!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Λιβύη: ο Χαφταρ διέταξε τον στρατό του να καταλάβει την Τρίπολη
-
Στρακαστρουκας
- Phorum.gr user: Στρακαστρουκας
Re: Λιβύη: ο Χαφταρ διέταξε τον στρατό του να καταλάβει την Τρίπολη
Ακομα δεν εχω καταλαβει, για ποιον λογο θα κανουμε πολεμο?
H Ισραηλολαγνεια ως ψυχικη Νοσος
Γιατί θέλετε να ανατρέψετε τη Συνθήκη της Λωζάνης και να επεκτείνετε τα σύνορα σας με τη βοήθεια του ΑλλάχΣτρακαστρουκας έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:40 Ακομα δεν εχω καταλαβει, για ποιον λογο θα κανουμε πολεμο?
Άγνωστος Πατέρας Χελώνων
-
Δημοκράτης
Σε ηλικία που τραβάνε για στράτευαη είμαι βρε ούφο μην ανησυχεις και αν γινει πόλεμος θα είμαι εκεί. Αντίθετα με τους ζαιουςHighlander έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:32Έλα πρώτα στην Ελλάδα με κίνδυνο επιστράτευσης σε πιθανότητα πολέμου και μετά πες για το ποιος λέρωσε το βρακί του.Δημοκράτης έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:28Αφού το λερωσεHighlander έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:25
Εχμ όσο και να το πεις είναι λίγο γελοίο να λες από το αμστερνταμ στον λεγεων ότι "λέρωσε το βρακί του" λόγω τουρκίας.
-
Στρακαστρουκας
Και τι "θελουμε" ακριβως?elchav έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:42Γιατί θέλετε να ανατρέψετε τη Συνθήκη της Λωζάνης και να επεκτείνετε τα σύνορα σας με τη βοήθεια του ΑλλάχΣτρακαστρουκας έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:40 Ακομα δεν εχω καταλαβει, για ποιον λογο θα κανουμε πολεμο?
-
Δημοκράτης
Έλα ντε, αφού οι Τούρκοι είναι ταξικά αδελφιαΣτρακαστρουκας έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:40 Ακομα δεν εχω καταλαβει, για ποιον λογο θα κανουμε πολεμο?
- Highlander
Ναι ρε είμαι σίγουρος ότι σε περίπτωση πολέμου θα πάρεις το πρώτο αεροπλάνο από άμστερνταμ για ελλάδα να καταταγείς.Δημοκράτης έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:43Σε ηλικία που τραβάνε για στράτευαη είμαι βρε ούφο μην ανησυχεις και αν γινει πόλεμος θα είμαι εκεί. Αντίθετα με τους ζαιουςHighlander έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:32Έλα πρώτα στην Ελλάδα με κίνδυνο επιστράτευσης σε πιθανότητα πολέμου και μετά πες για το ποιος λέρωσε το βρακί του.
