!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Τιμη στη μνημη των δολοφονημενων της Μαρφιν

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Χαοτικός
Phorum.gr user: Χαοτικός

Re: Τιμη στη μνημη των δολοφονημενων της Μαρφιν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Χαοτικός »

Hector Buas έγραψε: 06 Μάιος 2020, 21:03
Χαοτικός έγραψε: 06 Μάιος 2020, 20:57 ...
Αν είναι καμιά φωτογραφία χιλιόλεξη εντάξει. Η δική σου είναι μία απλή φωτιά και δεν δείχνει να σκοτώνονται άνθρωποι από αυτήν. Τα θύματα χαθήκαν πιο μετά. Μέχρι τότε ποιος ξέρει τι έγινε; οι μαρτυρίες που λένε οι εφημερίδες ή τα κανάλια; :D Έχω ακούσει μαρτυρίες εγώ! Άστο καλύτερα το συμπέρασμα το αβίαστα βγαλμένο. Η φωτό σου πάντως δεν αποδεικνύει ούτε πρόθεση φόνου ούτε τίποτα. Μόνο ότι γίνονταν επεισόδια.
Ας ξαναβάλουμε την φωτογραφία.

Εικόνα

Εδώ φαίνεται μία φωτιά που καίει σε ένα κτήριο. Το ποιό κτήριο είναι φαίνεται από την ταμπέλα της εισόδου.

Δεν είναι μία απλή φωτογραφία. Είναι χίλιες λέξεις, μην σου πω και παραπάνω...
Μπορεί να την πέταξε ένας πιτσιρικάς που δεν φανταζότανε ότι υπάρχουν άνθρωποι μέσα. Μπορεί να ήταν κάποιος έμμισθος. ΄Αρα; Άχρηστη φωτογραφία έβαλες. Άμα βρεις άλλη που αποδεικνύει φόνο με ενδεχόμενο δόλο βάλτην.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
Άβαταρ μέλους
Κόκκορας
Phorum.gr user: Κόκορας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Κόκκορας »

Δεν θα παρουσιαστουν εκπροσωποι του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ στην τελετη για την μνημη των νεκρων της ΜΑΡΦΙΝ

Θα καταθεσουν ομως ξεχωριστα στεφανι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 06 Μάιος 2020, 21:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Χαοτικός έγραψε: 06 Μάιος 2020, 21:08 ...
Μπορεί να την πέταξε ένας πιτσιρικάς που δεν φανταζότανε ότι υπάρχουν άνθρωποι μέσα. Μπορεί να ήταν κάποιος έμμισθος. ΄Αρα; Άχρηστη φωτογραφία έβαλες. Άμα βρεις άλλη που αποδεικνύει φόνο με ενδεχόμενο δόλο βάλτην.
Μπορεί τελικά οι μολότοφ να έπεσαν και από τον ουρανό και να μην φταίει κανείς.

Εγώ πάντως αυτό που έβαλα είναι μία φωτογραφία με μία τράπεζα που καίγεται στις 05/05/2010...
Gewponos90
Phorum.gr user: Gewponos90

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gewponos90 »

Hector Buas έγραψε: 06 Μάιος 2020, 20:50
Χαοτικός έγραψε: 06 Μάιος 2020, 20:26
Hector Buas έγραψε: 06 Μάιος 2020, 20:13

Πάμε πάλι: απλώς μία φωτογραφία από την τράπεζα που καίγονταν (ξανα)έβαλα...
Εγώ έχω δει εκατοντάδες. Σε πήρα τα σημεία :D

Ναι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως την έχουν δεί όλοι... Οπότε οι φωτογραφίες θα πρέπει να ξαναμπαίνουν για να τις βλέπουν και αυτοί που δεν τις έχουν δεί.
Gewponos90 έγραψε: 06 Μάιος 2020, 20:42 ...
Α οκ. Αν η πολιτική σου ύπαρξη φτάνει μόνο μέχρι στο ποσταρισμα της ίδιας φωτογραφίας πάω πάσο.
Η πολιτική μου "ύπαρξη" δεν έχει φτάσει σε επίπεδο λοβοτομής. Είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό.
Ε ποσταρεις μια φωτό. Σου λέω γάμηστε τους. Ξαναποσταρεις την ίδια φωτό. Λοβοτομημενο μου φαίνεται.
dtri2020 έγραψε: 23 Οκτ 2021, 22:56 Ενώ, ας πούμε στα άλλα κόμματα αυτό σπανίζει.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
Άβαταρ μέλους
perseus
Phorum.gr user: Perseus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από perseus »

