Αφιερωμένο στα σκληρά εθνίκια του πχόρουμ
Spoiler
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ
Και ποιος σου είπε ότι εγώ θέλω να πάρουμε F-35;Maspoli έγραψε: 14 Σεπ 2020, 16:16F-35 δεν πρόκειται να πάρει η χώρα, όσο και και να γκρινιάζεις. Και πολύ καλώς δεν παίρνει. Χώνεψέ το. Το κόστος της αναβάθμισης των μεταχειρισμένων Ραφάλ και το αν είναι οικονομική επιλογή έχει να κάνει και με την τιμή προμήθειάς τους την οποία ούτε εγώ την ξέρω ούτε εσύ με βεβαιότητα.stergiosbik έγραψε: 14 Σεπ 2020, 15:53Πώς έρχεστε στα λόγια μου σιγά σιγά!Αίγαγρος έγραψε: 14 Σεπ 2020, 15:14 Η αναβάθμιση πρέπει να αφορά το σύνολο των Rafale σε επίπεδο F4, μετά το 2024, για ομογενοποίηση του στόλου και για κορυφαία επίδοση.
Θα πάρουμε μαχητικά και σε 3 χρονακια αναβάθμιση!!!
Τα λεφτοδεντρα γαμωτο που είναι να πάω να μαζέψω κι εγώ ξανά ευρώ;
Έγινε και ο Σατανικός Εγκέλαδος εθνίκι. Το 'δαμε κι αυτό.sys3x έγραψε: 14 Σεπ 2020, 17:20
Αφιερωμένο στα σκληρά εθνίκια του πχόρουμSpoiler
Kauldron
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
fixedBeria έγραψε: 14 Σεπ 2020, 14:04Αυτό το βιολάκι, με την αφαίρεση αμφισβήτηση εθνικότητας σε όποιον δεν τα γράφει όπως μας αρέσει, μήπως να το κόβαμε;
Sys, αδερφέ, από εσένα περιμένω όχι ρητορικές πλαγιοκοπήσεις αλλά πιο σοβαρές τοποθετήσεις σε προσβλητικά σχόλια όπως του παραπάνω.sys3x έγραψε: 14 Σεπ 2020, 14:38Για την ακρίβεια δεν αφαίρεσε κάτι τέτοιο, ούτε έχει αυτήν την δυνατότητα, βέβαια, είπε κάτι διαφορετικό.
Ωραίο μηχάνημα ρε φίλος,αλλά καίει πολύ.γκαζια και βενζινάδικο.sys3x έγραψε: 14 Σεπ 2020, 17:20
Αφιερωμένο στα σκληρά εθνίκια του πχόρουμSpoiler
Kauldron
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ![]()
Να το κόβαμε, αλλά να κόβαμε και τα σκατόψυχοι, εγκληματίες, που εξαπολύονται πρς άτομα του εθνικιστικού χώρου. Τί, όχι?Beria έγραψε: 14 Σεπ 2020, 14:04Αυτό το βιολάκι, με την αφαίρεση εθνικότητας σε όποιον δεν τα γράφει όπως μας αρέσει, μήπως να το κόβαμε;
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Στην πραγματικότητα συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, έχει τρομερή αποδοτικότητα εξ ου και η τρομερή επιχειρησιακή του εμβέλεια.
Σταμάτα, και δέξου επιτέλους με θαλπωρή στην μεγάλη αγκαλιά της Πατρίδας μας το απολωλό ΠΡΟΒΕΙΟ αρούρη πίνκυ.Kauldron έγραψε: 14 Σεπ 2020, 18:01Να το κόβαμε, αλλά να κόβαμε και τα σκατόψυχοι, εγκληματίες, που εξαπολύονται πρς άτομα του εθνικιστικού χώρου. Τί, όχι?
Συγγνώμην αν σε απογοήτευσα σταβ μου, αποφεύγω να προτρέπω να μπαίνει ψηλά ο πήχης όσον αφορά το άτομο μου, αργά ή γρήγορα θα απογοητεύσω κάποια/ον/ο/@, γι' αυτό. Συγγνώμην και πάλι.stavmanr έγραψε: 14 Σεπ 2020, 18:00Sys, αδερφέ, από εσένα περιμένω όχι ρητορικές πλαγιοκοπήσεις αλλά πιο σοβαρές τοποθετήσεις σε προσβλητικά σχόλια όπως του παραπάνω.
Είναι χνουδωτός και γλυκούλης με τα μεγάλα αυτιά του.sys3x έγραψε: 14 Σεπ 2020, 18:17Σταμάτα, και δέξου επιτέλους με θαλπωρή στην μεγάλη αγκαλιά της Πατρίδας μας το απολωλό ΠΡΟΒΕΙΟ αρούρη πίνκυ.
Οφείλουμε να δείχνομε κατανόηση, ακόμη και στους πρόβειους Χελώνε, ακόμη και σε αυτά.
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
φυσικα εγω γνωριζωBeria έγραψε: 14 Σεπ 2020, 13:31Μπορεί να έχουν αλλεργία στις ανοησίες.Αγις έγραψε: 14 Σεπ 2020, 11:33τοτε τι τους συμβαινει ;Belisarius έγραψε: 14 Σεπ 2020, 11:32
Μια χαρά αντίληψη έχουν. Ειδικά οι συγκεκριμένοι συμπχορουμίτες.![]()
Ποιος ξέρει;
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων
Όπου δεν κατάφερε να επικρατήσει ο ΕΛΑΣ εξοντωνοντας τις άλλες αντιστασιακες οργανώσεις δεν υπήρξαν και τάγματα ασφαλείας
Μάργκαρετ Θάτσερ:
Ο σοσιαλισμός είναι πολύ καλός μέχρι να τελειώσουν τα λεφτά των αλλων