-
Στρακαστρουκας
Ακουω τις γνωστες βλακειες των γνωστων εθνικιστων του φορουμ για "πολεμο" και "το τι καλα ειναι να συντριψουμε τους Τουρκους". Αν υπαρξει αλλαγη στο Αγαιο θα ειναι σε βαρος μας, οτι και να γινει. Αρα δεν θα επρεπε να επιδιωκουμε πολεμο. Δεν υπαρχουνε στοχοι στον "πολεμο" που φανταζονται ορισμενοι. Το μονο που θελουνε ειναι να "κερδισουμε τους Τουρκους", λες και ειναι οπαδικο το ζητημα
- Golden Age
Νομίζω ότι το Κοράνι λέει πως "οι Έλληνες πάντα θα νικούν".Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:52 Ακουω τις γνωστες βλακειες των γνωστων εθνικιστων του φορουμ για "πολεμο" και "το τι καλα ειναι να συντριψουμε τους Τουρκους". Αν υπαρξει αλλαγη στο Αγαιο θα ειναι σε βαρος μας, οτι και να γινει. Αρα δεν θα επρεπε να επιδιωκουμε πολεμο. Δεν υπαρχουνε στοχοι στον "πολεμο" που φανταζονται ορισμενοι. Το μονο που θελουνε ειναι να "κερδισουμε τους Τουρκους", λες και ειναι οπαδικο το ζητημα
-
Δημοκράτης
Εσύ ζαιε ήσουν σίγουρος ότι θα ξανακερσοσετε εκλογές οπότε καλό εξναι να κρατάς μια οθσηνη για τις μπαρουφες που είσαι σίγουρος ότι θα γίνουνHighlander έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:47Ναι ρε είμαι σίγουρος ότι σε περίπτωση πολέμου θα πάρεις το πρώτο αεροπλάνο από άμστερνταμ για ελλάδα να καταταγείς.Δημοκράτης έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:43Σε ηλικία που τραβάνε για στράτευαη είμαι βρε ούφο μην ανησυχεις και αν γινει πόλεμος θα είμαι εκεί. Αντίθετα με τους ζαιουςHighlander έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:32
Έλα πρώτα στην Ελλάδα με κίνδυνο επιστράτευσης σε πιθανότητα πολέμου και μετά πες για το ποιος λέρωσε το βρακί του.![]()
-
Στρακαστρουκας
Αυτες τις βλακειες ακουμε απο τους ΕΛ εθνικιστες 100 χρονια τωρα. Η ουσια ειναι οτι καποιοι μιλανε για πολεμους, με τελειως οπαδικα κριτηρια, χωρις η Ελλαδα να εχει να κερδισει τιποτα απο αυτο. Τουλαχιστο η Τουρκια, ολο και καποιο Καστελοριζο εχει να κερδισειGolden Age έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:53Νομίζω ότι το Κοράνι λέει πως "οι Έλληνες πάντα θα νικούν".Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:52 Ακουω τις γνωστες βλακειες των γνωστων εθνικιστων του φορουμ για "πολεμο" και "το τι καλα ειναι να συντριψουμε τους Τουρκους". Αν υπαρξει αλλαγη στο Αγαιο θα ειναι σε βαρος μας, οτι και να γινει. Αρα δεν θα επρεπε να επιδιωκουμε πολεμο. Δεν υπαρχουνε στοχοι στον "πολεμο" που φανταζονται ορισμενοι. Το μονο που θελουνε ειναι να "κερδισουμε τους Τουρκους", λες και ειναι οπαδικο το ζητημα
- Golden Age
Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:59Αυτες τις βλακειες ακουμε απο τους ΕΛ εθνικιστες 100 χρονια τωρα. Η ουσια ειναι οτι καποιοι μιλανε για πολεμους, με τελειως οπαδικα κριτηρια, χωρις η Ελλαδα να εχει να κερδισει τιποτα απο αυτο. Τουλαχιστο η Τουρκια, ολο και καποιο Καστελοριζο εχει να κερδισειGolden Age έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:53Νομίζω ότι το Κοράνι λέει πως "οι Έλληνες πάντα θα νικούν".Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:52 Ακουω τις γνωστες βλακειες των γνωστων εθνικιστων του φορουμ για "πολεμο" και "το τι καλα ειναι να συντριψουμε τους Τουρκους". Αν υπαρξει αλλαγη στο Αγαιο θα ειναι σε βαρος μας, οτι και να γινει. Αρα δεν θα επρεπε να επιδιωκουμε πολεμο. Δεν υπαρχουνε στοχοι στον "πολεμο" που φανταζονται ορισμενοι. Το μονο που θελουνε ειναι να "κερδισουμε τους Τουρκους", λες και ειναι οπαδικο το ζητημα
