!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο πρώτος κυβερνήτης της ανεξάρτητης Ελλάδας, Ιωάννης Καποδίστριας
Re: Ο πρώτος κυβερνήτης της ανεξάρτητης Ελλάδας, Ιωάννης Καποδίστριας
Με τον Μακρυγιάννη ας ασχοληθούμε κάποια άλλη στιγμή σε κάποιο άλλο νήμα, θέλει και κεινού η γούνα ράματα...
-
Νετο Γκουερινο
Έγινε φίλε μου,καλή Δευτέρα Τρίτη ΤετάρτηImperium έγραψε: 02 Φεβ 2025, 23:17Αμάν ρε αδιόρθωτε!Νετο Γκουερινο έγραψε: 02 Φεβ 2025, 23:07 Αυτοί ήταν λοιπόν οι περίφημοι ληστές Οθωμανών και Ελλήνων,οι μαφιόζοι,οι μαυραγορίτες,οι Κορλεόνε,οι τσατσαδες
Αυτοί ήταν που ξεκίνησαν την επανάσταση και θυσίασαν τα παιδιά τους για να πλουτίσουν , γιατί και ο δον Κορλεόνε θυσίασε τα παιδιά του
Και ακολουθώντας το χρήμα που είναι ο μοναδικός αδέκαστος κριτής, βλέπουμε ότι αντί να είναι πάμπλουτοι μαυραγορίτες,δεν είχαν να φάνε ψωμί και τους κυνηγούσαν οι δανειστές
Μάλιστα λένε πως ο Μακρυγιάννης μπήκε στην φυλακή για να πάρει από τον Πέτρο ένα δαχτυλίδι οικογενειακό κειμήλιο , γιατί είδε ότι δεν έχουν σάλιο και δεν πρόκειται να πάρει πίσω γρόσι
Είπε κανείς ότι δεν ξοδέψανε σε πολεμικές επιχειρίσεις; Απλά δεν τους βγήκε όπως θα θέλανε - δεν βγήκε ο Don Pedro Χαλίφης στη θέση του Χαλίφη. Τζάμπα τα έξοδα. (Και ναι, θυσίασε τα παιδιά του. Εκεί θα κολούσε ο μαφιόζος; Business is business)
Στην υπηρεσία σας πάντα.
- nik_killthemall
Ρε μαν δεν υπηρχαν τοτε φορολογικες δηλώσεις, ΣΔΟΕ και φορολογικα αρχεια για να δουμε τι εκανε ο καθενας αν πλουτισε ή οχι ! Τις σωζομενες ιστορικες πηγες αναφερουμε και σχολιαζουμε !Νετο Γκουερινο έγραψε: 02 Φεβ 2025, 16:51
Μα δεν υπάρχει κάποιος πλούσιος που να ξεκίνησε με 100 και να παρέμεινε στα 100
Ούτε καν στα 80, χωρίς γρόσι έμειναν όλοι,αφραγκοι εντελώς
Ώστε λοιπόν οι Μανιάτες έκλεβαν και στο Μεσολόγγι
Μήπως μετά την έξοδο σε συννενόηση με τον Ιμπραήμ και τον Κιουταχή παρέμειναν και πλιατσικολογησαν την έρημη πόλη;
Τέλος πάντων κατεκλεψαν τους πάντες και τα πάντα αλλά δεν είχαν να φάνε
Εσύ πως το εξηγείς αυτό;
Εξωγήινοι μαφιόζοι;
Αυτα λενε τι να κανουμε τωρα.
Πούστρα Αλέξανδρε Μαυροκορδάτε σκατά στο τάφο σου και τη ψυχή σου καριόλη τουρκόσπορε.
