!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Αστεία σε σχέση με τον κοροναϊό
- hellegennes
Re: Αστεία σε σχέση με τον κοροναϊό
Ξεφτιλισμένο πουταναριό ο τύπος, όπως και ο γιος του.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- κουλούρι Θεσσαλονίκης
- Phorum.gr user: κουλούρι Θεσσαλονίκης
Άμα γουστάρει καλώς. Αλλά μην ζητάει τη μαμά Ελλάδα στα δύσκολα. Βρετανός πολίτης υπήκοος είναι να ζητήσει τη βοήθεια του μπορις. Εδώ πρέπει να βρει τις πόρτες κλειστές και τα σκυλιά λυτά.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Όσο πάει γίνεται και καλύτερο!Juno έγραψε: 29 Μαρ 2020, 23:45 Ε ΝΑΙ!!!!!
Εκεί στο αεροδρόμιο! Δημόσιες τουαλέτες, φαΐ από το αυτόματο μηχάνημα και νερό από τον ψύκτη!!!
![]()
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Δεν ξέρω πως είναι στο τουιυερ αλλά κ αυτός που ψάχνει τα ποστ αυτού, λίγο τραγικός μου φαίνεται.
Όχι ότι παύει να ειναι τραγικός ο... δεύτερος αυτός.
Στο twitter έχει πλάκα.Custom_F έγραψε: 30 Μαρ 2020, 09:33 Δεν ξέρω πως είναι στο τουιυερ αλλά κ αυτός που ψάχνει τα ποστ αυτού, λίγο τραγικός μου φαίνεται.
Προφανώς έχει βρίσει την πατρίδα του πολλές φορές, είναι σεσημασμένος, τον έχουν βρίσει και αυτόν και όταν κλάφτηκε για να γυρίσει ο γιος, τα θυμήθηκαν και τα έψαξαν. Κάπως έτσι πάει συνήθως. Εγώ τα βρήκα έτοιμα.
How are Albanians distorting history
Leporello: γιατί ο Αβέρωφ δεν ήξερε τι έλεγε!Leporello έγραψε: 24 Ιαν 2019, 18:07 Nέα τζουνιά! Ο Αβέρωφ με αυτά που δήλωνε το ... 1962 θα διαψεύσει ΕΜΕΝΑ που μιλάω την γλώσσα.
Καλά, αυτός με τα ποστ θέλει φάπες, και ο γιος του, απλως μου κάνει εντύπωση κ ο άλλος που ψάχνει τα ποστ. Θα τον είχε πολύ άχτι!Juno έγραψε: 30 Μαρ 2020, 09:37Στο twitter έχει πλάκα.Custom_F έγραψε: 30 Μαρ 2020, 09:33 Δεν ξέρω πως είναι στο τουιυερ αλλά κ αυτός που ψάχνει τα ποστ αυτού, λίγο τραγικός μου φαίνεται.
Προφανώς έχει βρίσει την πατρίδα του πολλές φορές, είναι σεσημασμένος, τον έχουν βρίσει και αυτόν και όταν κλάφτηκε για να γυρίσει ο γιος, τα θυμήθηκαν και τα έψαξαν. Κάπως έτσι πάει συνήθως. Εγώ τα βρήκα έτοιμα.
Ευκαιρία είναι να τακτοποιήσετε τις ντουλάπες, να τακτοποιήσετε αποθήκες και πατάρια, να αδειάσετε όλα τα ντουλάπια και τα συρτάρια και να πλύνετε ότι έχουν μέσα, να πλύνετε τις κουρτίνες, να πλύνετε όλα τα μπαλκόνια τα κάγκελα τα παντζούρια, να καθαρίσετε κήπους αυλές πεζοδρόμια ταράτσες όσοι είσαστε σε μονοκατοικίες, ...
