Ξέρεις να διακρίνεις τις μεταβλητές βλέπω.gassim έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:46Η σκέψη του δηλαδή φτάνει μέχρι του οτι πιστεύεις αυτό που όντως πιστεύεις.άγνωστος γνωστός έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:43Ό,τι καταλαβαίνεις. Δεν νιώθω την ανάγκη να σου εξηγήσω. Ειδικά όταν βλέπω ότι η σκέψη σου μέχρι εκεί φτάνει του ότι πιστεύω πως δεν πρέπει να εκφέρουν γνώμη οι άτεκνοι.talaipwros έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:30
εχω 2, θα ηταν15 αλλα ηταν πολλα για να τα εχω με την ιδια γυναικα αφου δεν παω με πολλες.
Γιατι ρωτας ολο τον κοσμο αν εχει παιδια; μονο οσοι εχουν παιδια μπορουν να εκφερουν αποψη;
Ωστόσο για κάποιους, ναι ισχύει. Ας είχαν παιδιά και μετά να μιλούσαν για πατρίδες και δημογραφικά, αλλά και για χαμηλά εισοδήματα και οικονομικά προβλήματα οικογενειών.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Δικαίωση Έθνι. Σκληρός ρεντπιλιαστικός αντιφεμινιΖμός από την Πρωτοβουλία.
-
άγνωστος γνωστός
Re: Τι έχω κάνει λάθος;
Re: Ας μιλήσουν οι παπάδες για τις μήτρες σας
Ναι, αρα τι?άγνωστος γνωστός έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:17Έχεις παιδιά;
-
άγνωστος γνωστός
Όλο Μαν λέει ο Χαλιας. Λεξιλόγιο με δέκα λέξεις κι αυτές από το παζάρι στο γιουσουρουμ.
-
άγνωστος γνωστός
Τίποτα. Να σου ζήσουν, να τα χαίρεσαι και μπράβο σου.panos291 έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:55Ναι, αρα τι?
Εγω δεν εχω, αρα τι;άγνωστος γνωστός έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:57Τίποτα. Να σου ζήσουν, να τα χαίρεσαι και μπράβο σου.
-
άγνωστος γνωστός
Η ειρωνεία σου αποτελεί και κριτική στη δική μου δράση σε αυτό το νήμα.gassim έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:51Ποιον εκρινα;άγνωστος γνωστός έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:50Οι κλασικοί μαλακές που κρίνουν τους άλλους για τον τρόπο που πορεύονται στην ζωή τους ενώ οι ίδιοι μόνο το κουφάρι τους έχουν να περιφέρουν και έχουν και αξιώσεις και άποψη κιόλας.
Άντε ρε σαχλαμάρα.
Στην δραση σου σε αυτό το νήμα ναι, στον τρόπο που πορεύεσαι στην ζωή σου απο που κι ως που;άγνωστος γνωστός έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:59Η ειρωνεία σου αποτελεί και κριτική στη δική μου δράση σε αυτό το νήμα.gassim έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:51Ποιον εκρινα;άγνωστος γνωστός έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:50
Οι κλασικοί μαλακές που κρίνουν τους άλλους για τον τρόπο που πορεύονται στην ζωή τους ενώ οι ίδιοι μόνο το κουφάρι τους έχουν να περιφέρουν και έχουν και αξιώσεις και άποψη κιόλας.
Άντε ρε σαχλαμάρα.
Δεν ξέρω τι κάνεις στην ζωή σου και δεν με ενδιαφέρει.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gassim την 14 Ιουν 2021, 16:01, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
talaipwros
τι εννοει ο ποιητης με τοnik_killthemall έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:47https://www.kathimerini.gr/opinion/1058 ... ai-moyfes/talaipwros έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:38 σε μια χωρα με περισσοτερες εκτρωσεις απο γεννησεις, δεν ειναι η υπογονιμοτητα το προβλημα.
Για αυτο πιθανοτατα και οι παπαδες.
Τες πα
;Εκτός αν κυριαρχήσει και στην Ελλάδα το δόγμα των Αμερικανών Ρεπουμπλικανών ότι η ζωή που πρέπει να προστατευτεί είναι αυτή που ξεκινάει με τη σύλληψη και τελειώνει με τη γέννηση.
