!!! DEVELOPMENT MODE !!!

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.
Magnus3

Re: ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Magnus3 »

Obi Wan Iakobi έγραψε: 16 Φεβ 2020, 22:41
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 16 Φεβ 2020, 22:36
Φερτε μας την ΑΕΚ
Προσεξε τι ευχεσαι :lol:
Όλοι αυτο ευχόμαστε, φέρτε μας την ΑΕΚ
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Magnus3 έγραψε: 16 Φεβ 2020, 23:33

Εχεις μια ευκαιρια να παρεις τιτλο μετα απο μισο αιωνα κι εσυ τη πετας.
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Magnus3

Obi Wan Iakobi έγραψε: 16 Φεβ 2020, 23:35
Magnus3 έγραψε: 16 Φεβ 2020, 23:33

Εχεις μια ευκαιρια να παρεις τιτλο μετα απο μισο αιωνα κι εσυ τη πετας.
Ξεκάθαρα ποιο εύκολη κλήρωση από ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ , και φάνηκε και σημερα.
Άβαταρ μέλους
Obi Wan Iakobi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Obi Wan Iakobi »

Magnus3 έγραψε: 16 Φεβ 2020, 23:37

Ξεκάθαρα ποιο εύκολη κλήρωση από ΠΑΟΚ και ΟΣΦΠ , και φάνηκε και σημερα.
Ναι αλλα ειναι ο ιδιος διαιτητης?
Η αλήθεια είναι μια μικροαστική εμμονή.

Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν
Magnus3

Ειναι διαφορετικό να εισαι ΑΕΚ :lol: :lol:
Magnus3

Κακέκτυπα του ορίτζιναλ γαύρου
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

Ύποπτος ο magnus3, παίζει να ναι κουρκος
Magnus3

jason0 έγραψε: 16 Φεβ 2020, 23:45 Ύποπτος ο magnus3, παίζει να ναι κουρκος
Τι μαλακα εισαι :smt005: :smt005:
Magnus3

Χαριστέας: «Καρκίνος του ελληνικού ποδοσφαίρου η διαιτησία»!
«Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό και ο διαιτητής σε πάρα πολλές φάσεις και περιμένω εξήγηση από τον κ. Βαρούχα, πως οι βοηθοί του δεν τον ενημερώνουν ότι χάνει συνεχόμενα φάσεις. Ο ρέφερι δεν μου έδωσε απάντηση. Ένιωσα μια υπεροψία, μια ασέβεια και έπεσα από τα σύννεφα. Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που κάνουν ανθρώπινα λάθη ή βασίζονται σε πλάτες άλλων; Εγώ έχω καταθέσει την άποψη μου για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μ' αρέσει να συζητάμε για τον καρκίνο του ελληνικού ποδοσφαίρου, που είναι η διαιτησία»
Magnus3

Η ΠΑΕ Άρης σκέφτεται να προχωρήσει σε νομικές ενέργειες κατά διαιτητή Δημήτρη Καραντώνη για αλλοίωση αποτελέσματος.

Στις τάξεις της ΠΑΕ Άρης επικρατεί οργή για τη διαιτησία του Καραντώνη στο «Κλ. Βικελίδης» και στην ήττα από την ΑΕΚ. Μάλιστα οι «κίτρινοι» εξετάζουν το ενδεχόμενο να προχωρήσουν σε νομικές ενέργειες κατά της Ημαθιώτη διαιτητή για αλλοίωση αποτελέσματος.
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Τα τσεκουρια του Καρερα μια ταινια ολο σασπενς
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Ξαναβλέπω σε μεγαλύτερη οθόνη τις φάσεις.

