Μπορεί να την πέταξε ένας πιτσιρικάς που δεν φανταζότανε ότι υπάρχουν άνθρωποι μέσα. Μπορεί να ήταν κάποιος έμμισθος. ΄Αρα; Άχρηστη φωτογραφία έβαλες. Άμα βρεις άλλη που αποδεικνύει φόνο με ενδεχόμενο δόλο βάλτην.Hector Buas έγραψε: 06 Μάιος 2020, 21:03Ας ξαναβάλουμε την φωτογραφία.Χαοτικός έγραψε: 06 Μάιος 2020, 20:57 ...
Αν είναι καμιά φωτογραφία χιλιόλεξη εντάξει. Η δική σου είναι μία απλή φωτιά και δεν δείχνει να σκοτώνονται άνθρωποι από αυτήν. Τα θύματα χαθήκαν πιο μετά. Μέχρι τότε ποιος ξέρει τι έγινε; οι μαρτυρίες που λένε οι εφημερίδες ή τα κανάλια;Έχω ακούσει μαρτυρίες εγώ! Άστο καλύτερα το συμπέρασμα το αβίαστα βγαλμένο. Η φωτό σου πάντως δεν αποδεικνύει ούτε πρόθεση φόνου ούτε τίποτα. Μόνο ότι γίνονταν επεισόδια.
Εδώ φαίνεται μία φωτιά που καίει σε ένα κτήριο. Το ποιό κτήριο είναι φαίνεται από την ταμπέλα της εισόδου.
Δεν είναι μία απλή φωτογραφία. Είναι χίλιες λέξεις, μην σου πω και παραπάνω...
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τιμη στη μνημη των δολοφονημενων της Μαρφιν
Re: Τιμη στη μνημη των δολοφονημενων της Μαρφιν
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
Δεν θα παρουσιαστουν εκπροσωποι του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ στην τελετη για την μνημη των νεκρων της ΜΑΡΦΙΝ
Θα καταθεσουν ομως ξεχωριστα στεφανι
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Κόκκορας την 06 Μάιος 2020, 21:14, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Hector Buas
Μπορεί τελικά οι μολότοφ να έπεσαν και από τον ουρανό και να μην φταίει κανείς.Χαοτικός έγραψε: 06 Μάιος 2020, 21:08 ...
Μπορεί να την πέταξε ένας πιτσιρικάς που δεν φανταζότανε ότι υπάρχουν άνθρωποι μέσα. Μπορεί να ήταν κάποιος έμμισθος. ΄Αρα; Άχρηστη φωτογραφία έβαλες. Άμα βρεις άλλη που αποδεικνύει φόνο με ενδεχόμενο δόλο βάλτην.
Εγώ πάντως αυτό που έβαλα είναι μία φωτογραφία με μία τράπεζα που καίγεται στις 05/05/2010...
-
Gewponos90
- Phorum.gr user: Gewponos90
Ε ποσταρεις μια φωτό. Σου λέω γάμηστε τους. Ξαναποσταρεις την ίδια φωτό. Λοβοτομημενο μου φαίνεται.Hector Buas έγραψε: 06 Μάιος 2020, 20:50Χαοτικός έγραψε: 06 Μάιος 2020, 20:26Εγώ έχω δει εκατοντάδες. Σε πήρα τα σημείαHector Buas έγραψε: 06 Μάιος 2020, 20:13
Πάμε πάλι: απλώς μία φωτογραφία από την τράπεζα που καίγονταν (ξανα)έβαλα...![]()
Ναι αλλά αυτό δεν σημαίνει πως την έχουν δεί όλοι... Οπότε οι φωτογραφίες θα πρέπει να ξαναμπαίνουν για να τις βλέπουν και αυτοί που δεν τις έχουν δεί.
Η πολιτική μου "ύπαρξη" δεν έχει φτάσει σε επίπεδο λοβοτομής. Είμαι απόλυτα σίγουρος για αυτό.Gewponos90 έγραψε: 06 Μάιος 2020, 20:42 ...
Α οκ. Αν η πολιτική σου ύπαρξη φτάνει μόνο μέχρι στο ποσταρισμα της ίδιας φωτογραφίας πάω πάσο.