Re: Δικαίωση Έθνι. Σκληρός ρεντπιλιαστικός αντιφεμινιΖμός από την Πρωτοβουλία.
Σύμφωνα με την κυβέρνηση της νουδού, έτσι λύνεται. Από 'κει και πέρα το τί λέει ο καθένας βουλευτής της για να μαζεύει πίσω τα ψηφαλάκια που φεύγουν, και το κάθε κομματοντόγκ που τ' αναπαράγει, δε μας ενδιαφέρει.georgebi έγραψε: 14 Ιουν 2021, 13:19![]()
![]()
[img]https://i.postimg.cc/d0ptxZVb/pleu ... webp[/img]
https://twitter.com/thanosplevris/statu ... 79201?s=20
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Πιο πιθανό είναι το συνέδριο να ακυρώθηκε επειδή αποσύρθηκαν όλοι οι χορηγοί.nik_killthemall έγραψε: 14 Ιουν 2021, 16:02Οχι γιατί μετά το πρώτο κράξιμο έρχεται η κυρίαρχη αξιολογηση των πραγμάτων στην χώρα, που δεν είναι άλλη από την αξιολόγηση με άξονα το καλό του κόμματος. Αν γινόταν λοιπόν μετά από όλα αυτά το συνέδριο κρίθηκε πως θα έκανε κακό στη κυβέρνηση. Το ότι νοιάστηκαν για την υπογεννητικότητα, είναι για τους χρήσιμους ηλίθιους που όπως βλέπεις με ματιά στο τοπικ πλειοψηφούν.EKPLIKTIKOS έγραψε: 14 Ιουν 2021, 15:14 Δεν έχω καταλάβει γιατί θα έπρεπε να ακυρωθεί το συνέδριο. Το κράξιμο που φάγανε σωστό, αλλά από εκεί κ πέρα οκ, κράζεις, κ αν δε σου αρέσει, μην το παρακολουθήσεις![]()
Δεν ελέγχει η κυβέρνηση ποια συνέδρια θα γίνουν και ποια όχι.
-
talaipwros
μηπως αντι για υψηλο νοημα το αναφερει επειδη δεν μετρα στις εκτρωσεις τα next day pills και εκτρωσεις των πρωτων λιγων εβδομαδων.nik_killthemall έγραψε: 14 Ιουν 2021, 16:11ξερω γω υψηλα νοηματα κι ετσι.talaipwros έγραψε: 14 Ιουν 2021, 16:00τι εννοει ο ποιητης με το;Εκτός αν κυριαρχήσει και στην Ελλάδα το δόγμα των Αμερικανών Ρεπουμπλικανών ότι η ζωή που πρέπει να προστατευτεί είναι αυτή που ξεκινάει με τη σύλληψη και τελειώνει με τη γέννηση.
Πιο πολυ στο παρεθεσα για το οτι ειναι προπαγανδιστικος μυθος το οτι οι εκτρωσεις ειναι περισσοτερες απο τις γεννησεις. Το 2012 οι εκτρωσεις ηταν κοντα στις 17 χιλιαδες και οι γεννησεις κοντα στις 100 χιλιαδες.
Η αριστεριστικη cancel culture σε ολο της το μεγαλειο.
Επειδη οι αριστερατζες ειδαν τις λεξεις 'πατριδα' και 'οικογενεια' στην ιδια παραγραφο, επαθαν κατι...
Και οπως λεει 'γνωστος' (τρομαρα μου) δημοσιογραφος:
"γιατι να εχεις το πουλι σου ή την μητρα σου υποδουλη στις επιταγες της αρχουσας ταξης".
Απο την μια δεξιοι που εχουν την θρησκεια μαζι με πατριδα-οικογενεια, απο την αλλη αριστεροι που ναι μεν απορριπτουν την θρησκεια αλλα επισης απορριπτουν θρησκεια και οικογενεια.
Χωρος για αριστερους στα οικονομικα αλλα με αγαπη για την πατριδα και την οικογενεια μαλλον δεν υπαρχει την σημερον ημερα...
Επειδη οι αριστερατζες ειδαν τις λεξεις 'πατριδα' και 'οικογενεια' στην ιδια παραγραφο, επαθαν κατι...
