!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Τι σκέφτεσαι τώρα
Re: Τι σκέφτεσαι τώρα
γιατι να ταλαιπωρειται το θεικο πλασμα με μαχαιρια τσκ τσκ τσκ - ενα τετοιο δωρο κ η γνωση για την συλλογη των καταλληλων αχινων θα την συνοδευει στην ζωη της
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αν ειναι να φαω αχινο, θα τον ανοιξω επιτοπου με το καταδυτικο μαχαιρι!
Και οι γκομενες, ετσι γουσταρουν! Τη χυμα και αυθορμητη φαση, επιτοπου στη θαλασσα, να βουτηξετε παρεα και να το φατε εκει επιτοπου!
Εργαλεια οπως αυτο, μου θυμιζουν ντιβιλικια και πιασοκωλαδικα μαγαζια.
Whatever the mind can conceive and believe, it can achieve.
μαλισταVolk έγραψε: 11 Αύγ 2022, 18:10Αν ειναι να φαω αχινο, θα τον ανοιξω επιτοπου με το καταδυτικο μαχαιρι!
Και οι γκομενες, ετσι γουσταρουν! Τη χυμα και αυθορμητη φαση, επιτοπου στη θαλασσα, να βουτηξετε παρεα και να το φατε εκει επιτοπου!
να εχεις κ ενα τσιμπιδακι μαζι για να βγαζεις τα αγκαθια κ μια σακουλα για οσους καταστρεψεις
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τοσα χρονια ολοι οσοι τρωγαμε αχινους στη θαλασσα, δεν ειχαμε ουτε τετοια εργαλεια ουτε τσιμπιδακια!Αγις έγραψε: 11 Αύγ 2022, 18:12μαλισταVolk έγραψε: 11 Αύγ 2022, 18:10Αν ειναι να φαω αχινο, θα τον ανοιξω επιτοπου με το καταδυτικο μαχαιρι!Αγις έγραψε: 11 Αύγ 2022, 17:59
γιατι να ταλαιπωρειται το θεικο πλασμα με μαχαιρια τσκ τσκ τσκ - ενα τετοιο δωρο κ η γνωση για την συλλογη των καταλληλων αχινων θα την συνοδευει στην ζωη της
να εχεις κ ενα τσιμπιδακι μαζι για να βγαζεις τα αγκαθια κ μια σακουλα για οσους καταστρεψεις
Οσο για τη "ταλαιπωρια", μεσα απο τη "ταλαιπωρια" δημιουργουνται ολα τα υπολοιπα.
Με ιπποτισμους και παροχες, δεν μουσκεψε καμια! Καμια δεν ερωτευτηκε τον ιπποτη και αυτον που παρεχει!
πππσσσσσσςςςςςςςVolk έγραψε: 11 Αύγ 2022, 18:16Τοσα χρονια ολοι οσοι τρωγαμε αχινους στη θαλασσα, δεν ειχαμε ουτε τετοια εργαλεια ουτε τσιμπιδακια!Αγις έγραψε: 11 Αύγ 2022, 18:12μαλισταVolk έγραψε: 11 Αύγ 2022, 18:10
Αν ειναι να φαω αχινο, θα τον ανοιξω επιτοπου με το καταδυτικο μαχαιρι!
Οσο για τη "ταλαιπωρια", μεσα απο τη "ταλαιπωρια" δημιουργουνται ολα τα υπολοιπα.
Με ιπποτισμους και παροχες, δεν μουσκεψε καμια! Καμια δεν ερωτευτηκε τον ιπποτη και αυτον που παρεχει!
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κανονίζουμε με την κολλητή μέρες ξέγνοιαστες. Θα έχουμε το αυτοκίνητο της το οποίο σέρνεται για θάλασσα, βόλτες κτλ Βέβαια ψάξαμε να ενοικιάσουμε για 3-4 μερες αλλά τίποτα.
Δεν ξέρω πόσο ξέγνοιαστες θα είμαστε
Δεν ξέρω πόσο ξέγνοιαστες θα είμαστε
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- EKPLIKTIKOS
Άμα δε λέγατε όλες αυτές τις φεμινιστικες μπαρουφες, δικιά μου, που έχουν τον ανθρωποδιωκτη, θα είχατε κάνα πλούσιο γκομενο να σας πληρώνει τις διακοπέςNaida έγραψε: 11 Αύγ 2022, 23:14 Κανονίζουμε με την κολλητή μέρες ξέγνοιαστες. Θα έχουμε το αυτοκίνητο της το οποίο σέρνεται για θάλασσα, βόλτες κτλ Βέβαια ψάξαμε να ενοικιάσουμε για 3-4 μερες αλλά τίποτα.
