κοκοκοκοκο ο λεονας
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
PNTM (Phorum's Next Top Model)
- Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ
Re: PNTM (Phorum's Next Top Model)
πύτισσα μιλάμε για επεισόδια του 2010 (?) κούλαρεGherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 22:21Έχω χάσει επεισόδια.Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 22:02 μια δικηγορος-αιωνια φοιτητρια 40αρα που ειχε ανεβασει μια θρυλικη φωτο με ζαρτιεροεσωρουχα στο κρεβατι, πώς λεγόταν μωρε;
τελευταιο ποστ στο παλιο προ ετων ειχε κατι του στυλ, καπνιζω στο κρεβατι με μια αργοσυρτη μαλακια, απολαυση
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
don't speak
- Γενική Γραμματέας Συντονισμού
Έχω την εντύπωση ότι είχες σχολιάσει ότι όλοι όσοι πρόλαβαν αυτή την φωτογραφία την αποθήκευσαν κιόλας.Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 22:21Έχω χάσει επεισόδια.Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 22:02 μια δικηγορος-αιωνια φοιτητρια 40αρα που ειχε ανεβασει μια θρυλικη φωτο με ζαρτιεροεσωρουχα στο κρεβατι, πώς λεγόταν μωρε;
τελευταιο ποστ στο παλιο προ ετων ειχε κατι του στυλ, καπνιζω στο κρεβατι με μια αργοσυρτη μαλακια, απολαυση
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Μάγκες όταν μπήκα βρήκα ποστ εδώ μέσα ενός που ρωτούσε αν είμαι σαραντάρα δικηγόρος και με ρώτησε κι ένας σε πμ.
Τι να χαλαρώσω; Κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό.
Πότε μάτια μου;;
.
Να καθίσω καλύτερα, δεν είμαι καλά.
Τι να χαλαρώσω; Κοντεύω να πάθω εγκεφαλικό.
don't speak έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 22:40Έχω την εντύπωση ότι είχες σχολιάσει ότι όλοι όσοι πρόλαβαν αυτή την φωτογραφία την αποθήκευσαν κιόλας.Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 22:21Έχω χάσει επεισόδια.Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 22:02 μια δικηγορος-αιωνια φοιτητρια 40αρα που ειχε ανεβασει μια θρυλικη φωτο με ζαρτιεροεσωρουχα στο κρεβατι, πώς λεγόταν μωρε;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Πότε μάτια μου;;
.
Να καθίσω καλύτερα, δεν είμαι καλά.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
don't speak έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 22:40Έχω την εντύπωση ότι είχες σχολιάσει ότι όλοι όσοι πρόλαβαν αυτή την φωτογραφία την αποθήκευσαν κιόλας.Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 22:21Έχω χάσει επεισόδια.Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 22:02 μια δικηγορος-αιωνια φοιτητρια 40αρα που ειχε ανεβασει μια θρυλικη φωτο με ζαρτιεροεσωρουχα στο κρεβατι, πώς λεγόταν μωρε;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
don't είσαι σε κρίσιμο σημείο για την 8αδα.don't speak έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 22:40Έχω την εντύπωση ότι είχες σχολιάσει ότι όλοι όσοι πρόλαβαν αυτή την φωτογραφία την αποθήκευσαν κιόλας.Gherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 22:21Έχω χάσει επεισόδια.Ντεμέκ Τορναδόρος με ντραμπούιτ έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 22:02 μια δικηγορος-αιωνια φοιτητρια 40αρα που ειχε ανεβασει μια θρυλικη φωτο με ζαρτιεροεσωρουχα στο κρεβατι, πώς λεγόταν μωρε;
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
θα σε συμβούλευα να γράψεις την δική σου ιστορία....θα σε θυμούνται μετά από 10 χρόνια οι χρήστες.
-
don't speak
Θυμάμαι ένα σχόλιο ότι έχω βάλει τις πιο πολλές nude φωτογραφίες.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 22:55don't είσαι σε κρίσιμο σημείο για την 8αδα.don't speak έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 22:40Έχω την εντύπωση ότι είχες σχολιάσει ότι όλοι όσοι πρόλαβαν αυτή την φωτογραφία την αποθήκευσαν κιόλας.
θα σε συμβούλευα να γράψεις την δική σου ιστορία....θα σε θυμούνται μετά από 10 χρόνια οι χρήστες.
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
δικές σου ή αλλωνών;don't speak έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 22:59 Θυμάμαι ένα σχόλιο ότι έχω βάλει τις πιο πολλές nude φωτογραφίες.
ό,τι συνεισφέρεις καλό είναι.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ πάντως δεν έχω ψηφίσει ακόμη. Σε ποια να τη ρίξω;
-
Nero
για τους πχορουμιτες κάποιας ηλικίας που δεν τα έχουν υπόψη και ξεροσταλιάζουν άδικα στο πχορουμ παρακαλώντας, απλά να ενημερώσω ότι υπάρχουν τα r/gonewild, r/realgirls κλπ, με όσο amateur υλικό τραβάει ο οργανισμός σας 
-
don't speak
Δικές μου.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 23:14δικές σου ή αλλωνών;don't speak έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 22:59 Θυμάμαι ένα σχόλιο ότι έχω βάλει τις πιο πολλές nude φωτογραφίες.
Των αλλωνών τις ανέβαζαν οι άλλοι
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Τι είναι αυτά;Nero έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 23:19 για τους πχορουμιτες κάποιας ηλικίας που δεν τα έχουν υπόψη και ξεροσταλιάζουν άδικα στο πχορουμ παρακαλώντας, απλά να ενημερώσω ότι υπάρχουν τα r/gonewild, r/realgirls κλπ, με όσο amateur υλικό τραβάει ο οργανισμός σας![]()
-
Χόρχε ντελ Σάλτο
don't speak έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 23:20Δικές μου.Χόρχε ντελ Σάλτο έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 23:14δικές σου ή αλλωνών;don't speak έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 22:59 Θυμάμαι ένα σχόλιο ότι έχω βάλει τις πιο πολλές nude φωτογραφίες.
Των αλλωνών τις ανέβαζαν οι άλλοι![]()

-
Nero
είναι μέρη όπου απλές, καθημερινές δεσποινίδες ή και κυρίες προσφέρουν απλόχερα στο κοινό ο,τι τους χάρισε ο θεόςGherschaagk έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 23:22Τι είναι αυτά;Nero έγραψε: 20 Νοέμ 2019, 23:19 για τους πχορουμιτες κάποιας ηλικίας που δεν τα έχουν υπόψη και ξεροσταλιάζουν άδικα στο πχορουμ παρακαλώντας, απλά να ενημερώσω ότι υπάρχουν τα r/gonewild, r/realgirls κλπ, με όσο amateur υλικό τραβάει ο οργανισμός σας![]()
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 12 Απαντήσεις
- 480 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από George_V
-
- 122 Απαντήσεις