μου κάνει φοβερή εντύπωση αλλά όντως ήταν μωβ αυτό το χαμηλό σύννεφο. Δοκίμασα να πειράξω τη θερμοκρασία, τον κορεσμό και τις αντιθέσεις για να βγει γκρι και όλα τα άλλα γίνονται τελείως αφύσικα.
μου κάνει φοβερή εντύπωση αλλά όντως ήταν μωβ αυτό το χαμηλό σύννεφο. Δοκίμασα να πειράξω τη θερμοκρασία, τον κορεσμό και τις αντιθέσεις για να βγει γκρι και όλα τα άλλα γίνονται τελείως αφύσικα.
ωραια
μπροστα στην μηχανη σου και πανω δεξια εχει ενα κουμπι pv οταν το παταμε μας δειχνει το αποτελεσμα πριν κλικαρουμε και φωτιστικα και τα χρωματα οπως θα φαινονται μετα, το εμαθα και το συμβουλευομαι ,καλα εκανες και την αφησες ετσι.
ωραια φωτο
με τριποδο και αργη ταχυτητα σιγουρα , εχεις βαλει και φιλτρο?
Όχι τίποτα από αυτά στο αυτόματα, την τράβηξα όμως με μια πολύ καλή μηχανή 20MP... δεν την έχω μάθει ακόμα.
οκ στο αυτοματο αμα πατησεις πληροφοριες αρχειου θα δεις τα στοιχεια της φωτο ,η ταχυτητα σιγουρα ειναι αργη ,για να βγαλεις χερατη σιγουρα εχει παει το αυτοματο τα ISO επανω.
Aν ειχα μπροστα μου αυτον τον καταρακτη και ηθελα να εχει αυτην την υφη ο καταρακτης τοτε στο μανιουαλ που τραβαω θα εβαζα 1/30 1/15 καπου εκει και βεβαιως τριποδο για να μην βγει κουνημενη ,εναλακτικα χερατη βγαινει αλλα θα προσθεσω τοσα στοπ στα ISO οσα χρειαζεται για να μην ειναι κουνημενη [συνηθως βαζω λιγο πανω απο το εστιακο μηκος του φακου π,χ, 50μμ φακος 1/60].
Αν ηθελα στην φωτο του φιλου μας να εχω τον καταραχτη παγωμενο στην κινηση του νερου και να φαινονται ακομα και οι σταγονες του νερου τοτε θα εβαζα 1/250 [με την προυποθεση οτι μου το επετρεπαν οι φωτιστικες συνθηκες,θα εβλεπα το φωτομετρο στο σκοπευτρο] αρα 1/250 ταχυτητα και χωρις τριποδο.
δινω 24 ωρες να ξεσπασει φωτογραφιοδιαμαχη ρεντνικ-φοσιλη οπου δεν θα ησυχασουν αν ο ενας εκ των δυο δεν συρει με το αρμα του το σκυλεμενο κουφαρι του αντιπαλου