Με το ψυχρό και αντικειμενικό μάτι που με διακρίνει:
Πέναλτι δεν υπάρχει ούτε στον Βέλεθ, ούτε στον Φετφατζίδη. Διεκδίκηση κεφαλιάς-ο Βέλεθ δεν πηδάει καν το κρέας ενώ στον Φετφατζίδη απλά μπλέκουν τα πόδια τους και ο Φετφατζίδης δίνει μεγαλοπρεπή βουτιά (ίσως και πριν τα μπλέξουν)

Η φάση που σηκώνει συζήτηση είναι το τράβηγμα της φανέλας στο κόρνερ, όπως βλέπω το βίντεο στο dailymotion που έβαλε ο ΓΓ (χθες στο κινητό μου έβγαζε κάτι διαφημίσεις και είχα βαρεθεί να το δω). Είναι ξεκάθαρο ότι ο διαιτητής δε φέρει ευθύνη αφού εκείνη τη στιγμή κοίταγε δικαιολογημένα προς τη γωνία του κόρνερ-αν φέρει κάποιος ευθύνη, αυτός είναι στο VAR. Με το γράμμα του νόμου, δίνεται πέναλτι μιας και όντως υπάρχει παρατεταμένο κράτημα και μάλιστα μόνο από τον αεκτζή. Η φάση επομένως μπορεί να δοθεί πέναλτι και μόνο γι' αυτή δικαιούνται να κάνουν παράπονο οι του άρεως. Εγώ πάντως δε θα το έδινα και ο λόγος είναι ότι το τράβηγμα αρχίζει προτού φύγει η μπάλα από το κόρνερ και ο παίκτης φαίνεται να πέφτει όταν ο αεκτζής τον αφήνει και η μπάλα φαίνεται ότι πηγαίνει αλλού (στο διάστημα από το ένατο ως το δωδέκατο δευτερόλεπτο του video https://www.dailymotion.com/video/x7rvbxv). Κατά τη γνώμη μου, ο παίκτης του άρεως εκβιάζει το πέναλτι και γι' αυτό το λόγο δεν θα το έδινα.
Άβαταρ μέλους
Prepon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Prepon »

Magnus3 έγραψε: 16 Φεβ 2020, 23:50 Χαριστέας: «Καρκίνος του ελληνικού ποδοσφαίρου η διαιτησία»!
«Το παιχνίδι ήταν πολύ σκληρό και ο διαιτητής σε πάρα πολλές φάσεις και περιμένω εξήγηση από τον κ. Βαρούχα, πως οι βοηθοί του δεν τον ενημερώνουν ότι χάνει συνεχόμενα φάσεις. Ο ρέφερι δεν μου έδωσε απάντηση. Ένιωσα μια υπεροψία, μια ασέβεια και έπεσα από τα σύννεφα. Έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους που κάνουν ανθρώπινα λάθη ή βασίζονται σε πλάτες άλλων; Εγώ έχω καταθέσει την άποψη μου για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν μ' αρέσει να συζητάμε για τον καρκίνο του ελληνικού ποδοσφαίρου, που είναι η διαιτησία»
Έχασε συνεχόμενες φάσεις ο διαιτητής, λέει ο Χαριστέας.
Που πήρε 36 φάουλ ρε φίλε.
11-36 το σύνολο, με καμιά 10ρια να είναι επιθετικά φάουλ που έδινε όταν κλέβαμε την μπάλα.εξω από την περιοχή του Άρη.
Λογικά ήθελε 50 φάουλ για να είναι ευχαριστημενος.....

Χαριστέα, κοίτα εκεί να μαζέψεις τους παίκτες σου που βουτάνε συνεχώς, με προεξέχοντα τον Φετφατζιδη.

