ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2020, 12:33Η ουσία καπετάνισσα της στάνης, είναι ότι υπάρχουν και περιπτώσεις υστερικής διποδοφιλίας όπως η δική σου.Niki έγραψε: 08 Οκτ 2020, 11:56Ένας ζωόφιλος ζει στην φύση ξέρει από ζώα τα αγαπάει και τα φροντίζει.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2020, 11:26
Και για να ξεκαθαρίζουμε κάποια πράγματα.
Ναι, υπάρχουν υστερικοί ζωόφιλοι. Αυτό είναι δεδομένο.
Αλλά όποιος θεωρεί υστερικό ζωόφιλο τον οποιονδήποτε βρίσκει εμετικά παρόμοια γεγονότα, έχει το ίδιο σκεπτικό με τον διαταραγμένο.
Είναι κι αυτό μια μορφή υστερικής ζωοφιλίας.
Μια τέτοια είδηση την αντιμετωπίζει με ψυχραιμία ίδια που χρειάζεται όταν βρίσκει ένα όρνιο πληγωμένο και πρέπει να το μεταφέρει.
Προσπαθεί να βρίσκει λύσεις για τα ζώα η υστερία δεν υπάρχει ,υπάρχει η ψυχραιμία.
Ζώα καθημερινά βασανίζονται ,κάποια τα πυροβολούν , σκάφη τα κτυπάνε και πολλά άλλα.
Αντιμετωπίζει όλες τις περιπτώσεις σαν διαφορετική περίπτωση δεν τις βάζει όλες μέσα στο ίδιο σακί γιατί έτσι δεν δίνει λύσεις .
Στο τέλος πρέπει να καταλήγει ,τι πρέπει να γίνει για να μην επαναληφθεί.
Δεν το παίζει δικαστής με υστερίες.
Κοιτάζει την ουσία.
Σε κάθε περίπτωση, αναμένω την οργισμένη αντίδραση διαμαρτυρίας των οργισμένων κτηνοτρόφων για την κατάφωρη δαιμονοποίηση ενός αγνού παραδοσιακού παιδγιού της φύσης.Η ουσία ζωόφιλη του καναπέ είναι ότι υπάρχουν περιπτώσεις σαν της δικής σου υστερικής "δήθεν "ζωοφιλίας που εξαντλείται στο χάιδεμα γατιών στον καναπέ και κραυγών ,δημιουργώντας πρόβλημα στους πραγματικούς ζωόφιλους ,το πλέον δυσάρεστο είναι ότι έχεις και ακόλουθους
Δηλαδή τι περιμένεις οι κτηνοτρόφοι να βγούνε να υπερασπιστούν ένα πρώην κτηνοτρόφο που προσπάθησε να ευνουχίσει το σκυλί του ;
Αν περιμένεις κάτι τέτοιο δεν στέκεις στα καλά σου /quote]Μα η ουσία είναι να φτάσει η είδηση σωστά να μην βρεθεί άλλος βλάκας κτηνοτρόφος να το δοκιμάσει.
Όχι να σκεφτεί ο επόμενος ότι αυτός στην Κρήτη να το βασανίσει ήθελε και πήγε να το κάνει με ψαλίδι.
Εγώ να το ευνουχίσω θέλω.
Να δούμε πάλι μία από τα ίδια γιατί κάποιοι έτσι θέλουν.
Αν ο τίτλος του νήματος ήτανε σωστός και έστελνε το σωστό μήνυμα με σωστά την είδηση τότε υπήρχε πιθανότητα να μην επαναλάβει άλλος κτηνοτρόφος την ίδια βλακεία.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Άνδρας κρέμασε σκύλο ζωντανό και του έκοψε τα γεννητικά όργανα με ψαλίδι.