Άστα... Κάθε μέρα αυτά κάνω...Μηχανικός έγραψε: 30 Μαρ 2020, 10:04Ευκαιρία είναι να τακτοποιήσετε τις ντουλάπες, να τακτοποιήσετε αποθήκες και πατάρια, να αδειάσετε όλα τα ντουλάπια και τα συρτάρια και να πλύνετε ότι έχουν μέσα, να πλύνετε τις κουρτίνες, να πλύνετε όλα τα μπαλκόνια τα κάγκελα τα παντζούρια, να καθαρίσετε κήπους αυλές πεζοδρόμια ταράτσες όσοι είσαστε σε μονοκατοικίες, ...
Εννοω έτσι ξυπνάω... Με αυτή τη διάθεση.
Και μετά σκέφτομαι... Και ποιο το νόημα...
Δεν έχω διάθεση.
Λες κ άμα πάθουμε κάτι κ είναι οι βεράντες πλυμμενες, θα κάνει τη διαφορά..
Ας είμαστε καλά κ όλα τ άλλα γίνονται...
- hellegennes
Προφανώς αυτός που το ανέβασε τα θυμόταν από παλιότερα, δεν κάθισε να ψάξει στο ιστορικό του μπας και βρει κάτι.Custom_F έγραψε: 30 Μαρ 2020, 09:42Καλά, αυτός με τα ποστ θέλει φάπες, και ο γιος του, απλως μου κάνει εντύπωση κ ο άλλος που ψάχνει τα ποστ. Θα τον είχε πολύ άχτι!Juno έγραψε: 30 Μαρ 2020, 09:37Στο twitter έχει πλάκα.Custom_F έγραψε: 30 Μαρ 2020, 09:33 Δεν ξέρω πως είναι στο τουιυερ αλλά κ αυτός που ψάχνει τα ποστ αυτού, λίγο τραγικός μου φαίνεται.
Προφανώς έχει βρίσει την πατρίδα του πολλές φορές, είναι σεσημασμένος, τον έχουν βρίσει και αυτόν και όταν κλάφτηκε για να γυρίσει ο γιος, τα θυμήθηκαν και τα έψαξαν. Κάπως έτσι πάει συνήθως. Εγώ τα βρήκα έτοιμα.![]()
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Γιαυτό λέω, δεν ξέρω πως είναι το τουιτερ, αλλά έτσι κ αλλιως θα πρέπει να ψάξει ανάμεσα στα ποστ για να βρει αυτά που θέλει.hellegennes έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:27Προφανώς αυτός που το ανέβασε τα θυμόταν από παλιότερα, δεν κάθισε να ψάξει στο ιστορικό του μπας και βρει κάτι.Custom_F έγραψε: 30 Μαρ 2020, 09:42Καλά, αυτός με τα ποστ θέλει φάπες, και ο γιος του, απλως μου κάνει εντύπωση κ ο άλλος που ψάχνει τα ποστ. Θα τον είχε πολύ άχτι!Juno έγραψε: 30 Μαρ 2020, 09:37
Στο twitter έχει πλάκα.
Προφανώς έχει βρίσει την πατρίδα του πολλές φορές, είναι σεσημασμένος, τον έχουν βρίσει και αυτόν και όταν κλάφτηκε για να γυρίσει ο γιος, τα θυμήθηκαν και τα έψαξαν. Κάπως έτσι πάει συνήθως. Εγώ τα βρήκα έτοιμα.![]()
- hellegennes
Γιατί, δεν το κάνουμε κι εμείς εδώ; Λέει κάτι ο Γιαννόπουλος, π.χ., φέρνουμε μια παλιότερη δήλωσή του και μετά γελάμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Επειδη το κάνετε κ σεις το κάνει λιγότερο περίεργο;hellegennes έγραψε: 30 Μαρ 2020, 12:36 Γιατί, δεν το κάνουμε κι εμείς εδώ; Λέει κάτι ο Γιαννόπουλος, π.χ., φέρνουμε μια παλιότερη δήλωσή του και μετά γελάμε.
- hellegennes
Δεν κάνουμε περίεργα πράγματα στο φόρουμ. Όλα εδώ μέσα είναι απολύτως φυσιολογικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 35 Απαντήσεις
- 1291 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από seismic1
-
- 83 Απαντήσεις