Κι εγώ. Αν δεν είχα πάθει ανακοπή πρώτα.Naida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 23:24Θα άλλαζα πόλη.Otto Weininger έγραψε: 09 Ιαν 2020, 23:11 Πάντως εμένα πιο πολύ θα με φρικαρε να ξυπνήσω το βράδυ και αντιληφθώ ότι είναι από πάνω μου και με κοιτάει.
Ή ακόμα χειρότερα να είναι μέσα στα σκοτάδια όρθια, ακίνητη και να κοιταει το κενό.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Otto Weininger
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Let them make the first mistake. We make the last move.
Re: Ο φίλος μου με άγγιζε όσο νόμιζε πως κοιμόμουν.Αυτό που έκανε για μένα είναι βιασμός
Και παίζει απλά ο άλλος να υπνοβατεί έτσι. Αλλά το ρισκάρεις; όχι.Otto Weininger έγραψε: 09 Ιαν 2020, 23:25Κι εγώ. Αν δεν είχα πάθει ανακοπή πρώτα.Naida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 23:24Θα άλλαζα πόλη.Otto Weininger έγραψε: 09 Ιαν 2020, 23:11 Πάντως εμένα πιο πολύ θα με φρικαρε να ξυπνήσω το βράδυ και αντιληφθώ ότι είναι από πάνω μου και με κοιτάει.
Ή ακόμα χειρότερα να είναι μέσα στα σκοτάδια όρθια, ακίνητη και να κοιταει το κενό.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εσείς οι 2 ταιριάζετε.Otto Weininger έγραψε: 09 Ιαν 2020, 23:25Κι εγώ. Αν δεν είχα πάθει ανακοπή πρώτα.Naida έγραψε: 09 Ιαν 2020, 23:24Θα άλλαζα πόλη.Otto Weininger έγραψε: 09 Ιαν 2020, 23:11 Πάντως εμένα πιο πολύ θα με φρικαρε να ξυπνήσω το βράδυ και αντιληφθώ ότι είναι από πάνω μου και με κοιτάει.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Αντιλαλούν τα γέλια στα βουνά, στις θάλασσες και τα λαγκάδιαGherschaagk έγραψε: 09 Ιαν 2020, 23:28Εσείς οι 2 ταιριάζετε.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Ο βιαστής είναι αυτός:
Ζούμε σε ένα σύστημα.
Ώρες ώρες νομίζω ότι κάτι τέτοια νήματα ανοίγονται για να γράφουν κάποιοι τύποι και κάποιες τύπισσες τις φαντασιώσεις τους με λεπτομέρειες.
Dein Herz, meine Gier
Ab jetzt gehörst du nur mir
Ab jetzt gehörst du nur mir
Γιατί; Ειδικά το καλοκαίρι που είναι και κρύο το πτώμα.Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 09 Ιαν 2020, 12:04 Ανώμαλος. Παίζει να γούσταρε νεκροφιλιες. Για σφαλιάρες.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
ΝΑ σε βρίσω ή να σε αφήσω να πας να γαμηθείς με την ησυχία σου;foscilis έγραψε: 09 Ιαν 2020, 12:13φυσικά.georgebi έγραψε: 09 Ιαν 2020, 11:53 Την επόμενη μέρα είχα την εβδομαδιαία συνεδρία με την ψυχολόγο μου.
Ξέρετε γιατί πάνε όλες μα όλες αυτές σε ψυχολόγο;
Επειδή ο ψυχολόγος είναι κάποιος που πληρώνεται για να μπορείς να του πεις κυριολεκτικά ό,τι μαλακία σε απασχολεί χωρίς να έχει το δικαίωμα να σου πει "λες μαλακίες". Δίνουν 40 ευρώ την εβδομάδα για να το ζουν αυτό και δεν το κόβουν ποτέ.
Παλιοπαπάρα
Ενημερωτικά, αυτό το κείμενο πέρα από τρολιά να ξέρεις ότι μπορείς να το συναντήσεις ως πραγματικότητα σε κορίτσια στην πρώτη μετεφηβεία. Μεγάλο ποσοστό είναι ψυχωτικής μορφής (που πρέπουν φάρμακα). Μην πωρώνεσαι ενάντια σε τέτοια επειδή φοβάσαι ότι κινδυνεύει η υγιής σκέψη. Δεν κινδυνεύει.
Σαν σκουπίδια τυχαία χυμένα ο πιο όμορφος κόσμος.
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Χέλη βάλε φώτο.
- hellegennes
Μισό να βρω μια καλή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Βάζω εγώ δικιά του, απο το ινμποξ μου. Μου την είχε στείλει πριν καιρό.
Spoiler

- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σοου γκέη.
-
Nero
και φυσικά όχι μόνο την κράτησες αλλά την είχες και πρόχειρη για να τη βάλεις αμέσωςvantono έγραψε: 10 Ιαν 2020, 00:16Βάζω εγώ δικιά του, απο το ινμποξ μου. Μου την είχε στείλει πριν καιρό.![]()
Spoiler
Και εσυ πατησες στο σποιλερ 
Philip Mortimer έγραψε: 14 Μαρ 2023, 22:40 Όσον αφορά το 2019 προσωπικά ψήφισα τον Μητσοτάκη γιατί πίστεψα στο όραμα μη πολιτικά χρωματισμένου εκσυγχρονισμού που παρουσίασε.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 45 Απαντήσεις
- 1066 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Έκτωρ Φοίνιξ
-
- 5 Απαντήσεις