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Άνδρας κρέμασε σκύλο ζωντανό και του έκοψε τα γεννητικά όργανα με ψαλίδι.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 08 Οκτ 2020, 13:23, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Niki έγραψε: 08 Οκτ 2020, 13:19 Δηλαδή τι περιμένεις οι κτηνοτρόφοι να βγούνε να υπερασπιστούν ένα πρώην κτηνοτρόφο που προσπάθησε να ευνουχίσει το σκυλί του ;
Αν περιμένεις κάτι τέτοιο δεν στέκεις στα καλά σου /quote]
Καλό μου, εσύ γράφεις κάτι τέτοια για τους ανένταχτους που αρματώνονται και παίρνουν τα βουνά, όταν τους προσβάλλεις το φιλότιμο.
Τώρα θυμήθηκες ότι ήταν πρώην κτηνοτρόφος, ψαροτσελιγκοπούλα;
Φοβερή η στελέχωση της ΔΕΗ στην Κρήτη, δεν λέω.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Σε λυπάμαι πραγματικά.ΓΑΛΗ έγραψε: 08 Οκτ 2020, 13:23Niki έγραψε: 08 Οκτ 2020, 13:19 Δηλαδή τι περιμένεις οι κτηνοτρόφοι να βγούνε να υπερασπιστούν ένα πρώην κτηνοτρόφο που προσπάθησε να ευνουχίσει το σκυλί του ;
Αν περιμένεις κάτι τέτοιο δεν στέκεις στα καλά σου /quote]
Καλό μου, εσύ γράφεις κάτι τέτοια για τους ανένταχτους που αρματώνονται και παίρνουν τα βουνά, όταν τους προσβάλλεις το φιλότιμο.
Τώρα θυμήθηκες ότι ήταν πρώην κτηνοτρόφος, ψαροτσελιγκοπούλα;
Φοβερή η στελέχωση της ΔΕΗ στην Κρήτη, δεν λέω.![]()
Από προχθές το έχω γράψει σου βάζω λινκ για να το διαβάσεις ξανα μου έχεις απαντήσει σε αυτό ευτυχώς μένουν τα γραπτά.
Πραγματικά σε λυπάμαι, είσαι για λύπηση.
viewtopic.php?f=24&t=25462&start=30#p1531550
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Niki την 08 Οκτ 2020, 13:29, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Καλά, εσύ λυπάσαι όλο το ζωϊκό βασίλειο με ιδιαίτερη προτίμηση στα φερόμενα ως πρωτεύοντα είδη.
Λυπάσαι ή χαίρεσαι, το ίδιο μου κάνει.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Να πας να κοιταχτείς.
Εγώ το ξέρω το σόι μου. Και δεν βλέπω στον καθρέφτη υποσαχάριους δεκοτζήδες κτηνοτρόφους που χρησιμοποιούν τον παραδοσιακό τρόπο για να ευνουχίζουν σκύλους, προβάλλοντας αυτό ως αγάπη για τα ζωάκια τους.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Ασφαλώς και πρόκειται για βάναυσο έγκλημα, αλλά οι φιλόζωοι έχουν φτάσει να λατρεύουν τα ζώα και να μισούν τους ανθρώπους.
Όποιος τους πει τίποτα τρώει στην καλύτερη μπινελίκι και στη χειρότερη ξύλο.
Μπες ρε πούστη Θόδωρα μια, μπες και φύγε μετά πάλι
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Μπορείς να μου πεις έστω και έναν λόγο για να νοιώσει κάποιος συμπάθεια ή αγάπη για τον δεκοτζή;Rudiche έγραψε: 08 Οκτ 2020, 13:36 Ασφαλώς και πρόκειται για βάναυσο έγκλημα, αλλά οι φιλόζωοι έχουν φτάσει να λατρεύουν τα ζώα και να μισούν τους ανθρώπους.
Έναν.
Ο οίκτος δεν πιάνεται, είναι μορφή σοβαροφανούς υποτίμησης/απόρριψης και όχι συμπάθειας.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Εσύ τι αντίδραση θα περίμενες από τον Θόδωρα;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Δεν είναι τυχαίο που η φιλοζωική τους έχει δώσει ταυτότητα.Rudiche έγραψε: 08 Οκτ 2020, 13:36 Ασφαλώς και πρόκειται για βάναυσο έγκλημα, αλλά οι φιλόζωοι έχουν φτάσει να λατρεύουν τα ζώα και να μισούν τους ανθρώπους.