Η Τουρκία είναι αυτή που διεκδικεί. Τί να κάνουμε; Να τους πούμε περάστε και πάρτε;
- Golden Age
Τίποτε απολύτως. Ειδικά η ακτογραμμή πρέπει να καταληφθεί όλη απο το Χαφτάρ στο σύνολό της. Αλλά γενικότερα, είμαι της άποψης ότι ο Σαράτζ πρέπει να χάσει και το τελευταίο χωριό. Και μετά στις διαπραγματεύσεις, εαν γίνουν τέτοιες μετά τη συντριπτική νίκη του LNA, το μόνο που να μπορεί να συζητηθεί να 'ναι το να πάρει η πρώην κυβέρνηση του Σαράτζ ή μέλη αυτής καμιά αμνηστία υπο όρους (εαν θέλει ο Χαφτάρ κάτι τέτοιο, εαν δεν θέλει δεν πειράζει καθόλου...), με αντάλλαγμα φυσικά την έδρα στον ΟΗΕ. Η τουρκική επιρροή στη Λιβύη πρέπει να εξαφανιστεί εντελώς. Να μην υπάρχει ούτε σπίθα (γιατί η σπίθα δεν θέλει πολύ να γίνει φωτιά).kameron έγραψε: 16 Ιαν 2020, 22:03Στη Λιβύη η ευθύνη βαραίνει κυρίως τους Γάλλους επί Σαρκοζί και τους Βρετανούς, όλοι οι υπόλοιποι προτιμούσαν να παραμείνει ο Καντάφι.Orion22 έγραψε: 16 Ιαν 2020, 22:00
Και για να το πάω λίγο πιο πίσω, ειδικά για το κομμάτι που αφορά την συνυπευθυνότητα της Ε.Ε για την σημερινή κατάσταση στην Λιβύη, ο καντάφι είχε ζητήσει λιγότερα χρήματα για την διατήρηση των κλειστών διαδρόμων από αυτά που δίνουν στον ερντογαν.
Από ελληνικής σκοπιάς, μακράν η καλύτερη λύση θα ήταν να οδηγηθεί η Λιβύη σε διχοτόμηση, να πάρει ο Χαφτάρ όλο το ανατολικό κομμάτι μέχρι τη Σύρτη που μας αφορά εμάς και να μείνουν οι Τούρκοι με την Τριπολίτιδα.
- NewModelArmy
Γιατι περασαν πολλα χρονια απο τον Ατιλα.Διψανε για Τουρκικο σπερμα οι Ελ.Στρακαστρουκας έγραψε: 16 Ιαν 2020, 23:40 Ακομα δεν εχω καταλαβει, για ποιον λογο θα κανουμε πολεμο?
Στα FOS το πρόβλημα είναι ότι δεν τίθεται πλέον θέμα επιλογής προμηθευτή. Η επιλογή έγινε κατά την αρχική αγορά.Orion22 έγραψε: 16 Ιαν 2020, 22:51[οφτόπικ]
μιας και το αναφέρεις, στο άρθρο που είχε ανεβάσει ο Στύγιος iirc, σε κάποιο άλλο νήμα, παρουσίαζε περίπου ως πάγια τακτική την μη υπογραφή FOS.
Το που μπορεί να πήγαιναν τα χρήματα ...![]()
Άρα δεν υπάρχουν περιθώρια για μίζες (=κανένα κίνητρο για την πολιτική τάξη να τρέξει τα πράγματα) και επιπλέον ο προμηθευτής, ως αποκλειστική επιλογή, βαράει τις τιμές όσο θέλει.
- alekhine
- Phorum.gr user: alekhine
αν θελεις να ερθει "υπο πληρη μυστικοτητα" δεν κανεις διαρροες σε δημοσιογραφους για να ερθουν με καμερες και φωτογραφικες μηχανεςunder έγραψε: 16 Ιαν 2020, 21:00 Δειγμα σοβαροτητας το οτι εφτασε στην Αθηνα υπο πληρη μυστικοτητα και μαλλον εμπλεκομαστε ολο και πιο ενεργα στο Λιβυκο ζητημα.
Θετικες κινησεις,καθολου συνηθισμενες απο ελληνικες κυβερνησεις στο παρελθον.Μακαρι να εχουν αναλογα αποτελεσματα.
η κινηση να ερθει ειναι συνεπης με την πολιτικη της ελλαδας στο λιβυκο
να δουμε τι θα γινει
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 34 Απαντήσεις
- 887 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nowhere
-
- 1 Απαντήσεις