Κόκκορας έγραψε: 06 Μάιος 2020, 21:12 Δεν θα παρουσιαστουν εκπροσωποι του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ στην τελετη για την μνημη των νεκρων της ΜΑΡΦΙΝ

ο μαλακοκουλης θα ξεκινησει ερευνα για τους δολοφονημενους χρυσαυγιτες οι αυτοι δεν πειραζει που πεθαναν.
Άβαταρ μέλους
under

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από under »

Κόκκορας έγραψε: 06 Μάιος 2020, 21:12 Δεν θα παρουσιαστουν εκπροσωποι του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ στην τελετη για την μνημη των νεκρων της ΜΑΡΦΙΝ

Επειδη οι ζαιοι δεν μπορουν πολιτικα να αντεξουν μια ξεκαθαρη αρνηση επιλεγουν μια παπαρια στα κλεφτα.
Οι κουκουεδες αντεχουν πολιτικα γιατι ειναι κωμα του 5%.Δεν εχει μεγαλυτερη επιρροη και απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
Άβαταρ μέλους
Hector Buas

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Hector Buas »

Gewponos90 έγραψε: 06 Μάιος 2020, 21:14 ...
Ε ποσταρεις μια φωτό. Σου λέω γάμηστε τους. Ξαναποσταρεις την ίδια φωτό. Λοβοτομημενο μου φαίνεται.
Αν ήμουν λοβοτομημένος, νομίζω θα το ήξερα. Πρώτα, πρώτα θα υποστήριζα το KKE.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

under έγραψε: 06 Μάιος 2020, 18:45 https://twitter.com/VroutsisGiannis/sta ... 3203466240
Συριζοπουστηδες
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
adon99

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από adon99 »

Τον γλιτσα με την φωτο εξω απο την φλεγομενη τραπεζα δεν τον καλεσαν καν σαν μαρτυρα στην δικη(παρωδια) που εγινε για την μαρφιν
λογικο θα πει κανεις καποιος που ειναι μπροστα σε μια εγκληματικη ενεργεια γιατι να τον καλεσουν να καταθεσει

ο μπαλαουρας ειναι που εκθειαζε την 17 νοεμβρη κανονικα θα επρεπε να του εχουνε αφαιρεθει τα πολιτικα δικαιωματα και αντι για αυτο τον βλεπουμε να προεδρευει στην βουλη στο βιντεο
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Εικόνα
Ντρές

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ντρές »

Ο σύριζα με τους μπάχαλους μια ζωή κώλος και βρακί ήταν όποτε τι να πα να καταθεσει στεφανι, πόσο μάλλον μαζί με τον Κούλη. Αναγκαστικά σέρνεται να το κάνει μόνος του για τα μάτια των Ιουδαίων και για ξεκάρφωμα .
Και το ΚΚΕ απο την άλλη πλευρά όχι οτι έχει και καμια πρεμούρα να το κάνει, αλλα με τους μπάχαλούς εχει χτυπήθει άσχημα σε αρκετές των περιπτώσεων και περιφρουρεί πάντα τα μπλόκ του απο δαυτους , και τότε και τώρα για προβοκάτορες και παρακρατικους μιλάει, οπότε δεν μπορει να του προσάψουν ότι τους υπέθαλψε και ότι συντάσσεται μαζί τους.
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

Noor1 έγραψε: 06 Μάιος 2020, 18:21 Εικόνα
Δεν ήταν ο Χρυσοχοΐδης υπουργός τότε, αλλά ο Παπουτσής. :lol:
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Golden Age έγραψε: 07 Μάιος 2020, 02:58
Noor1 έγραψε: 06 Μάιος 2020, 18:21 Εικόνα
Δεν ήταν ο Χρυσοχοΐδης υπουργός τότε, αλλά ο Παπουτσής. :lol:
Εμπρησμός μαρφίν: 5 Μαίου 2010 https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE ... %82_Marfin
Χρυσοχοϊδης υπουργός ΠΡΟΠΟ: 10/2009 έως 09/2010 https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE ... E%B7%CF%82

Άρα στη Μαρφίν υπουργός ήταν ο Χρυσοχοϊδης
Άβαταρ μέλους
ζιτανιτα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ζιτανιτα »

ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Βαρουφάκης είναι διαφορετικές συνιστώσες του ίδιου κόμματος. Μην περιμένεις κάτι διαφορετικό.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”