-
Νετο Γκουερινο
Αυτά λένε οι σωζόμενες πηγές για τους Μανιάτεςnik_killthemall έγραψε: 02 Φεβ 2025, 23:59Ρε μαν δεν υπηρχαν τοτε φορολογικες δηλώσεις, ΣΔΟΕ και φορολογικα αρχεια για να δουμε τι εκανε ο καθενας αν πλουτισε ή οχι ! Τις σωζομενες ιστορικες πηγες αναφερουμε και σχολιαζουμε !Νετο Γκουερινο έγραψε: 02 Φεβ 2025, 16:51
Μα δεν υπάρχει κάποιος πλούσιος που να ξεκίνησε με 100 και να παρέμεινε στα 100
Ούτε καν στα 80, χωρίς γρόσι έμειναν όλοι,αφραγκοι εντελώς
Ώστε λοιπόν οι Μανιάτες έκλεβαν και στο Μεσολόγγι
Μήπως μετά την έξοδο σε συννενόηση με τον Ιμπραήμ και τον Κιουταχή παρέμειναν και πλιατσικολογησαν την έρημη πόλη;
Τέλος πάντων κατεκλεψαν τους πάντες και τα πάντα αλλά δεν είχαν να φάνε
Εσύ πως το εξηγείς αυτό;
Εξωγήινοι μαφιόζοι;
Αυτα λενε τι να κανουμε τωρα.
Μακρυγιάννης
Από τη φυλακή έβγαλε ο Κυβερνήτης μόνον τον αδελφόν του Πετρόμπεη, τον Κωσταντήμπεη και τον Γιωργάκη Μπεζαντέ, το παιδί του. Βγαίνοντας από την φυλακή, δεν τους έλεγε να πάνε όθεν αλλού ήθελε ο Κυβερνήτης, να μην είναι μέσα εις τ’ Ανάπλι τους άφησε εκεί. Τους πλάκωσαν οι δανεισταί τους, τους γύρευαν το δικό τους. Δεν είχαν ούτε ψωμί να φάνε. Εγώ είχα δανείσει τρακόσια γρόσια τον Γιωργάκη
Το έβαλα και σε προηγούμενη σελίδα Νικ
Τέλος πάντων εγώ καταλαβαίνω τι λες,απλά διαφωνώ μαζί σου σε κάποια πράγματα που στα έγραψα
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
ποτε ειπε ειναι απογονος σουλιωτη ο Imperium;!δεν ειπε κατι συγκεκριμενο ο ανθρωπος,παρερμηνευσες .George_V έγραψε: 02 Φεβ 2025, 14:59Δεν το θελω για να σου επιτεθω για την καταγωγη σου οποια και αν ειναι αυτη μη φοβασαι.Σαββάτιος έγραψε: 02 Φεβ 2025, 14:57Δεν την κρύβω. Θα σου την πω αν μου πεις γιατί θελεις να μάθεις από που κατάγομαι.George_V έγραψε: 02 Φεβ 2025, 14:57
Γιατι ειναι δικαιο να ξερω με ποιον μιλαω.
Εγω δεν εκρυψα την καταγωγη μου απο την Μανη ποτε και δη την Αρεοπολη.
Εσυ γιατι κρυβεις την δικια σου?
Απλα ειναι περιεργεια και περισσοτερο θεμα δικαιοσυνης. Εγω εχω πει τη δικη μου εξαρχης και ο Imperium μας ειπε τη δικη του απο το Σουλι και ο Γκουερινο απο τη Θεσσαλονικη. Οποτε ειναι δικαιο να μας πεις και τη δικη σου.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
Νετο Γκουερινο
Ποιος είναι κοπριτης τρόφιμος;Scouser έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:05 [img]https://i.postimg.cc/s1CVWYXj/4759 ... .jpg[/img]
Κοπρίτη τρόφιμε, εντάξει είμαστε;
![]()
Ξέρει αυτός.Νετο Γκουερινο έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:21Ποιος είναι κοπριτης τρόφιμος;Scouser έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:05 [img]https://i.postimg.cc/s1CVWYXj/4759 ... .jpg[/img]
![]()
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
-
πατησιωτης
- Phorum.gr user: πατησιωτης
Τι σχέση έχει αυτή η δημοσίευση με την συζήτηση;Scouser έγραψε: 03 Φεβ 2025, 22:05 [img]https://i.postimg.cc/s1CVWYXj/4759 ... .jpg[/img]
![]()
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
Ρε George_V γράφε κάνα πόνημα ιστορικό πληζ , που το ΄χεις το συγγραφικό.
Μη μας εγκαταλείπεις με τα μποτάκια.
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
O βιος βραχυς, αι τεχναι μακραι, ο δε καιρος οξυςΣτύξ έγραψε: 10 Φεβ 2025, 22:05 Ρε George_V γράφε κάνα πόνημα ιστορικό πληζ , που το ΄χεις το συγγραφικό.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 702 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Esperos
-
- 76 Απαντήσεις