Για το μόνο που μπορείς να διαμαρτύρεσαι είναι για το τράβηγμα στο κόρνερ. Ήταν πέναλτι. Και ευθύνη του βαριστα εννοείται.
Aριστοτελης έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Δεν υπάρχει τίποτε πιο άνισο απ την ίση μεταχείριση των ανίσων
Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Μαρ 2020, 02:32 Όλα ναι κύκλος.Είναι τόσο γκαντεμης π αγγίζει τη κωλοφαρδία.
Άβαταρ μέλους
hades
Phorum.gr user: hades

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hades »

Prepon έγραψε: 17 Φεβ 2020, 09:12
Magnus3 έγραψε: 16 Φεβ 2020, 23:50 Χαριστέας: «Καρκίνος του ελληνικού ποδοσφαίρου η διαιτησία»!
Έχασε συνεχόμενες φάσεις ο διαιτητής, λέει ο Χαριστέας.
Που πήρε 36 φάουλ ρε φίλε.
11-36 το σύνολο, με καμιά 10ρια να είναι επιθετικά φάουλ που έδινε όταν κλέβαμε την μπάλα.εξω από την περιοχή του Άρη.
Λογικά ήθελε 50 φάουλ για να είναι ευχαριστημενος.....

Χαριστέα, κοίτα εκεί να μαζέψεις τους παίκτες σου που βουτάνε συνεχώς, με προεξέχοντα τον Φετφατζιδη.

Για το μόνο που μπορείς να διαμαρτύρεσαι είναι για το τράβηγμα στο κόρνερ. Ήταν πέναλτι. Και ευθύνη του βαριστα εννοείται.
Και λίγα φαουλ πήρε ο ΑΡΗΣ .Αφού στα όρια μάρκαραν οι δικοί σας. Αλλά όταν έφτανε κοντά στην περιοχή δνε έδινε τπτ ή τα έδινε ανάποδα. Η φάση του ντουρμισάι πάνω στην γραμμή είναι ξεκάθαρη.Του κάνει ο άλλος ξεκάθαρα φάουλ και κάρτα και το δίνει ανάποδα .
"Υπάρχουν στιγμές στις οποίες ένας λαός οφείλει ,αν θέλει να μείνει μεγάλος ,να είναι ικανός να πολεμήσει ...Έστω και χωρίς ελπίδα νίκης. Μόνο διότι πρέπει "
Άβαταρ μέλους
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ »

Maspoli
Διεκδίκηση κεφαλιάς-ο Βέλεθ δεν πηδάει καν το κρέας
Δεν πηδηξε με παικτη που προσγειωνεται πανω του;Κρεας.Αλλωστε το λεει και ο κανονισμος.Για να ειναι πεναλτυ πρεπει ο επιθετικος να εχει πηδηξει.Τους Παοκτζηδες 2-3 φορες

[font]ενώ στον Φετφατζίδη απλά μπλέκουν τα πόδια τους και ο Φετφατζίδης δίνει μεγαλοπρεπή βουτιά (ίσως και πριν τα μπλέξουν)[/font]
Νεα ορολογια καιε δω.Μπλεκουν ποδια.Την αλλ βρομαδα θα ειναι ¨τον βρισκει'" "βρισκει ποδι"" κτλ
Η φάση που σηκώνει συζήτηση είναι το τράβηγμα της φανέλας στο κόρνερ, όπως βλέπω το βίντεο στο dailymotion που έβαλε ο ΓΓ
Οταν ειναι πεναλτυ αλλα δεν θες να το παραδεχτεις τοτε το ¨σηκωνει συζητηση" ειναι η σωστη φραση

Είναι ξεκάθαρο ότι ο διαιτητής δε φέρει ευθύνη
Η φανελα που ξεχειλωσε φταιει
Με το γράμμα του νόμου,
Οτι λεει ο νομος
μπορεί να δοθεί πέναλτι κ Εγώ πάντως δε θα το έδινα
Δεν εισαι νομοταγης τελικα

Ας δουμε τωρα τι ισχυε χτες που ησουν κατηγοριματικοςοτι δεν υπαρχει κανενα πεναλτυ και προκλητικος απο πανω
Ξαναβλέπω σε μεγαλύτερη οθόνη τις φάσεις.
(χθες στο κινητό μου έβγαζε κάτι διαφημίσεις και είχα βαρεθεί να το δω).
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ την 17 Φεβ 2020, 10:04, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”