Υστερικοί δήθεν φιλόζωοι που τρέχουν συνέχεια την φιλοζωική στους γείτονες τους χωρίς ουσιαστικό λόγο και δημιουργούν χίλια προβλήματα στην πανελληνία φιλοζωική ομοσπονδία.
Γιατί εσύ μαζί με τις μουρλες είστε αυτοί που οδήγησαν στο να μεγαλώσουν πέντε παιδιά στην εξαθλίωση.vantono έγραψε: 08 Οκτ 2020, 12:27Ρε λιβελούλη, επικοινωνείς με το περιβάλλον ή εχεις ρετάρει τελείως?
Ποιός ειπε οτι τα μικρά έπρεπε να σκεφτούν κάτι?
Για τον πα-τέρας τους, το είπαμε αυτο. Ξυπνα. Εκεινος επρεπε να σκεφτεί εκεινα, πριν πραξει το οτιδηποτε. Απο τη στιγμη που δεν το εκανε αυτος, γιατι ειμαι υποχρεωμενος να το κανω εγώ?
Αν και φυσικά δεν είσαι υποχρεωμενος, κάνεις δεν είναι υποχρεωμένος να έχει ανθρωπιά
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Απλά ήθελα να δω την αντίδραση του στον νημα.
Θα του λέγαμε μετά για τους γιδογάμηδες απόγονους σαρακηνών και μαμελούκων.
Ανάλογα την όρεξη του βέβαια. Σίγουρα όμως θα είχε ενδιαφέρον
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ο ίδιος οδήγησε μόνος του, με δική του βούληση, τα παιδιά του στην εξαθλίωση. Ο ίδιος και κανείς άλλος. Κόψε τις μαλακίες τωρα.Prepon έγραψε: 08 Οκτ 2020, 14:02Γιατί εσύ μαζί με τις μουρλες είστε αυτοί που οδήγησαν στο να μεγαλώσουν πέντε παιδιά στην εξαθλίωση.vantono έγραψε: 08 Οκτ 2020, 12:27Ρε λιβελούλη, επικοινωνείς με το περιβάλλον ή εχεις ρετάρει τελείως?Prepon έγραψε: 08 Οκτ 2020, 12:23
Ξαναλέμε , τα παιδιά είναι τα θύματα.
Τι σκατα έπρεπε να σκεφτούν τα παιδιά του;
Τζάμπα μιλάμε εδώ μέσα , λέμε
Ποιός ειπε οτι τα μικρά έπρεπε να σκεφτούν κάτι?
Για τον πα-τέρας τους, το είπαμε αυτο. Ξυπνα. Εκεινος επρεπε να σκεφτεί εκεινα, πριν πραξει το οτιδηποτε. Απο τη στιγμη που δεν το εκανε αυτος, γιατι ειμαι υποχρεωμενος να το κανω εγώ?
Αν και φυσικά δεν είσαι υποχρεωμενος, κάνεις δεν είναι υποχρεωμένος να έχει ανθρωπιά
Για να το ξεκαθαρίζουμε το θέμα, γιδογάμηδες δεν ήταν μόνον οι απόγονοι των των υπερνότιων μαμελούκων.Ερμής έγραψε: 08 Οκτ 2020, 14:03Απλά ήθελα να δω την αντίδραση του στον νημα.
Θα του λέγαμε μετά για τους γιδογάμηδες απόγονους σαρακηνών και μαμελούκων.
Ανάλογα την όρεξη του βέβαια. Σίγουρα όμως θα είχε ενδιαφέρον
Το αρκουδιαρέικο στοιχείο έχει ρίζες σε όλη την επικράτεια.
Η γνώμη μου πάντως είναι ότι αν κάποιος πείραζε τη γάτα του Θόδωρα, θα τον έβαζε να φάει πειραγμένη ζωοτροφή.
Και με το "πείραγμα" δεν εννοώ θυμάρι.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 5 Απαντήσεις
- 312 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V