Δεν ξέρω πόσο ξέγνοιαστες θα είμαστε![]()
Ξεκιναμε απο Αθηνα σε λιγο, παμε εκδρομη οπου να ναι. Αν θες, πες μας που σε βολευει να ρθουμε να σε παρουμε παρεα, 2 ειναι αλλωστε.Αγις έγραψε: 11 Αύγ 2022, 18:20πππσσσσσσςςςςςςςVolk έγραψε: 11 Αύγ 2022, 18:16Τοσα χρονια ολοι οσοι τρωγαμε αχινους στη θαλασσα, δεν ειχαμε ουτε τετοια εργαλεια ουτε τσιμπιδακια!Αγις έγραψε: 11 Αύγ 2022, 18:12
μαλιστα
![]()
![]()
Κατα τη διαρκεια της εκδρομης, θα στα πουν απο κοντα αν τυχον εχεις αποριες και ερωτηματα πανω στο θεμα.
Μα για αυτό είμαστε φεμινίστριες. Γιατί να έχουμε πλούσιο γκομενο και να μην έχουμε την ίδια ευκαιρία με τον γκομενο να είμαστε εμείς οι πλούσιες να πάμε διακοπές όπου θέλουμε; ατςςςς.EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Αύγ 2022, 23:25Άμα δε λέγατε όλες αυτές τις φεμινιστικες μπαρουφες, δικιά μου, που έχουν τον ανθρωποδιωκτη, θα είχατε κάνα πλούσιο γκομενο να σας πληρώνει τις διακοπέςNaida έγραψε: 11 Αύγ 2022, 23:14 Κανονίζουμε με την κολλητή μέρες ξέγνοιαστες. Θα έχουμε το αυτοκίνητο της το οποίο σέρνεται για θάλασσα, βόλτες κτλ Βέβαια ψάξαμε να ενοικιάσουμε για 3-4 μερες αλλά τίποτα.
Δεν ξέρω πόσο ξέγνοιαστες θα είμαστε![]()
![]()
Βέβαια η κολλητη θα πάει διακοπές με τον γκόμενο(δεν είναι πλούσιος) και θα πληρώσουν μαζί τα έξοδα τους. Α και έχει και άβαφο μαλλί με άσπρες τρίχες
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Πήρα σήμερα απ'τον Σκλαβενίτη μια στέκα για τα μαλλιά μου. Λίγο περίεργη η αλήθεια είναι. Σκάει ο μικρός και βάζει τα γέλια, λέγοντάς μου..''καλώς τη Χάϊντι, τη μικρούλα των βουνών.''
Κωλόπαιδο. Απ'τη μάνα του πήρε τα χούγια αυτό.
Κωλόπαιδο. Απ'τη μάνα του πήρε τα χούγια αυτό.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Αγις θέλω φωτογραφίες από την εκδρομή.Volk έγραψε: 11 Αύγ 2022, 23:35Ξεκιναμε απο Αθηνα σε λιγο, παμε εκδρομη οπου να ναι. Αν θες, πες μας που σε βολευει να ρθουμε να σε παρουμε παρεα, 2 ειναι αλλωστε.Αγις έγραψε: 11 Αύγ 2022, 18:20πππσσσσσσςςςςςςςVolk έγραψε: 11 Αύγ 2022, 18:16
Τοσα χρονια ολοι οσοι τρωγαμε αχινους στη θαλασσα, δεν ειχαμε ουτε τετοια εργαλεια ουτε τσιμπιδακια!
![]()
![]()
Κατα τη διαρκεια της εκδρομης, θα στα πουν απο κοντα αν τυχον εχεις αποριες και ερωτηματα πανω στο θεμα.
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Θα καούν τα φίλτρα, τα φλας, τα πάντα όλα, εμπρός στην πανώρια εμορφάδα του Άγιδος.Gherschaagk έγραψε: 11 Αύγ 2022, 23:45Αγις θέλω φωτογραφίες από την εκδρομή.Volk έγραψε: 11 Αύγ 2022, 23:35Ξεκιναμε απο Αθηνα σε λιγο, παμε εκδρομη οπου να ναι. Αν θες, πες μας που σε βολευει να ρθουμε να σε παρουμε παρεα, 2 ειναι αλλωστε.
![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Ναι γνωρίζουμε πόσο κούκλος είναι.Πασιφάη έγραψε: 11 Αύγ 2022, 23:47Θα καούν τα φίλτρα, τα φλας, τα πάντα όλα, εμπρός στην πανώρια εμορφάδα του Άγιδος.Gherschaagk έγραψε: 11 Αύγ 2022, 23:45Αγις θέλω φωτογραφίες από την εκδρομή.Volk έγραψε: 11 Αύγ 2022, 23:35
Ξεκιναμε απο Αθηνα σε λιγο, παμε εκδρομη οπου να ναι. Αν θες, πες μας που σε βολευει να ρθουμε να σε παρουμε παρεα, 2 ειναι αλλωστε.
![]()
![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,