Και οπως λεει 'γνωστος' (τρομαρα μου) δημοσιογραφος:
"γιατι να εχεις το πουλι σου ή την μητρα σου υποδουλη στις επιταγες της αρχουσας ταξης".
Απο την μια δεξιοι που εχουν την θρησκεια μαζι με πατριδα-οικογενεια, απο την αλλη αριστεροι που ναι μεν απορριπτουν την θρησκεια αλλα επισης απορριπτουν θρησκεια και οικογενεια.
Χωρος για αριστερους στα οικονομικα αλλα με αγαπη για την πατριδα και την οικογενεια μαλλον δεν υπαρχει την σημερον ημερα...
- nik_killthemall
αλμα λογικης δεν ειναι αυτό ? Πέραν του ότι άλλο πράγμα η έκτρωση κι άλλο το next day pilltalaipwros έγραψε: 14 Ιουν 2021, 16:15
μηπως αντι για υψηλο νοημα το αναφερει επειδη δεν μετρα στις εκτρωσεις τα next day pills και εκτρωσεις των πρωτων λιγων εβδομαδων.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
talaipwros
σεβαστοnik_killthemall έγραψε: 14 Ιουν 2021, 16:21αλμα λογικης δεν ειναι αυτό ? Πέραν του ότι άλλο πράγμα η έκτρωση κι άλλο το next day pilltalaipwros έγραψε: 14 Ιουν 2021, 16:15
μηπως αντι για υψηλο νοημα το αναφερει επειδη δεν μετρα στις εκτρωσεις τα next day pills και εκτρωσεις των πρωτων λιγων εβδομαδων.
απο την αλλη
κοινως οι 17.000 εκτρωσεις που λεει ο Πασχος Μανδραβελης στο λινκ που εβαλες, ειναι εκτρωσεις με Ταμειο .Στοιχεία τέλoς έχουμε και από τον παγκόσμιο οργανισμό υγείας, τα οποία όμως αφορούν καθώς φαίνεται μόνο σε αμβλώσεις που χρηματοδοτούνται από το δημόσιο ή τα ταμεία. Ο ΠΟΥ εννοείται τα στοιχεία του τα παίρνει έτοιμα από Ελληνικές πηγές και δεν διεξάγει δική του πρωτογενή μελέτη. Ούτως ή άλλως δίνει μια εκτίμηση της τάξης των 20.000, με μικρή διακύμανση από χρονιά σε χρονιά. Είναι αδύνατον να είναι αυτή η εκτίμηση σωστή (συγκρίνετε τα στοιχεία της με τα αντίστοιχα της ΕΜΓΕ για την ίδια χρονιά), ούτε είναι και συγκρίσιμη με αντίστοιχες άλλων χωρών.
Καταλαβαινεις λοιπον οτι ο πραγματικος αριθμος ειναι αρκετα μεγαλυτερος, οποτε και δεν ειναι η υπογονιμοτητα το κυρίως προβλημα
Re: Δικαίωση Έθνι. Σκληρός ρεντπιλιαστικός αντιφεμινιΖμός από την Πρωτοβουλία.
-Πρέπει να κάνεις παιδιά κινδυνεύει το έθνος
-Οκ μπορώ να έχω βιώσιμο μισθό;
-Όχι
-Νορμάλ ώρες για να τα βλέπω;
-Όχι
-Σύστημα υγείας, παιδείας
-Όχι
-Πανεπιστήμια για αργότερα;
-Όχι
-Και πως θα κάνω παιδιά σε αυτές τις συνθήκες;
-Α... εσύ είσαι εγκάθετη, φέρνω παπά να σε διαβάσει!
-Οκ μπορώ να έχω βιώσιμο μισθό;
-Όχι
-Νορμάλ ώρες για να τα βλέπω;
-Όχι
-Σύστημα υγείας, παιδείας
-Όχι
-Πανεπιστήμια για αργότερα;
-Όχι
-Και πως θα κάνω παιδιά σε αυτές τις συνθήκες;
-Α... εσύ είσαι εγκάθετη, φέρνω παπά να σε διαβάσει!
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 54 Απαντήσεις
- 2077 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από ΓΑΛΗ
-