Δήλωση για γνωστή υπόθεση παιδεραστίας
- perseus
- Phorum.gr user: Perseus
ο μαλακοκουλης θα ξεκινησει ερευνα για τους δολοφονημενους χρυσαυγιτες οι αυτοι δεν πειραζει που πεθαναν.Κόκκορας έγραψε: 06 Μάιος 2020, 21:12 Δεν θα παρουσιαστουν εκπροσωποι του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ στην τελετη για την μνημη των νεκρων της ΜΑΡΦΙΝ
Επειδη οι ζαιοι δεν μπορουν πολιτικα να αντεξουν μια ξεκαθαρη αρνηση επιλεγουν μια παπαρια στα κλεφτα.Κόκκορας έγραψε: 06 Μάιος 2020, 21:12 Δεν θα παρουσιαστουν εκπροσωποι του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ στην τελετη για την μνημη των νεκρων της ΜΑΡΦΙΝ
Οι κουκουεδες αντεχουν πολιτικα γιατι ειναι κωμα του 5%.Δεν εχει μεγαλυτερη επιρροη και απευθυνεται σε συγκεκριμενο κοινο.
Δεν αποθνήσκουν οι θεοί. Η πίστις αποθνήσκει του αχαρίστου όχλου των θνητών.
- Hector Buas
Αν ήμουν λοβοτομημένος, νομίζω θα το ήξερα. Πρώτα, πρώτα θα υποστήριζα το KKE.Gewponos90 έγραψε: 06 Μάιος 2020, 21:14 ...
Ε ποσταρεις μια φωτό. Σου λέω γάμηστε τους. Ξαναποσταρεις την ίδια φωτό. Λοβοτομημενο μου φαίνεται.
Τον γλιτσα με την φωτο εξω απο την φλεγομενη τραπεζα δεν τον καλεσαν καν σαν μαρτυρα στην δικη(παρωδια) που εγινε για την μαρφιν
λογικο θα πει κανεις καποιος που ειναι μπροστα σε μια εγκληματικη ενεργεια γιατι να τον καλεσουν να καταθεσει
ο μπαλαουρας ειναι που εκθειαζε την 17 νοεμβρη κανονικα θα επρεπε να του εχουνε αφαιρεθει τα πολιτικα δικαιωματα και αντι για αυτο τον βλεπουμε να προεδρευει στην βουλη στο βιντεο
λογικο θα πει κανεις καποιος που ειναι μπροστα σε μια εγκληματικη ενεργεια γιατι να τον καλεσουν να καταθεσει
ο μπαλαουρας ειναι που εκθειαζε την 17 νοεμβρη κανονικα θα επρεπε να του εχουνε αφαιρεθει τα πολιτικα δικαιωματα και αντι για αυτο τον βλεπουμε να προεδρευει στην βουλη στο βιντεο
Κόκκορας έγραψε: 06 Μάιος 2020, 21:12 Δεν θα παρουσιαστουν εκπροσωποι του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ στην τελετη για την μνημη των νεκρων της ΜΑΡΦΙΝ

Ο σύριζα με τους μπάχαλους μια ζωή κώλος και βρακί ήταν όποτε τι να πα να καταθεσει στεφανι, πόσο μάλλον μαζί με τον Κούλη. Αναγκαστικά σέρνεται να το κάνει μόνος του για τα μάτια των Ιουδαίων και για ξεκάρφωμα .Κόκκορας έγραψε: 06 Μάιος 2020, 21:12 Δεν θα παρουσιαστουν εκπροσωποι του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ στην τελετη για την μνημη των νεκρων της ΜΑΡΦΙΝ
Και το ΚΚΕ απο την άλλη πλευρά όχι οτι έχει και καμια πρεμούρα να το κάνει, αλλα με τους μπάχαλούς εχει χτυπήθει άσχημα σε αρκετές των περιπτώσεων και περιφρουρεί πάντα τα μπλόκ του απο δαυτους , και τότε και τώρα για προβοκάτορες και παρακρατικους μιλάει, οπότε δεν μπορει να του προσάψουν ότι τους υπέθαλψε και ότι συντάσσεται μαζί τους.
- Golden Age
Δεν ήταν ο Χρυσοχοΐδης υπουργός τότε, αλλά ο Παπουτσής.
- Υδράργυρος
Εμπρησμός μαρφίν: 5 Μαίου 2010 https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%95%CE ... %82_Marfin
Χρυσοχοϊδης υπουργός ΠΡΟΠΟ: 10/2009 έως 09/2010 https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%9C%CE ... E%B7%CF%82
Άρα στη Μαρφίν υπουργός ήταν ο Χρυσοχοϊδης
ΚΚΕ, ΣΥΡΙΖΑ, Βαρουφάκης είναι διαφορετικές συνιστώσες του ίδιου κόμματος. Μην περιμένεις κάτι διαφορετικό.Κόκκορας έγραψε: 06 Μάιος 2020, 21:12 Δεν θα παρουσιαστουν εκπροσωποι του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ στην τελετη για την μνημη των νεκρων της ΜΑΡΦΙΝ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 60 Απαντήσεις
- 1065 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από foscilis
-