλα έχουμε πανδημία ανεμβολίαστων. Περαστικά στους γονείς του Καλλιάνου πάντως.
Αυτό το γράφουν οι ερευνητές από την πρώτη στιγμή.
Το θέμα είναι ότι στην Ελλάδα έχουμε 15πλάσιο ρυθμό εισαγωγής σε ΜΕΘ των ανεμβολίαστων από ότι των εμβολιασμένων.
Γενικα μπορεις να μου φερεις οποιαδηποτε αντιπαραθεση θες,που να πιστευεις οτι ειχες δικιο ενω ο αντιπαλος ελεγε κατι αλλο.stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:08Αν δεν διαφωνείς σε αυτά που έγραψα, δεν έχουμε καμία αντιπαράθεση.
Δεκτό.
Βρε μου έγραψες ότι δεν βρίσκεις κάποια αντιπαράθεση προς εμένα. Συμφωνείς δηλαδή.GoBack έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:20 Γενικα μπορεις να μου φερεις οποιαδηποτε αντιπαραθεση θες,που να πιστευεις οτι ειχες δικιο ενω ο αντιπαλος ελεγε κατι αλλο.
Δεν έχω σκοπό να βρω κάποια διαφωνία την ώρα που συμφωνείς.
Αν διαφωνήσεις σε κάτι πες το μου.
Στο λεω οποτε διαφωνω και παντα νομιζεις οτι εχεις δικιο ενω δεν εχεις ποτεstavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:32Βρε μου έγραψες ότι δεν βρίσκεις κάποια αντιπαράθεση προς εμένα. Συμφωνείς δηλαδή.GoBack έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:20 Γενικα μπορεις να μου φερεις οποιαδηποτε αντιπαραθεση θες,που να πιστευεις οτι ειχες δικιο ενω ο αντιπαλος ελεγε κατι αλλο.
Επομένως, στο συγκεκριμένο θέμα με τα στατιστικά Μ. Βρετανίας για νοσηλείες, ΜΕΘ και νεκρούς δεν διαφωνείς, αφού ουδέποτε έγραψες κάτι αντίθετο.GoBack έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:33Στο λεω οποτε διαφωνω (...)stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:32Βρε μου έγραψες ότι δεν βρίσκεις κάποια αντιπαράθεση προς εμένα. Συμφωνείς δηλαδή.GoBack έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:20 Γενικα μπορεις να μου φερεις οποιαδηποτε αντιπαραθεση θες,που να πιστευεις οτι ειχες δικιο ενω ο αντιπαλος ελεγε κατι αλλο.
Αυτό ρώτησα εξαρχής, πριν παίξεις την κολοκυθιά για δέκα ποστς.
Συμφωνω με τα στατιστικα του uk,οπως ελεγα και απο το καλοκαιρι,το μπολι ειναι αχρηστο στη μεταδοση.stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:35Επομένως, στο συγκεκριμένο θέμα με τα στατιστικά Μ. Βρετανίας για νοσηλείες, ΜΕΘ και νεκρούς δεν διαφωνείς, αφού ουδέποτε έγραψες κάτι αντίθετο.
Μα δεν ισχύει κάτι τέτοιο από τα στατιστικά του uk.GoBack έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:37Συμφωνω με τα στατιστικα του uk,οπως ελεγα και απο το καλοκαιρι,το μπολι ειναι αχρηστο στη μεταδοση.stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:35Επομένως, στο συγκεκριμένο θέμα με τα στατιστικά Μ. Βρετανίας για νοσηλείες, ΜΕΘ και νεκρούς δεν διαφωνείς, αφού ουδέποτε έγραψες κάτι αντίθετο.
Βγάζεις αυθαίρετο συμπέρασμα.
Αυτο ακριβως το συμπερασμα βγαινει απο τα στατιστικα του uk.Καλο θα ηταν να το ονομαζουμε γενετικη προληπτικη θεραπεια και οχι εμβολιοstavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:38Μα δεν ισχύει κάτι τέτοιο από τα στατιστικά του uk.GoBack έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:37Συμφωνω με τα στατιστικα του uk,οπως ελεγα και απο το καλοκαιρι,το μπολι ειναι αχρηστο στη μεταδοση.stavmanr έγραψε: 20 Νοέμ 2021, 00:35
Επομένως, στο συγκεκριμένο θέμα με τα στατιστικά Μ. Βρετανίας για νοσηλείες, ΜΕΘ και νεκρούς δεν διαφωνείς, αφού ουδέποτε έγραψες κάτι αντίθετο.
Βγάζεις αυθαίρετο συμπέρασμα.
Γράφεις χαζομάρες και προσπαθώ να μη σε προσβάλλω εδώ και αρκετά ποστς.
Ορίστε και η φρέσκια μελέτη της αποτελεσματικότητας των εμβολίων.
https://www.ons.gov.uk/peoplepopulation ... s/vaccines
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 721 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Οργισμένος
-